Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 190 άτομα (21 μέλη και 169 επισκέπτες)

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
631
Πόντοι
81
Εαν γνωριζεις τους πραγματικους λογους ,τοτε γιατι ρωτας για ενημερωση !!!!
Εάν υπάρχει κάποιο πρόσφατο νέο ρωτάω από κάποιον έαν ισχύει αυτό που είχε γραφτεί για τις 15 η μίλησε κάποιος με μπαρμπορα και έμαθε νέα ημερομηνία.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
Εάν υπάρχει κάποιο πρόσφατο νέο ρωτάω από κάποιον έαν ισχύει αυτό που είχε γραφτεί για τις 15 η μίλησε κάποιος με μπαρμπορα και έμαθε νέα ημερομηνία.
ρε φίλε τα πράγματα είναι πολύ απλά,πήγαινε ένα πρωινό στον οίκο που δουλεύει ως υπηρεσία και με ωραίο τρόπο ρώτησε την ,όπως κάνουμε και οι υπόλοιποι που ενημερώσαμε γι αυτήν,τέλος για να μη σου απαντάει κάποιος σημαίνει ότι δεν γνωρίζει κάποιος κάτι νεότερο.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.737
Πόντοι
2.846
ΛΟΡΑ-ΛΙΖΑ κοκκινομαλλα με τεραστιες βυζαρες καποτε εκανε την βιζιτα ! δουλευε σε μπουρδελο-στουντιο μεχρι περσι ξερει κανει που μπορω να την βρω????
εγώ την έχω πετύχει μόνο σε στούντιο στον όμιλο Μελ.50, όχι σε μπουρδέλο. Είναι πολύ καιρό εκτός, ούτε που θυμάμαι από πότε.

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
631
Πόντοι
81
Μικρέ, επειδή θες μαθήματα. Άμα μπουκωσει όπως λες μια κοπέλα στο μουνι της μωρομαντιλα και ξεχαστεί ή δεν καταφέρει να βγει καποιο κομμάτι από μέσα τότε υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης - συψημιας γιατί απλά δεν θα το πάρει χαμπάρι και όταν το πάρει χαμπάρι θα είναι επειδή θα έχει ξεκινήσει ήδη η μόλυνση από τις ενοχλήσεις, πονους, άσχημη μυρωδιά. Ταμπον βάζουν τις τελευταίες 2 μέρες της περιόδου εφόσον θέλουν λεφτά και δεν κάθονται σπίτι τους να αναρρώσουν και τελειώνει εκεί το πανηγύρι. Άλλες δε βάζουν καθόλου ταμπον τις τελευταίες δυο μέρες και γαμιουνται έτσι. Το αιμα από το πολύ γαμησι είναι λιγότερο επειδή είναι συνέχεια ανοιχτός ο κόλπος - τράχηλος. Αλλάξτε κουβέντα, σπαμαρουμε.

Μικρέ, επειδή θες μαθήματα. Άμα μπουκωσει όπως λες μια κοπέλα στο μουνι της μωρομαντιλα και ξεχαστεί ή δεν καταφέρει να βγει καποιο κομμάτι από μέσα τότε υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης - συψημιας γιατί απλά δεν θα το πάρει χαμπάρι και όταν το πάρει χαμπάρι θα είναι επειδή θα έχει ξεκινήσει ήδη η μόλυνση από τις ενοχλήσεις, πονους, άσχημη μυρωδιά. Ταμπον βάζουν τις τελευταίες 2 μέρες της περιόδου εφόσον θέλουν λεφτά και δεν κάθονται σπίτι τους να αναρρώσουν και τελειώνει εκεί το πανηγύρι. Άλλες δε βάζουν καθόλου ταμπον τις τελευταίες δυο μέρες και γαμιουνται έτσι. Το αιμα από το πολύ γαμησι είναι λιγότερο επειδή είναι συνέχεια ανοιχτός ο κόλπος - τράχηλος. Αλλάξτε κουβέντα, σπαμαρουμε.
Μυστη από γυναίκα του χώρου τα ξέρω αυτά και είναι αλήθεια. Δεν λέω ότι συμβαίνει κάθε μήνα αλλά συμβαίνει. Πάμε παρακάτω!

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
ρε φίλε τα πράγματα είναι πολύ απλά,πήγαινε ένα πρωινό στον οίκο που δουλεύει ως υπηρεσία και με ωραίο τρόπο ρώτησε την ,όπως κάνουμε και οι υπόλοιποι που ενημερώσαμε γι αυτήν,τέλος για να μη σου απαντάει κάποιος σημαίνει ότι δεν γνωρίζει κάποιος κάτι νεότερο.
Καλησπέρα αδερφέ μου η Σουζάνα Φώκαιας 27Β που ήταν τον αυγουστο 2023 είναι η ίδια με τη Μαριάννα Λιοσίων 73?Επίσης η Κασσάνδρα Φυλής 72 που ήταν το 2019 που είχε ράστα το 2019 είναι η ίδια με τη Κασσάνδρα στο λιοσιων 73 που την πήρα το Σεπτέμβρη ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
Πρωινή βάρδια σήμερα

Φώκαιας 19 Ναταλία από Ρωσία γύρω στα 35 κοκκινομαλα ψηλή πολύ,φάτσα μέτρια όχι άσχημη ούτε και μοντέλο,γενικά δε μου άρεσε σα σύνολο και πολύ,ήταν και ψηλή και δε μαρεσουν οι ψηλές.

Φυλής 72 Εντζυ λεπτή ψηλή σκούρα στο δέρμα τατουάζ μανίκι στο χέρι ηλικία γυρω στα 32 φάτσα έτσι και έτσι σα σύνολο θα έλεγα αρκετά καλή δε τη πήρα αλλά θα τη εχω στο νου μου για επόμενες φορές,δε ήταν άσχημη ως σύνολο.
ωραίος για την ενημέρωση τύπε,όταν λές τις δύο αυτές ψηλές τι ακριβώς εννοείς?σε σχέση ας πούμε με την Ορόρα?τη Σοφία το κοντιπουτανο λατινακι?σε σχέση με το ύψος σου αν είσαι κοντός?γιατί αμφότερες χωρίς τακούνια δεν είναι πάνω από 1.67-1.68.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
Καλησπέρα αδερφέ μου η Σουζάνα Φώκαιας 27Β που ήταν τον αυγουστο 2023 είναι η ίδια με τη Μαριάννα Λιοσίων 73?Επίσης η Κασσάνδρα Φυλής 72 που ήταν το 2019 που είχε ράστα το 2019 είναι η ίδια με τη Κασσάνδρα στο λιοσιων 73 που την πήρα το Σεπτέμβρη ?
Ρε oreos24.... τις ξέρεις και δε γνωρίζεις αν είναι οι ίδιες ή όχι?επίσης τη Κασσάνδρα γιατί τη πηγές τόσο πίσω?το πιο πρόσφατο πέρασμα τής ήταν από Ιούνιο του 23 μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου του 23...

Τελευταία τροποποίηση:

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
631
Πόντοι
81
Καλησπέρα φίλε Σμύρνη! είμαι επαρχία!Πριν από 15 μέρες πέρασα από εκεί και της είπα ότι θα έρθω ξανά για εσένα όταν επιστρέψεις πάλι . Καλή συνέχεια!

• Like
Αντιδράσεις: hoftun

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Ρε oreos24.... τις ξέρεις και δε γνωρίζεις αν είναι οι ίδιες ή όχι?επίσης τη Κασσάνδρα γιατί τη πηγές τόσο πίσω?το πιο πρόσφατο πέρασμα τής ήταν από Ιούνιο του 23 μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου του 23...
Το ζήτημα είναι ότι η Σουζάνα εμοιαζε με τη Μαριάννα λατινες και οι 2 και η Κασσάνδρα του Λιοσίων εμοιαζε με τη Κασσάνδρα Φυλής 72 οπότε γι'αυτό σε ρωτάω ρε μύστη.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
ωραίος για την ενημέρωση τύπε,όταν λές τις δύο αυτές ψηλές τι ακριβώς εννοείς?σε σχέση ας πούμε με την Ορόρα?τη Σοφία το κοντιπουτανο λατινακι?σε σχέση με το ύψος σου αν είσαι κοντός?γιατί αμφότερες χωρίς τακούνια δεν είναι πάνω από 1.67-1.68.
Είμαι 1.80-1.81 συγουρα και ίσως να μου φάνηκαν πιο ψηλές λόγω τακουνιών,η εντζυ μου φάνηκε γύρω στο 1.70 η άλλη η Ναταλία γύρω στο 1.78 για μένα όμως το 1.70 για γυναίκα είναι πολύ.Εγω μέχρι 1.65 καλά είναι,επίσης η Ναταλία δε ήταν το ύψος μόνο ήταν και στη φάτσα και σωμα λίγο σα μη θυλικη να το πω εμφανησιακα θα έβαζα ένα 5 στα 10 για μένα δεν.

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.230
Πόντοι
206
Η Ειρηνη στο φ72 ειναι εκει αποψε ξερει κανεις;

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.418
Πόντοι
2.836
Πρωινή βάρδια σήμερα

Φώκαιας 19 Ναταλία από Ρωσία γύρω στα 35 κοκκινομαλα ψηλή πολύ,φάτσα μέτρια όχι άσχημη ούτε και μοντέλο,γενικά δε μου άρεσε σα σύνολο και πολύ,ήταν και ψηλή και δε μαρεσουν οι ψηλές.
Η Ρωσίδα Ναταλία που λες ειναι μια μελαχρινή στο παρελθόν 1.70 plus ωραιο μοντελέ σωματάκι 30 ετων κωλαράκι μούρλια
βυζακι 2αρακι
ματιά πράσινα ανοιχτόχρωμα
Προϋπηρεσία σε Λ73 ?????

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Η Ρωσίδα Ναταλία που λες ειναι μια μελαχρινή στο παρελθόν 1.70 plus ωραιο μοντελέ σωματάκι 30 ετων κωλαράκι μούρλια
βυζακι 2αρακι
ματιά πράσινα ανοιχτόχρωμα
Προϋπηρεσία σε Λ73 ?????
Δε ξέρω καθόλου μπορεί να είναι άλλη μπορεί να είναι και η ίδια.

Zeus90

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2024
Like
18
Πόντοι
0
Εμφανησιακα μοιάζει με τη Χριστίνα τσέχα ωραία είναι ναι τώρα υπηρεσίες δε έχω πάρει Ράνια,Χριστίνα τσέχα που πήρα είναι αξιοπρέπεις υπηρεσίες αλλά ούτε και κάτι που θα σου μείνει εμφανηση πολύ καλή η τσέχα η Χριστίνα.
Ποια τσέχα μωρέ, και η Ράνια και η Χριστίνα αλβανεζες είναι

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
41
Like
11.152
Πόντοι
3.436
Όταν λες στο ρόλο της τσατσας η Νατάσσα ποια Νατάσσα?η Νατάσσα που είναι με τη Ντασσα?η μαυρομαλλα με το λευκό δέρμα και κανονικό σώμα ?
Oxi αλλη Νατασσα εννοω...η Νατασσα που λες εσυ ειναι Περδικας 3 στην δεξια πορτα και ειναι συνηθως πρωι-απογευματα...Η Νατασσα που λεω εγω ειναι Περδικας 3 στην αριστερη πορτα (που εχει εισοδο και απο ΜΑ) και ειναι συνηθως νυχτερινη βαρδια, ειναι λιγοτερο ομορφη, μεγαλυτερης ηλικιας και πιο παχουλη...

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Oxi αλλη Νατασσα εννοω...η Νατασσα που λες εσυ ειναι Περδικας 3 στην δεξια πορτα και ειναι συνηθως πρωι-απογευματα...Η Νατασσα που λεω εγω ειναι Περδικας 3 στην αριστερη πορτα (που εχει εισοδο και απο ΜΑ) και ειναι συνηθως νυχτερινη βαρδια, ειναι λιγοτερο ομορφη, μεγαλυτερης ηλικιας και πιο παχουλη...
Είναι ξανθιά ή μελαχρινή η Νατάσα στη αριστερή πόρτα που λες?

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
41
Like
11.152
Πόντοι
3.436

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
41
Like
11.152
Πόντοι
3.436
Είναι ξανθιά ή μελαχρινή η Νατάσα στη αριστερή πόρτα που λες?
Παρεπιπτοντως αποψε που περασα Περδικας 3 αριστερα κατα τις 00:30 δουλευε κανονικα και οχι σαν τσατσα αυτην την φορα.....

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.925
Πόντοι
1.336
Τώρα λάιβ

Φωκ27β Εμμανουέλα

Φωκ27α Κλαούντια λατίνα

Φωκ25β Σάρα

Φωκ25α Μελίσσα

Φωκ19 Κάρλα ισπανίδα και Λίλυ η βραζιλιάνα

Φωκ17α μάλλον Ίνα

17β κλειστό

Φωκ13ισ κλειστό

Φωκ13υπ. η Σοφία από 59 όροφο,μελαχρινή άσπρο δέρμα ενισχυμένοι βύζοι κωλάρα.

Φωκ 9 τα 2 βουλγαρούδια, Ντιόνα η λεπτή επιστροφή και Έμιλυ που συζητήθηκε προψές.

Φωκ7β Η Γκάμπι από φωκ9 μεταφέρθηκε στη θέση τής Αννίτας,νεαρή βουλγάρα αρκετά καλό σώμα- πρόσωπο οκ στο στυλ της καταγωγής της.

Φωκ7υπ. κλειστό

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.925
Πόντοι
1.336
3η βάρδια λάιβ συνέχεια

Φυλής σε οσα θυμάμαι

54β Αουρόρα

66α η Λίντα η λατινουλα μπεμπεκομπαμπάτσκη έκλεισε τα μεσάνυχτα,μετά κλειστό

66δ Έμυ τζαμάικα

72ισ. ανοιχτό της Ειρήνης

74άρια κλασικά ανοιχτά

59ισ. Μόνικα λατινομαυρούλα πετίτ λεπτή νεαρή με αλογοουρά και Κατρίν η πρώην πρωινή

59όροφος μάλλον η Νικόλ

61 Κάρολ και Κρυστάλ

Φιλ11α ανοιχτό

Φ86α,Φ65άρια και 84άρια κλειστά

Φ86β κίντερ έκπληξη η Αννίτα από φωκ7β θα δουλεύει εδώ είπε.

Φ69α α ντον νόου πιθανόν η Τάι

Φ69β κλειστό

Φ71 η Σανέλ η βενεθουέλα που επέστρεψε από τα έσκορτσ, μέχρι τις 5 πρωί ειπε διπλοβάρδια.

Φ71α Αλεξάνδρα προς μοντελέ λεπτή κολομβιάνα από φωκ27α,25α κλπ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom