Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 335 άτομα (20 μέλη και 315 επισκέπτες)

ekkrhktikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
369
Πόντοι
21
Ποια βάρδια δουλεύει το νέο αστέρι του Μεταξουργείου Λίνα;

Διαβάζω πως κάνει την ξυνή και ειρωνεύεται τους πελάτες

Έτσι σκέφτηκα πως είναι ευκαιρία να δοκιμάσω πάνω της το νέο σκεύασμα που μου έστειλαν κάτι φίλοι

Έτσι σκέφτηκα πως είναι ευκαιρία να δοκιμάσω πάνω της το νέο σκεύασμα που μου έστειλαν κάτι φίλοι
Αν και δεν ξέρω τι είναι από τα συστατικά του πρέπει να ξεκολωμουνιαζεις κάνα δεκαήμερο και μετά να πέσει
Αν θες στείλε πμ να το δοκιμάσω ευχαριστώ

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.170
Πόντοι
31.618
Πήγα Ιάσονος 19 για το νέο μοντέλο κατά τις 7 το απόγευμα και βγενει μια χοντρή.απογοιτευση.καμια απ' αυτές που γάμαω Μεταξουργείο δεν ήταν και λέω πάμε στο 20ευρο.φυλης 84 η Σόνια κλειστό.φωκαιας 27 μια Νάταλι ροσιδα δεν μου έκανε κλικ, πολύ ζαρομενη.λιοσιων 73 δύο κολομβιανες τις είχα πάρει και τις δύο δεν λένε.και ξάφνου η Έμμυ.ειχα κάνα χρόνο να την πάρω,δε γαμειεταις και μπενω.
Ειμουν τυχερός είχε όρεξη να γαμιθει και φόραγε και ένα καυλοτικο αρομα.τσιμπουκαρα 69 και μια κολάρα στρουμπουλη στα τέσσερα.

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Ξέρεις κανείς καμιά πουτάνα που να έχει piercing στην γλώσσα? Από όσο έχω ψάξει το τελευταίο τρίμηνο δεν βρήκα ,άκουσα για κάποια, τα φώτα σας.

poytsoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
21

Φίλε αυτό το Horny Goat Weed που περιεχει πρεπει να κανει θαυματα :coffee::coffee:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.747
Πόντοι
41.129

απογεμα στις 5 παει... η φολα θα μυριζει οσο ανεβαινεις τα σκαλια,
μου θυμισε την αλλη την πιτσιρικα την ελενη που ειχε φερει ο ιδιος οικος πριν μερικα χρονια που μοιραζε φολες αλλα ηταν καυλα το πουτανι...

τουλαχιστον απο την ελενη ειχα πιει τα κατουρακια της, θα δοκιμασω και με τη Λινα αλλα δεν το βλεπω.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.473
Πόντοι
2.836
μου θυμισε την αλλη την πιτσιρικα την ελενη που ειχε φερει ο ιδιος οικος πριν μερικα χρονια που μοιραζε φολες αλλα ηταν καυλα το πουτανι...

Καυλακι η Ελένη φαίνεται με πολύ ωραία πορνοτάκουνα σαλοναρει.......ιδιαίτερο χρώμα........λαχανι πορνοτάκουνα!!!!

Αυτη μόνο μετάξι επεξε μπάλα?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.524
Πόντοι
731
Πρωινη επισκεψη στην Λιζα φυλης 105, με του που μπαινει κατευθειαν καποτα σε πεσμενο μοριο (!), δεν με αφησε να την χουφτωσω (!), πηγα να την γλυψω βυζακια ουτε αυτο με αφησε (!), μουρμουραγε διαφορα στα Ισπανικα.
Ενα βιαστικο ξεπετογαμησι χωρις καν να μου εχει σηκωθει και δρομο. Αποτομη στροφη προς το χειροτερο.
Λογικα θα φυγει σε λιγο καιρο για πισω οπως και η γιασμιν. Ειναι κλασικη περιπτωση λιγο πριν φυγουν αν φολιαζουν κοσμο και ασ ηταν καλες στο παρελθον

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.524
Πόντοι
731
Για δεύτερη φορά είπα να περάσω με την Μαριαννα από Δ22. Πρωινή βάρδια και μαζί της ήταν η Στελλα. Είχα καλές εντυπώσεις από την πρώτη φορά όποτε είπα να πάω πάλι. Τρίτη φορά όμως δεν θα υπάρξει γτ αρνήθηκε να τον φάει στα 4 επειδή και καλά τον έχω μεγάλο. Πάντως έχει καλή αίσθηση στο μουνι, είναι αδύνατη και έχει στενό μουνακι.
Παραθέτω και μια φωτο από το αρχοντικό δωμάτιο του υπόψη οίκου!
IMG_5259.jpeg

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336

τουλαχιστον απο την ελενη ειχα πιει τα κατουρακια της, θα δοκιμασω και με τη Λινα αλλα δεν το βλεπω.

Έχεις τρόπο και θα τα καταφέρεις

Συνημμένα

• 1712012821733169.jpg
    1712012821733169.jpg
    977,8 KB · Εμφανίσεις: 32

tenten23

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Like
266
Πόντοι
21
Πήγα Ιάσονος 19 για το νέο μοντέλο κατά τις 7 το απόγευμα και βγενει μια χοντρή.απογοιτευση.καμια απ' αυτές που γάμαω Μεταξουργείο δεν ήταν και λέω πάμε στο 20ευρο.φυλης 84 η Σόνια κλειστό.φωκαιας 27 μια Νάταλι ροσιδα δεν μου έκανε κλικ, πολύ ζαρομενη.λιοσιων 73 δύο κολομβιανες τις είχα πάρει και τις δύο δεν λένε.και ξάφνου η Έμμυ.ειχα κάνα χρόνο να την πάρω,δε γαμειεταις και μπενω.
Ειμουν τυχερός είχε όρεξη να γαμιθει και φόραγε και ένα καυλοτικο αρομα.τσιμπουκαρα 69 και μια κολάρα στρουμπουλη στα τέσσερα.
Πηγα και εγω στην Λίνα σήμερα μου είπε η τσατσά πως εχει ρεπό και δεν ξέρει πότε θα ξανα έρθει μου είπε ...Εσείς που έχετε παει τοσο ωραία ειναι ρε παιδιά ή πλάκα κάνετε σε ποια φέρνει ?

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Πηγα και εγω στην Λίνα σήμερα μου είπε η τσατσά πως εχει ρεπό και δεν ξέρει πότε θα ξανα έρθει μου είπε ...Εσείς που έχετε παει τοσο ωραία ειναι ρε παιδιά ή πλάκα κάνετε σε ποια φέρνει ?
Το κορίτσι είναι κούκλα μοντέλο εμφανισιακά, ψηλή κάπου 1,70 αδύνατη, μικρό βυζί ,μαύρα μαλλιά ,πανέμορφο πρόσωπο με σωστό μακιγιάζ, Αν την έβλεπες σε κανα bar έξω θα έλεγες τι μουνάρα είναι αυτή και όμως πηδιέται για 10 ευρώ....................βέβαια είναι άπειρη πόρνη ουτε προφυλακτικό ξέρει να παιρνά και δεν αντέχει το γαμήσι πονά και βάζει άπειρο τζελ...Το είπα εξ αρχής που την πήρα δεν βλέπω να κάθεται καιρό στο μετάξι ......Αν και φόλα,κομοδίνο αξίζει να πας αν την πετύχεις ,είναι μόνο 10 ευρώ......όσο για ποια μοιάζει δεν μου έρχεται κάποια να σου πω. Τέλος αυτό που θα μου μείνει από το πρόσφατο γαμήσι με την Λίνα είναι ότι όταν την πήδαγα σκεφτόμουν πως με μόνο 10 ευρώ έχω στημένο στα 4 ένα τέτοιο πλάσμα και το ξεσκίζω...αυτό και μόνο με καύλωσε και παρόλο το φόλιασμα έχυσα άνετα.

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.300
Πόντοι
2.021
(...) στο εντελώς άδειο Μετάξι μα εντελώς άδειο κατάθεση στην fo-TE-nee (Φω-τε-nee , Φωτεινή στα Ελληνικά) στο Ι.44 μεσαίο σκάλες.
Επίσης πρωτοφανές το ότι όλα τα δωμάτια άδεια όταν μπήκα και μέχρι να βγω .

Η ανακοίνωση της τσατσάς σχεδόν αντιλαλούσε στο άδειο Μετάξι.
Η Φωτεινή τιμάται διότι τιμά τον πελάτη πάντα.
Κι εγώ προερχόμουν από
δύσκολο εργασιακό ωράριο των . τελευταίων ημερών συν τις επίπονες και βαριές προπονήσεις στο gym .

Εντύπωση μου έκανε στο Ι.32 ημιυπόγειο η γνωστή (ξέχασα όνομα) πυροβολημένη πιτσιρίκα με το φουντωτό μαλλί.
έδειχνε πολύ σέξυ και γλυκιά, άδειο κι εκεί.

Απορώ για πόσο θα ζει ακόμη ο πρεζοτσατσός , ξέρετε αυτό το αδύνατο σιχαμερό Άλιεν που προσποιείται την "υπηρεσία" .

Ουσιαστικά κατέβηκα να δω μήπως ήλθε η Τατιάνα στο Ι.1β.

Πάμε σε κάτι άλλο που ίσως δεν αφορά πολλούς.
Γνωστός μου είχε αγοράσει το 1999 παλιά μονοκατοικία και με.το οικόπεδο σε κοντινό δρόμο στην Ιάσωνος αλλά και δύο ακίνητα πάνω στην Ιάσωνος. Δεν το γνώριζα καθόλου.
Σε συζήτηση που είχαμε προχθές μου ανέφερε πως του ζητούσαν το ένα κάτι Κινέζοι που είναι σχεδόν 1/2 στρέμμα οικόπεδο προς 700.000 ευρώ και φυσικά δεν το έδωσε.

Όταν τον ρώτησα γιατί, μου απάντησε πως έχει εκεί πολύ υψηλό συντελεστή δόμησης και βγάζει περίπου 1.600τ.μ αν χτιστεί.
Επίσης μόυ ανέφερε πως έχουν αγοράσει εκεί (προ ευρώ ) κάποιοι πολιτικοί και τα έχουν και αυτοί έτσι, ανενεργά.

Αυτό μας λέει ότι το Μετάξι κάποια στιγμή θα εξαφανιστεί.

Αυτά κύριοι.
Προσέχουμε πάντα στο μέτρο που μπορεί και αντέχει ο καθένας

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
Το χάσαμε το κορμί πατριώτη;

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642

Πήγα κι εγώ για το πιπίνι Λίνα σήμερα το απόγευμα αλλά πέτυχα μια χοντρή εκεί...το έχασα το πιπίνι άρχοντα. Μετά κατέβηκα την Ιάσονος παρακάτω στο πολυ-σπιτο όπου δοκίμασα μια μαυρουλα από Ghana (που εμεινε από το πρωί) ονόματι Μαρία κατά τα λεγόμενα της. Καλό το μωρό και πολύ ευγενική χωρίς να βιάζεται...σώμα αδύνατο, πρόσωπο γλυκό, βυζάκια μικρά πεσμένα και κωλαράκι με ζάρες...δεν την λες αστέρι αλλά είναι πολύ καλύτερη στα του αγώνα από κάποιες άλλες πιο όμορφες ...

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Καλησπέρα, ξέρετε που δουλεύει η Μιχαέλα από λιωσιον λατίνα με τον τεράστιο κωλο; την είχα πετύχει Φώκαιας 13 μια φορά 3η βαρδια
πρέπει να έχει φύγει, από τότε που έκλεισαν για κα'να δυο μέρες τα Λ73 δεν έχει ξαναεμφανιστεί.
Πάντως δεν χάνεις και πολλά πράγματα, στο παιχνίδι δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642

Μπόμπα είναι το σκεύασμα αγαπητέ...θα το ξεκάνεις το μωρό :hi:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
κατέβηκα την Ιάσονος παρακάτω στο πολυ-σπιτο όπου δοκίμασα μια μαυρουλα από Ghana (που εμεινε από το πρωί) ονόματι Μαρία κατά τα λεγόμενα της.
και μήπως έχεις ιδέα τι ώρες δουλεύει η μαυρούλα;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom