Η σάρα στο φυλης 71 εκτός από όμορφη είναι και καλη και στο δωμάτιο αν και απλό πρόγραμμα.... παράδοξο διότι είναι λατινα... από βενεζιυρλαΣτη Φυλής,
Φ54αΑντρέα λατίνα μπαμπάτσικη αλλά σφιχτή
Φ54β Αουρόρα
Φ56 Μπέλα λατίνα
Φ66α Χουλιέτα νεαρή λατίνα σκουρόδερμη μελαχρινή κανονικό σώμα.
Φ66δ μια στυλ εγγονή του μπομπ μάρλυ Έμυ από τζαμάϊκα, νεαρή μελαχρινή αφροκαρίμπεαν πετίτπετίτ μπεμπεκόφατσα,συμπαθητικό πρόσωπο με νέγρικα χαρακτηριστικά.
Φ74 δεξιά κ αριστερά οι κλάσικ.
Φ59 ορ. Νικόλ
Φ59ισ. Τζουλιάνα η πετίτ σκουρόδερμη και Μόνικα επίσης μικροκαμωμένη με κότσο νεαρή καλό σώμα
Φ65β Κορίνα
Φ65α Χριστίνα
Φ84α Ράνια
Φ67 Έλλη
Φ71β Σάρα από βενεζουέλα καλή παρουσία καστανή γύρω στα 27-30 την κόβω
Φ71α Κλαούντια συμπαθής προμίλφ λατίνα με κανονικό σώμα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παίκτη μιλάμε για την Ηλέκτρα,έτσι; δούλεψε σε 3 μαγαζιά απ το φθινόπωρο,έρχεται φεύγει σταματάει ξαναρχίζει τσαντίζεται ξανακάθεται σηκώνεται φεύγει άμα της στραβώσει ανακοινώνει ξανακοινώνει. Δε βγαίνει άκρη,πας την πετυχαίνεις κι άν κλίκ στη στιγμή, κλικάρεις. Προσωπικά δεν ψάχνομαι μαζί της οπότε δε δίνω κάν σημασία.22 40 πέρασα κ ήταν κλειστό το φωκαιας 7 το μεσαιο,,τι πρόγραμμα εκανε η Ηλέκτρα? Κωλο έδινε? Η της το ξεσκισατε πάλι και το αναπαυει?
Θα συμφωνήσω και έχω ξαναπεί εδώ στο νήμα ότι οι βενεζουέλες φορές φορές μου τα σκάνε για πιό κλασάτες γυναίκες .Η σάρα στο φυλης 71 εκτός από όμορφη είναι και καλη και στο δωμάτιο αν και απλό πρόγραμμα.... παράδοξο διότι είναι λατινα... από βενεζιυρλα
Ναι ισχύουν όλα αυτά που αναφέρεις, ιδιαίτερο κορίτσι θα έλεγα και από τα ομορφότερα που δίνουν το κωλι τους τα τελευταία έτη.......Παίκτη μιλάμε για την Ηλέκτρα,έτσι; δούλεψε σε 3 μαγαζιά απ το φθινόπωρο,έρχεται φεύγει σταματάει ξαναρχίζει τσαντίζεται ξανακάθεται σηκώνεται φεύγει άμα της στραβώσει ανακοινώνει ξανακοινώνει. Δε βγαίνει άκρη,πας την πετυχαίνεις κι άν κλίκ στη στιγμή, κλικάρεις. Προσωπικά δεν ψάχνομαι μαζί της οπότε δε δίνω κάν σημασία.
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Μεσημεριανη βολτιτσα στα σπιτακια μετα το φαι...
Κατηφορισα στην Αγκυρας 12β στο γκιλφακι Αντριαννα...
Στο σαλονι ξαπλα ο γαταρος Βασιλης...
Πηγα να τον χαιδεψω αλλα στραβωσε και την εκανε...
Η Αντριαννα πηγε μεσα και μου εφερε ενα μωρο γατακι το οποιο
πηρα αγκαλια και επαιξα λιγο...
Της το εδωσα πισω μαζι με το παραβολο στην υπηρεσια...
Μπηκα μεσα γδυθηκα και την περιμενα...
Ηρθε αρχισε να με φιλαει και επικεντρωθηκε στα αρχιδια...
Τα μουλιασε και με τσιμπουκωσε διχως καποτα,χερια και αυριο...
Τσιμπουκαρα....
Μετα απο λιγο της τα εδωσα στομα και τα εφτυσε νεροχυτη...
Μου ειπε οτι μου αδειασε τα αρχιδια μεχρι τελευταια σταγονα και οτι
μολις γεμισουν να παω να αδειασω ξανα στο στομα της...
Της ειπα οκ και εφυγα με κομμενα ποδια απο την τσιμπουκαρα
γυρισα σπιτι την επεσα και ξυπνησα πριν λιγες ωρες..
Ολα καλα..
Διαβασμα μετα απο μπαναρα για την ζωη της Maila Nurmi...
Γνωστη και ως Vampira..
Αυτα τα ολιγα αλανια μου...
Υγεια πανω απο ολα και καλες τσαρκες...
Κατηφορισα στην Αγκυρας 12β στο γκιλφακι Αντριαννα...
Στο σαλονι ξαπλα ο γαταρος Βασιλης...
Πηγα να τον χαιδεψω αλλα στραβωσε και την εκανε...
Η Αντριαννα πηγε μεσα και μου εφερε ενα μωρο γατακι το οποιο
πηρα αγκαλια και επαιξα λιγο...
Της το εδωσα πισω μαζι με το παραβολο στην υπηρεσια...
Μπηκα μεσα γδυθηκα και την περιμενα...
Ηρθε αρχισε να με φιλαει και επικεντρωθηκε στα αρχιδια...
Τα μουλιασε και με τσιμπουκωσε διχως καποτα,χερια και αυριο...
Τσιμπουκαρα....
Μετα απο λιγο της τα εδωσα στομα και τα εφτυσε νεροχυτη...
Μου ειπε οτι μου αδειασε τα αρχιδια μεχρι τελευταια σταγονα και οτι
μολις γεμισουν να παω να αδειασω ξανα στο στομα της...
Της ειπα οκ και εφυγα με κομμενα ποδια απο την τσιμπουκαρα
γυρισα σπιτι την επεσα και ξυπνησα πριν λιγες ωρες..
Ολα καλα..
Διαβασμα μετα απο μπαναρα για την ζωη της Maila Nurmi...
Γνωστη και ως Vampira..
Αυτα τα ολιγα αλανια μου...
Υγεια πανω απο ολα και καλες τσαρκες...
Τελευταία τροποποίηση:
luciforit
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Κύριοι, τα φωτα σας.. δώστε πληροφορίες για μαύρη τρύπα αμεσα.. σε μια ώρα φορτώνω από λαχαναγορά για επαρχία! ΕυχαριστωΠαιδιά την βοήθεια σας!!! Εκτακτως κατέβηκα Αθήνα και επειγόντως ψάχνω για μαυρούλα!!!! Νταρντανα θέλω! Αν γνωρίζεται καποια εσείς που είστε στην γύρα θα το εκτιμούσα!!! Προκαταβολικά Ευχαριστω!
Filislover
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 766
- Πόντοι
- 86
Μπιουτι φυλής 65 ΒΚύριοι, τα φωτα σας.. δώστε πληροφορίες για μαύρη τρύπα αμεσα.. σε μια ώρα φορτώνω από λαχαναγορά για επαρχία! Ευχαριστω
Μπέκι φυλής 65 Β
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 41
- Like
- 11.152
- Πόντοι
- 3.436
Τετοια ωρα ομως μπορει να εχουν σχολασει και οι δυο...ας παει και αμα δεν τις πετυχει ας δοκιμασει στο παρκο Φιξ επι της Πατησσιων γωνια με Ζαμπελιου μηπως τσιμπησει καμια απο αυτες που πιατσαρουν να την παει σε παρακειμενο hotel....Μπιουτι φυλής 65 Β
Μπέκι φυλής 65 Β
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
Καλησπέρα στους συνοδοιπόρους.
Πέρασμα προ ολίγων ημερών από το Φυλής 86. Δύο κοπέλες. Η Μαρία και η Καρίνα. Έχουν περιγραφεί στις ενημερώσεις.
Η Μαρία ακριβώς στο γούστο μου εμφανισιακά αλλά απέφυγα το ρίσκο και το ενδεχόμενο φόλας.
Η Καρίνα μπαμπάτσικη με καμπύλες και βυζάρες. Κάπου στα 30 τις έκοψα. Και οι δύο λατίνες, όπως επίσης έχει γραφτεί.
Πέρασμα με τη βυζαρού Καρίνα.
Πέρασε επιτυχώς το τεστ ανίχνευσης φόλας.
Το τεστ είναι να "ορμάω" στα βυζιά της κοπέλας. Αν κάνει κίνηση να το αποφύγει, ξαναπροσπαθώ. Αν το επαναλάβει, της λέω ευγενικά να αποχωρίσει.
Διότι τις περισσότερες φορές είναι δηλωτικό του τι θα επακολουθήσει.
Καλή συμμετοχή gfe, καμιά βιασύνη αλλά πολλά κιλά τζελ στο μουνί της. Σε σημείο που δεν μπορούσα να τελειώσω.
Επομένως, συμπαθητική μεν αλλά δεν θα ξαναπεράσω.
Μια ερώτηση:
Η Έμιλυ που αναφέρθηκε στο Φωκαίας 9 στην 3η βάρδια, είναι η γνωστή Έμιλυ των Φωκαίας 7-9;
Πέρασμα προ ολίγων ημερών από το Φυλής 86. Δύο κοπέλες. Η Μαρία και η Καρίνα. Έχουν περιγραφεί στις ενημερώσεις.
Η Μαρία ακριβώς στο γούστο μου εμφανισιακά αλλά απέφυγα το ρίσκο και το ενδεχόμενο φόλας.
Η Καρίνα μπαμπάτσικη με καμπύλες και βυζάρες. Κάπου στα 30 τις έκοψα. Και οι δύο λατίνες, όπως επίσης έχει γραφτεί.
Το τεστ είναι να "ορμάω" στα βυζιά της κοπέλας. Αν κάνει κίνηση να το αποφύγει, ξαναπροσπαθώ. Αν το επαναλάβει, της λέω ευγενικά να αποχωρίσει.
Καλή συμμετοχή gfe, καμιά βιασύνη αλλά πολλά κιλά τζελ στο μουνί της. Σε σημείο που δεν μπορούσα να τελειώσω.
Μια ερώτηση:
Η Έμιλυ που αναφέρθηκε στο Φωκαίας 9 στην 3η βάρδια, είναι η γνωστή Έμιλυ των Φωκαίας 7-9;
Nikosbou1995
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2018
- Like
- 631
- Πόντοι
- 81
Πολλές είτε στουμπωνουν σφουγγάρι η βάζουν μωρόμαντίλα και δουλεύουν με περίοδο.Περασα με μαρια φυλης 69 . Περα απο το οτι ηταν φόλα , ειδα στο προφυλακτικό μετα αιμα , τι διαολο με περιοδο δουλευει;
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.414
- Πόντοι
- 17.885
Όχι άλλη ειναιΜια ερώτηση:
Nikosbou1995
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2018
- Like
- 631
- Πόντοι
- 81
Ναι γνωρίζουμε για ποιον λόγο έκανε παύση. Αν υπάρχει ενημέρωση ρωτάω. Σε ευχαριστώΜην τρεφουν πολλοι ελπιδες για την Μαρμπορα ,θα αργησει αρκετα !!! εχει ειδικους λογους (καμια σχεση με αρρωστια η καποιο νοσημα ) προσωπικους και μονο !!!!!!
Φίλε μου σχεδόν όλες οι λατινες, βάζουν υπερβολικό λιπαντικό και αν δεν είσαι χυστης του 5λεπτου δεν τελειώνεις εύκολα.Καλησπέρα στους συνοδοιπόρους.
Μια ερώτηση:
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 13.526
- Πόντοι
- 4.926
Ρε φίλε, έχεις ξυπνήσει από τις τρεις τα ξημερώματα, φορτώνεις όλη την ημέρα καφάσια με σέσκουλα και μπρόκολα και το μυαλό σου είναι, στο πως θα γαμήσεις αραπίνα;Κύριοι, τα φωτα σας.. δώστε πληροφορίες για μαύρη τρύπα αμεσα.. σε μια ώρα φορτώνω από λαχαναγορά για επαρχία! Ευχαριστω
ΩραίοςςςςςΡε φίλε, έχεις ξυπνήσει από τις τρεις τα ξημερώματα, φορτώνεις όλη την ημέρα καφάσια με σέσκουλα και μπρόκολα και το μυαλό σου είναι, στο πως θα γαμήσεις αραπίνα;
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.268
- Πόντοι
- 216
Μηπως και η χρησιμοποιηση προφυλακτικου με κοκκινο χρώμα, θελει να κρυψει κάτι?Πολλές είτε στουμπωνουν σφουγγάρι η βάζουν μωρόμαντίλα και δουλεύουν με περίοδο.
T.D.7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.877
- Πόντοι
- 1.046
Γνωστό κόλπο, χρόνια τώρα!Μηπως και η χρησιμοποιηση προφυλακτικου με κοκκινο χρώμα, θελει να κρυψει κάτι?
Basilias777
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2023
- Like
- 313
- Πόντοι
- 21
Έχει δοκιμάσει κάποιος τις λατινες από Φυλής 71Β;(Τινα και Κατριν) ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις