Ακομα μια καινουργια σχετικα κοπελα δοκιμαστηκε πριν καμια ωριτσα περιπου κατα τις 00:20 στο Ιασωνος 44 τερμα δεξι αυτο που ανεβαινεις 3-4 σκαλακια...Προς εκπληξη μου ειδα για πρωτη φορα σε ρολο τσατσας την Νατασα απο Περδικας 3 αριστερο (αυτο που εχει εισοδο και απο ΜΑ) με αναγνωρισε και με χαιρετησε...χαιρετησα και γω και τα ειπαμε λιγακι αν και ενιωσα λιγο περιεργα καθως την Νατασα την ειχα παρει τελευταια φορα μολις πριν 5-6 μερες...τελος παντων η κοπελα ηταν η Ρωσιδα Μπιανκα....νεαρη και αυτη εχει ακριβως το ιδιο σωμα οπως η επισης καινουργια Μολδαβεζα η Λορι (Ιασωνος 19 πανω, απογευματινη βαρδια), καρμπον ιδιο ακριβως, μελαχρινη ισιο μαλλι μακρι, υψος 1,70, μπουταρες, κωλαρα, πιασιματα βυζι 3αρι περιπου, στο προσωπο η Μπιανκα δειχνει πιο προστυχη με μεγαλυτερα πιο σαρκωδη χειλη.... ελληνικα δεν μιλαει, λιγα αγγλικα οκ καταλαβαινει...φιλια δεν δινει...οκ σχετικα καλα περασαμε στο 10ρικο...Αα και παρεπιπτοντως μιας και πριν αναφερθηκαν οι κοκκινες καποτες...λοιπον εγω συνηθως εχω την δικια μου καποτα, η Μπιανκα ομως ηθελε οπωσδηποτε να χρησιμοποιησω την δικια της κοκκινη καποτα με την δικαιολογια οτι ειναι αλλεργικη και μονο η συγκεκριμενη καποτα δεν της προκαλει αλλεργία...δεν σηκωνε κουβεντα και τελικα δεν της χαλασα χατηρι χαχαχα....