You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mitsaras29
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 30
- Like
- 1.387
- Πόντοι
- 1.011
επειδή δε βλέπω ενημερώσεις, έχει κατεβεί κανείς, να μας πει αν είναι ανοικτά ή όχι;
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 161
- Like
- 20.516
- Πόντοι
- 32.478
Ω
Ωραία πράγματα. Μολις επιστρέψω θα πάω να πάρω Βικτώρια-Τάνια-Φωτεινή. Θα πεσουνε κορμιά .Πρωιμη πασχαλια στο Διδυμου 27 με 4 κοπελες παρουσες παρακαλω.Δωματια γεματα συνεχως.Ιβαννα,Βικτωρια,Τανια,Φωτεινη.Επιλεχθη η ψυχοπαθεις Ιβαννα λογο μακρας απουσιας της.Ιδια και απαραλλαχτη.Ελκυστικη ξανθουλα,ντιπ για ντιπ για ψυχιαατρειο.Πιπουλα καλη σχετικα,με αδικαιολογητες διακοπες γελωτα.Στησιμο στα 4 οπου προσπαθουσε να ξεφυγει.Χυσιμο και εξαφανιζολ.Το αρνητικο της υποθεσης ηταν η συμπαθεις τσατσα μετα την εξοδο της γκαγκα μου χτυπησε πορτα να συντομευω γιατι περιμενε πελατεια.Το ειδαμε και αυτο...
Πέρσι ή πρόπερσι ήταν στο φ74δεξί και στο φ59 όροφος άν θυμάμαι σωστά,είχε γίνει αρκετός ντόρος,τσέκαρε και κριτικές άν θες στους αντίστοιχους οίκους απ ό,τι θυμάμαι κακές οι περισσότερες. Μετά έφυγε σε κάποιο στούντιο νομίζω κι έπαψε ν ακούγεται στο εδώ νήμα.Μια petit Άνναμπελ που δούλευε σίγουρα προ 2-ετίας στο Μεταξουγείο κάπου στην Ιασωνος και από όσο θυμάμαι πρέπει να είχε γευτεί πολύ χύσιμο στο στόμα που έχει χαθεί? πεθύμησα να την γαμήσω, χύσω .
Από το 10 ρικο σε στούντιο πλάκα έχει και να ήξεραν αυτοί που δίνουν η της έδωσαν καλύτερα 40,50 Ρίκα ότι με 10 ευρώ τη.ν έχυναν οι Πακιστανοί στο στομα σε καποια φάση της πορνοκαριερας της.Μια petit Άνναμπελ που δούλευε σίγουρα προ 2-ετίας στο Μεταξουγείο κάπου στην Ιασωνος και από όσο θυμάμαι πρέπει να είχε γευτεί πολύ χύσιμο στο στόμα που έχει χαθεί? πεθύμησα να την γαμήσω, χύσω .
Τελευταία τροποποίηση:
Πού δούλευε και πότε αυτή η Σοφία;τι γλυκο μουνακι ήταν αυτο.....εχει εξαφανιστεί απο περσυ δυστυχως. μακαρι να επιστρέψει
Μήπως εννοείς τη Σάρα την πετίτ φατσούλα λατίνα πού ήταν 86α και β και φωκ25όροφος και 27α... από φθινόπωρο μέχρι μέσα Γενάρη περίπου με καινούγιο βυζί; είχε πρωτοέρθει κάπου αρχές τού 23 έως Πάσχα με φυσικό,κι επεστρεψε φθινόπωρο με σιλικόνες,
μήπως εννοείς αυτή.
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.473
- Πόντοι
- 2.836
Μάλλον το χάσαμε το κορμι πατριώτη!!!Καλησπέρα η ειρήνη Φώκαιας 17 Β ξέρει κανείς αν θα ξαναεπιστρεψει σε αυτή τη δουλειά ??
Έχει από τον Ιανουαρίο να εμφανιστεί.... μακάρι να ξαναγυρίσει αλλά δεν το βλέπω......
Για μένα η Ειρήνη ήταν ενα απο τα καλύτερα VFM κοριτσια κ ολοσωστη επαγγελματίας που έχει περάσει από την οδό Φωκαίας τα τελευταία χρόνια!!!
Filislover
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 766
- Πόντοι
- 86
Μλκ με τρελαίνει η φάτσα της είχε αυτό το αυστηρό και ταυτοχρονα βρώμικο σέξυ,δε θα ξεχάσω που την είχα ιεραποστολικό ενωμένα τα κορμιά μας και με κοίταζε με τα υπέροχα σέξυ μάτια της και με έλεγε χοντρούλη μου χαχα,αυτό το καβαλημα cowgirl είναι το κάτι άλλο,νοιωθεις πολύ όμορφα και η πίπα της όλα τα λεφτά πέρναγα καλά πολύ εγώ μαζί της 4 φορές τη πήρα.Μάλλον το χάσαμε το κορμι πατριώτη!!!
Έχει από τον Ιανουαρίο να εμφανιστεί.... μακάρι να ξαναγυρίσει αλλά δεν το βλέπω......
Για μένα η Ειρήνη ήταν ενα απο τα καλύτερα VFM κοριτσια κ ολοσωστη επαγγελματίας που έχει περάσει από την οδό Φωκαίας τα τελευταία χρόνια!!!
Τελευταία τροποποίηση:
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.473
- Πόντοι
- 2.836
oreos24 παλι στα λημέρια μας???Μλκ με τρελαίνει η φάτσα της είχε αυτό το αυστηρό και ταυτοχρονα βρώμικο σέξυ,δε θα ξεχάσω που την είχα ιεραποστολικό ενωμένα τα κορμιά μας και με κοίταζε με τα υπέροχα σέξυ μάτια της και με έλεγε χοντρούλη μου χαχα,αυτό το καβαλημα cowgirl είναι το κάτι άλλο,νοιωθεις πολύ όμορφα και η πίπα της όλα τα λεφτά πέρναγα καλά πολύ εγώ μαζί της 4 φορές τη πήρα.
Δεν άντεξες μακριά μας .... νέο νικ κ έσκασες πάλι.......
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.163
- Πόντοι
- 1.936
Εχω επανασυνδεθει με τις τρεις εκτος Φωτεινης.Καπου με ψιλοειχε χαλασει οτι σαλοναριζε με τα τσοκαρα σαν την πλυστρα ενα φεγγαρι.Τελειως ντεκαβλε.Ω
Ωραία πράγματα. Μολις επιστρέψω θα πάω να πάρω Βικτώρια-Τάνια-Φωτεινή. Θα πεσουνε κορμιά .
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.412
- Πόντοι
- 446
Κυκλοφορούσε και με το όνομα Amara και την ειχα πετυχει και σε στοουτνιο στην Λ. Αθηνών. Και σε μπουρδέλο Φυλής-Φωκαίας. Πολυ κοντή πετιτ με παρα πολλά τατου και ανύπαρκτο βυζιΠού δούλευε και πότε αυτή η Σοφία;
Μήπως εννοείς τη Σάρα την πετίτ φατσούλα λατίνα πού ήταν 86α και β και φωκ25όροφος και 27α... από φθινόπωρο μέχρι μέσα Γενάρη περίπου με καινούγιο βυζί; είχε πρωτοέρθει κάπου αρχές τού 23 έως Πάσχα με φυσικό,κι επεστρεψε φθινόπωρο με σιλικόνες,
μήπως εννοείς αυτή.
Filislover
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 766
- Πόντοι
- 86
Μιλάς για τη Σάρα φυλής 86β μια λατίνα κοντή παχουλουλα μελαμψή τερμα καυλιάρα?αν μιλάς γιαυτην την είχα πάρει και περάσαμε πολύ όμορφα μαζί,δούλευε αυτή σε στούντιο?δε το ήξερα.Κυκλοφορούσε και με το όνομα Amara και την ειχα πετυχει και σε στοουτνιο στην Λ. Αθηνών. Και σε μπουρδέλο Φυλής-Φωκαίας. Πολυ κοντή πετιτ με παρα πολλά τατου και ανύπαρκτο βυζι
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.412
- Πόντοι
- 446
Καθόλου παχουλη. Τέρμα τέρμα skiny.Μιλάς για τη Σάρα φυλής 86β μια λατίνα κοντή παχουλουλα μελαμψή τερμα καυλιάρα?αν μιλάς γιαυτην την είχα πάρει και περάσαμε πολύ όμορφα μαζί,δούλευε αυτή σε στούντιο?δε το ήξερα.
VirginSteele
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2023
- Like
- 510
- Πόντοι
- 20
Ποια τσόκαρα;;;Με τα πασούμια, λες και θα βάλει μπουγάδα στη σκάφη, όπως τα λες...Εχω επανασυνδεθει με τις τρεις εκτος Φωτεινης.Καπου με ψιλοειχε χαλασει οτι σαλοναριζε με τα τσοκαρα σαν την πλυστρα ενα φεγγαρι.Τελειως ντεκαβλε.
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.676
- Πόντοι
- 6.495
Για μένα Τάνια η σταθερή αξία...τα πάντα όλα που έλεγε και ο Αλέφαντος. Μετά Ιβανα ειδικά αν την πετύχεις σε κέφια. Τη Βικτώρια ακόμα τη φοβάμαι... μάγισσα μου θυμίζει. Άσε έχουμε και Πάσχα να κάνουμε.
Φωτεινή συμφωνώ +100.
Που έχει μουσουλμάνες ρε συναγωνιστή ? .Οι μουσουλμανες δε δουλευουν σημερα;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις