Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Ηταν πρν λίγες μέρες, πηγαινοερχεται φυλης ντρημδεν είναι στο Dream η Κορίνα
Ηταν πρν λίγες μέρες, πηγαινοερχεται φυλης ντρημδεν είναι στο Dream η Κορίνα
Σχετικά με το 59 πέτυχα Άντζελα να βγαίνει από ταξί και λέω ωπα …τι μουνακι είναι αυτό;Τσίγκανοφαση με ρόγα από πρόσφατο θηλασμό,τεράστια δηλαδή! Και κωλο ωραίο με ραγάδες!η κοπέλα νομίζω πως πρόσφατα έχει γεννήσει!εψαχνα για κάνα καλο λάτινακι να ρισκάρω αλλά δεν είχαν έρθει όλες και έφυγα!next timeΠριν από λίγο σε λίγα που μπήκα
Φυλής
66 αριστερά ή Νίκη
59 κάτω. Άντζελα Ελληνίδα. Ωραίο μωρό. Μελανούρι με όμορφο στήθος και ωραίο κωλαράκι.
59 πάνω. Νικόλ η νταρντάνα
69 πάνω. Άννα ται κλασσικά μουναρα
69 κάτω Ελένη νταρντάνα
71 ισόγειο. Καρίνα η μελαχρινή νταρντάνα με βυζαρες και κωλαρα
71 πάνω 2 ανθυπομέτριες λατίνες. Η μία με φουλ πρόγραμμα
65 ισόγειο η μαυρούλα Μπιούτη και η Χριστίνα
65 όροφος. Ντιανα και Κορίνα
61. Σαντρα από τις πιο όμορφες λατίνες. Ωραίο πρόσωπο, πιασίματα όσο πρέπει. Πολύ όμορφη
56 Λαρα λάτιν χοντρή
Αγκύρας 9. Βικτωρια πρώην Νατάσα πεταλούδα.
12. Αλινα. Μου φάνηκε περίεργο τόσο σχετικά νεαρή κοπέλα μέσα στο μιλφογκιλφάδικο. Μελαχρινή με ωραίο σώμα με λίγα πιασίματα. Σίγουρα ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα.
Φωκαίας
17 Μιχαελα
17 όροφος. Ρουσλάνα τσολιας. Ωραία μελαχρινή κοπέλα εκ Ρωσίας. Πολύ ωραία κορμί.
25 ισόγειο Σάρα και Μανταλίνα
Αλβανίδα είναι φίλε αυτή συνήθως δουλεύει με πακιαΡε παιδες γνωριζει κανενας την καταγωγη της Αντζελας Ιασωνος 31 υπογειο πρωινη-απογευματινη βαρδια, ξερετε την ξανθια με την σουπερ τεραστια κωλαρα και μπουταρες...Ετσι οπως την κοβω μαλλον Αλβανιδα ή Ρουμανα πρεπει να ειναι....Ελα ομως που οποτε την ρωταω αποφευγει να μου απαντησει ξεκαθαρα λεγοντας "Ειμαι Βαλκάνια"... χαχαχα.... τι να πω εχω φαει κολλημα θελω να μαθω απο ποια χωρα ειναι χαχαχα....
Φίλε μήπως δούλευε και η Νατάσα σήμερα η μελαχρινή κοπέλαΠέρασα σήμερα το απόγευμα με Αλεξάνδρα Περδίκκα 3.
Σαν τρομαγμένη ήταν σα φοβισμένη σαν ανχομενη να με οικανοποιησει ,μου πέρασε με μένα ένα ανχος και εκεί που την γαμουσα μου έπεσε.προσπαθισε με ποιο πολύ ανχος να σώσει την παρτίδα τίποτα.ασε λέω άλλη φορά.
Ξαναπηδηξα την Λίνα μια ακόμα τελευταία φορά.
Οι πουτανες δεν είναι για πολύ καιρό μια δυο φορές το πολύ.
Πάμε για άλλα
καλημέρα
Ερώτηση αυτή η μαύρη κοπέλα Εμυ τί βάρδια δουλεύει:
Καλά,και μαύρη εντελώς μη φανταστείς,άν ψάχνεις για μαύρες κατράμι...3η βάρδια την έχω δεί στό 66δ αλλάζει τη Νίκη γύρω μεσάνυχτα.καλημέρα
Ερώτηση αυτή η μαύρη κοπέλα Εμυ τί βάρδια δουλεύει:
Ρεεέεεεε τύπε θα μας τρελάνεις τελείως ειλικρινά.. γράφει ξεκάθαρα ο άνθρωπος 3η μεταμεσονύχτια!
Να φανταστείς ότι στέλνουν και π.μ. τα καθυστέρια!Ειναι 3-4 nicknames που κάνουν ολο ερωτήσεις και ρωτανε τα ιδια και τα ίδια. Κλωνάρια που απλως θέλουν να σπάνε αρχίδια και να γαμάνε την ενημέρωση.
Εγω δεν ξαναενημερώνω μεχρι να γίνει μια εκκαθάριση απο τους σπασαρχιδες.
Φίλε η Βανέσα παίρνει 10 ή 15 ;Απόγευμα Σαββάτου, άπραγος κάμποσες ημέρες έπρεπε να αδειάσω, είπα να ξαναπάω στην Λίνα Ι19, αφού εργάζεται ακόμα μπας ... είχε και μόνο 1 δωμάτιο αναμονή, δεν έχει αλλάξει τίποτα σε συμπεριφορά/υπηρεσίες, αυτό που άλλαξε όμως είναι πώς πλέον η κοπέλα είχε την κλασική μυρωδιά ιδρωτίλας/χυσίλας/πακιστανίλας/μεταξουργίλας (τον 1ο καιρό πλενόταν συχνά και μύριζε ωραία), μάλλον "εγκλιματίστηκε" και αυτή, σημειώνω εδώ πως η κοπέλα δεν δεχόταν πάκιδες στην αρχή, πλέον κανονικά, αλλά διώχνει κόσμο που δεν της "αρέσει", δεν περνάς δωμάτιο αν δε σε δεί η κοπέλα, έφυγαν τα χοντρά αλλά όχι η "κάψα" .
Οπότε πήγα για ένα γρήγορο και στην Βανέσσα, επιτυχία, μπορεί να είναι φιλοχρήματη και λίγο αισχρή στα όρια του ντεκαυλέ καμιά φορά, αλλά το κοντοπούτανο γαμιέται πολύ καλά όταν θέλει, μαζί της ήταν μία "νέα" 30άρα γυφτορουμάνα αλογάκι τύπου κωλόμπαρο/φτηνό στρίπ, μπήκε στην λίστα.
Φεύγοντας, λέω κάτσε να ρίξω μία ματιά στο Ι39(2) υπόγα που είχε κοζάρει ένα νέο Λατίνι ο κ.Σμύρνης, η άσχημη, χοντρή, κακομούτσουνη τσατσά είπε απευθείας "το κορίτσι εδώ είναι 15€" , τίποτα άλλο, αφού είπα θα περιμένω να την δώ μου είπε πρόγραμμα, απλό και οτι είναι νέα Λατίνα, βγαίνει το κορίτσι απο το δωμάτιο, δεν είχε άλλο αναμονή, παρόλο που είχα ρίξει 2 μπάλες σε 50 λεπτά μου σηκώθηκε πάλι, 20χρονο κολομβιανό ~1.65 με σώμα αδύνατο/νορμάλ πέτρα, άσσο βυζάκι και πολύ όμορφο πρόσωπο, βασικά σαν την Σάρα/Λίζα κλπ. κορίτσια του Φ105, εννοείται πέρασα, συνοπτικά, κακή/βιαστική πίπα, έκλεβε λίγο σε νορμάλ και παραλλαγές, στα 4 προσπάθησε να κλέψει αλλά την πήγα χαλαρά στην αρχή και έκατσε και τον έφαγε καλά στο τελείωμα με δυνατό ρυθμό, δεν προτείνεται για υπηρεσίες, μόνο για κορμί όπως η Λίνα.
Είναι σίγουρα Βουλγάρα.Την ξέρω καλά. Όντως έχει κωλαρα και αν τής δώσεις κάτι παραπάνω μπορεί νά την πάρεις από το κωλο.Φοβερη ολοκάθαρη κωλοτρυπιδαΡε παιδες γνωριζει κανενας την καταγωγη της Αντζελας Ιασωνος 31 υπογειο πρωινη-απογευματινη βαρδια, ξερετε την ξανθια με την σουπερ τεραστια κωλαρα και μπουταρες...Ετσι οπως την κοβω μαλλον Αλβανιδα ή Ρουμανα πρεπει να ειναι....Ελα ομως που οποτε την ρωταω αποφευγει να μου απαντησει ξεκαθαρα λεγοντας "Ειμαι Βαλκάνια"... χαχαχα.... τι να πω εχω φαει κολλημα θελω να μαθω απο ποια χωρα ειναι χαχαχα....
Σταθερά 15€ παίρνει.J
Φίλε η Βανέσα παίρνει 10 ή 15 ;