Εγώ κατάλαβα όχι ότι δίνει κωλότρυπα αλλά ότι τή γυαλίζει σ όποιον της το ζητήσει ,νομίζω το είπε τίμια και ξεκάθαρα ο ντίμις,Όντως δίνει κωλο αυτή;
άν και προσωπικά δέν.
Εγώ κατάλαβα όχι ότι δίνει κωλότρυπα αλλά ότι τή γυαλίζει σ όποιον της το ζητήσει ,νομίζω το είπε τίμια και ξεκάθαρα ο ντίμις,Όντως δίνει κωλο αυτή;
Μάγκες η Κίρα από λ73α είναι φόλα προσοχή
Έχει κανείς γνώμη για εμμυ λ73β? Πχ Περιγραφή,χαρακτήρα
Α, έτσι εξηγείται...Φυλης 84Β ή 86Α.
Δεν θυμαμαι ακριβως, αλλα σιγουρα 1 απο αυτα τα 2.
Μια φορα περασα με την Σονια, εχει κολαρα για σκισιμο αλλα ολο μη το ενα μη το αλλο οπως ειπαν και οι παραπανω.
Στο τελος ξενερωσα, μου επεσε και ουτε καν μουνι δεν μπηκα. Αν δεν εισαι εγκεφαλικος και δεν χαμπαριαζεις απο τετοια πηγαινε.
Αν δεις οτι η πορτα κατω ειναι ανοιχτη αλλα το φωτακι κλειστο και η πορτα πανω κλειδωμενη, σημαινει πως ειναι δωματιο με πελατη διοτι το μαγαζι το τρεχει μονη της.
Ελπιζω να βοηθησα.
Επειδη το επιπεδο πια στη φυλης..ειναι χαμηλο..πολλες απ αυτες δουλευουν και Μεταξι...οι μετριες..λογιαριαζονται πια ως καλες...Απορω με μερικους που βγαζουν ομορφη την Ηλεκτρα απο την φυλης
Ρε εσεις πατε καθολου καλα ;;;;;;
Λεει τιποτα εμφανισιακα? Δεν αρκει να δινει κωλο..τον θελουμε κι ωραιο..Περασα προχτες το απογευμα με την Ιβανα απο Δ27, η οποία μου γυαλισε κωλοτρυπα αδιαμαρτηρητα για οση ωρα ηθελα και σε οποια σταση γουσταρα. Για τους φαν του ειδους προτεινεται!
Του γυάλισε την κωλότρυπα, γράφει...Λεει τιποτα εμφανισιακα? Δεν αρκει να δινει κωλο..τον θελουμε κι ωραιο..
Η Άννα στο Ιωαννίνων 3 στον όροφο, προχωρημένης ηλικίας milf, ωραίο σώμα και καλή συμμετοχή. Μπορεί να σε πιάσει λίγο στην πάρλα, βέβαια, λόγω χαρακτήρα, αλλά δεν νομίζω να περάσεις άσχημα.Mαγκες εχετε να προτεινετε καποια με καλη συμμετοχη στην πρωτη βαρδια; Εμφανιση δεν με πολυενδιαφερει. Να βγαζει καυλα απλως και να εχει συμμετοχη με γλωσσοφιλα.
Από νυχτερινή βάρδια τι δυνατό παίζει ;
Όταν πάω να γαμήσω στα μπουρδελάκια πάντα με πιάνει πολύ χέσιμοΔημοσίευση στο thread ''Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο'' Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο - Page 119 - bourdela.com forum
Εχεσες η θες να πας σε μπουρδέλο για να σε πιάσει?
Όταν πάω να γαμήσω στα μπουρδελάκια πάντα με πιάνει πολύ χέσιμο
καπου μεταξυ 42-48 χρονωνΤι ηλικία είναι περίπου?
παιζει τελικα;νομιζα εφυγε/σε τι βαρδια την ειδες?Μάγκες η Κίρα από λ73α είναι φόλα προσοχή
Έχει κανείς γνώμη για εμμυ λ73β? Πχ Περιγραφή,χαρακτήρα
χτες β βαρδια ηταν στο Φ65Ρε μάγκες η μπιουτη που εξαφανίστηκε;
Τζούλια ότι καλύτερο αν λέμε την ίδιαΠρωινη βιαστικη εισκεψη.
Φυλης 65 Ισογειο μια μικροκαμωμενη, νομιζω Τζουλια και Συλβια στο δωματιο.
Φυλης 65 οροφο Χριστινα ''Τσεχα΄΄΄΄΄΄''.
Φυλης 84 οροφο με τη λαμπα να αναβοσβηνει μαλλον η Σονια.
Φωκαιας 17 Ισογειο η Αλεξανδρα στο δωματιο.
Φωκαιας 19 η Ναταλια ''Ρωσιδα'', η πιο ωραια παρουσια απο ολες.
Πολυ καλη αυτη!! 100% περνας καλα την εχω παρει αρκετες φορεςΗ Άννα στο Ιωαννίνων 3 στον όροφο, προχωρημένης ηλικίας milf, ωραίο σώμα και καλή συμμετοχή. Μπορεί να σε πιάσει λίγο στην πάρλα, βέβαια, λόγω χαρακτήρα, αλλά δεν νομίζω να περάσεις άσχημα.