apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.506
- Πόντοι
- 456
Εαν γνωριζεις τους πραγματικους λογους ,τοτε γιατι ρωτας για ενημερωση !!!!Ναι γνωρίζουμε για ποιον λόγο έκανε παύση. Αν υπάρχει ενημέρωση ρωτάω. Σε ευχαριστώ
Εαν γνωριζεις τους πραγματικους λογους ,τοτε γιατι ρωτας για ενημερωση !!!!Ναι γνωρίζουμε για ποιον λόγο έκανε παύση. Αν υπάρχει ενημέρωση ρωτάω. Σε ευχαριστώ
Η Κατρίν δε είναι και ωραία ρε μάγκες σα τσιγγάνα είναι εμένα δε μαρεσε τώρα τίνα κάτι έλεγε.Η Κατρίν πριν καιρό λεγόταν ζινα την δοκίμασα ειναι απάτη όσο αναφορά το πρωκτικο δεν κάνει σφίγγεται και δεν μπορείς να μπεις από πίσω εύκολα.....αν πας και την πάρεις με πρωκτικο ξέσκισε της την σουφτα και από μένα διότι με φωλιασε.Η Κατρίν είναι αυτή η μελαμψη με τα τατουάζ...
Δεν είναι ωραία είναι και Απαταιωνισα.κοινως φόλα τρέξτε να πάρετε κωλο .... χαχαχα όπως πήρα και γω..Η Κατρίν δε είναι και ωραία ρε μάγκες σα τσιγγάνα είναι εμένα δε μαρεσε τώρα τίνα κάτι έλεγε.
δωμάτιο-σαλόνι ρε φίλεΜήπως θέλεις να πεις ότι ήταν 15 άτομα στο σαλόνι;
Η Ράνια παίρνει στο δωμάτιο και 2 άτομα συγχρόνως ;
Και Σάντρα και Λιλιαν στο ίδιο μαγαζί.. πω πω αυτο και αν είναι ειδηση... Οποιος τις πάρει παρτούζα θα τον ξεζουμισουν οι καταπιόλες.Η σημερινή έκπληξη ακούει στο όνομα Λίλη του Ιάσονος 1γ. Δεν συνηθίζω να μπαίνω στο Ιάσονος 32, κάτι αόριστο με τράβηξε και πήγα στο βάθος να τσεκάρω,και ωωω.... βγήκε μια ξανθιά λεπτή μιλφ,Σάντρα μου είπε,με πρόγραμμα όλα πλην πρωκτικού,και ακολούθησε η Λίλη. Την προτίμησα λόγω.... γνωριμίας, εμφανώς καταπονημένη και "σπασμένη" (αλκοόλ αφού....), αλλά οι υπηρεσίες της παραμένουν θερμές! Ο χώρος βέβαια άθλιος,κάτω και από τον μέσο όρο του Μεταξουργείου.... Υπηρεσία δεν υπάρχει,αν ξαναπεράσω και πετύχω τη Σάντρα θα τη δοκιμάσω.
Παρά πολύ αδύνατες για τα γούστα μου. Πήγα για παρτούζα αλλά δεν πέρασα τελικά. Φεύγοντας η Λίλιαν μου χουφτωσε τον κώλοΚαι Σάντρα και Λιλιαν στο ίδιο μαγαζί.. πω πω αυτο και αν είναι ειδηση... Οποιος τις πάρει παρτούζα θα τον ξεζουμισουν οι καταπιόλες.
Μικρέ, επειδή θες μαθήματα. Άμα μπουκωσει όπως λες μια κοπέλα στο μουνι της μωρομαντιλα και ξεχαστεί ή δεν καταφέρει να βγει καποιο κομμάτι από μέσα τότε υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης - συψημιας γιατί απλά δεν θα το πάρει χαμπάρι και όταν το πάρει χαμπάρι θα είναι επειδή θα έχει ξεκινήσει ήδη η μόλυνση από τις ενοχλήσεις, πονους, άσχημη μυρωδιά. Ταμπον βάζουν τις τελευταίες 2 μέρες της περιόδου εφόσον θέλουν λεφτά και δεν κάθονται σπίτι τους να αναρρώσουν και τελειώνει εκεί το πανηγύρι. Άλλες δε βάζουν καθόλου ταμπον τις τελευταίες δυο μέρες και γαμιουνται έτσι. Το αιμα από το πολύ γαμησι είναι λιγότερο επειδή είναι συνέχεια ανοιχτός ο κόλπος - τράχηλος. Αλλάξτε κουβέντα, σπαμαρουμε.Ίσως να βοηθάει και αυτό. Αλλά αυτό που έγραψα παραπάνω ισχύει.οταν η άλλη πχ έχει δύο τρεις μέρες αναδουλειά η είναι άρρωστη μετά στα καπάκια να έρθει και περίοδος θα μείνει 1 βδομάδα και παραπάνω χωρίς μεροκάματο. Οπότε αν έχουν ανάγκη τα πορνό ευρώ στουμπωνουν ένα σφουγκαρακι η παίρνουν μωρομαντιλα και τα κάνουν μπάλες και τα χώνουν μέσα ώστε να σταματάνε την ροή του αίματος. Βαράνε και κανά ντεπονακι η παναντολ και όλα καλά!
Φουλ όπως γκροβερ; Ή πίπα ακα τελειωτική ουρανισκο και τίποτα άλλο...;Νέα άφιξη στο Ιάσονος 32. Κατά δήλωσή της υπηρεσίας πρώτη μέρα στην δουλειά Ιταλίδα ονόματι Μπέλλα. Απλό πρόγραμμα 15 και φουλ 25. Καλά θα πάει κι αυτό.
Γκρόβερ ανακοινώθηκε. Αλλά όλα με προφυλακτικό. Δεν κάνει ελεύθερο στοματικό..Φουλ όπως γκροβερ; Ή πίπα ακα τελειωτική ουρανισκο και τίποτα άλλο...;
Για την Ίρα στο Κολωνού 32 πάνω λες;Εγώ πάντως κατέθεσα στην Ήρα που έβαψε και το μαλλί καστανό. Άλογο από τα λίγα το μωρό. Ευχαριστήθηκα πισωκολητό
Εγώ είχα μπει στο Φυλής 72 τη Αλεξάνδρα,ρε μλκες ποιος τη γαμαει αυτήν?με παρακαλαγε να μπω δωματιο με τίποτα δε μπήκα και απορούσα ποιος μπαίνει με αυτή ρε παιδιά.Πριν από την
Φυλής
66 αριστερά.. Εμμυ, από Τζαμάικα. Όμορφο μαυρακι πετιτ χαμογελαστό με ωραίο κορμί μικρό στήθος και κωλαράκι ποίημα. Απλό πρόγραμμα με το τζελ στο χέρι
66 δεξιά. Αλινα χυμωδες μελαχρινή λατίνα με κωλαρα. Μου θύμισε στο στυλ την Άννα Μαρία που βγαίνει ινστα έχει παίξει σε τσόντα με Ιννα και Χατζη
59 όροφος. Νικόλ η νταρντάνα. Αλόγα γυναίκα με ποδαρες και τουπέ
61 υπόγειο. Σολ και μια άλλη. Λατίνες
65 όροφος. Μπεκυ η μαυρούλα και η Χριστίνα
Στο δρόμο προς το 71 είδα 2 γύφτο βουλγαρες μάλλον. Βρομιάρες με σημάδια και χοντρές. Σκέφτηκα ότι αποκλείεται να πάνε σε σπιτάκι. Κι όμως. Μπήκαν στο 71Α. Απορώ ποιος πληρώνει για δαύτες
Όταν λες στο ρόλο της τσατσας η Νατάσσα ποια Νατάσσα?η Νατάσσα που είναι με τη Ντασσα?η μαυρομαλλα με το λευκό δέρμα και κανονικό σώμα ?Ακομα μια καινουργια σχετικα κοπελα δοκιμαστηκε πριν καμια ωριτσα περιπου κατα τις 00:20 στο Ιασωνος 44 τερμα δεξι αυτο που ανεβαινεις 3-4 σκαλακια...Προς εκπληξη μου ειδα για πρωτη φορα σε ρολο τσατσας την Νατασα απο Περδικας 3 αριστερο (αυτο που εχει εισοδο και απο ΜΑ) με αναγνωρισε και με χαιρετησε...χαιρετησα και γω και τα ειπαμε λιγακι αν και ενιωσα λιγο περιεργα καθως την Νατασα την ειχα παρει τελευταια φορα μολις πριν 5-6 μερες...τελος παντων η κοπελα ηταν η Ρωσιδα Μπιανκα....νεαρη και αυτη εχει ακριβως το ιδιο σωμα οπως η επισης καινουργια Μολδαβεζα η Λορι (Ιασωνος 19 πανω, απογευματινη βαρδια), καρμπον ιδιο ακριβως, μελαχρινη ισιο μαλλι μακρι, υψος 1,70, μπουταρες, κωλαρα, πιασιματα βυζι 3αρι περιπου, στο προσωπο η Μπιανκα δειχνει πιο προστυχη με μεγαλυτερα πιο σαρκωδη χειλη.... ελληνικα δεν μιλαει, λιγα αγγλικα οκ καταλαβαινει...φιλια δεν δινει...οκ σχετικα καλα περασαμε στο 10ρικο...Αα και παρεπιπτοντως μιας και πριν αναφερθηκαν οι κοκκινες καποτες...λοιπον εγω συνηθως εχω την δικια μου καποτα, η Μπιανκα ομως ηθελε οπωσδηποτε να χρησιμοποιησω την δικια της κοκκινη καποτα με την δικαιολογια οτι ειναι αλλεργικη και μονο η συγκεκριμενη καποτα δεν της προκαλει αλλεργία...δεν σηκωνε κουβεντα και τελικα δεν της χαλασα χατηρι χαχαχα....