Psahnosex111
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 113
- Πόντοι
- 0
Διεκπεραιωτικη. Πολύ καλή εμφάνιση και για αυτό την έχω τιμήσει πολλές φορέςρε παιδια αυτη η ναταλια φωκαιας 19 τι λεει μεσα?αλογο στην εμφανιση,ρωσιδα μου φαινεται
Διεκπεραιωτικη. Πολύ καλή εμφάνιση και για αυτό την έχω τιμήσει πολλές φορέςρε παιδια αυτη η ναταλια φωκαιας 19 τι λεει μεσα?αλογο στην εμφανιση,ρωσιδα μου φαινεται
Ευχαριστώ πολύ ξέρεις τι βάρδια είναι;
Μα΄λλον την πλάκωσαν στα μουρλόχαπα οι τρελογιατροί και χαλάρωσε...Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές.βρε παιδιά μια ερώτηση γιατί με έχει στεναχωρήσει πολύ με την στάση της.η υπηρεσία Νέλλη από το ι 31 πήρε μετάθεση στο 32 απέναντι στον όροφο. Ούτε φωνές ούτε φασαρία με τους πελάτες γιατί έτσι??? Με έχει χαλάσει πολύ. αλλιώς την ήξερα πήγαινα μαλώναμε και έφευγα και μου έφτιαχνε την διάθεση.τωρα που πήγα ήταν μες την ηρεμία.κριμα.
Χαχαχα. πάντως γουστάρω που της έλεγα τα μπινελικιαΜα΄λλον την πλάκωσαν στα μουρλόχαπα οι τρελογιατροί και χαλάρωσε...
Ευχαριστώ πολύΠ//Σ/Κ 10 το πρωί με 5 το απόγευμα
Χτεσινοαπογευματιμη επίσκεψη στο Διδυμου 27 με την προσμονή να πετύχω Βικτώρια η Τάνια που κάνουν τσιμπουκαρες να μου τα ρουφήξουν όλα!!!
Μπαίνω κάθομαι στο σαλόνι, βγαίνει η γνωστή ξανθιά κυρία και μου ανακοινώνει την Ιβαννα...Μια λεπτή ξανθιά milf με ωραίο κωλαρακι και στητο μικρό βυζάκι.Ο εν λόγω οίκος δεν προσλαμβάνει ιερόδουλες με πίπα κάτω του 7,5 οπότε είπα να περάσω να δοκιμάσω. Μπαίνει μέσα η κοπέλα και μόλις πλησιάζει το λαιμό μου να με γλείψει μου έρχεται μια ΜΠΟΧΑ μια τσιγαριλα μια σκέτη αηδία.
Με συνοπτικές διαδικασίες τη σπρώχνω πιο κάτω να τον πάρει όπου με τελειώνει τελικά με μια πίπα κάτω του μετρίου.
Προσωπικά για εμένα η υγιεινή είναι το Α και το Ω , δε μπορεί να μοσχοβολαω κολόνιες και να μου έρχεσαι με την τσιγαριλα μες τη μούρη. Θα σκεφτώ πολύ να ξαναπατήσω στο εν λόγω μαγαζί γιατί η αηδία και η σιχαμαρα δεν έχουν φύγει ακόμη από τη μύτη μου.
Η Ιβαννα ειναι ιδιαιτερη περιπτωση εκδιδομενης.Χρηζει σχετικης προσοχης.Αλλα αν την πετυχεις στα καλα της περνας ζαχαρη.Στα καταπινει κιολας.Χτεσινοαπογευματιμη επίσκεψη στο Διδυμου 27 με την προσμονή να πετύχω Βικτώρια η Τάνια που κάνουν τσιμπουκαρες να μου τα ρουφήξουν όλα!!!
Μπαίνω κάθομαι στο σαλόνι, βγαίνει η γνωστή ξανθιά κυρία και μου ανακοινώνει την Ιβαννα...Μια λεπτή ξανθιά milf με ωραίο κωλαρακι και στητο μικρό βυζάκι.Ο εν λόγω οίκος δεν προσλαμβάνει ιερόδουλες με πίπα κάτω του 7,5 οπότε είπα να περάσω να δοκιμάσω. Μπαίνει μέσα η κοπέλα και μόλις πλησιάζει το λαιμό μου να με γλείψει μου έρχεται μια ΜΠΟΧΑ μια τσιγαριλα μια σκέτη αηδία.
Με συνοπτικές διαδικασίες τη σπρώχνω πιο κάτω να τον πάρει όπου με τελειώνει τελικά με μια πίπα κάτω του μετρίου.
Προσωπικά για εμένα η υγιεινή είναι το Α και το Ω , δε μπορεί να μοσχοβολαω κολόνιες και να μου έρχεσαι με την τσιγαριλα μες τη μούρη. Θα σκεφτώ πολύ να ξαναπατήσω στο εν λόγω μαγαζί γιατί η αηδία και η σιχαμαρα δεν έχουν φύγει ακόμη από τη μύτη μου.
Φυλής πήγαινε στη μπιουτι μπορεί να είναι παχουλή και όχι από τις ωραίες μαύρες αλλά θα περάσεις καλά,τώρα αν θες λίγο πιο ωραια πήγαινε Κατερίνα φωκαιας 9 δίνει κωλο κάνει ελεύθερο στοματικό για μένα και οι 2 δε είναι ωραίες τη Κατερίνα τη έχω πάρει τη μπιουτι όχι παραειναι παχουλή ακόμα και για μένα.Τωρα αν θες Κούκλα πήγαινε Ηλέκτρα Φώκαιας 7 δίνει και κωλο είναι νέα και όμορφη για μένα τη έχω πάρει 2 φορές.Καμία προταση να αδειασουμε τ @ρχιδια μας σήμερα ?
Η Ηλέκτρα δίνει κώλο με +10 ευρώ και αυτό αν θέλει δηλαδή με 20+10=30 ευρώ....μέσα στο δωμάτιο είναι ψοφίμι ........δεν βγάζει πουτανιά,κλασσικά δε σε κοιτά στα ματιά ......με κλειστά μάτια σεξ ,λέει πονάει το μουνί μου .....τότε τι ήρθες να δουλέψεις? Από εμφάνιση μέτρια μη τρελαθούμε...........Χύσιμο στο στόμα δεν κάνει....ανακοινώνεται τελειωτικό στο σώμα και αν την χύσεις στο σώμα το δέχεται αλλά στραβώνει που λερώθηκε....μωρή αν δεν θες να σε χύσουμε μη το ανακοινώνεις...και όλα αυτά και πολλά άλλα με souper slow motion.Φυλής πήγαινε στη μπιουτι μπορεί να είναι παχουλή και όχι από τις ωραίες μαύρες αλλά θα περάσεις καλά,τώρα αν θες λίγο πιο ωραια πήγαινε Κατερίνα φωκαιας 9 δίνει κωλο κάνει ελεύθερο στοματικό για μένα και οι 2 δε είναι ωραίες τη Κατερίνα τη έχω πάρει τη μπιουτι όχι παραειναι παχουλή ακόμα και για μένα.Τωρα αν θες Κούκλα πήγαινε Ηλέκτρα Φώκαιας 7 δίνει και κωλο είναι νέα και όμορφη για μένα τη έχω πάρει 2 φορές.
Άσε που δε σε αφήνει και πολύ να την χαρείς να της γλυψεις τα κωλομαγουλα,γενικά δε σε ψιλοαφηνει να τη χαρείς κρίμα γιατί μαρεσει πολύ εμφανησιακα γαμωτο είναι όμορφη για μένα λευκό δέρμα μαύρα μαλλιά σώμα λεπτό προς κανονικό γενικά πολύ μαρεσει αλλά στο δωμάτιο κρυοκωλη,με ρωτάει πως με λένε της λέω Δημήτρης και μου λέει Δημήτρη μου Δημήτρη μου μου το κλείσες το σπίτι μου Ψωφισα στα γέλια και γελαγε και αυτή σα χαζη χαχαχαχα.Η Ηλέκτρα δίνει κώλο με +10 ευρώ και αυτό αν θέλει δηλαδή με 20+10=30 ευρώ....μέσα στο δωμάτιο είναι ψοφίμι ........δεν βγάζει πουτανιά,κλασσικά δε σε κοιτά στα ματιά ......με κλειστά μάτια σεξ ,λέει πονάει το μουνί μου .....τότε τι ήρθες να δουλέψεις? Από εμφάνιση μέτρια μη τρελαθούμε...........Χύσιμο στο στόμα δεν κάνει....ανακοινώνεται τελειωτικό στο σώμα και αν την χύσεις στο σώμα το δέχεται αλλά στραβώνει που λερώθηκε....μωρή αν δεν θες να σε χύσουμε μη το ανακοινώνεις...και όλα αυτά και πολλά άλλα με souper slow motion.
Αυτή η τσιγκανορουμάνα Σάρα που μοιάζει λίγο με την Πάολα είναι το πιο αγενές πορνίδιο που έχω συνατήσει στη ζωή μου ,κάθε φορά και πιο αγενής και κακή συμπεριφορά ακόμα και στο σαλόνι .... την 3η φορά που πήγα δεν άντεξα και την έδιωξα από το δωμάτιο αυτό το έχω κάνει μόνο με 2 βρωμοπούτανα σε όλη την πορνοκαριέρα μου και η τελευταία γυναίικα να ήταν στον πλανήτη θα προτιμούσα να τον έπαιζα παρά να την πηδήξω.Ξέρουμε αν παίζουν μπάλα τζανινα και Σάρα στο 25αρι σήμερα?
Όταν θα ξαναδώσει τον κώλο της με 20 ευρώ μόνο τότε θα πάω για να της το ξεσκίσω και σχεδόν τίποτε άλλα δεν αξίζει από το σεξ με αυτήν.......Άσε που δε σε αφήνει και πολύ να την χαρείς να της γλυψεις τα κωλομαγουλα,γενικά δε σε ψιλοαφηνει να τη χαρείς κρίμα γιατί μαρεσει πολύ εμφανησιακα γαμωτο είναι όμορφη για μένα λευκό δέρμα μαύρα μαλλιά σώμα λεπτό προς κανονικό γενικά πολύ μαρεσει αλλά στο δωμάτιο κρυοκωλη,με ρωτάει πως με λένε της λέω Δημήτρης και μου λέει Δημήτρη μου Δημήτρη μου μου το κλείσες στο σπίτι μου Ψωφισα στα γέλια και γελαγε και αυτή σα χαζη χαχαχαχα.
Δε αξίζει ρε γαμωτο όχι και σου ξαναλέω κρίμα γιατί έχει τρυφερό νεανικό δέρμα το πολύ 30 αράς όχι παραπάνω και είναι και όμορφη γενικά και δίνει και κωλο ενώ κωλο όπως ξέρουμε δίνουν οι μπαζολες γενικά.Δε ξέρω Κατερίνα φωκαιας 9 έχεις παρει?αν όχι πάρτην υπηρεσίες φωτιά για 20 ευρώ τα τιμάει τα 20 ευρώ και με το παραπάνω τέτοιες υπηρεσίες αξίζουν σεβασμό,εμφάνηση όμως πολύ μετρια πράγματα για μένα ένα 5 στα 10.Όταν θα ξαναδώσει τον κώλο της με 20 ευρώ μόνο τότε θα πάω για να της το ξεσκίσω και τίποτα άλλα δεν αξίζει από το σεξ με αυτήν.......
βασικά εκτός απο χθές,Καινουργια πανηψηλη Ουκρανεζα γυναικαρα εντοπιστηκε σημερα το μεσημερι κατα τις 13:45 στο ΜΑ 21 ισογειο... ειχε αναφερθει και απο τον Σμυρνη στην προσφατη του τσαρκα στο Μεταξουργειο....το ονομα της Αλινα με εντυπωσιακο σωμα μοντελου...το παρουσιαστικο της θυμιζει την επισης πανηψηλη κοκκινομαλλα Ουκρανεζα Ναταλια που δουλευε στο Ιασωνος 1α αλλα και την επισης μελαχρινη Ουκρανεζα Φωτεινη που δουλευει στο Διδυμου 27.....
Την Κατερίνα μια φορά την πήρα και ήταν άψογη στις υπηρησίες της, το τιμά και με το παραπάνω το 20 ρικο.Τον δε κώλο της τον πήρα αδιαμαρτύρητα.Δε αξίζει ρε γαμωτο όχι και σου ξαναλέω κρίμα γιατί έχει τρυφερό νεανικό δέρμα το πολύ 30 αράς όχι παραπάνω και είναι και όμορφη γενικά και δίνει και κωλο ενώ κωλο όπως ξέρουμε δίνουν οι μπαζολες γενικά.Δε ξέρω Κατερίνα φωκαιας 9 έχεις παρει?αν όχι πάρτην υπηρεσίες φωτιά για 20 ευρώ τα τιμάει τα 20 ευρώ και με το παραπάνω τέτοιες υπηρεσίες αξίζουν σεβασμό,εμφάνηση όμως πολύ μετρια πράγματα για μένα ένα 5 στα 10.