Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 102 άτομα (2 μέλη και 100 επισκέπτες)

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Αν θες να τον χώσεις σε μια ξανθούλα με μπλέ ματάκια κοντοπουτανο με πιασιματακια Ρωσίδακι......μπες από το παράθυρο μέσα!!!

Την έχω πάρει 7 φορές τουλάχιστον.

Τώρα από χαρακτηρα είναι σαν το φάρο..... βαράει αναλαμπές στη διάθεσή/συμμετοχή της!!!!
Εγώ την έχω πάρει 2 φορές και είναι φοβερή εμφανησιακα και υπέροχο δέρμα τρυφερό ότι καλύτερο.

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
656
Πόντοι
81
Εντάξει μη είσαι υπερβολικός μπορώ ακόμα και τώρα να σου πω μερικές.Παμε Ντιάνα φυλής 65,Κορίνα φυλής 65,Ηλέκτρα Φώκαιας 7,Τζούλια φυλής 65,Χριστίνα τσέχα φυλής 65,Εντζυ Φυλής 72,Έμμυ Λιοσίων 73 απλά σε γενικές γραμμές έχει γεμίσει η φυλής λατίνες και δε παλεύεται η φάση,λίγες ωραίες πλέον.
Τις περισσότερες από αυτές θα τις χαρακτήριζα απλώς εμφανίσημες !

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Τις περισσότερες από αυτές θα τις χαρακτήριζα απλώς εμφανίσημες !
Και είναι λίγο αυτό?δε σου αρκεί για 20 ευρώ ?Τι θες δηλαδή με 20 ευρώ να γαμησεις 10 αρι?εεε όχι αυτό δε γίνεται αυτές πάνε για πολλά λεφτά σε ανεπτυγμένες χώρες του εξωτερικού.Αυτες οι κοπέλες που ανέφερα είναι 7 Άρι,7 Άρι λοιπόν με 20 ευρώ να κάνεις και το σταυρό σου.Παλια είχα γαμησει μια που ήταν για μένα 9 Άρι(Ναταλία Φώκαιας 17Α ήταν από Σεπτέμβρη 2022 μέχρι Μάρτιο νομίζω μετά έφυγε κάθησε μόνο για κάτι μήνες,δε ξαναήρθε) εμ τι κορόιδο είναι ?σιγά μη κάτσει στο ελλαδισταν με τους Βλάχο Ελληναρες.

Axastosmistis23

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2021
Like
121
Πόντοι
0
Παιδιά μια ερώτηση η Σονια από Ιάσωνος 30 η Αλβανίδα έχει γυρίσει ; Γιατί μόνο την ζωιτσα έχω πετύχει το τελευταίο διάστημα

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.851
Πόντοι
1.056
αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.
Πολλες φορες μου εχει τυχει οταν λεω στις πουτανες οτι θελω πιπα με προφυλακτικο (σε μπουρδελο χρησιμοποιω παντα προφυλακτικο) με κοιτανε με εκπληξη και μου λενε παντα μωρο μου με προφυλακτικο κανω! χαχα

Ειναι καπως περιεργο, και καλα θελουν να δειξουν οτι δεν ειναι και τοσο <<πουτανες>> η ειναι καθαρες η οτι προσεχουν ..η οτι δεν ειναι και τοσο ευκολες..χαχα

Εχει πολυ πλακα..

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Η Μαρία από φωκ13 ισόγειο δουλεύει ακόμα ? Έχει πάει κάπου αλλού ?

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
383
Πόντοι
21
Mαγκες εχετε να προτεινετε καποια με καλη συμμετοχη στην πρωτη βαρδια; Εμφανιση δεν με πολυενδιαφερει. Να βγαζει καυλα απλως και να εχει συμμετοχη με γλωσσοφιλα.

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Πολλες φορες μου εχει τυχει οταν λεω στις πουτανες οτι θελω πιπα με προφυλακτικο (σε μπουρδελο χρησιμοποιω παντα προφυλακτικο) με κοιτανε με εκπληξη και μου λενε παντα μωρο μου με προφυλακτικο κανω! χαχα

Ειναι καπως περιεργο, και καλα θελουν να δειξουν οτι δεν ειναι και τοσο <<πουτανες>> η ειναι καθαρες η οτι προσεχουν ..η οτι δεν ειναι και τοσο ευκολες..χαχα

Εχει πολυ πλακα..
Το έχω πάθει σχεδόν από όλες τις ακαποτες αυτό, το παίζουν καθαρές και ότι προσέχουν,εδώ η άλλη δεχόταν χυσιμο στο στομα όπως ανακοινώθηκε κ της λέω με προφυλακτικο πιπα,κ μου λέει μόνο με προφυλακτικο κάνω......α καλα παει το πααραμυθι.......η άλλη είχε ξεσκινσμενη κωλοτρυπιδα της λεω να σε πάρω και λιγο από κωλο και μου λέει δεν το κάνω από κωλο ποτέ.......νομίζουν ότι μιλάνε σε άσχετους η σε παρθενους ....

Desperado88

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
276
Πόντοι
21
Το έχω πάθει σχεδόν από όλες τις ακαποτες αυτό, το παίζουν καθαρές και ότι προσέχουν,εδώ η άλλη δεχόταν χυσιμο στο στομα όπως ανακοινώθηκε κ της λέω με προφυλακτικο πιπα,κ μου λέει μόνο με προφυλακτικο κάνω......α καλα παει το πααραμυθι.......η άλλη είχε ξεσκινσμενη κωλοτρυπιδα της λεω να σε πάρω και λιγο από κωλο και μου λέει δεν το κάνω από κωλο ποτέ.......νομίζουν ότι μιλάνε σε άσχετους η σε παρθενους ....
Η αυτες που λένε τα κάνω όλα και όταν ρωτάς τι εννοεί όλα, απαντάνε, σεξ και μπορεις και να με πιάσεις αν θες.

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.489
Πόντοι
731
Περασα προχτες το απογευμα με την Ιβανα απο Δ27, η οποία μου γυαλισε κωλοτρυπα αδιαμαρτηρητα για οση ωρα ηθελα και σε οποια σταση γουσταρα. Για τους φαν του ειδους προτεινεται!

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86

Εχει πολυ πλακα..
Χαχαχα μου έχει τύχει αυτό που λες σε μία της λέω θέλω με Καποτά και λέει πάντα με Καποτα έχω και 5 παιδιά και η τύπισσα κάνει χρόνια στο μενού ελευθέρο στοματικό.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86

Εχει πολυ πλακα..
Μάλιστα ήταν η Ρίτα Φώκαιας της λέω θέλω με Καποτα και μου λέει ναι πάντα με Καποτα να προσέχουμε έχω και παιδιά και κάνει χρόνια ελεύθερο στοματικό στο μενού.Η ειρωνεία είναι μια άλλη φορά που τη πήρα (2 φορές την έχω πάρει σύνολο) που της είπα να μη βάλει Καποτά μια χαρά τον πήρε στο στόμα και λέει κάνε μου και εσύ γλυφομούνι της λέω δε κάνω γλυφομούνι και μου λέει γιατί εγώ πως κάνω ελευθερο? χαχαχα

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960
Επειδη δεν βρηκα κατι για αυτην την Κατια Φυλης 71β, να υποθεσω πλαστικο το βυζι ε?

Κατια Φυλης 71β.jpg

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
41
Like
11.152
Πόντοι
3.436
Mαγκες εχετε να προτεινετε καποια με καλη συμμετοχη στην πρωτη βαρδια; Εμφανιση δεν με πολυενδιαφερει. Να βγαζει καυλα απλως και να εχει συμμετοχη με γλωσσοφιλα.
Ασυζητητι θα πας στην Λευκορωσιδα Εκατερινα, κοκκινομαλλα μιλφαρα σχετικα ψηλη με νορμαλ σωμα....Ιασωνος 46 οροφος...πρωι-μεσημερι...θα σε ταραξει στα γλωσσοφιλα, χωρις πλακα...βεβαια επειδη καπνιζει θα σου ερθει λιγη τσιγαριλλα αλλα εμενα αυτο με φτιαχνει περισσοτερο χαχαχα....

Petros3412

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2024
Like
2
Πόντοι
0
Ασυζητητι θα πας στην Λευκορωσιδα Εκατερινα, κοκκινομαλλα μιλφαρα σχετικα ψηλη με νορμαλ σωμα....Ιασωνος 46 οροφος...πρωι-μεσημερι...θα σε ταραξει στα γλωσσοφιλα, χωρις πλακα...βεβαια επειδη καπνιζει θα σου ερθει λιγη τσιγαριλλα αλλα εμενα αυτο με φτιαχνει περισσοτερο χαχαχα....

Τι ηλικία είναι περίπου?

Basilias777

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2023
Like
313
Πόντοι
21
Περασα προχτες το απογευμα με την Ιβανα απο Δ27, η οποία μου γυαλισε κωλοτρυπα αδιαμαρτηρητα για οση ωρα ηθελα και σε οποια σταση γουσταρα. Για τους φαν του ειδους προτεινεται!
Όντως δίνει κωλο αυτή;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom