Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
κάνε μας και μια μίνι ενημέρωση αφού είσαι εκείΟδος Φυλής πριν από λίγο. Σπίτια ανοικτά και σκόνη
κάνε μας και μια μίνι ενημέρωση αφού είσαι εκείΟδος Φυλής πριν από λίγο. Σπίτια ανοικτά και σκόνη
Τα σιχαμερά κλωνάρια είναι που έγιναν σκόνη!Οδος Φυλής πριν από λίγο. Σπίτια ανοικτά και σκόνη
Τύφλα να έχει το street view από την google!!!Και <<street photography>> στο forum..
Αυτο το forum ειναι πολυ μπροστα!!
Έχει κλείσει οριστικά το Ι.2Α & Ι.2Β .Ιάσωνος 2β ξέρουμε αν έχει επιστρέψει από τη χώρα της η Μαργαρίτα ?
Ετσι πρεπει, πρεπει να καθαριζει το κεντρο ανα διαστηματα, και δεν ξερω αν αυτο θα ειναι μονο η αρχη γιατι υποτιθεται οτι η περιοχη θα αναβαθμιστει..Πολυ αστυνομια και σημερα στο Μεταξουργειο κατα τις 13:00- 13:30 που κατεβηκα....το πρωτο μπλοκο το ειδα στη συμβολη Λεωνιδου και Κολωνου οπου τσιμπαγαν πεζους για ελεγχο στα χαρτια τους...το δευτερο μπλοκο στη συμβολη ΜεγΑλεξανδρου και Ιασωνος οπου ειχαν στησει στην σειρα στον τοιχο επι της ιασωνος καμια 15αρια αφγανοπακια και τους εκαναν σωματικο ελεγχο...μπηκαν και σε διαφορουν οικους....
Τα Ιάσωνος 2 είναι κλειστά καιρό, από τότε που έκλεισαν μετακόμισε μαζί με τη Ντασα απέναντιΙάσωνος 2β ξέρουμε αν έχει επιστρέψει από τη χώρα της η Μαργαρίτα ?
Μύστη, η Αντριάνα δίνει και κώλο με εξτραδακι εντός του δωματίου? Μου φάνηκε δουλεμενος...Τωρα λάϊβ απο Χωματιανου 11
Αντριαννοσπιτο ανοιχτο με Αντριάννα.
Ανοικτό και το δίπλα οπου δεν μπηκα.
Με 70 συν ,νομίζω ότι δίνειΜύστη, η Αντριάνα δίνει και κώλο με εξτραδακι εντός του δωματίου? Μου φάνηκε δουλεμενος...
της το έχεις προτείνει και δέχτηκε?Με 70 συν ,νομίζω ότι δίνει
Οχι δεν ενδιαφέρομαι. Είναι καλά λεφτά όμως για να αρνηθείτης το έχεις προτείνει και δέχτηκε?
Πάνω κάτω τα ίδια ακριβώς στην απογευματινή βάρδια. Μου έκανε εντύπωση μια λατίνα στο φυλής 71 με το όνομα Σάρα. Δεν την είχα ξαναδεί αρκετά όμορφη. Θα περάσω κάποια στιγμήΟδος Φυλής πριν από λίγο. Σπίτια ανοικτά και σκόνη
γράψε τότε ότι πιστεύεις ότι μπορεί να δίνει με έξτραΟχι δεν ενδιαφέρομαι. Είναι καλά λεφτά όμως για να αρνηθεί