Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 313 άτομα (18 μέλη και 295 επισκέπτες)

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Εχω επανασυνδεθει με τις τρεις εκτος Φωτεινης.Καπου με ψιλοειχε χαλασει οτι σαλοναριζε με τα τσοκαρα σαν την πλυστρα ενα φεγγαρι.Τελειως ντεκαβλε.
ακομα με τα τσοκαρα σαλοναρει... απο οτι μου εχει πει το κανει αυτο για να μην δειχνει υπερβολικα ψηλη και κομπλαρει καποιους πελατες...αμα φορεσει τακουνια ειναι σχεδον 1,90...καποτε τα φοραγε και ορισμενοι νομιζαν οτι ειναι τραβελι (ειναι και λιγο αγρια η φατσα της εδω που τα λεμε χαχαχα...)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Kατσδρομική σήμερα κατά τις 15: 00 από Μεταξεπετουρείο, του Πάκι και του Ινδού φακίρη γινόταν σήμερα' πολύ μαυρίλα,μπαχαρίλα και ντεκαντάνς κατάσταση. Απορώ πως αυτές οι γυναίκες δουλεύουν και την παλεύιουν με αυτούς και δεν το 'χουν ρίξει στο χαρακίρι. Είναι σύγχρονες ηρωίδες κατά κάποιο τρόπο αυτό θα πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε.
Κατέληξα στο Ακομινάτου 2a όροφος όπου σαλονάριζε μια σοφιστικέ 25άρα μελαχρινή με αλογοουρά και γυαλάκια, ψιλοκαλούλα με πιασιματάκια. Επιπώθη για το καλτ της πίπας. Δηλώνει ρουσίδα αλλά για μολντόβα μέχρι και ρομούνα την έκοψα. Ακολούθησαν μερικές στάσεις όπου το τέλος ήρθε στο πισωκουνητό. Για ένα φακ τέστ στο κόκκινο παράβολο καλή είναι. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν σε αφήνει να στραγγίξεις τελείως τα υδραυλικά σου λάδια μέσα της, τραβιέται λες και το κάνει επίτηδες.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Γυρισμα απο δουλειά δυστυχώς αργά πολύ...
Επρεπε να πληρωθούν τα απίστευτα...
Χαρτουρα κοινώς...
Μετά την Ανάσταση του Θεανθρώπου εννοείται...
3-4 ξημέρωμα...
Φυλής 59 να δω τι παίζει...
Μικτές παρέες νεγρων-πακιστανων-ελληνοψυχων όλοι μαζί...
Κοινός ο αγώνας και ο σκοπός άλλωστε...
Γενικά κολυμπήθρα του Σιλωάμ η φάση...
Νικόλ Λατίνα ψηλή νταρντανα...
Έδωσα το παράβολο...
Ένας μιγάς στο σαλόνι μας έσπασε τα αρχιδια με την πολυλογια και τις φωνές του...
Έβλεπε τσόντα σχολίαζε φωναχτά με τον κολλητό του του έλεγε ότι καύλωσε με την τσόντα
και θα γαμησει αυτόν αντί για την γκόμενα...
Εντάξει από την μια γελαγα αλλά από την άλλη σκάσε και λίγο βρε πουστη το κεφάλι μας...
Anyway...
Μπήκα ήρθε μετά από λίγο και άρχισε να κάνει γκριμάτσες..
Τι φάση?
Με πιπωσε με προφύλαξη την γάμησα ιεραποστολικά και την έχυσα έντονα παρότι συνέχισε
να μαλακίζεται με τις γκριμάτσες...
Πλύθηκα και έφυγα γύρισα στην γειτονιά τάισα τα αδέσποτα γατάκια που έχω και μπήκα για μπανιο...
Καλά ψησίματα αλάνια και υγεία...:hi:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Γυρισμα απο δουλειά δυστυχώς αργά πολύ...
Επρεπε να πληρωθούν τα απίστευτα...
Χαρτουρα κοινώς...
Μετά την Ανάσταση του Θεανθρώπου εννοείται...
3-4 ξημέρωμα...
Φυλής 59 να δω τι παίζει...
Μικτές παρέες νεγρων-πακιστανων-ελληνοψυχων όλοι μαζί...
Κοινός ο αγώνας και ο σκοπός άλλωστε...
Γενικά κολυμπήθρα του Σιλωάμ η φάση...
Νικόλ Λατίνα ψηλή νταρντανα...
Έδωσα το παράβολο...
Ένας μιγάς στο σαλόνι μας έσπασε τα αρχιδια με την πολυλογια και τις φωνές του...
Έβλεπε τσόντα σχολίαζε φωναχτά με τον κολλητό του του έλεγε ότι καύλωσε με την τσόντα
και θα γαμησει αυτόν αντί για την γκόμενα...
Εντάξει από την μια γελαγα αλλά από την άλλη σκάσε και λίγο βρε πουστη το κεφάλι μας...
Anyway...
Μπήκα ήρθε μετά από λίγο και άρχισε να κάνει γκριμάτσες..
Τι φάση?
Με πιπωσε με προφύλαξη την γάμησα ιεραποστολικά και την έχυσα έντονα παρότι συνέχισε
να μαλακίζεται με τις γκριμάτσες...
Πλύθηκα και έφυγα γύρισα στην γειτονιά τάισα τα αδέσποτα γατάκια που έχω και μπήκα για μπανιο...
Καλά ψησίματα αλάνια και υγεία...:hi:
Υγεία πάνω από όλα παίκτη! Καλή Ανάσταση

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478
Εχω επανασυνδεθει με τις τρεις εκτος Φωτεινης.Καπου με ψιλοειχε χαλασει οτι σαλοναριζε με τα τσοκαρα σαν την πλυστρα ενα φεγγαρι.Τελειως ντεκαβλε.
Μου είχε πει ότι δεν φοράει τακούνια γιατί την βλέπουν στο σαλόνι και φεύγουν. Ή την νομίζουν για τραβελι ή κομπλαρουν. Δοκίμασε Βικτώρια-Φωτεινή έχουν απίστευτη χημεία. Τις είχα πάρει πριν χρόνια και μου έχει μείνει αξέχαστο. Λειτουργουσαν μόνες τους χωρίς να τους ζητάω εγώ κάντε αυτό ή το άλλο.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478
ακομα με τα τσοκαρα σαλοναρει... απο οτι μου εχει πει το κανει αυτο για να μην δειχνει υπερβολικα ψηλη και κομπλαρει καποιους πελατες...αμα φορεσει τακουνια ειναι σχεδον 1,90...καποτε τα φοραγε και ορισμενοι νομιζαν οτι ειναι τραβελι (ειναι και λιγο αγρια η φατσα της εδω που τα λεμε χαχαχα...)
Ωπ τώρα το διάβασα το μήνυμά σου. Τα ίδια ακριβώς μου είπε κι εμένα

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.473
Πόντοι
201

Συνημμένα

• εικόνα_Viber_2024-05-05_09-36-05-638.jpg
    εικόνα_Viber_2024-05-05_09-36-05-638.jpg
    125,7 KB · Εμφανίσεις: 46
Τελευταία τροποποίηση:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Καλημέρα κύριοι. Εύχομαι να ψήσετε και να πιείτε όλοι με μέτρο σήμερα αλλά να το 'φχαριστηθειτε! Συγνώμη που δε λέω χρόνια πολλά (σα γνήσιος και πανάρχαιος Μεταλλάς δεν πιστεύω σε τίποτα) αλλά εύχομαι υγεία σε όλους. Πιο πολύ υγεία όμως στους συναγωνιστές που τον βάζουν ακα σε στόματα και σε μουνια ιερόδουλων. Να είναι πάντα τυχεροί και να μην κολλήσουν ΠΟΤΈ ΤΙΠΟΤΑ ειλικρινά!
Κατά τα άλλα πέρασα από Φυλής, Φώκαιας , Διδυμου και Φιλιππίδου πριν βάλω μπρος τα σημερινά κάρβουνα. Mονο η φουκαριαρα η Κατερίνα στη γωνία Φυλής - Φώκαιας. Ναι είναι φάλαινα αλλά έχει εξαιρετικες υπηρεσίες (δεν την έχω πάρει ποτέ και δεν πρόκειται να την πάρω ποτέ αλλά αξιοπιστοι συναγωνιστές μου έχουν πει τα καλύτερα για τις υπηρεσίες της) άρα κάντε ένα ψυχικό και αδειαστε στο γκροβερ της. Ή οπουδήποτε θέλετε αφού τα κάνει όλα. (Πίπα ακα τελειωτική και όλα τα άλλα με καποτα φυσικά). Πάρτε το σαν την καλή πράξη του Πάσχα. Αρκεί βέβαια να έχετε γερό στομάχι και να έχετε πολύ ανάγκη να χυσετε, αλλιώς προσπεράστε.
Κατά τα άλλα πιστή στο ραντεβού της η καφετέρια - μαγειρείο στη γωνία Μεγάλου Αλεξάνδρου - Ιάσωνος στο Μετάξι, έβαλε πρωί πρωί κοκορέτσι και ένα αρνί γύρω στα 17 κιλά μπαμπατσικο.

Τελευταία τροποποίηση:

Trifilakiaaas

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Like
171
Πόντοι
0
Χρόνια πολλά σε όλους ομάδα...ξέρει κάποιος αν δουλεύει η Τζούλια από φυλής 65?

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Καλημέρα κύριοι. Εύχομαι να ψήσετε και να πιείτε όλοι με μέτρο σήμερα αλλά να το 'φχαριστηθειτε! Συγνώμη που δε λέω χρόνια πολλά (σα γνήσιος και πανάρχαιος Μεταλλάς δεν πιστεύω σε τίποτα) αλλά εύχομαι υγεία σε όλους. Πιο πολύ υγεία όμως στους συναγωνιστές που τον βάζουν ακα σε στόματα και σε μουνια ιερόδουλων. Να είναι πάντα τυχεροί και να μην κολλήσουν ΠΟΤΈ ΤΙΠΟΤΑ ειλικρινά!
Κατά τα άλλα πέρασα από Φυλής, Φώκαιας , Διδυμου και Φιλιππίδου πριν βάλω μπρος τα σημερινά κάρβουνα. Mονο η φουκαριαρα η Κατερίνα στη γωνία Φυλής - Φώκαιας. Ναι είναι φάλαινα αλλά έχει εξαιρετικες υπηρεσίες (δεν την έχω πάρει ποτέ και δεν πρόκειται να την πάρω ποτέ αλλά αξιοπιστοι συναγωνιστές μου έχουν πει τα καλύτερα για τις υπηρεσίες της) άρα κάντε ένα ψυχικό και αδειαστε στο γκροβερ της. Ή οπουδήποτε θέλετε αφού τα κάνει όλα. (Πίπα ακα τελειωτική και όλα τα άλλα με καποτα φυσικά). Πάρτε το σαν την καλή πράξη του Πάσχα. Αρκεί βέβαια να έχετε γερό στομάχι και να έχετε πολύ ανάγκη να χυσετε, αλλιώς προσπεράστε.
Κατά τα άλλα πιστή στο ραντεβού της η καφετέρια - μαγειρείο στη γωνία Μεγάλου Αλεξάνδρου - Ιάσωνος στο Μετάξι, έβαλε πρωί πρωί κοκορέτσι και ένα αρνί γύρω στα 17 κιλά μπαμπατσικο.
Ναι, η Κατερίνα είναι εγγύηση στις υπηρεσίες και, ειδικά, στο πρωκτικό! :zfuck:
Την έχω πάρει ενδεχομένως και 20 φορές, οπότε τώρα πια στοχεύω αλλού.

Το Αλβανικό καφενείο ψήνει αρνί, όχι όμως ριγανάτο... αλλά ΧΑΣΙΣΑΤΟ! :2funny:

Χρόνια πολλά σε όλους τους συναγωνιστές! :hi:

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
περασμα σημερα μεσημερι ,σαββατο,απο Φωκαιας 19 Ναταλία γυρω στα 35 ρωσιδα εμφανισιμη αδυνατη ,καλο σωμα ,καλο τρομπόνι,ικανοποιητικο sex με συμμετοχη
Ειμουν στο σαλόνι κατά τις 17:30 και την άκουγα να ψευτοβογγάει, εμφανίσιμη αλλά μου την έσπασε η τσατσά που "παρεξηγηθηκε" όταν ρώτησα για Τζέσικα.
Κυκλοφορούσε και με το όνομα Amara και την ειχα πετυχει και σε στοουτνιο στην Λ. Αθηνών. Και σε μπουρδέλο Φυλής-Φωκαίας. Πολυ κοντή πετιτ με παρα πολλά τατου και ανύπαρκτο βυζι
Επειδή σε τρολλαρουν , τέλη Φλεβάρη την είδα τελευταία φορά και την πήρα 2 φορές καπάκι (φοβερή συμπεριφορά για λατινα) στο Φώκαιας 25 πάνω, από τότε γιοκ, μάλλον έδειξε η visa όπως σε πολλές από την φουρνιά της τον Μάρτιο.

Λοιπόν, χωρίς πολλές λεπτομέρειες πήρα Παρασκευή την Νίκη Ρωσίδα στο περδίκα 1 γωνία, νταρντανομωρο με μέτρια σοβιετ φάτσα αλλά δυνατό κορμί, καλή για 10€ αλλά τίγκα στα σπυριά και ερεθισμούς σε κωλο και μπούτια, δεν ξαναπάω.

Επίσης Παρασκευή ξαναπήρα την Λατινουλα στο πορνομαλλ νο2, γιατί είχα αρκετά καλύτερη εμπειρία από του κυρίου xxx την 1η φορά, ε την 2η φορά ήταν περίπου όπως είπε και αυτός, εντελώς χάλια αλλά αυτό το κορμί ήθελα να το βεβηλώσω άλλη μια φορά, έφαγε και 2 σφαλιάρες στον πάτο και με κοίταξε με δολοφονικό βλέμμα, θα την ονομάσω Λατίνα-Λινα γιατί είναι ίδιας ηλικίας όμορφη-σφιχτη και ξενέρωτη και εμφανίστηκαν ταυτόχρονα.

Για το Σάββατο θα γράψω αργότερα.

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Πριν 10 με 15 χρόνια θυμάμαι σχετικά εύκολα ευριισκες στην φυλης,Μεταξουργείο μέτριες αλλά και κάποιες όμορφες και νεαρές κοπέλες να κάνουν πρωκτικο, τα τελευταία έτη υπάρχουν ελάχιστες που το δίνουν, και είναι μεγάλες ή χοντρές ή άσχημες στη πλειοψηφία τους.
Θυμάμαι τότε αρκετές φορές έβλεπα "μερεντιασμενη "την καποτα ,τώρα τελευταία όσες πήρα από κωλο ποτέ δε με κέρασαν μερεντα ,έχω την αίσθηση ότι αυτό δεν είναι τυχαίο διότι οι πουτσνες που το δίνουν τώρα κάνουν κλύσμα πριν ενώ παλαιότερα 15 έτη πίσω (στο περιπου αυτο )δε νομίζω να έκαναν όλες τους ,εσείς τι πιστεύετε? Επίσης σας έτυχε σχετικά πρόσφατα να ξεκολιασατε κάποια και να έβγαλε απο λίγο έως πολύ σκατο στο προφυλσκτικο και αν ναι με ποιες ?

Τελευταία τροποποίηση:

Pitsirikosss

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Κριτικές
22
Like
1.887
Πόντοι
1.191
Χρόνια πολλά κύριοι.
Κλεφτη ματιά από γωνία Παρασίου Φυλής παρατήρησα αρκετά φωτάκια αναμμένα δυστυχώς δε μπόρεσα να σταματήσω για να δω αν τα κορίτσια τίμησαν τον οβελία.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Πριν 10 με 15 χρόνια θυμάμαι σχετικά εύκολα ευριισκες στην φυλης,Μεταξουργείο μέτριες αλλά και κάποιες όμορφες και νεαρές κοπέλες να κάνουν πρωκτικο, τα τελευταία έτη υπάρχουν ελάχιστες που το δίνουν, και είναι μεγάλες ή χοντρές ή άσχημες στη πλειοψηφία τους.
Θυμάμαι τότε αρκετές φορές έβλεπα "μερεντιασμενη "την καποτα ,τώρα τελευταία όσες πήρα από κωλο ποτέ δε με κέρασαν μερεντα ,έχω την αίσθηση ότι αυτό δεν είναι τυχαίο διότι οι πουτσνες που το δίνουν τώρα κάνουν κλύσμα πριν ενώ παλαιότερα 15 έτη πίσω (στο περιπου αυτο )δε νομίζω να έκαναν όλες τους ,εσείς τι πιστεύετε? Επίσης σας έτυχε σχετικά πρόσφατα να ξεκολιασατε κάποια και να έβγαλε απο λίγο έως πολύ σκατο στο προφυλσκτικο και αν ναι με ποιες ?
Προτείνω να μεταφέρουμε τη συζήτηση στο αντίστοιχο νήμα:

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Μεγάλε συναγωνιστή. Έχεις πιάσει το νόημα …. Ο κωλος είναι το νιμου του μέλλοντος ….
Βάρα και μη μασάς ….

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.473
Πόντοι
201

Συνημμένα

• Screenshot_20240505_184341_Gallery.jpg
    Screenshot_20240505_184341_Gallery.jpg
    106,2 KB · Εμφανίσεις: 70
Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom