Αυτόν τον καιρό οι κοπέλες από λ73 α,β και Σπ.Πάτση40 δουλεύουν μόνο εκεί,οπότε τσεκάρεις το σάιτ με τις κυρίες για τη συγκεκριμένη.Γνωρίζει κανείς εαν δουλεύει κάπου αλου η μισελ από Λιοσίων 73, όταν δεν είναι Λιοσίων? Ευχαριστώ συναγωνιστές
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηρακλής 19
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 422
- Πόντοι
- 21
Βέργας πόσοΤο καλό είναι ότι χώρισες και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο..
Καλά γαμησια σου εύχομαι..
Πήγαινε Μπαρμπορα βέργας..
( δεν ξέρω αν έχει επιστρέψει απο υπηρεσία)
Τι βάρδια είναι
Χθές ήταν φ86α στον όροφο απογευματινή μετά τη Λίντα,αλλά δεν πάει από τις 5 η ώρα απαραίτητα,μπορεί κι 8 ας πούμε.Καλημέρα παιδιά η σοφια η λατίνα ( φυλής 86 το κοντόπουτανο) ξέρουμε αν δουλεύει πλέον και ποτέ; Γιατί δεν την έχω πετύχει καθόλου
Την έχω δει κατά καιρούς και στα φ71α,φ66α,φωκ27α και 25α ,τσεκ με προτίμηση το φωκ27α.
Επίσης υπόψη ότι σκ κάποιες κοπέλες αλλάζουν βάρδια ή οίκο ή παίρνουν ρεπό,αναλόγως.
Και μια μίνι λατιν ενημέρωση,
για όσους ενδιαφέρονται εννοείται,
Κατερίνα ανταύγειες και Παλόμα μάλλον την κάναν για πατρίδα, τουλάχιστον έτσι ειπώθηκε,με κάθε επιφύλαξη.
Αλλά κι άλλες λατίνες απουσιάζουν ή έφυγαν ή μετακινήθηκαν αλλού,Μαριάννα,Σαμάνθα π.χ.
Η Λάρα/Λάουρα "στενό μαρκάρισμα" η κωλαροϋ μελαψή με τους κοπτήρες/χειλάρες από φιλ11α έχει πάει στο 54α μαζί με κανάδυό άλλες που πάνε και στο 56, Αντρέα ή Αντριάννα άν θυμάμαι καλά. Για όσους βέβαια γουστάρουν νταρντανέ κωλαρούδες μελαμψές λατίνες η φάση.
Τελευταία τροποποίηση:
Ηρακλής 19
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 422
- Πόντοι
- 21
Εκτός από ΜεταξουργείοΜεταξουργιο Ιασωνος 37 πρωινή Τζούλια, Βουλγάρα μελαχρινή, νορμάλ κιλά, 1,65 και κάπου στα 35 με σχετικά ωραίο σώμα με 10 ευρώ κάνει φουλ πρόγραμμα,δίνει αδιαμαρτυρητα τον κωλο της αλλά είναι αρκετά ξεσκισμενος ,λογικό αφού με 10 ευρώ όλοι οι Πακιστανοί......την έχουν πάρει και από πίσω αφού βλέπεται μια χαρά από εμφάνιση .Το μπουρδελο είναι άθλιο βέβαια αλλά για 10 ευρώ τίμιο κωλι και valuefor money αλλά δεν συμμετέχει με κραυγές τον τρώει σιωπηλά από πίσω σαν να μην αισθάνεται τίποτα.Επι της ευκαιρίας με ποιες πουτανες σου έταξαν πρωκτικο αλλά δεν έδωσαν τελικά? Για να μην την πατήσουμε..
Φυλής έχεις καμία??
Αγορινα μου ευχαριστώ πολύ θα πάω πάλι σήμερα να δω γιατί χθες που πήγα μπήκα με μια άλλη από το 71 και δεν θυμάμαι ονομα ( καλά ήταν )Χθές ήταν φ86α στον όροφο απογευματινή μετά τη Λίντα,αλλά δεν πάει από τις 5 η ώρα απαραίτητα,μπορεί κι 8 ας πούμε.
Την έχω δει κατά καιρούς και στα φ71α,φ66α,φωκ27α και 25α ,τσεκ με προτίμηση το φωκ27α.
Επίσης υπόψη ότι σκ κάποιες κοπέλες αλλάζουν βάρδια ή οίκο ή παίρνουν ρεπό,αναλόγως.
Και μια μίνι λατιν ενημέρωση,
για όσους ενδιαφέρονται εννοείται,
Κατερίνα ανταύγειες και Παλόμα μάλλον την κάναν για πατρίδα, τουλάχιστον έτσι ειπώθηκε,με κάθε επιφύλαξη.
Αλλά κι άλλες λατίνες απουσιάζουν ή έφυγαν ή μετακινήθηκαν αλλού,Μαριάννα,Σαμάνθα π.χ.
Η Λάρα/Λάουρα "στενό μαρκάρισμα" η κωλαροϋ μελαψή με τους κοπτήρες/χειλάρες από φιλ11α έχει πάει στο 54α μαζί με κανάδυό άλλες που πάνε και στο 56, Αντρέα ή Αντριάννα άν θυμάμαι καλά. Για όσους βέβαια γουστάρουν νταρντανέ κωλαρούδες μελαμψές λατίνες η φάση.
Αυτές με τις κωλαρες που λες τι βάρδιες δουλεύουν;
Απόγευμα πάνε μπορεί και μετά τις 6 ή 8 για πιο σίγουρα.Αγορινα μου ευχαριστώ πολύ θα πάω πάλι σήμερα να δω γιατί χθες που πήγα μπήκα με μια άλλη από το 71 και δεν θυμάμαι ονομα ( καλά ήταν )
Αυτές με τις κωλαρες που λες τι βάρδιες δουλεύουν;
Υπόψη,απο υπηρεσίες δεν έχω ιδέα τι ψάρια πιάνουν.
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.588
- Πόντοι
- 456
Βεργα 6 υπογειο !!! αλλα μην πας δεν δουλευει κανει μονο την τσατσα προς το παρον .Βέργας πόσο
Τι βάρδια είναι
Διδυμου 18 υπόγειο 1η βάρδια Ελένη κοντουλα,αδύνατη, καμιά 26 ετών, γυφτάειφες φάτσα δίνει κωλο με 20 ευρώ .Εκτός από Μεταξουργείο
Φυλής έχεις καμία??
dimi7064i
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.849
- Πόντοι
- 731
Φυλής 72 δεξια. ΕιρηνηΕκτός από Μεταξουργείο
Φυλής έχεις καμία??
Απάτη είναι σε αφήνει το πολύ 1 λεπτό να της γαμησεις το κωλι στο τέλος πριν χυσεις και σν δεν χυσεις στο λεπτό τραβιέται και σου λέει παιξτην...Φυλής 72 δεξια. Ειρηνη
ΜακρυάΦυλής 72 δεξια. Ειρηνη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παιδιά αν κατέβει κάποιος και δεν την σοφια στο φυλής 86 ας μου πει ευχαριστώ!!!
Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 49
- Like
- 2.641
- Πόντοι
- 3.172
Φώκαιας όροφο είδα μια Ρουσλάνα αξίζει; επίσης εκεί που ήταν η Βίκυ μια καινούργια και καλά πιτσιρικά είναι αυτή που δούλευε φυλής 66 νομίζω με όνομα Καίτη
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.578
- Πόντοι
- 3.246
γρήγορο σφηνάκι
φυλής 84 Ράνια
φυλής 86 Εβελίνα
φυλής 65 κάτω Μπούτι Κορίνα
φυλής 65 πάνω Μπέττι Χριστίνα
φυλής 71 κάτω Λίντα
φυλής 84 Ράνια
φυλής 86 Εβελίνα
φυλής 71 κάτω Λίντα
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.884
- Πόντοι
- 4.646
Γράψε λάθος για το 71 κάτω, παίχτη. Ήταν η Κολομβιανή Καρίνα, γεματουλα μελαχρινή με κώλο στα 30€. Τιμήθηκε πριν από λίγο.γρήγορο σφηνάκι
φυλής 84 Ράνια
φυλής 86 Εβελίνα
φυλής 71 κάτω Λίντα
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.884
- Πόντοι
- 4.646
Ακολουθεί φωτό του δωματίου! Η Καρίνα κάνει deepthroat από μόνη της για τους λάτρεις, δέχεται 69, δέχεται πνιγμό και γαμιεται κατευθείαν από κώλο! Για μια φορά, σας την προτείνω. Έχω αφήσει την καποτα στο κρεβάτι, χωρίς να ζουμαρω, εκτός αν κάποιος ζητήσει το αποκλειστικό πλάνο από το αποτέλεσμα του ξεκωλιασματος.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.578
- Πόντοι
- 3.246
μία με σιδεράκια και τσουπωτό κώλο;Γράψε λάθος για το 71 κάτω, παίχτη. Ήταν η Κολομβιανή Καρίνα, γεματουλα μελαχρινή με κώλο στα 30€. Τιμήθηκε πριν από λίγο.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 241.396
- Πόντοι
- 46.232
έπρεπε να βγάλεις φώτο και το τατού χειλάκια απο το αριστερό κωλομερι της
Ακολουθεί φωτό του δωματίου! Η Καρίνα κάνει deepthroat από μόνη της για τους λάτρεις, δέχεται 69, δέχεται πνιγμό και γαμιεται κατευθείαν από κώλο! Για μια φορά, σας την προτείνω. Έχω αφήσει την καποτα στο κρεβάτι, χωρίς να ζουμαρω, εκτός αν κάποιος ζητήσει το αποκλειστικό πλάνο από το αποτέλεσμα του ξεκωλιασματος.
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 210
- Like
- 12.512
- Πόντοι
- 31.618
Και εκεί που πηγενα φουριοζος να πιδηξω την Νατάσα στο Περδίκκα 3 κλειστό εφτά παρά ντζιφος.
Πάω Ιάσονος 19 αν και δεν περίμενα να βρω Λίνα, έλειπε τελευταία,και τσουπ να σαλοναρει.
Της ρίχνω το λοιπόν μια τσαπου για να μην ξεχνιόμαστε.
Σα να αποδέχεται σιγά σιγά το ρόλο της.
Είναι Πόλα τα λεφτά Άρη
Πάω Ιάσονος 19 αν και δεν περίμενα να βρω Λίνα, έλειπε τελευταία,και τσουπ να σαλοναρει.
Της ρίχνω το λοιπόν μια τσαπου για να μην ξεχνιόμαστε.
Σα να αποδέχεται σιγά σιγά το ρόλο της.
Είναι Πόλα τα λεφτά Άρη
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.884
- Πόντοι
- 4.646
Έπρεπε αλλά αρκέστηκα στην ανεπαίσθητα μερεντιασμενη καποτα. Ιδού:έπρεπε να βγάλεις φώτο και το τατού χειλάκια απο το αριστερό κωλομερι της
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 44K
- Απαντήσεις