Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 100 άτομα (1 μέλη και 99 επισκέπτες)

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
2 παρατηρήσεις απ' τις τελευταίες μέρες που έχω δει στην πιάτσα..Πρώτον αυτο τ κοντοπουτανο η Βανέσα απ' Ιάσωνος 20 είναι πολύ ανοιχτή πηγάδι λέμε παρότι είναι πετιτ κ γενικά αλλιώς το παίζει στ σαλόνι αλλιώς είναι μέσα βαριέται που ζει..Και δεύτερον πήγα με ένα φιλαράκι χωματιανου 11 β στην Αλεξάνδρα αυτή η κωλογρια η τσατσά με τα γυαλιά πολύ καργιολα στην αρχή μας επριξε επειδή δεν ξέραμε το κορίτσι κ μετά έχουν τεράστιο πρόβλημα με τα κινητά απ' ότι ξέρω έχει πέσει θύμα η Αλεξάνδρα την έχουν βγάλει βίντεο αλλά η γριά έκανε σαν τρελή η κοπέλα ήταν μέσα κ δεν μας άφησε ν βγάλουμε τ κινητά...Άσε όταν πέρασε ο φίλος μου εμένα δεν με άφησε ν κάτσω στ σαλόνι η θα περάσεις μου λέει η θα περιμένεις κάτω ...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Πρωινη βιαστικη εισκεψη.
Φυλης 65 Ισογειο μια μικροκαμωμενη, νομιζω Τζουλια και Συλβια στο δωματιο.
Φυλης 65 οροφο Χριστινα ''Τσεχα΄΄΄΄΄΄''.
Φυλης 84 οροφο με τη λαμπα να αναβοσβηνει μαλλον η Σονια.
Φωκαιας 17 Ισογειο η Αλεξανδρα στο δωματιο.
Φωκαιας 19 η Ναταλια ''Ρωσιδα'', η πιο ωραια παρουσια απο ολες.
Για τη Ναταλία συμφωνώ. Από τις παραπάνω είναι το καλύτερο καβλακι.

Prevelis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2022
Κριτικές
12
Like
338
Πόντοι
290
Καμία μαυρουλα 1η βάρδια υπάρχει;

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Εγαμευθει το Κορινακι στο Φιλιππιδου 11 ισογ στην 3η βαρδια.Παρουσα η Αλικη η οποια δεν προλαβαινε να χαϊδευει νεανικες ανακοντες.Οι γεροι και ασχημοι ειναι ασφαλεις σαν και μενα,δεν πλησιαζει καν.
Με σωρια δωματιων τα κοριτσια Λιλια και Κορινα.Η Λιλια πατσαβουριασε αρκετα αλλα οι βυζαρες,βυζαρες.
Το αλλο,η Κορινα ειναι λιγακι αχρωμο,αοσμο αλλα ωραιο νταρντανικο κορμι.Μελαχρινη,λιγο ψυχρη,αργο ηδονικο μπουκιτσι με καποτουλα κυριοι,σεξακι διεκπαιρεωτικο σε μια σταση , στα 4 εχθες, και ομορφα βογγητα που κανουν ατμοσφαιρα.Για μια φορα καλη ειναι.

Doctor17

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
0
Περασα προχτες το απογευμα με την Ιβανα απο Δ27, η οποία μου γυαλισε κωλοτρυπα αδιαμαρτηρητα για οση ωρα ηθελα και σε οποια σταση γουσταρα. Για τους φαν του ειδους προτεινεται!
Αξίζει εμφανισιακά η κοπέλα μυστη ;

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960
Εγαμευθει το Κορινακι στο Φιλιππιδου 11 ισογ στην 3η βαρδια.Παρουσα η Αλικη η οποια δεν προλαβαινε να χαϊδευει νεανικες ανακοντες.Οι γεροι και ασχημοι ειναι ασφαλεις σαν και μενα,δεν πλησιαζει καν.
Με σωρια δωματιων τα κοριτσια Λιλια και Κορινα.Η Λιλια πατσαβουριασε αρκετα αλλα οι βυζαρες,βυζαρες.
Το αλλο,η Κορινα ειναι λιγακι αχρωμο,αοσμο αλλα ωραιο νταρντανικο κορμι.Μελαχρινη,λιγο ψυχρη,αργο ηδονικο μπουκιτσι με καποτουλα κυριοι,σεξακι διεκπαιρεωτικο σε μια σταση , στα 4 εχθες, και ομορφα βογγητα που κανουν ατμοσφαιρα.Για μια φορα καλη ειναι.
Την Κορινα την νταρντανοβυζαρου λες κορινακι?

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.341
Πόντοι
2.666
Βλέπω να μπαίνει θρέντ.
Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο σε διάφορους χώρους του έρωτα μέσα η έξω απο αυτό ή σε κοντινό σημείο.
Νομιζω ενα καφε εκει κοντα παιρνεις και κατι..και εξυπηρετεισαι..ε πιο χαζο θρεντ πεθαινεις...

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.737
Πόντοι
2.846
2 παρατηρήσεις απ' τις τελευταίες μέρες που έχω δει στην πιάτσα..Πρώτον αυτο τ κοντοπουτανο η Βανέσα απ' Ιάσωνος 20 είναι πολύ ανοιχτή πηγάδι λέμε παρότι είναι πετιτ κ γενικά αλλιώς το παίζει στ σαλόνι αλλιώς είναι μέσα βαριέται που ζει..Και δεύτερον πήγα με ένα φιλαράκι χωματιανου 11 β στην Αλεξάνδρα αυτή η κωλογρια η τσατσά με τα γυαλιά πολύ καργιολα στην αρχή μας επριξε επειδή δεν ξέραμε το κορίτσι κ μετά έχουν τεράστιο πρόβλημα με τα κινητά απ' ότι ξέρω έχει πέσει θύμα η Αλεξάνδρα την έχουν βγάλει βίντεο αλλά η γριά έκανε σαν τρελή η κοπέλα ήταν μέσα κ δεν μας άφησε ν βγάλουμε τ κινητά...Άσε όταν πέρασε ο φίλος μου εμένα δεν με άφησε ν κάτσω στ σαλόνι η θα περάσεις μου λέει η θα περιμένεις κάτω ...
στο μαγαζί αυτό πάντα προσέχουν με τα κινητά. Μου έχει συμβεί και σε άλλα. Και δεν τους δίνω άδικο. Πρόσφατα κάποιος μαλάκας εδώ δεν επιχείρησε να ανεβάσει φωτογραφία και βίντεο αν θυμάμαι καλά;

• Like
Αντιδράσεις: vril

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
32
Like
1.491
Πόντοι
1.071
Δυστυχώς, όλες οι ωραίες πουτάνες του 20άρικου έχουν εξαφανιστεί από την πιάτσα.

Κάθε πέρυσι και καλύτερα!
Έχουν γίνει τα στούντιο - φυλης , η φυλης - Μεταξουργείο και το Μεταξουργείο παραμένει πλεμπα.... Έχουν έρθει και αυτες οι λατινες που βλέπεις το σώμα καυλωνεισ και στο δωμάτιο είναι ταφοσ...αλλά όσο πηγαίνουνε με λατινες και έχουν ζήτηση τόσο θα μας για φέρνουν

mrkaza

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
20
Ιάσωνος ψιλά ένα υπόγειο παλιά είχε μέχρι της 2300 συνήθως μια Αλβανίδα κοντή Petit που σχεδον πάντα φόραγε κίτρινο μαγιό και εκανε απλό αλλά όχι βιαστικό ,μαζί με μια μεγαλύτερης ηλικίας που δίνει κόλο (η μεγάλη που είναι και φολα) .

Πλέον βρίσκω μόνο την μεγάλη ή ένα τραβελο ή γυναίκα που μοιάζει με τραβελο και όχι την μικρούλα .

Ξέρει κανεις αν έχει πάει καπου αλου ? ευχαριστώ

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
678
Πόντοι
361
Και εσύ βρε φίλε μου πήγες στην Βανέσα??????δεν βλέπεις της ενημέρωσης που γράφουμε??δεν κάνει η κοπέλα τώρα.παλια ναι.τωρα όχι δεν αξίζει για τίποτα. Ρωτήστε και τους παλιούς ξέρουν καλύτερα από εμένα.και κάτι άλλο που ξέχασα να σου πω.ξερω ότι έχει φύγει από το ι20.δεν ξέρω αν έχει ξανά πάει εκεί θα σου πω ψέματα.αλλα την Τετάρτη που πήγα ήταν άλλη κοπέλα γιατί έχει φύγει από εκεί.και συγκεκριμένα ήταν ένας άνδρας Τσάτσος μεγάλης ηλικίας.

Τελευταία τροποποίηση:

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21
Πρωινή βάρδια σήμερα

Φώκαιας 17Α Αλεξάνδρα μαυρομαλλα γύρω στα 40 βυζάκι ωραίο,φάτσα μακιγιάζ που τη αναδικνυει γενικά καυλιάρα,την έχω πάρει 3 φορές,στο δωμάτιο καλή είναι βγάζεις γούστα,γενικά μαρεσει σα γυναίκα.

Φώκαιας 19 Ναταλία από Ρωσία γύρω στα 35 κοκκινομαλα ψηλή πολύ,φάτσα μέτρια όχι άσχημη ούτε και μοντέλο,γενικά δε μου άρεσε σα σύνολο και πολύ,ήταν και ψηλή και δε μαρεσουν οι ψηλές.

Φώκαιας 7 Στέλλα ξανθιά γύρω στα 45-53 συγουρα καλό σώμα,φάτσα σπασμένη με λευκό δέρμα αλλά τα σπασίματα προδίδουν και τη ηλικία της που είναι θεωρώ 50 χρόνων πάνω κάτω,δε μαρεσε σα σύνολο.

Φυλής 71Β Τίνα και Κατρίν,η τίνα κοκινομαλλα με καμπύλες πολλές φάτσα μέτρια η κλασσικη λατινοφατσα και η Κατρίν μελαμψή με μεγάλο κωλο φάτσα άσχημη σα τσιγγάνα δε μου άρεσε,η Τίνα κάτι έλεγε.Η τίνα τη έκανα γύρω στα 25 και τη Κατρίν και αυτή γύρω στα 25.

Φυλής 69Α Μαρία τσέχα λευκό δέρμα μαύρα μαλλιά λεπτή πολύ ωραία φάτσα γύρω στα 24-25 ωραία κοπέλα νέα ηλικιακά αλλά στο δωμάτιο που τη έχω πάρει 2 φορές μου έλεγε δώσε μου έξτρα 10 ευρώ για πιασίματα ότι να ναι,κοινώς εμφάνηση όμορφη υπηρεσίες χάλια.

Φυλής 72 Εντζυ λεπτή ψηλή σκούρα στο δέρμα τατουάζ μανίκι στο χέρι ηλικία γυρω στα 32 φάτσα έτσι και έτσι σα σύνολο θα έλεγα αρκετά καλή δε τη πήρα αλλά θα τη εχω στο νου μου για επόμενες φορές,δε ήταν άσχημη ως σύνολο.
Φώκαιας 17Α Αλεξάνδρα μαυρομαλλα γύρω στα 40 βυζάκι ωραίο,φάτσα μακιγιάζ, αυτή π γραφείς είναι η Ουκρανή π κανεη ελεύθερο στοματικό τελειωτικό ; Ξαναγύρισε ;;

Que_rico

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2023
Like
74
Πόντοι
0
καλησπερααα...εχει παει κανεις με Ευα απο Αγκυρας 12?

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Την Κορινα την νταρντανοβυζαρου λες κορινακι?
Χαριτολογωντας ναι,σε αυτη αναφερθηκα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι,μην βαζεις πολυ πυγμη στο σμπρωξιμο γιατι σπαει η ακριδα

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
41
Like
11.152
Πόντοι
3.436
Ιάσωνος ψιλά ένα υπόγειο παλιά είχε μέχρι της 2300 συνήθως μια Αλβανίδα κοντή Petit που σχεδον πάντα φόραγε κίτρινο μαγιό και εκανε απλό αλλά όχι βιαστικό ,μαζί με μια μεγαλύτερης ηλικίας που δίνει κόλο (η μεγάλη που είναι και φολα) .

Πλέον βρίσκω μόνο την μεγάλη ή ένα τραβελο ή γυναίκα που μοιάζει με τραβελο και όχι την μικρούλα .

Ξέρει κανεις αν έχει πάει καπου αλου ? ευχαριστώ
---Μηπως εννοεις την πετιτ Αλβανιδα Αντζελα που ηταν Ιασωνος 30 (στον οροφο αλλα και στο υπογειο καποιες μερες)? αυτη τωρα τελευταια μετακομισε στο Ιασωνος 44 ισογειο (μολις περασεις την διασταυρωση με την ΜεγΑλεξανδρου, η δευτερη πορτα στο δεξι σου χερι οπως κατηφοριζεις την Ιασωνος)....Προχθες Πεμπτη μεσημερι την πηρα στον συγκεκριμενο οικο...

--- Αλλιως το αλλο υπογειο ψηλα στην Ιασωνος ειναι το Ιασωνος 27 με την πετιτ Ναταλια η οποια μοιαζει με Αλβανιδα αλλα μου εχει πει οτι ειναι Βουλγαρα.... Αυτη οντως φοραει κιτρινο μαγιο και εχει σχεδον ανυπαρκτο στηθος (με τουμπανο ρωγες ομως)...Την συγκεκριμενη τελευταια φορα που την πηρα ηταν πριν 3 μερες και εδειχνε πολυ κουρασμενη και καταπονημενη, παντως παρα την κουραση της ηταν καλη στο δωματιο...ισως εχει παρει μινι αδεια για να μην την βρισκεις.....

VirginSteele

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2023
Like
510
Πόντοι
20
Δίδυμου 27 φωτεινή δεν μου άρεσε
Φυλής 71 όροφος κατια, ωραια κοπέλα δεν έχει κριτικές όμως
Φυλής 84 όροφος μια μιλφ ξανθιά φουλ πρόγραμμα
Δίδυμου 8 ισόγειο τιμήθηκε η μιλφ Βερόνικα πολύ καλή μέσα
Τις προάλλες η Φωφώκα μου έλεγε 20 ευρώ, 7 λεπτά το 1ο χτύπημα στην πόρτα...

mpoukas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
2η βάρδια απογευματινή.
Ετιμήθη η Έμμυ από Φυλής 66Δ.
Έγραψα και την παρακάτω κριτική:
"Ωραία μινιόν μαύρη κοπέλα Έμμυ (λέει από Τζαμάικα) αδύνατη, σφιχτό σώμα, μικρό βυζάκι αλλά δεν έχεις επαφή γιατί δε βγάζει το διάφανο κορμάκι που φοράει.
Στο σαλονάρισμα είναι χαμογελαστή αλλά μέσα αδιάφορη, λίγο σόσιαλ στην αρχή, δε μιλάει γρι ελληνικά.
Πίπα με προφυλακτικό μέτρια, μέχρι τη μέση τον έβαζε μέσα. Δεν έβγαλε κιχ κατά τη διάρκεια του σεξ. Ξεκινήσαμε ιεραποστολικό (με κλειστά μάτια αυτή) που στην αρχή έκλεινε τα πόδια της για μην μπαίνω όλος αλλά μετά συμμορφώθηκε και μετά στα 4 που ξεκίνησα να την πιστονιάζω λίγο γρήγορα μπας και τελειώσω.
Μηδέν συμμετοχή από τη μεριά της."
Στο Φυλής 84Α ισόγειο λαϊκό προσκύνημα για τη Ράνια, 2 άτομα μέσα στα δωμάτια και ο 3ος σε αναμονή στο σαλόνι.
Τσάτσος δεν ηταν ο κυρ Βασίλης, ήταν έτερη καλτ ηλικιωμένη μορφή μα αντίστοιχες ατάκες, μπορεί και φίλος του.
Στο δίπλα όροφος μου έκανε εντύπωση η Βαλερία (Βραζιλιάνα είπε) με τον τεράστιο κώλο της.
Απέναντι στο Φυλής 65 ισόγειο η Κορίνα και στον όροφο η μαυρούλα Μπέτι/Μπέκι και η Χριστίνα με πολύ επιθετικό σαλονάρισμα, μας κρατούσε να μη φύγουμε.
Στο Βέργας 2 πέτυχα μια αδύνατη με σπαστό μαλλί με μια μπάκα, σαν έγγυος ήταν, τι να πω

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Ναι φίλε μου. Είναι πολύ καλή μέσα. Αν σου αρέσει αυτός ο σωματοτυπος μπαίνεις άφοβα. Χρόνια στη δουλειά αυτή την έχω τιμήσει αρκετές φορές σε διάφορα μαγαζιά που έχει δουλέψει παρόλο που δεν είμαι fan του τόσο αδυνάτου σώματος.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom