astronaut80
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 25
- Like
- 5.040
- Πόντοι
- 2.836
ποτέ δεν θα μάθουμε πότε υποκρίνονται και πότε όχι.Πάντως εγώ δεν την είδα να υποκρίνεται
Σημασία έχει να περνάμε καλά.
ποτέ δεν θα μάθουμε πότε υποκρίνονται και πότε όχι.Πάντως εγώ δεν την είδα να υποκρίνεται
έκλεισε 10ετία η Καρολίνα κιόλας;; πω πω μεγαλώσαμε αδέρφιαδεν ξέρω τι είναι η φοβερή πίπα,φαντάζομαι αρμόδιος να σου απαντήσει είναι οποίος το έγραψε,εγώ το μόνο που μπορώ να πώ ειναι, ότι 10 χρόνια πού την παίρνω (εκτός μίας φοράς )περνάω καλά.
φωκαίας 25, φυλής 71 πάνω, φυλής 59 πάνω, φυλής 61 υπόγα, φυλής 54 αυτά συνήθωςΞέρει κάποιος, ποια σπιτάκια έχουν λατινες στην πρωίνη βάρδια; εκτός του γνωστού 105 και ανεξαρτήτως φολιασματος
Φυλής 71 α,Φυλής 71 ,Φυλής 86α ,Φυλής 61 ,Φυλής 59 κάτω,Φυλής 66α ,Φυλής 56 ,Φυλής 54α ,Φωκαιας 25α ,Φωκαίας 27α απλά κάποια μπορεί να τα βρείς ανοιχτά μετά τις 1300Ξέρει κάποιος, ποια σπιτάκια έχουν λατινες στην πρωίνη βάρδια; εκτός του γνωστού 105 και ανεξαρτήτως φολιασματος
και κάτι μήνες...έκλεισε 10ετία η Καρολίνα κιόλας;; πω πω μεγαλώσαμε αδέρφια
Πριν καμμιά ώρα στο 65β, γενικά τσεκάρεις στα μαγαζιά που γράφεις στη 2η βάρδια κυρίως.Μάγκες ξέρουμε εάν η Μπιουτι από Φυλής 65 α και β και 84 α που δουλευε είναι ακόμα στην πιάτσα και αν ναι σε ποιες βάρδιες
Εγώ δεν έχω κολλήσει τίποτα κι έχω στη πιάτσα 25++ χρόνια. Άμα προσέχεις και το πάνω κεφάλι διατάζει το κάτω, όλα πάνε καλά!Τα δερματικά παράσημα δεν τα γλιτώνεις, όση προφύλαξη και αν πάρεις, ειδικά στα σκοτάδια 1-2-5-10 κάποια στιγμή θα την φάς, τώρα τα χοντρά βακτήρια/ιούς κλπ ναι αμέ.
Έτσι όπως τα λες είναι.Φυλής 69β
Πέρασα για μια βόλτα
Και ήρθε στο σαλόνι η εμμυ
Πιτσιρίκα 19 χρόνων
Επειδή είμαι και εγώ πιτσιρικάς
Ήρθε μου τριβόταν με ξεκινάμε να με φιλάει και να μου πιάνει το εργαλείο και μου λέει δεν είμαι καύλα να με ξεσκίσεις
Με την μια περάσαμε δωμάτιο
Πίπα πάρα πολύ καλή
Ήρθε από πάνω μου και κοπανιοταν με μανία
Γύρισμα στα 4 και μου φώναζε ξεσκισεμε
Μετά την γυρίζω ιεραποστολικό
Την κοπαναω και ξεκίναγε να με φιλάει και να μου κάνει γρατσουνιές και πιπίλες στον λαιμό και την ώρα που χινω χινει και αυτή μαζί
επίσης πρέπει να ήμουνα κάνα 20 λεπτο και να την γαμαγα
Είχε έρθει η τσατσά πόσες φορές και χτυπαγε
Και πού δούλευε σαν Καίτη;Το μολδαβάκι η Καίτη είναι ρε σύ,που τη λένε Έμυ τώρα. Δεν παίζει γι Αλβανίδα με την καμμία. Που δε θα με χάλαγε δηλαδή.
Φυλής 66α ,Φιλλιπίδου 11Και πού δούλευε σαν Καίτη;
καλημέραΦυλής 66Δ άσπρη θυρα, νομιζω την είπε Έμμυ. 3η βάρδια. Πολύ όμορφη μαύρη κοπέλα. Κορμί απίστευτο, μικρουλα 22 χρόνων max. Η υπηρεσία είπε ότι δεν ξέρει καθόλου ελληνικα ή αγγλικά. Άρα συννενόηση με τα μάτια. Αποτρεπτικο για δοκιμή η ασυνεννοησία, όχι πως θα πήγαινα, αλλά απλά ενημερώνω. Αυτή, η Άννα Κου και η Άννα Ταϊ οι καλύτερες στη μεταμεσονύκτια βάρδια. Από θέμα εμφάνισης πάντα.
Την είδα 3 Βάρδια και εγώ...απλό πρόγραμμακαλημέρα
Ερώτηση αυτή η μαύρη κοπέλα Εμυ τί βάρδια δουλεύει:
Α ναι, κατάλαβα ποια λες. Μια αλβανίδα πριν καιρό στο 66 με απλό πρόγραμμα. Τη μία φορά που την πήρα δεν τα έκανε όλα αυτά, αλλά οκ μπορεί οι 30ρηδες σαν εμένα να μην τη συγκινούμε τόσο.Φυλής 66α ,Φιλλιπίδου 11
Καλή η Αννα ται αλλά πολύ ξινή μεσαβρε αδερφέ μια φορά μπήκα και αυτό ητανΦυλής 66Δ άσπρη θυρα, νομιζω την είπε Έμμυ. 3η βάρδια. Πολύ όμορφη μαύρη κοπέλα. Κορμί απίστευτο, μικρουλα 22 χρόνων max. Η υπηρεσία είπε ότι δεν ξέρει καθόλου ελληνικα ή αγγλικά. Άρα συννενόηση με τα μάτια. Αποτρεπτικο για δοκιμή η ασυνεννοησία, όχι πως θα πήγαινα, αλλά απλά ενημερώνω. Αυτή, η Άννα Κου και η Άννα Ταϊ οι καλύτερες στη μεταμεσονύκτια βάρδια. Από θέμα εμφάνισης πάντα.
Ναι απλό πρόγραμμα, όχι πριν πολύ καιρό, τότε ήταν κοκκινομάλλα και με πιο πολλά κιλά, έχει τατουάζ ανάμεσα στα βυζιά, μεγάλο στη πλάτη και άλλα μικρότερα,όχι ότι έχει σημασία αλλά δε νομίζω να είναι ΑλβανίδαΑ ναι, κατάλαβα ποια λες. Μια αλβανίδα πριν καιρό στο 66 με απλό πρόγραμμα. Τη μία φορά που την πήρα δεν τα έκανε όλα αυτά, αλλά οκ μπορεί οι 30ρηδες σαν εμένα να μην τη συγκινούμε τόσο.