alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 206
Πάει και έρχεται αυτή ….Ξανά γύρισε η Ιβανα;;;
Πάει και έρχεται αυτή ….Ξανά γύρισε η Ιβανα;;;
Φιλε μου διόρθωση.. Μετά από ερώτηση μου και ενημέρωση θα είναι Φώκαιας 7 μεσαίο αύριο 17:00 με 22:00, και μάλιστα με πρωκτικο που το είχε κόψει από την τελευταία φορά που εργάστηκε. Ο φίλος Dstrict είχε δίκιο.Μιάς και είπαμε Φιλλιπίδου, βρίσκεται ακόμα εκεί η Ηλέκτρα το απόγευμα ? την έχει πετύχει κανείς πρόσφατα?
Σωστός.Με κάθε επιφύλαξη το μεταφέρω, εθεάθη τις προάλλες απογευματινή σέ κάποιο από τα δυο ισόγεια της Φωκαίας το 7 ή το 9,μάλλον το μεσαίο το 7 .
Η συγκεκριμένη "τσατσά" γεννήθηκε με πουλάκι!αυτη η αλικη η τσατσα στο φιλιπιδου 11 εχει πολυ φαση στο σαλονι ας πει καποιος καποια εμπειρια απο την συγκεκριμενη τσατσα
Τίποτα δεν είναι τζάμπα. Το σκηνικό αυτό μπορεί να βγει minimum 50€ σε γιατρό και η ταλαιπωρία που θα φάει κάποιος παίζετε. Για εμένα κακώς που δεν ελέγχονται , αυτό το μπουρδελο έπρεπε να είχε κλείσει. Γενικά όλα τα μπουρδελα έπρεπε να ελέγχονται γιατί υπάρχει κίνδυνος να κολλήσεις το οτιδήποτε και αν είσαι και παντρεμένος η έχεις σχέση εκεί γμστ θα έχει κολλήσει και η άλλη κατά πάσα πιθανότητα. Πρώτα η υγεία.Έχει γραφτεί χιλιάδες φορές. Πιπωνει στο σαλόνι κι επί 20αρικου πιπωνει και μέσα άνευ ιερόδουλης αλλά και χωρίς λεφτά όταν είναι να μπει ιερόδουλη. Ζεσταμα. Αλλά πρόσεχε τυπε, επειδή προφανώς δε διαβάζεις ενημέρωση και ρωτάς χωρίς να τσεκαρεις έχει παρασημοφορησει κι έναν συναγωνιστη με γοννοροια αν δεν κάνω λάθος. Όχι με γαμησι στο ψεύτικο μουνι της, ή γκροβερ της, αλλά από το ακα πιπετο που μοιραζει. Έχει αναφερθεί προ περίπου 6 μήνες. Καλή η τσάμπα πίπα αλλά μετά....ας προσεχες....
τι γλυκο μουνακι ήταν αυτο.....εχει εξαφανιστεί απο περσυ δυστυχως. μακαρι να επιστρέψειΑυτη η Σοφια μηπως ειναι μια petite λατινα με πολλα τατουαζ σε ολο το σωμα?
Σου εγλυψε και την γκροβεροτρυπα, τύπε μου?Holy Friday μαγκες
Η καμμένη Ιβάνα μου πηρε μια γαματη πιπα στο Δίδυμου 27
Μέχρι τις 5 θα είναι
Κάπως έτσι "χαλαρά" ξεκίνησαν οι περισσότεροι. Πρώτα το θερμόμετρο, μετά η γλώσσα, στη συνέχεια ένα δάχτυλο, μετά δύο δάχτυλα, και στο τέλος κάτι πιο χοντρό και σκληρό!Σου εγλυψε και την γκροβεροτρυπα, τύπε μου?
Μέχρι προστάτη έφτασεΣου εγλυψε και την γκροβεροτρυπα, τύπε μου?
...αλεκος ειναι....Να την προσεχετε οι νεαροι.αυτη η αλικη η τσατσα στο φιλιπιδου 11 εχει πολυ φαση στο σαλονι ας πει καποιος καποια εμπειρια απο την συγκεκριμενη τσατσα
Και μετά έρχεται η ώρα του ανασκολοπισμου...Κάπως έτσι "χαλαρά" ξεκίνησαν οι περισσότεροι. Πρώτα το θερμόμετρο, μετά η γλώσσα, στη συνέχεια ένα δάχτυλο, μετά δύο δάχτυλα, και στο τέλος κάτι πιο χοντρό και σκληρό!
Κάτι πιο χοντρό και σκληρό να κάπως έτσι!Κάπως έτσι "χαλαρά" ξεκίνησαν οι περισσότεροι. Πρώτα το θερμόμετρο, μετά η γλώσσα, στη συνέχεια ένα δάχτυλο, μετά δύο δάχτυλα, και στο τέλος κάτι πιο χοντρό και σκληρό!
Καλησπέρα η ειρήνη Φώκαιας 17 Β ξέρει κανείς αν θα ξαναεπιστρεψει σε αυτή τη δουλειά ??Έχει γραφτεί χιλιάδες φορές. Πιπωνει στο σαλόνι κι επί 20αρικου πιπωνει και μέσα άνευ ιερόδουλης αλλά και χωρίς λεφτά όταν είναι να μπει ιερόδουλη. Ζεσταμα. Αλλά πρόσεχε τυπε, επειδή προφανώς δε διαβάζεις ενημέρωση και ρωτάς χωρίς να τσεκαρεις έχει παρασημοφορησει κι έναν συναγωνιστη με γοννοροια αν δεν κάνω λάθος. Όχι με γαμησι στο ψεύτικο μουνι της, ή γκροβερ της, αλλά από το ακα πιπετο που μοιραζει. Έχει αναφερθεί προ περίπου 6 μήνες. Καλή η τσάμπα πίπα αλλά μετά....ας προσεχες....
Τίποτα δεν είναι τζάμπα. Το σκηνικό αυτό μπορεί να βγει minimum 50€ σε γιατρό και η ταλαιπωρία που θα φάει κάποιος παίζετε. Για εμένα κακώς που δεν ελέγχονται , αυτό το μπουρδελο έπρεπε να είχε κλείσει. Γενικά όλα τα μπουρδελα έπρεπε να ελέγχονται γιατί υπάρχει κίνδυνος να κολλήσεις το οτιδήποτε και αν είσαι και παντρεμένος η έχεις σχέση εκεί γμστ θα έχει κολλήσει και η άλλη κατά πάσα πιθανότητα. Πρώτα η υγεία.
Απο απιθανο εως κατηγορηματικα οχι.Γυρισε τουρκια αυτη στα παιδακια της.Καλησπέρα η ειρήνη Φώκαιας 17 Β ξέρει κανείς αν θα ξαναεπιστρεψει σε αυτή τη δουλειά ??
Τουρκάλα είναι ?εμένα όταν είχα μπει δωμάτιο μου είχε πει μισή Ουκρανία μισή Ρωσία.Απο απιθανο εως κατηγορηματικα οχι.Γυρισε τουρκια αυτη στα παιδακια της.
Οχι.Απλα διαμενει στην Τουρκια.Οπως και η Μαρια του Φ109.Τουρκάλα είναι ?εμένα όταν είχα μπει δωμάτιο μου είχε πει μισή Ουκρανία μισή Ρωσία.
Δεν ξέρω κάτι.Καλησπέρα η ειρήνη Φώκαιας 17 Β ξέρει κανείς αν θα ξαναεπιστρεψει σε αυτή τη δουλειά ??