zigoleletas
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2023
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Mαγκες μου θέλω τα φώτα τα σας καμιά καλή κάτω τών 30 φυλής και πέριξ τώρα υπάρχει;
Και καλη και κατω των 30????Mαγκες μου θέλω τα φώτα τα σας καμιά καλή κάτω τών 30 φυλής και πέριξ τώρα υπάρχει;
φίλε έκανα μία διόρθωσηΠριν από λίγο σε λίγα που μπήκα
69 πάνω. Άννα ται κλασσικάμουναραφολάρα
Καρίνα ή Κορίνα? Η Κορίνα δεν έχει το τατού χειλάκια?
Ακολουθεί φωτό του δωματίου! Η Καρίνα κάνει deepthroat από μόνη της για τους λάτρεις, δέχεται 69, δέχεται πνιγμό και γαμιεται κατευθείαν από κώλο! Για μια φορά, σας την προτείνω. Έχω αφήσει την καποτα στο κρεβάτι, χωρίς να ζουμαρω, εκτός αν κάποιος ζητήσει το αποκλειστικό πλάνο από το αποτέλεσμα του ξεκωλιασματος.
Γαμω το στανιό μου! Μάθετε να διαβάζετε επιτέλους!Καρίνα ή Κορίνα? Η Κορίνα δεν έχει το τατού χειλάκια?
telika to yolara kai pige filis 65 me ntiana giati den eixa kai poli xrono gia voltes , arketa kali mou fanike. Ilikia den xero alla den me xalase katholouΚαι καλη και κατω των 30????
Σε γενικες γραμμες και επι των παρουσων συνθηκων αυτο το καλη και μικρη δεν παιζει.Συνηθως οι καλες ειναι μεγαλοκοπελες και εχουν ωρες πτησεις πιο πολλες και απο καναντερ και οι μικρες φολες λογο απειριας,αλλαζονιας,επαρσης οποτε κλαις τα πορνοευρω σου.Πρατεις βεβαια αναλογα τα γουστα σου.telika to yolara kai pige filis 65 me ntiana giati den eixa kai poli xrono gia voltes , arketa kali mou fanike. Ilikia den xero alla den me xalase katho
Καλήσπερα σας. μηπως πηρε καποιος τη κυρια για να μου πει λεπτομερειες? ΕυχαριστωΣχετικά με το 59 πέτυχα Άντζελα να βγαίνει από ταξί και λέω ωπα …τι μουνακι είναι αυτό;Τσίγκανοφαση με ρόγα από πρόσφατο θηλασμό,τεράστια δηλαδή! Και κωλο ωραίο με ραγάδες!η κοπέλα νομίζω πως πρόσφατα έχει γεννήσει!εψαχνα για κάνα καλο λάτινακι να ρισκάρω αλλά δεν είχαν έρθει όλες και έφυγα!next time
Την πήρα πριν 2 βδομάδες περίπου Φυλής 59 ισ.. Απλό πρόγραμμα με 69 ειπε η τσατσά.. Δεν λέω ωραίο γκομενακι και με διάθεση να σε κάνει να τελειώσεις... Αλλα δεν μου έβγαλε το κάτι παραπάνω ώστε να θέλω να ξαναπάω.. Παίζει ρόλο και η χημεία για μένα..Καλήσπερα σας. μηπως πηρε καποιος τη κυρια για να μου πει λεπτομερειες? Ευχαριστω
Τα τελευταία λόγια του Τεν Τεν!Αρε πουτανιάς γιε που βρίζεις μανες και αδερφες σε pm και το κλειδωνεις αυτό δείχνει τι αδερφαρα είσαι γαμω το σπίτι σου όλο γαμω παλιό μαλάκα κομπλεξικε κωλογερε