ευχαριστώ για την απάντηση φίλε.Απ' ότι μου είπε δουλεύει μόνο νύχτα πλέον . Μεσαία προς παχουλό
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Papoutsaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 650
- Πόντοι
- 81
Γαμούσε και ακάποτα ο ξάδελφος;Ξάδερφος την έπαθε με σιφιλη κάπου μεταξύ η φυλής....Οίκο δεν γνωρίζω
Όπου γαμάνε οι Αφροασιάτες η σύφιλη κάνει θραύση!
Μετά από αυτό δεν μπορεί να γίνει κανονικός πατέρας!
Με θεραπείες επιβιώνεις αλλά δεν μπορείς να κάνεις παιδιά με καλή υγεία και σώας τας φρένας!
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.815
- Πόντοι
- 216
Άσε τα παραμύθια για τον ξάδερφο και λέγε που πήγες και τι έκανες και άρπαξες το παράσημοΞάδερφος την έπαθε με σιφιλη κάπου μεταξύ η φυλής....Οίκο δεν γνωρίζω
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.904
- Πόντοι
- 9.846
Ο συγκεκριμένος οίκος πάντα δεχόταν Πέρσες. Δεν είναι φρέσκο το φαινόμενο.δέχεται όντως μελαμψούς
συναγωνιστές και εφόσον δίνει και
γλωσόφιλα δεν είναι κι ότι καλύτερο… επίσης πολύ σπαστικό αυτό
που συνέχεια δαγκώνει η τσιμπάει σε διάφορα σημεία στο σώμα…! τίμια αλβανοκωλάρα
πάντως!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.904
- Πόντοι
- 9.846
Νταρντανα βαρέων βαρών, αλλά όχι χοντρή χοντρή. Είναι και ψηλή. Θεωρητικά για να χορτάσει η μούνα της θελει δύο πουτσες στο μουνι κι ένα στο γκροβερ. 175 cm και 90 kg στανταρ!Πως ειναι αυτη ρε μυστη;
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 156
- Like
- 20.105
- Πόντοι
- 32.478
Ψηλή χοντρουλα με μαύρα μακριά μαλλιά. Ωραία μάτια, μικρό στήθος.Πως ειναι αυτη ρε μυστη;
Διαγραμμένο μέλος 242134
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2024
- Like
- 166
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κάποιος γιατί σταμάτησε η Κωνσταντίνα από το Βέργας 7;
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.904
- Πόντοι
- 9.846
Αφήστε τις παπαριές γιατί εδώ μέσα το 20% είναι στόκοι και θα πιστεύουν ότι άμα κολλήσουν σύφιλη θα δουν τα ραδίκια ανάποδα! Πλέον η σύφιλη θεραπεύεται πλήρως και σύντομα. Μη κάνετε πλάκες με τέτοια. Είπαμε Fanta πορτοκαλί με ανθραξ και να ρίχνει πάνω στις πληγές για να τις ψήσει. Όχι μόνο να πίνει.Γαμούσε και ακάποτα ο ξάδελφος;
Με θεραπείες επιβιώνεις αλλά δεν μπορείς να κάνεις παιδιά με καλή υγεία και σώας τας φρένας!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.904
- Πόντοι
- 9.846
Έφαγε ένα ζαρκάδι και το χωνεύει.Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κάποιος γιατί σταμάτησε η Κωνσταντίνα από το Βέργας 7;
Εγώ το μόνο που μπορώ να πω φιλαράκια είναι πως εχθές 20:30 στο μετάξι δεν είχε και τίποτα από κόσμο και πακια. χάρηκα που δεν είδα τη σβούρα που υπάρχει.αλλα να πω την αλήθεια πήγα στην Νέλλη μήπως έχει αλλάξει χαρακτήρα όπως παλιά που μάλωνε με τους πελάτες.για να μαλώσουμε πήγα και την πάτησα δεύτερη φορά πάλι.κατι πρέπει να γίνει. μάλλον η μεταγραφή από το 31 στο 32 οροφο κάτι άλλαξε.
Τελευταία τροποποίηση:
george_tzi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 5
- Like
- 433
- Πόντοι
- 301
Όντως πολύ σπαστικό, ξέχασα να το αναφέρωδέχεται όντως μελαμψούς
συναγωνιστές και εφόσον δίνει και
γλωσόφιλα δεν είναι κι ότι καλύτερο… επίσης πολύ σπαστικό αυτό
που συνέχεια δαγκώνει η τσιμπάει σε διάφορα σημεία στο σώμα…! τίμια αλβανοκωλάρα
πάντως!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.904
- Πόντοι
- 9.846
Η σύφιλη όταν θεραπευτεί πλήρως , το οποίο είναι εύκολο αν το καταλάβεις αμέσως και δεν το αφήσεις, πρέπει να κάνεις προληπτικες εξετάσεις κάθε 3,6,9,12,24 μήνες. Όταν είσαι καθαρός από τη λοίμωξη μεταξύ δύο εξετάσεων είσαι πληρης υγείας. Απλά καλό είναι μετά να κάνεις κάθε χρόνο εξετάσεις. Αυτό που λες με την γονιμότητα δεν υφίσταται. Αρκεί να ξέρεις ότι έχεις καθαρίσει πλήρως. Δεν σου ξανά απαντάω, δεν ξανά σπαμαρω. Δεν ξέρεις άμα είμαι γιατρός. Είμαι παραπάνω από γιατρος. Είμαι Διανοούμενος!Μην παριστάνεις τον ειδικό αν δεν είσαι γιατρός!
Υπάρχει και σχετική βιβλιογραφία που μπορείς να την βρεις και στο Internet.
Δεν ισχυει..η συφιλλη θεραπευεται ακομη και σε πιο προχωρημενο σταδιο..( οδο νωριτερα τοσο καλυτερα..) αρκει να χορηγηθει εγκαιρα θεραπεια και θελει παρακολουθηση. Να απευθυνθει αμεσα στο Νοσοκομειο Αφροδισιων νοσηματων Ανδρεας Συγγρος για θεραπεια.Γαμούσε και ακάποτα ο ξάδελφος;
Σωστα.Η σύφιλη όταν θεραπευτεί πλήρως , το οποίο είναι εύκολο αν το καταλάβεις αμέσως και δεν το αφήσεις, πρέπει να κάνεις προληπτικες εξετάσεις κάθε 3,6,9,12,24 μήνες. Όταν είσαι καθαρός από τη λοίμωξη μεταξύ δύο εξετάσεων είσαι πληρης υγείας. Απλά καλό είναι μετά να κάνεις κάθε χρόνο εξετάσεις. Αυτό που λες με την γονιμότητα δεν υφίσταται. Αρκεί να ξέρεις ότι έχεις καθαρίσει πλήρως. Δεν σου ξανά απαντάω, δεν ξανά σπαμαρω. Δεν ξέρεις άμα είμαι γιατρός. Είμαι παραπάνω από γιατρος. Είμαι Διανοούμενος!
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.027
- Πόντοι
- 5.975
Δεν υπάρχει Βέργας 8. .. Ο φίλος εννοεί το Αγκύρας 8 _ Οντως γράφεται οτι ειναι κλειστό το πρωι / μεσημέρι ,,
Xrhstoskal69
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά από χωματιανου θα προτιμούσατε πλέον Αλεξάνδρα η Αντριάννα αυτόν τον καιρό;
dieuthintis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Like
- 332
- Πόντοι
- 20
(Πιπάρες) τύπε, μην μας μπερδεύεις.Μήπως έχουμε καμιά πληροφορία για Τζέσικα (βυζάρες)
sakis_clown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 6
- Like
- 288
- Πόντοι
- 280
όχι είναι καιρός να αλλάξει αυτός ο αστικός μύθος(Πιπάρες) τύπε, μην μας μπερδεύεις.
συμφωνώ με τον τύπο εδώ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K