Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 147 άτομα (11 μέλη και 136 επισκέπτες)

Psahnosex111

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
113
Πόντοι
0

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
678
Πόντοι
361
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές.βρε παιδιά μια ερώτηση γιατί με έχει στεναχωρήσει πολύ με την στάση της.η υπηρεσία Νέλλη από το ι 31 πήρε μετάθεση στο 32 απέναντι στον όροφο. Ούτε φωνές ούτε φασαρία με τους πελάτες γιατί έτσι??? Με έχει χαλάσει πολύ. αλλιώς την ήξερα πήγαινα μαλώναμε και έφευγα και μου έφτιαχνε την διάθεση.τωρα που πήγα ήταν μες την ηρεμία.κριμα.

VirginSteele

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2023
Like
510
Πόντοι
20
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές.βρε παιδιά μια ερώτηση γιατί με έχει στεναχωρήσει πολύ με την στάση της.η υπηρεσία Νέλλη από το ι 31 πήρε μετάθεση στο 32 απέναντι στον όροφο. Ούτε φωνές ούτε φασαρία με τους πελάτες γιατί έτσι??? Με έχει χαλάσει πολύ. αλλιώς την ήξερα πήγαινα μαλώναμε και έφευγα και μου έφτιαχνε την διάθεση.τωρα που πήγα ήταν μες την ηρεμία.κριμα.
Μα΄λλον την πλάκωσαν στα μουρλόχαπα οι τρελογιατροί και χαλάρωσε... :confused:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Ιάσωνος 32 διαδριμος δεξιά Μπέλα μελαχρινή κοπέλα η τσατσά είπε από Ιταλία, με κανονικό ωραίο κορμάκι 1.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και στα δύο μπούτια, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ, σαλοναρισε με πάρα πολύ στυλ και η τσατσά είπε μην παραξενεύσαι περπατάει έτσι γιατί είναι εστεμμένη σε μια περιοχή του Τορίνο...
Υποθετω οτι η τσατσα εννοουσε ....
20230127165138_apokriatiko_axesouar_korona_82_kk07783_diafora_chromata.jpeg

VirginSteele

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2023
Like
510
Πόντοι
20
Χτεσινοαπογευματιμη επίσκεψη στο Διδυμου 27 με την προσμονή να πετύχω Βικτώρια η Τάνια που κάνουν τσιμπουκαρες να μου τα ρουφήξουν όλα!!!
Μπαίνω κάθομαι στο σαλόνι, βγαίνει η γνωστή ξανθιά κυρία και μου ανακοινώνει την Ιβαννα...Μια λεπτή ξανθιά milf με ωραίο κωλαρακι και στητο μικρό βυζάκι.Ο εν λόγω οίκος δεν προσλαμβάνει ιερόδουλες με πίπα κάτω του 7,5 οπότε είπα να περάσω να δοκιμάσω. Μπαίνει μέσα η κοπέλα και μόλις πλησιάζει το λαιμό μου να με γλείψει μου έρχεται μια ΜΠΟΧΑ μια τσιγαριλα μια σκέτη αηδία.
Με συνοπτικές διαδικασίες τη σπρώχνω πιο κάτω να τον πάρει όπου με τελειώνει τελικά με μια πίπα κάτω του μετρίου.
Προσωπικά για εμένα η υγιεινή είναι το Α και το Ω , δε μπορεί να μοσχοβολαω κολόνιες και να μου έρχεσαι με την τσιγαριλα μες τη μούρη. Θα σκεφτώ πολύ να ξαναπατήσω στο εν λόγω μαγαζί γιατί η αηδία και η σιχαμαρα δεν έχουν φύγει ακόμη από τη μύτη μου.

Γενικότερα αυτό το μπουρδέλο είναι ένα χάλι και μισό:πολύ παλιό οίκημα εφάμιλλο των μπουρδέλων του Μεταξουργείου... :badair:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Χτεσινοαπογευματιμη επίσκεψη στο Διδυμου 27 με την προσμονή να πετύχω Βικτώρια η Τάνια που κάνουν τσιμπουκαρες να μου τα ρουφήξουν όλα!!!
Μπαίνω κάθομαι στο σαλόνι, βγαίνει η γνωστή ξανθιά κυρία και μου ανακοινώνει την Ιβαννα...Μια λεπτή ξανθιά milf με ωραίο κωλαρακι και στητο μικρό βυζάκι.Ο εν λόγω οίκος δεν προσλαμβάνει ιερόδουλες με πίπα κάτω του 7,5 οπότε είπα να περάσω να δοκιμάσω. Μπαίνει μέσα η κοπέλα και μόλις πλησιάζει το λαιμό μου να με γλείψει μου έρχεται μια ΜΠΟΧΑ μια τσιγαριλα μια σκέτη αηδία.
Με συνοπτικές διαδικασίες τη σπρώχνω πιο κάτω να τον πάρει όπου με τελειώνει τελικά με μια πίπα κάτω του μετρίου.
Προσωπικά για εμένα η υγιεινή είναι το Α και το Ω , δε μπορεί να μοσχοβολαω κολόνιες και να μου έρχεσαι με την τσιγαριλα μες τη μούρη. Θα σκεφτώ πολύ να ξαναπατήσω στο εν λόγω μαγαζί γιατί η αηδία και η σιχαμαρα δεν έχουν φύγει ακόμη από τη μύτη μου.
Η Ιβαννα ειναι ιδιαιτερη περιπτωση εκδιδομενης.Χρηζει σχετικης προσοχης.Αλλα αν την πετυχεις στα καλα της περνας ζαχαρη.Στα καταπινει κιολας.

Ntavelis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
12
Like
563
Πόντοι
311
Καμία προταση να αδειασουμε τ @ρχιδια μας σήμερα ?

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Καμία προταση να αδειασουμε τ @ρχιδια μας σήμερα ?
Φυλής πήγαινε στη μπιουτι μπορεί να είναι παχουλή και όχι από τις ωραίες μαύρες αλλά θα περάσεις καλά,τώρα αν θες λίγο πιο ωραια πήγαινε Κατερίνα φωκαιας 9 δίνει κωλο κάνει ελεύθερο στοματικό για μένα και οι 2 δε είναι ωραίες τη Κατερίνα τη έχω πάρει τη μπιουτι όχι παραειναι παχουλή ακόμα και για μένα.Τωρα αν θες Κούκλα πήγαινε Ηλέκτρα Φώκαιας 7 δίνει και κωλο είναι νέα και όμορφη για μένα τη έχω πάρει 2 φορές.

Τελευταία τροποποίηση:

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
41
Like
11.152
Πόντοι
3.436
Καινουργια πανηψηλη Ουκρανεζα γυναικαρα εντοπιστηκε σημερα το μεσημερι κατα τις 13:45 στο ΜΑ 21 ισογειο... ειχε αναφερθει και απο τον Σμυρνη στην προσφατη του τσαρκα στο Μεταξουργειο....το ονομα της Αλινα με εντυπωσιακο σωμα μοντελου...το παρουσιαστικο της θυμιζει την επισης πανηψηλη κοκκινομαλλα Ουκρανεζα Ναταλια που δουλευε στο Ιασωνος 1α αλλα και την επισης μελαχρινη Ουκρανεζα Φωτεινη που δουλευει στο Διδυμου 27..... δεν την πηρα τελικα καθως ειχα μολις αδειασει στην Μαρια την Νιγηριανη στο Ιάσονος 39 πορνομολ και απλα μπηκα στον οικο να δω τι παιζει....Μπηκε ομως στο στοχαστρο, ισως αυριο δοκιμαστει....

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.295
Πόντοι
201
Ξέρουμε αν παίζουν μπάλα τζανινα και Σάρα στο 25αρι σήμερα?

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Φυλής πήγαινε στη μπιουτι μπορεί να είναι παχουλή και όχι από τις ωραίες μαύρες αλλά θα περάσεις καλά,τώρα αν θες λίγο πιο ωραια πήγαινε Κατερίνα φωκαιας 9 δίνει κωλο κάνει ελεύθερο στοματικό για μένα και οι 2 δε είναι ωραίες τη Κατερίνα τη έχω πάρει τη μπιουτι όχι παραειναι παχουλή ακόμα και για μένα.Τωρα αν θες Κούκλα πήγαινε Ηλέκτρα Φώκαιας 7 δίνει και κωλο είναι νέα και όμορφη για μένα τη έχω πάρει 2 φορές.
Η Ηλέκτρα δίνει κώλο με +10 ευρώ και αυτό αν θέλει δηλαδή με 20+10=30 ευρώ....μέσα στο δωμάτιο είναι ψοφίμι ........δεν βγάζει πουτανιά,κλασσικά δε σε κοιτά στα ματιά ......με κλειστά μάτια σεξ ,λέει πονάει το μουνί μου .....τότε τι ήρθες να δουλέψεις? Από εμφάνιση μέτρια μη τρελαθούμε...........Χύσιμο στο στόμα δεν κάνει....ανακοινώνεται τελειωτικό στο σώμα και αν την χύσεις στο σώμα το δέχεται αλλά στραβώνει που λερώθηκε....μωρή αν δεν θες να σε χύσουμε μη το ανακοινώνεις...και όλα αυτά και πολλά άλλα με souper slow motion.

Τελευταία τροποποίηση:

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Η Ηλέκτρα δίνει κώλο με +10 ευρώ και αυτό αν θέλει δηλαδή με 20+10=30 ευρώ....μέσα στο δωμάτιο είναι ψοφίμι ........δεν βγάζει πουτανιά,κλασσικά δε σε κοιτά στα ματιά ......με κλειστά μάτια σεξ ,λέει πονάει το μουνί μου .....τότε τι ήρθες να δουλέψεις? Από εμφάνιση μέτρια μη τρελαθούμε...........Χύσιμο στο στόμα δεν κάνει....ανακοινώνεται τελειωτικό στο σώμα και αν την χύσεις στο σώμα το δέχεται αλλά στραβώνει που λερώθηκε....μωρή αν δεν θες να σε χύσουμε μη το ανακοινώνεις...και όλα αυτά και πολλά άλλα με souper slow motion.
Άσε που δε σε αφήνει και πολύ να την χαρείς να της γλυψεις τα κωλομαγουλα,γενικά δε σε ψιλοαφηνει να τη χαρείς κρίμα γιατί μαρεσει πολύ εμφανησιακα γαμωτο είναι όμορφη για μένα λευκό δέρμα μαύρα μαλλιά σώμα λεπτό προς κανονικό γενικά πολύ μαρεσει αλλά στο δωμάτιο κρυοκωλη,με ρωτάει πως με λένε της λέω Δημήτρης και μου λέει Δημήτρη μου Δημήτρη μου μου το κλείσες το σπίτι μου Ψωφισα στα γέλια και γελαγε και αυτή σα χαζη χαχαχαχα.

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Ξέρουμε αν παίζουν μπάλα τζανινα και Σάρα στο 25αρι σήμερα?
Αυτή η τσιγκανορουμάνα Σάρα που μοιάζει λίγο με την Πάολα είναι το πιο αγενές πορνίδιο που έχω συνατήσει στη ζωή μου ,κάθε φορά και πιο αγενής και κακή συμπεριφορά ακόμα και στο σαλόνι .... την 3η φορά που πήγα δεν άντεξα και την έδιωξα από το δωμάτιο αυτό το έχω κάνει μόνο με 2 βρωμοπούτανα σε όλη την πορνοκαριέρα μου και η τελευταία γυναίικα να ήταν στον πλανήτη θα προτιμούσα να τον έπαιζα παρά να την πηδήξω.

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Άσε που δε σε αφήνει και πολύ να την χαρείς να της γλυψεις τα κωλομαγουλα,γενικά δε σε ψιλοαφηνει να τη χαρείς κρίμα γιατί μαρεσει πολύ εμφανησιακα γαμωτο είναι όμορφη για μένα λευκό δέρμα μαύρα μαλλιά σώμα λεπτό προς κανονικό γενικά πολύ μαρεσει αλλά στο δωμάτιο κρυοκωλη,με ρωτάει πως με λένε της λέω Δημήτρης και μου λέει Δημήτρη μου Δημήτρη μου μου το κλείσες στο σπίτι μου Ψωφισα στα γέλια και γελαγε και αυτή σα χαζη χαχαχαχα.
Όταν θα ξαναδώσει τον κώλο της με 20 ευρώ μόνο τότε θα πάω για να της το ξεσκίσω και σχεδόν τίποτε άλλα δεν αξίζει από το σεξ με αυτήν.......

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Όταν θα ξαναδώσει τον κώλο της με 20 ευρώ μόνο τότε θα πάω για να της το ξεσκίσω και τίποτα άλλα δεν αξίζει από το σεξ με αυτήν.......
Δε αξίζει ρε γαμωτο όχι και σου ξαναλέω κρίμα γιατί έχει τρυφερό νεανικό δέρμα το πολύ 30 αράς όχι παραπάνω και είναι και όμορφη γενικά και δίνει και κωλο ενώ κωλο όπως ξέρουμε δίνουν οι μπαζολες γενικά.Δε ξέρω Κατερίνα φωκαιας 9 έχεις παρει?αν όχι πάρτην υπηρεσίες φωτιά για 20 ευρώ τα τιμάει τα 20 ευρώ και με το παραπάνω τέτοιες υπηρεσίες αξίζουν σεβασμό,εμφάνηση όμως πολύ μετρια πράγματα για μένα ένα 5 στα 10.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
Καινουργια πανηψηλη Ουκρανεζα γυναικαρα εντοπιστηκε σημερα το μεσημερι κατα τις 13:45 στο ΜΑ 21 ισογειο... ειχε αναφερθει και απο τον Σμυρνη στην προσφατη του τσαρκα στο Μεταξουργειο....το ονομα της Αλινα με εντυπωσιακο σωμα μοντελου...το παρουσιαστικο της θυμιζει την επισης πανηψηλη κοκκινομαλλα Ουκρανεζα Ναταλια που δουλευε στο Ιασωνος 1α αλλα και την επισης μελαχρινη Ουκρανεζα Φωτεινη που δουλευει στο Διδυμου 27.....
βασικά εκτός απο χθές,
Screenshot_20240516_222220.jpg

την είχα πρωτοδεί πριν 3 βδομάδες,
Screenshot_20240516_221743.jpg

τότε σύμφωνα με τον τσατσο ήταν η 2η της μέρα στη δουλειά

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Δε αξίζει ρε γαμωτο όχι και σου ξαναλέω κρίμα γιατί έχει τρυφερό νεανικό δέρμα το πολύ 30 αράς όχι παραπάνω και είναι και όμορφη γενικά και δίνει και κωλο ενώ κωλο όπως ξέρουμε δίνουν οι μπαζολες γενικά.Δε ξέρω Κατερίνα φωκαιας 9 έχεις παρει?αν όχι πάρτην υπηρεσίες φωτιά για 20 ευρώ τα τιμάει τα 20 ευρώ και με το παραπάνω τέτοιες υπηρεσίες αξίζουν σεβασμό,εμφάνηση όμως πολύ μετρια πράγματα για μένα ένα 5 στα 10.
Την Κατερίνα μια φορά την πήρα και ήταν άψογη στις υπηρησίες της, το τιμά και με το παραπάνω το 20 ρικο.Τον δε κώλο της τον πήρα αδιαμαρτύρητα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom