Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 134 άτομα (11 μέλη και 123 επισκέπτες)

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Πριν από λίγο σε λίγα που μπήκα

Φυλής
66 αριστερά ή Νίκη

59 κάτω. Άντζελα Ελληνίδα. Ωραίο μωρό. Μελανούρι με όμορφο στήθος και ωραίο κωλαράκι.

59 πάνω. Νικόλ η νταρντάνα

69 πάνω. Άννα ται κλασσικά μουναρα

69 κάτω Ελένη νταρντάνα

71 ισόγειο. Καρίνα η μελαχρινή νταρντάνα με βυζαρες και κωλαρα

71 πάνω 2 ανθυπομέτριες λατίνες. Η μία με φουλ πρόγραμμα

65 ισόγειο η μαυρούλα Μπιούτη και η Χριστίνα

65 όροφος. Ντιανα και Κορίνα

61. Σαντρα από τις πιο όμορφες λατίνες. Ωραίο πρόσωπο, πιασίματα όσο πρέπει. Πολύ όμορφη

56 Λαρα λάτιν χοντρή

Αγκύρας 9. Βικτωρια πρώην Νατάσα πεταλούδα.

12. Αλινα. Μου φάνηκε περίεργο τόσο σχετικά νεαρή κοπέλα μέσα στο μιλφογκιλφάδικο. Μελαχρινή με ωραίο σώμα με λίγα πιασίματα. Σίγουρα ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα.

Φωκαίας
17 Μιχαελα

17 όροφος. Ρουσλάνα τσολιας. Ωραία μελαχρινή κοπέλα εκ Ρωσίας. Πολύ ωραία κορμί.

25 ισόγειο Σάρα και Μανταλίνα

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
41
Like
11.152
Πόντοι
3.436
Ρε παιδες γνωριζει κανενας την καταγωγη της Αντζελας Ιασωνος 31 υπογειο πρωινη-απογευματινη βαρδια, ξερετε την ξανθια με την σουπερ τεραστια κωλαρα και μπουταρες...Ετσι οπως την κοβω μαλλον Αλβανιδα ή Ρουμανα πρεπει να ειναι....Ελα ομως που οποτε την ρωταω αποφευγει να μου απαντησει ξεκαθαρα λεγοντας "Ειμαι Βαλκάνια"... χαχαχα.... τι να πω εχω φαει κολλημα θελω να μαθω απο ποια χωρα ειναι χαχαχα....

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
631
Πόντοι
81
Φώκαιας 27β πέρασα το απόγευμα έλειπε η Ιρίνα από μεθαύριο πρωί 11:30-7:30 θα είναι ξανά! Στον οίκο ήταν η Νάταλι. Ιασονως 19β πέρασα με την Λίνα! Δεν θα πω πολλά ισχύουν όσα έχουν γραφτεί από όλους τους υπόλοιπους. 0 συμμετοχή ούτε γεια δεν μου είπε όταν μπήκε. Ξελαφρωσα απλώς επειδή είχα μέρες να κάνω και λόγω ότι είναι όμορφη η κοπέλα.

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
Πριν από λίγο σε λίγα που μπήκα

Φυλής
66 αριστερά ή Νίκη

59 κάτω. Άντζελα Ελληνίδα. Ωραίο μωρό. Μελανούρι με όμορφο στήθος και ωραίο κωλαράκι.

59 πάνω. Νικόλ η νταρντάνα

69 πάνω. Άννα ται κλασσικά μουναρα

69 κάτω Ελένη νταρντάνα

71 ισόγειο. Καρίνα η μελαχρινή νταρντάνα με βυζαρες και κωλαρα

71 πάνω 2 ανθυπομέτριες λατίνες. Η μία με φουλ πρόγραμμα

65 ισόγειο η μαυρούλα Μπιούτη και η Χριστίνα

65 όροφος. Ντιανα και Κορίνα

61. Σαντρα από τις πιο όμορφες λατίνες. Ωραίο πρόσωπο, πιασίματα όσο πρέπει. Πολύ όμορφη

56 Λαρα λάτιν χοντρή

Αγκύρας 9. Βικτωρια πρώην Νατάσα πεταλούδα.

12. Αλινα. Μου φάνηκε περίεργο τόσο σχετικά νεαρή κοπέλα μέσα στο μιλφογκιλφάδικο. Μελαχρινή με ωραίο σώμα με λίγα πιασίματα. Σίγουρα ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα.

Φωκαίας
17 Μιχαελα

17 όροφος. Ρουσλάνα τσολιας. Ωραία μελαχρινή κοπέλα εκ Ρωσίας. Πολύ ωραία κορμί.

25 ισόγειο Σάρα και Μανταλίνα
Σχετικά με το 59 πέτυχα Άντζελα να βγαίνει από ταξί και λέω ωπα …τι μουνακι είναι αυτό;Τσίγκανοφαση με ρόγα από πρόσφατο θηλασμό,τεράστια δηλαδή! Και κωλο ωραίο με ραγάδες!η κοπέλα νομίζω πως πρόσφατα έχει γεννήσει!εψαχνα για κάνα καλο λάτινακι να ρισκάρω αλλά δεν είχαν έρθει όλες και έφυγα!next time

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Φανερά βελτιωμένη η Κίρα

Στην πίπα πλέον το πήγαινε τόσο βαθιά που ένιωθα το λαρύγγι της να μου σφίγγει τον πουτσο ,μέχρι τέλους.

Το βλέμμα της με μπερδεύει, ναι μεν είναι καυλωτικο όταν τον βάζει στο στόμα και σε κοιτάει βαθιά στη ψυχή αλλά απο την άλλη μπορώ να διακρίνω μια ανασφάλεια.

Τέλος πάντων και στο σεξ είχε ωραία συμετοχή αφού ενώ ήταν από πάνω αργότερα πήρε την πρωτοβουλία, τύλιξε τα πόδια της γύρω απ' τα δικά μου και χοροπηδούσε μόνη της δείχνοντας να το απολαμβάνει

Μπράβο Κίρα

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.108
Πόντοι
31.618
Πέρασα σήμερα το απόγευμα με Αλεξάνδρα Περδίκκα 3.
Σαν τρομαγμένη ήταν σα φοβισμένη σαν ανχομενη να με οικανοποιησει ,μου πέρασε με μένα ένα ανχος και εκεί που την γαμουσα μου έπεσε.προσπαθισε με ποιο πολύ ανχος να σώσει την παρτίδα τίποτα.ασε λέω άλλη φορά.
Ξαναπηδηξα την Λίνα μια ακόμα τελευταία φορά.
Οι πουτανες δεν είναι για πολύ καιρό μια δυο φορές το πολύ.
Πάμε για άλλα

Gim52

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2023
Like
22
Πόντοι
0
Ρε παιδες γνωριζει κανενας την καταγωγη της Αντζελας Ιασωνος 31 υπογειο πρωινη-απογευματινη βαρδια, ξερετε την ξανθια με την σουπερ τεραστια κωλαρα και μπουταρες...Ετσι οπως την κοβω μαλλον Αλβανιδα ή Ρουμανα πρεπει να ειναι....Ελα ομως που οποτε την ρωταω αποφευγει να μου απαντησει ξεκαθαρα λεγοντας "Ειμαι Βαλκάνια"... χαχαχα.... τι να πω εχω φαει κολλημα θελω να μαθω απο ποια χωρα ειναι χαχαχα....
Αλβανίδα είναι φίλε αυτή συνήθως δουλεύει με πακια

tenten23

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Like
266
Πόντοι
21
Πέρασα σήμερα το απόγευμα με Αλεξάνδρα Περδίκκα 3.
Σαν τρομαγμένη ήταν σα φοβισμένη σαν ανχομενη να με οικανοποιησει ,μου πέρασε με μένα ένα ανχος και εκεί που την γαμουσα μου έπεσε.προσπαθισε με ποιο πολύ ανχος να σώσει την παρτίδα τίποτα.ασε λέω άλλη φορά.
Ξαναπηδηξα την Λίνα μια ακόμα τελευταία φορά.
Οι πουτανες δεν είναι για πολύ καιρό μια δυο φορές το πολύ.
Πάμε για άλλα
Φίλε μήπως δούλευε και η Νατάσα σήμερα η μελαχρινή κοπέλα

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
καλημέρα
Ερώτηση αυτή η μαύρη κοπέλα Εμυ τί βάρδια δουλεύει:

Ρεεέεεεε τύπε θα μας τρελάνεις τελείως ειλικρινά.. :dunno:γράφει ξεκάθαρα ο άνθρωπος 3η μεταμεσονύχτια!
Σημείωσε μονάχα σ'ένα χαρτάκι τον αριθμό του οίκου (που επίσης αναγράφεται) ώστε να ΜΗΝ πάρεις σβάρνα όλους τους οίκους με λευκές πόρτες και ψάχνεις σοκολάτα...

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.923
Πόντοι
1.336
καλημέρα
Ερώτηση αυτή η μαύρη κοπέλα Εμυ τί βάρδια δουλεύει:
Καλά,και μαύρη εντελώς μη φανταστείς,άν ψάχνεις για μαύρες κατράμι...3η βάρδια την έχω δεί στό 66δ αλλάζει τη Νίκη γύρω μεσάνυχτα.

Πρόκειται για νεαρή κοπέλα με σοκολατί επιδερμίδα στυλ σκούρο λάτιν υποτίθεται από Τζαμάικα.

Κι ένα μικρό λατινοσυμπλήρωμα για τους λατιν φανσ της 3ης βάρδιας:

Εθεάθη η Μαριάννα στο φωκ27β με υπηρεσία την πρώην Ρόζα τατουαζάτη(από Περγάμου1 και φ86α,β).

Αυτή η Μαριάννα είναι ας πούμε η πιο ωραία από τις δυό Μαριάννες,πιο φατσούλα,πιό μικροκαμωμένη ,πιο γκομενάκι στο στύλ,νομίζω δούλεψε πριν καναδυο μηνες και στα 86άρια,έκτοτε δεν την ξανάδα,απο υπηρεσίες
α ντόντ νόου.

Επίσης συνεχίζει να παίζει 3η βάρδια κάποιες φορές η Σοφία από φ59 και φωκ13υπόγειο. Αυτή η Σοφία
είναι μια τατουαζάτη γκομενέ στο στυλ,τούμπανο θηλυκό σώμα,μελαχρινή,άσπρο δέρμα,καμμία σχέση με την άλλη Σοφία λάτιν(με τά μυώδη
μπούτια,μελαμψή,πρόσωπο πρός νασιοναλ τζεογκράφικ).

Κι αυτή όμως συνεχίζει προς το παρόν στα άλλα λατινομάγαζα,φωκ27β,φ71α,φ86α κλπ.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.178
Πόντοι
41.129
Ρεεέεεεε τύπε θα μας τρελάνεις τελείως ειλικρινά.. :dunno:γράφει ξεκάθαρα ο άνθρωπος 3η μεταμεσονύχτια!

Ειναι 3-4 nicknames που κάνουν ολο ερωτήσεις και ρωτανε τα ιδια και τα ίδια. Κλωνάρια που απλως θέλουν να σπάνε αρχίδια και να γαμάνε την ενημέρωση.
Εγω δεν ξαναενημερώνω μεχρι να γίνει μια εκκαθάριση απο τους σπασαρχιδες. :hi:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Το Μαρακι απο το Φ109 εχει φακιδες.Ειναι και αρκετα μεγαλοκοπελα.Το πηρα Παρασκευη στην 2η βαρδια στον εν λογο οικο.Πηγα στη σουιτα μεσα και αναψα ολα τα φωτα.Να βλεπουμε αληθειες κυριοι.Ηρθε,μπηκε με εκπληξη και καπως ενιωσα την αμηχανια της.Με τα παχακια της,τις ζαρες της τις φακιδες της.Την εγαμησα σαν να ηταν το απωθημενο μου κυριοι.Πολυ τζιεφη φαση.
Το Σαββατο το πρωι πηγα για να γαμησω τπ νανο την ολγα αλλα ελειπε.Ειπε οτι κρυωσε το κωλαρακι τηςμε σαρκασμο η γκροτεσκα τσατσα και εφυγα απρακτος.Απο τοτε που τα ξαναβρηκε με τον γκομενο,εχει χαλασει λιγο αυτη η κοπελα.Πηγα Καρολινα,η οποια γαμιοταν στη δουλεια με την Τανια.Ωραιο τεμαχιο η Τανια.Η Καρολινα διπλα της εμοιαζε σαν κατι τσιγγανες με τα μακρια τα μαλλια.Ειναι και πιο μπασμενη...Τελος παντων επιλεχθηκε Καρολινα οπως παντα αλλα δεν το ευχαριστηθηκα τοσο αυτη τη φορα.Ωραιο τσιμπουκι οπως παντα αλλα στη συνουσια με ψιλοφωλιασε.Δεν εκατσε να την κοπανησω καλα.Απλα ανεβηκε απο πανω και βιαζοτανε μπορω να πω ακουγοντας τους εταιρους συναγωνιστες να ερχονται σαν τα σαλιγκαρια μετα τη βροχη.Στο τελειωμα εφυγε σφαιρα αφηνωντας μου μερικα μωρομαντηλα να σκουπιστω.Κριμας...
Καταλαβε τη μαλακια της στο φευγα και με χαιρετησε εγκαρδια αφου δεν καταφερε να κλεισει εταιρο πελατακι.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Ειναι 3-4 nicknames που κάνουν ολο ερωτήσεις και ρωτανε τα ιδια και τα ίδια. Κλωνάρια που απλως θέλουν να σπάνε αρχίδια και να γαμάνε την ενημέρωση.
Εγω δεν ξαναενημερώνω μεχρι να γίνει μια εκκαθάριση απο τους σπασαρχιδες. :hi:
Να φανταστείς ότι στέλνουν και π.μ. τα καθυστέρια! :uglystupid:
Κι εγώ δεν ξαναγράφω σύντομα κριτική, γιατί ενώ μου δημοσιεύτηκε το κείμενο για την
ΦΟΛΑ του ΠΡΩΚΤΙΚΟΥ, τη Ζήνα από Φυλής 71, τελικά η διαχείριση την έσβησε. :jerking:
Και, μάλιστα, συναγωνιστής έγραψε κριτική μετά από μένα, όπου έκαψε το πολύτιμο κοσάρικο! :angry:
Ενώ θα το είχε σώσει! :headbang: Έλεος!

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.396
Πόντοι
2.036
Απόγευμα Σαββάτου, άπραγος κάμποσες ημέρες έπρεπε να αδειάσω, είπα να ξαναπάω στην Λίνα Ι19, αφού εργάζεται ακόμα μπας ... είχε και μόνο 1 δωμάτιο αναμονή, δεν έχει αλλάξει τίποτα σε συμπεριφορά/υπηρεσίες, αυτό που άλλαξε όμως είναι πώς πλέον η κοπέλα είχε την κλασική μυρωδιά ιδρωτίλας/χυσίλας/πακιστανίλας/μεταξουργίλας (τον 1ο καιρό πλενόταν συχνά και μύριζε ωραία), μάλλον "εγκλιματίστηκε" και αυτή, σημειώνω εδώ πως η κοπέλα δεν δεχόταν πάκιδες στην αρχή, πλέον κανονικά, αλλά διώχνει κόσμο που δεν της "αρέσει", δεν περνάς δωμάτιο αν δε σε δεί η κοπέλα, έφυγαν τα χοντρά αλλά όχι η "κάψα" .

Οπότε πήγα για ένα γρήγορο και στην Βανέσσα, επιτυχία, μπορεί να είναι φιλοχρήματη και λίγο αισχρή στα όρια του ντεκαυλέ καμιά φορά, αλλά το κοντοπούτανο γαμιέται πολύ καλά όταν θέλει, μαζί της ήταν μία "νέα" 30άρα γυφτορουμάνα αλογάκι τύπου κωλόμπαρο/φτηνό στρίπ, μπήκε στην λίστα.

Φεύγοντας, λέω κάτσε να ρίξω μία ματιά στο Ι39(2) υπόγα που είχε κοζάρει ένα νέο Λατίνι ο κ.Σμύρνης, η άσχημη, χοντρή, κακομούτσουνη τσατσά είπε απευθείας "το κορίτσι εδώ είναι 15€" , τίποτα άλλο, αφού είπα θα περιμένω να την δώ μου είπε πρόγραμμα, απλό και οτι είναι νέα Λατίνα, βγαίνει το κορίτσι απο το δωμάτιο, δεν είχε άλλο αναμονή, παρόλο που είχα ρίξει 2 μπάλες σε 50 λεπτά μου σηκώθηκε πάλι, 20χρονο κολομβιανό ~1.65 με σώμα αδύνατο/νορμάλ πέτρα, άσσο βυζάκι και πολύ όμορφο πρόσωπο, βασικά σαν την Σάρα/Λίζα κλπ. κορίτσια του Φ105, εννοείται πέρασα, συνοπτικά, κακή/βιαστική πίπα, έκλεβε λίγο σε νορμάλ και παραλλαγές, στα 4 προσπάθησε να κλέψει αλλά την πήγα χαλαρά στην αρχή και έκατσε και τον έφαγε καλά στο τελείωμα με δυνατό ρυθμό, δεν προτείνεται για υπηρεσίες, μόνο για κορμί όπως η Λίνα.

BIGMAN1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2023
Like
101
Πόντοι
1
J
Απόγευμα Σαββάτου, άπραγος κάμποσες ημέρες έπρεπε να αδειάσω, είπα να ξαναπάω στην Λίνα Ι19, αφού εργάζεται ακόμα μπας ... είχε και μόνο 1 δωμάτιο αναμονή, δεν έχει αλλάξει τίποτα σε συμπεριφορά/υπηρεσίες, αυτό που άλλαξε όμως είναι πώς πλέον η κοπέλα είχε την κλασική μυρωδιά ιδρωτίλας/χυσίλας/πακιστανίλας/μεταξουργίλας (τον 1ο καιρό πλενόταν συχνά και μύριζε ωραία), μάλλον "εγκλιματίστηκε" και αυτή, σημειώνω εδώ πως η κοπέλα δεν δεχόταν πάκιδες στην αρχή, πλέον κανονικά, αλλά διώχνει κόσμο που δεν της "αρέσει", δεν περνάς δωμάτιο αν δε σε δεί η κοπέλα, έφυγαν τα χοντρά αλλά όχι η "κάψα" .

Οπότε πήγα για ένα γρήγορο και στην Βανέσσα, επιτυχία, μπορεί να είναι φιλοχρήματη και λίγο αισχρή στα όρια του ντεκαυλέ καμιά φορά, αλλά το κοντοπούτανο γαμιέται πολύ καλά όταν θέλει, μαζί της ήταν μία "νέα" 30άρα γυφτορουμάνα αλογάκι τύπου κωλόμπαρο/φτηνό στρίπ, μπήκε στην λίστα.

Φεύγοντας, λέω κάτσε να ρίξω μία ματιά στο Ι39(2) υπόγα που είχε κοζάρει ένα νέο Λατίνι ο κ.Σμύρνης, η άσχημη, χοντρή, κακομούτσουνη τσατσά είπε απευθείας "το κορίτσι εδώ είναι 15€" , τίποτα άλλο, αφού είπα θα περιμένω να την δώ μου είπε πρόγραμμα, απλό και οτι είναι νέα Λατίνα, βγαίνει το κορίτσι απο το δωμάτιο, δεν είχε άλλο αναμονή, παρόλο που είχα ρίξει 2 μπάλες σε 50 λεπτά μου σηκώθηκε πάλι, 20χρονο κολομβιανό ~1.65 με σώμα αδύνατο/νορμάλ πέτρα, άσσο βυζάκι και πολύ όμορφο πρόσωπο, βασικά σαν την Σάρα/Λίζα κλπ. κορίτσια του Φ105, εννοείται πέρασα, συνοπτικά, κακή/βιαστική πίπα, έκλεβε λίγο σε νορμάλ και παραλλαγές, στα 4 προσπάθησε να κλέψει αλλά την πήγα χαλαρά στην αρχή και έκατσε και τον έφαγε καλά στο τελείωμα με δυνατό ρυθμό, δεν προτείνεται για υπηρεσίες, μόνο για κορμί όπως η Λίνα.
Φίλε η Βανέσα παίρνει 10 ή 15 ;

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
122
Πόντοι
0
Είναι σίγουρα Βουλγάρα.Την ξέρω καλά. Όντως έχει κωλαρα και αν τής δώσεις κάτι παραπάνω μπορεί νά την πάρεις από το κωλο.Φοβερη ολοκάθαρη κωλοτρυπιδα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom