Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.911
- Πόντοι
- 3.246
Ράνια φυλής 84Α τώρα 15 άτομα στο δωμάτιο και άλλοι δύο μέσα!!!
Τόσο καλή είναι ;Ράνια φυλής 84Α τώρα 15 άτομα στο δωμάτιο και άλλοι δύο μέσα!!!
Ράνια φυλής 84Α τώρα 15 άτομα στο δωμάτιο και άλλοι δύο μέσα!!!
Όχι . Παίρνει 15 άτομα ταυτόχρονα στο ένα δωμάτιο και άλλους 2 μετάΜήπως θέλεις να πεις ότι ήταν 15 άτομα στο σαλόνι;
Η Ράνια παίρνει στο δωμάτιο και 2 άτομα συγχρόνως ;
Εμφανησιακα μοιάζει με τη Χριστίνα τσέχα ωραία είναι ναι τώρα υπηρεσίες δε έχω πάρει Ράνια,Χριστίνα τσέχα που πήρα είναι αξιοπρέπεις υπηρεσίες αλλά ούτε και κάτι που θα σου μείνει εμφανηση πολύ καλή η τσέχα η Χριστίνα.Τόσο καλή είναι ;
Είναι ομορφη η Ηλέκτρα την έχω πάρει 2 φορές,δέρμα τρυφερό πρέπει να είναι και μικρή ρε μάγκες το πολύ 30 χρόνων μου είπε 25 αλλά όχι με τη καμία χαχα 30 την κάνω.Σήμερα στο Φώκαιας 7β η Ηλέκτρα... κορμί κώλος αλλά από συμπεριφορά
Τι ώρες εργάζεται συνήθως?Είναι ομορφη η Ηλέκτρα την έχω πάρει 2 φορές,δέρμα τρυφερό πρέπει να είναι και μικρή ρε μάγκες το πολύ 30 χρόνων μου είπε 25 αλλά όχι με τη καμία χαχα 30 την κάνω.
Απογευματινή φίλε μου στο φωκαιας 7β.Ειναι μαυρομαλλα λευκό δέρμα σώμα κανονική προς αδύνατη όχι και κόκκαλο δηλαδή,δέρμα βελούδο η τύπισσα είναι το πολύ 30 χρόνων όχι παραπάνω.Μου έλεγε 25 στο δωματιο αλλά όχι με τη καμία 30 άρα ξεκάθαρη.Εμενα μου φτιάχνει τη διάθεση σα εμφάνηση είναι ο τύπος μου εμφανησιακα,ψωφαω για μελαχρινές με λευκό δέρμα αδύνατες ή κανονικές στιλ σλαβες.Τι ώρες εργάζεται συνήθως?
Εαν γνωριζεις τους πραγματικους λογους ,τοτε γιατι ρωτας για ενημερωση !!!!Ναι γνωρίζουμε για ποιον λόγο έκανε παύση. Αν υπάρχει ενημέρωση ρωτάω. Σε ευχαριστώ
Η Κατρίν δε είναι και ωραία ρε μάγκες σα τσιγγάνα είναι εμένα δε μαρεσε τώρα τίνα κάτι έλεγε.Η Κατρίν πριν καιρό λεγόταν ζινα την δοκίμασα ειναι απάτη όσο αναφορά το πρωκτικο δεν κάνει σφίγγεται και δεν μπορείς να μπεις από πίσω εύκολα.....αν πας και την πάρεις με πρωκτικο ξέσκισε της την σουφτα και από μένα διότι με φωλιασε.Η Κατρίν είναι αυτή η μελαμψη με τα τατουάζ...
Δεν είναι ωραία είναι και Απαταιωνισα.κοινως φόλα τρέξτε να πάρετε κωλο .... χαχαχα όπως πήρα και γω..Η Κατρίν δε είναι και ωραία ρε μάγκες σα τσιγγάνα είναι εμένα δε μαρεσε τώρα τίνα κάτι έλεγε.
δωμάτιο-σαλόνι ρε φίλεΜήπως θέλεις να πεις ότι ήταν 15 άτομα στο σαλόνι;
Η Ράνια παίρνει στο δωμάτιο και 2 άτομα συγχρόνως ;
Και Σάντρα και Λιλιαν στο ίδιο μαγαζί.. πω πω αυτο και αν είναι ειδηση... Οποιος τις πάρει παρτούζα θα τον ξεζουμισουν οι καταπιόλες.Η σημερινή έκπληξη ακούει στο όνομα Λίλη του Ιάσονος 1γ. Δεν συνηθίζω να μπαίνω στο Ιάσονος 32, κάτι αόριστο με τράβηξε και πήγα στο βάθος να τσεκάρω,και ωωω.... βγήκε μια ξανθιά λεπτή μιλφ,Σάντρα μου είπε,με πρόγραμμα όλα πλην πρωκτικού,και ακολούθησε η Λίλη. Την προτίμησα λόγω.... γνωριμίας, εμφανώς καταπονημένη και "σπασμένη" (αλκοόλ αφού....), αλλά οι υπηρεσίες της παραμένουν θερμές! Ο χώρος βέβαια άθλιος,κάτω και από τον μέσο όρο του Μεταξουργείου.... Υπηρεσία δεν υπάρχει,αν ξαναπεράσω και πετύχω τη Σάντρα θα τη δοκιμάσω.