Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 125 άτομα (10 μέλη και 115 επισκέπτες)

Λεωνίδας!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2022
Κριτικές
14
Like
580
Πόντοι
990
Παιδιά θέλω να γράψω μία κριτική για 68Α, αλλά δε βρίσκω καταχώρηση. Κάποια βοήθεια;

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.962
Πόντοι
1.336
Παιδιά θέλω να γράψω μία κριτική για 68Α, αλλά δε βρίσκω καταχώρηση. Κάποια βοήθεια;
Δεν υπάρχει 68α,αλλά 69α,ίσως γι αυτό.

Πάς στα μπου στό χάρτη και μεγενθύνεις ,πατάς γύρω τριγύρω εκεί που ψάχνεις μεχρι να στο βγάλει.

Ή ακόμα κσλύτερα πάς μπουρδέλα----> αναζήτηση, γράφεις το μπουρδέλο που ψάχνεις κι εισαι οκ.

Λεωνίδας!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2022
Κριτικές
14
Like
580
Πόντοι
990
Δεν υπάρχει 68α,αλλά 69α,ίσως γι αυτό.

Πάς στα μπου στό χάρτη και μεγενθύνεις ,πατάς γύρω τριγύρω εκεί που ψάχνεις μεχρι να στο βγάλει.

Ή ακόμα κσλύτερα πάς μπουρδέλα----> αναζήτηση, γράφεις το μπουρδέλο που ψάχνεις κι εισαι οκ.
Ήταν αριστερά πέρα κοντά στην Αουρόρα προς το τέλος κ έλεγε 68Α με ανάγλυφα. Τόσο λάθος έκανα;

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.962
Πόντοι
1.336
Ήταν αριστερά πέρα κοντά στην Αουρόρα προς το τέλος κ έλεγε 68Α με ανάγλυφα. Τόσο λάθος έκανα;
Κοντά στην Αουρόρα δεξιά είναι το 54α πού είναι όροφος με την κάτω είσοδο κυριλέ νομίζω πετρόκτιστη...και αριστερά από αουρόρα είναι το 56.
Και τα 2 αυτά λατίνες φέρνουν.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.962
Πόντοι
1.336

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.473
Πόντοι
201
Ναι αυτήν εννοεί ο μινκόφσκι,χτές προχτές τη συζητούσαμε πάλι.
Την έχω πάρει πριν κάνα μήνα. Λοιπόν την γαμησα όπως ήθελα χωρίς μα και μου απο κώλο την πήρα στα τέσσερα και ιεραποστολικα της είπα να ανέβει από πάνω μου για κώλο είτε να κοιτάει μπροστά ή σε μένα αλλά κωλοσε εντάξει ήθελα να την γαμησω σαν το rocco sifredi μην τα θέλουμε ολα δικά μας. Την γαμησα καλά όμως αξίζει το 20αρικο δεν είναι μπαζο έχει ελάχιστα κοιλίτσα και Δεν κλέβει όπως οι λατινες που λένε ότι κάνουν κώλο εκτός δωματίου εντός προγράμματος.

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Αυτή που δουλεύει φιλε μου να παω εγω να σου πω.
Φωκαιας 7 κόκκινη πόρτα πήγα πριν λίγο και δεν ανακοίνωσε σε μας πρωκτικο, την ρωτησα καιψεοπε κανει ελευθερο τρλεωτικο,,είναι και μια αλλη κοπέλα εκεί η γκαμπυ τσιγκανοειδες ομορφουλα.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.962
Πόντοι
1.336
Την έχω πάρει πριν κάνα μήνα. Λοιπόν την γαμησα όπως ήθελα χωρίς μα και μου απο κώλο την πήρα στα τέσσερα και ιεραποστολικα της είπα να ανέβει από πάνω μου για κώλο είτε να κοιτάει μπροστά ή σε μένα αλλά κωλοσε εντάξει ήθελα να την γαμησω σαν το rocco sifredi μην τα θέλουμε ολα δικά μας. Την γαμησα καλά όμως αξίζει το 20αρικο δεν είναι μπαζο έχει ελάχιστα κοιλίτσα και Δεν κλέβει όπως οι λατινες που λένε ότι κάνουν κώλο εκτός δωματίου εντός προγράμματος.
Έχω την εντύπωση ότι πρίν κανά μήνα ήταν άλλη, αυτή η Έμιλυ δεν πρέπει νάχει πάνω από δυό βδομάδες. Την πρωτοείδα πριν 10 μέρες,αλλά οκ μπορεί να κάνω και λάθος.
Τσέκαρε την ενημέρωση του γκροβ ινσπέκτορ σήμερα ,άν ταιριάζει η περιγραφή.

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.473
Πόντοι
201
Φωκαίας 9 το ισόγειο κόκκινη πόρτα δεξιά απ την Αννίτα περίπου από 10βράδι και νύχτα.
Τωρα που ειπες και για Αννιτα πωωω τι καβλα είναι και αυτή αδυνατουλα ωραίο σοματακι αβηζη βέβαια. Γενικά όσες Αλβανιδες έχω πάρει στο 20αρικο γαμιουνται καλά πιπαρες κάνει η κοπέλα με ελ.στοματικο footjob μου εκανε την γαμησα και αυτή όπως ήθελα πάνω κάτω λες και έκανα casting μόνο 69 δεν κάνει και κώλο άμα τα έκανε και αυτά....

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Σου δίνω συγχαρητήρια είσαι ήρωας ή η κοπέλα ήταν σωστή μαζί σου.Σε εμένα έκλεβε στο πρωχτικο , ίσως επειδή τον έχω χοντρό και κολωσε μη της ξεσκισω την κωλοτρυπα,,τι να πω.

• Like
Αντιδράσεις: Junax

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.385
Πόντοι
3.436
Παρα μα παρα πολυς κοσμος αποψε βραδυ μετα τις 00:00 στο μεταξουργειο Κυριακη του πασχα....το ελα να δεις σε καθε οικο γεματα τα σαλονια αλλα και εξω ειδικα η Ιασωνος κατα τις 00:30 λες και ησουν στην λαικη αγορα...και πολυ πιτσιρικαρια...τελικα ο οικος με τον λιγοτερο κοσμο στο σαλονι (λεμε τωρα και εκει ειχε 2-3 ατομα) ηταν Κολωνου 47 οροφος οπου ειχε βαρδια η Αννα η Ξανθια Ρωσιδα BBW την οποια τιμησα παλι μετα απο αρκετο καιρο...ωραιος οικος με καλη διακοσμηση και μεγαλα δωματια.....

Λεωνίδας!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2022
Κριτικές
14
Like
580
Πόντοι
990
Ήταν μία κοπέλα από Τζαμάικα Μαύρη Μπιμπελό (Έμμυ), αν πέρασε κανείς βόλτα. Αριστερά πριν την Αουρόρα μία άσπρη πόρτα. Το 66Δ πρέπει να ταν. Θα την κάνω εκεί. Ήταν το ίδιο σπίτι με μία άλλη κοπέλα που είχα κάνει κριτική κ το βρήκα από τις κριτικές μου.

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.473
Πόντοι
201
Σου δίνω συγχαρητήρια είσαι ήρωας ή η κοπέλα ήταν σωστή μαζί σου.Σε εμένα έκλεβε στο πρωχτικο , ίσως επειδή τον έχω χοντρό και κολωσε μη της ξεσκισω την κωλοτρυπα,,τι να πω.
Περιγράφω που γαμησα μια γυφτοβουλγαρα στη Φώκαιας μην μπερδεύεσαι.
Δεν λέω για τις λατινες που πήγα με μια από αυτές και δεν έδινε κώλο, ποια είναι αυτή βρε παιδιά για δεν τα πάω καλά με τα ονόματα και με φολιασε.

Συνημμένα

• Screenshot_20240331_151648_Gallery.jpg
    Screenshot_20240331_151648_Gallery.jpg
    741,3 KB · Εμφανίσεις: 72
Τελευταία τροποποίηση:

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Δεν λέω για τις λατινες που πήγα με μια από αυτές και δεν έδινε κώλο, ποια είναι αυτή βρε παιδιά για δεν τα πάω καλά με τα ονόματα και με φολιασε.
οκ λάθος κατάλαβα ,εννοείς ότι γάμησες την έμιλυ στο φωκαίας 7 με κόκκινη πόρτα την νταντανοτσιγκάνα την μελαμψή?

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.473
Πόντοι
201
οκ λάθος κατάλαβα ,εννοείς ότι γάμησες την έμιλυ στο φωκαίας 7 με κόκκινη πόρτα την νταντανοτσιγκάνα την μελαμψή?
Ναι σωστά. Αν λέμε πάλι την ίδια κοπέλα γιατι αυτη που λέω την γαμησα πριν κάνα μήνα γυφτοβουλγαρα. Αν και αυτός ο οίκος φέρνει τέτοιες τελευταία.

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Ναι σωστά. Αν λέμε πάλι την ίδια κοπέλα γιατι αυτη που λέω την γαμησα πριν κάνα μήνα γυφτοβουλγαρα. Αν και αυτός ο οίκος φέρνει τέτοιες τελευταία.
ψηλή με μαύρα μαλιά κωλάρα λίγο πεσμένη και μελαμψή και ανακοίνσε λογικά σε εσένα φουλ πρόγραμμα πριν κανα 5 μέρες την ξαναπέτυχα με φουλ σημερα δεν έδινε κώλο,μάλλον την ξεκολάσιατε και δεν πρόλαβα.

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Τίνα την λένε και αυτή στην φωτογραφία που ανέβασες φώλιασε και εμένα όσο αναφορά το πρωκτικό από το μουνί γαμήθηκε καλά αλλά εγώ την πήρα για κώλο .Αλλοιώς για μετάξι είναι στο 10ρικο με τετοια φάτσα και σωμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom