dimi7064i
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.218
- Πόντοι
- 731
Φυλής 72 δεξια. ΕιρηνηΕκτός από Μεταξουργείο
Φυλής έχεις καμία??
Φυλής 72 δεξια. ΕιρηνηΕκτός από Μεταξουργείο
Φυλής έχεις καμία??
Απάτη είναι σε αφήνει το πολύ 1 λεπτό να της γαμησεις το κωλι στο τέλος πριν χυσεις και σν δεν χυσεις στο λεπτό τραβιέται και σου λέει παιξτην...Φυλής 72 δεξια. Ειρηνη
ΜακρυάΦυλής 72 δεξια. Ειρηνη
Γράψε λάθος για το 71 κάτω, παίχτη. Ήταν η Κολομβιανή Καρίνα, γεματουλα μελαχρινή με κώλο στα 30€. Τιμήθηκε πριν από λίγο.γρήγορο σφηνάκι
φυλής 84 Ράνια
φυλής 86 Εβελίνα
φυλής 65 κάτω Μπούτι Κορίνα
φυλής 65 πάνω Μπέττι Χριστίνα
φυλής 71 κάτω Λίντα
μία με σιδεράκια και τσουπωτό κώλο;Γράψε λάθος για το 71 κάτω, παίχτη. Ήταν η Κολομβιανή Καρίνα, γεματουλα μελαχρινή με κώλο στα 30€. Τιμήθηκε πριν από λίγο.![]()
έπρεπε να βγάλεις φώτο και το τατού χειλάκια απο το αριστερό κωλομερι της![]()
Ακολουθεί φωτό του δωματίου! Η Καρίνα κάνει deepthroat από μόνη της για τους λάτρεις, δέχεται 69, δέχεται πνιγμό και γαμιεται κατευθείαν από κώλο!Για μια φορά, σας την προτείνω. Έχω αφήσει την καποτα στο κρεβάτι, χωρίς να ζουμαρω, εκτός αν κάποιος ζητήσει το αποκλειστικό πλάνο από το αποτέλεσμα του ξεκωλιασματος.
![]()
Έπρεπε αλλά αρκέστηκα στην ανεπαίσθητα μερεντιασμενη καποτα. Ιδού:έπρεπε να βγάλεις φώτο και το τατού χειλάκια απο το αριστερό κωλομερι της
Πειγα και γω 1 ώρα μετά, 2 κ μισο δωμάτια αναμονή, οση ώρα περίμενα σαλόνι ξεπετάει έναν πακι σε 3-4 λεπτά και βγενει έξω γελώντας.Και εκεί που πηγενα φουριοζος να πιδηξω την Νατάσα στο Περδίκκα 3 κλειστό εφτά παρά ντζιφος.
Πάω Ιάσονος 19 αν και δεν περίμενα να βρω Λίνα, έλειπε τελευταία,και τσουπ να σαλοναρει.
Της ρίχνω το λοιπόν μια τσαπου για να μην ξεχνιόμαστε.
Σα να αποδέχεται σιγά σιγά το ρόλο της.
Είναι Πόλα τα λεφτά Άρη
Που την βρίσκουμε φίλε![]()
Ακολουθεί φωτό του δωματίου! Η Καρίνα κάνει deepthroat από μόνη της για τους λάτρεις, δέχεται 69, δέχεται πνιγμό και γαμιεται κατευθείαν από κώλο!Για μια φορά, σας την προτείνω. Έχω αφήσει την καποτα στο κρεβάτι, χωρίς να ζουμαρω, εκτός αν κάποιος ζητήσει το αποκλειστικό πλάνο από το αποτέλεσμα του ξεκωλιασματος.
![]()
Ναι...αλλα οπως και να χει...to fat to eat this...καμια αλλη με εξισου καλη πιπα αλλα οχι τανκς??Πέρασμα σήμερα με το θωρηκτό από βέργας 7 Κωνσταντίνα, μόνο και μόνο για να έχω μια καλτ εμπειρία με bbw.
Επιβεβαιώνει τον κανόνα ότι οι χοντρες κανουν την καλύτερη πίπα. Παρ ολ αυτά, αυτό δεν είναι αρκετό για να ξαναπεράσω. Η τυπισσα είναι για σκληρούς χυστες.
Αυτη ειναι μονο για να τη βλεπεις...αν ειναι ετσι μπαινεις ιντερνετ instagram και καθεσαι σπιτι σου σπιτι σου να μη κουραζεσαι κιολας..και βλεπεις κωλους μπολικους..Ρε μαλακές πέρασα σήμερα βράδυ αργά τρίτη βάρδια για τσάρκα. Περί τις 05:00. Η Άννα Ταϊ πλέον 3η βάρδια; Δε χόρτασε να φωλιάζει τους πρωινους τώρα φωλιάζει και τους μεταμεσονύκτιους; Τέρμα νεολαία στο σαλόνι. Μπορεί και 10 άτομα μέσα. Σαλοναριζε με το βρακί, μπάλες έξω. Μου θυμησε τσόντα 10 άντρες με μια γυναίκα. Έτοιμοι ήταν όλοι, γυαλιζαν οι οφθαλμοί τους!!
Εν τω μεταξύ ήταν κι ένα μελανουρακι στο Φιλιππίδου όροφος. Έχουμε καμία πληροφορία;
Είναι η ίδια η Καρίνα από την Κολωνού 45;![]()
![]()