vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.924
- Πόντοι
- 5.827
Εντωμεταξύ πλέον με ένα ευρώ ούτε μπισκότο δεν παίρνεις.ναι αλλά αυτή είναι η old time classic ατάκα τους "φιλαράκι έχεις ένα ευρώ να πάρω τυροπιτα;"
Εντωμεταξύ πλέον με ένα ευρώ ούτε μπισκότο δεν παίρνεις.ναι αλλά αυτή είναι η old time classic ατάκα τους "φιλαράκι έχεις ένα ευρώ να πάρω τυροπιτα;"
Ποια βάρδια δουλεύει το νέο αστέρι του Μεταξουργείου Λίνα;
Διαβάζω πως κάνει την ξυνή και ειρωνεύεται τους πελάτες
Έτσι σκέφτηκα πως είναι ευκαιρία να δοκιμάσω πάνω της το νέο σκεύασμα που μου έστειλαν κάτι φίλοι
Αν και δεν ξέρω τι είναι από τα συστατικά του πρέπει να ξεκολωμουνιαζεις κάνα δεκαήμερο και μετά να πέσειΠοια βάρδια δουλεύει το νέο αστέρι του Μεταξουργείου Λίνα;
Έτσι σκέφτηκα πως είναι ευκαιρία να δοκιμάσω πάνω της το νέο σκεύασμα που μου έστειλαν κάτι φίλοι
Φίλε αυτό το Horny Goat Weed που περιεχει πρεπει να κανει θαυματαΠοια βάρδια δουλεύει το νέο αστέρι του Μεταξουργείου Λίνα;
Ποια βάρδια δουλεύει το νέο αστέρι του Μεταξουργείου Λίνα;
Καυλακι η Ελένη φαίνεται με πολύ ωραία πορνοτάκουνα σαλοναρει.......ιδιαίτερο χρώμα........λαχανι πορνοτάκουνα!!!!μου θυμισε την αλλη την πιτσιρικα την ελενη που ειχε φερει ο ιδιος οικος πριν μερικα χρονια που μοιραζε φολες αλλα ηταν καυλα το πουτανι...
Με 1 ευρώ στα μάρκετ ιν έχουν πολύ ωραία μπισκότα, ψαξτο λιγοΕντωμεταξύ πλέον με ένα ευρώ ούτε μπισκότο δεν παίρνεις.
έχω ακούσει 4 διαφορετικά ονόματα για κείνηνομίζω Μεριλιν λέγεται
Λογικα θα φυγει σε λιγο καιρο για πισω οπως και η γιασμιν. Ειναι κλασικη περιπτωση λιγο πριν φυγουν αν φολιαζουν κοσμο και ασ ηταν καλες στο παρελθονΠρωινη επισκεψη στην Λιζα φυλης 105, με του που μπαινει κατευθειαν καποτα σε πεσμενο μοριο (!), δεν με αφησε να την χουφτωσω (!), πηγα να την γλυψω βυζακια ουτε αυτο με αφησε (!), μουρμουραγε διαφορα στα Ισπανικα.
Ενα βιαστικο ξεπετογαμησι χωρις καν να μου εχει σηκωθει και δρομο. Αποτομη στροφη προς το χειροτερο.
Έχεις τρόπο και θα τα καταφέρειςαπογεμα στις 5 παει... η φολα θα μυριζει οσο ανεβαινεις τα σκαλια,
μου θυμισε την αλλη την πιτσιρικα την ελενη που ειχε φερει ο ιδιος οικος πριν μερικα χρονια που μοιραζε φολες αλλα ηταν καυλα το πουτανι...
τουλαχιστον απο την ελενη ειχα πιει τα κατουρακια της, θα δοκιμασω και με τη Λινα αλλα δεν το βλεπω.
![]()
Όλες οι κριτικές για την Ελένη - Ιάσονος 19Α (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο
Όλες οι κριτικές για την Ελένη - Ιάσονος 19Α (Μπουρδέλα) Μεταξουργείοwww.bourdela.com
Πηγα και εγω στην Λίνα σήμερα μου είπε η τσατσά πως εχει ρεπό και δεν ξέρει πότε θα ξανα έρθει μου είπε ...Εσείς που έχετε παει τοσο ωραία ειναι ρε παιδιά ή πλάκα κάνετε σε ποια φέρνει ?Πήγα Ιάσονος 19 για το νέο μοντέλο κατά τις 7 το απόγευμα και βγενει μια χοντρή.απογοιτευση.καμια απ' αυτές που γάμαω Μεταξουργείο δεν ήταν και λέω πάμε στο 20ευρο.φυλης 84 η Σόνια κλειστό.φωκαιας 27 μια Νάταλι ροσιδα δεν μου έκανε κλικ, πολύ ζαρομενη.λιοσιων 73 δύο κολομβιανες τις είχα πάρει και τις δύο δεν λένε.και ξάφνου η Έμμυ.ειχα κάνα χρόνο να την πάρω,δε γαμειεταις και μπενω.
Ειμουν τυχερός είχε όρεξη να γαμιθει και φόραγε και ένα καυλοτικο αρομα.τσιμπουκαρα 69 και μια κολάρα στρουμπουλη στα τέσσερα.
Το κορίτσι είναι κούκλα μοντέλο εμφανισιακά, ψηλή κάπου 1,70 αδύνατη, μικρό βυζί ,μαύρα μαλλιά ,πανέμορφο πρόσωπο με σωστό μακιγιάζ, Αν την έβλεπες σε κανα bar έξω θα έλεγες τι μουνάρα είναι αυτή και όμως πηδιέται για 10 ευρώ....................βέβαια είναι άπειρη πόρνη ουτε προφυλακτικό ξέρει να παιρνά και δεν αντέχει το γαμήσι πονά και βάζει άπειρο τζελ...Το είπα εξ αρχής που την πήρα δεν βλέπω να κάθεται καιρό στο μετάξι ......Αν και φόλα,κομοδίνο αξίζει να πας αν την πετύχεις ,είναι μόνο 10 ευρώ......όσο για ποια μοιάζει δεν μου έρχεται κάποια να σου πω. Τέλος αυτό που θα μου μείνει από το πρόσφατο γαμήσι με την Λίνα είναι ότι όταν την πήδαγα σκεφτόμουν πως με μόνο 10 ευρώ έχω στημένο στα 4 ένα τέτοιο πλάσμα και το ξεσκίζω...αυτό και μόνο με καύλωσε και παρόλο το φόλιασμα έχυσα άνετα.Πηγα και εγω στην Λίνα σήμερα μου είπε η τσατσά πως εχει ρεπό και δεν ξέρει πότε θα ξανα έρθει μου είπε ...Εσείς που έχετε παει τοσο ωραία ειναι ρε παιδιά ή πλάκα κάνετε σε ποια φέρνει ?
Φυλης 66α απογευματινη βαρδιαΣε ποιό σπίτι,ισόγειο ή όροφος ήταν,θυμάσαι;έστω στο περίπου.
Το χάσαμε το κορμί πατριώτη;Πηγα και εγω στην Λίνα σήμερα μου είπε η τσατσά πως εχει ρεπό και δεν ξέρει πότε θα ξανα έρθει μου είπε ...Εσείς που έχετε παει τοσο ωραία ειναι ρε παιδιά ή πλάκα κάνετε σε ποια φέρνει ?
Πήγα κι εγώ για το πιπίνι Λίνα σήμερα το απόγευμα αλλά πέτυχα μια χοντρή εκεί...το έχασα το πιπίνι άρχοντα. Μετά κατέβηκα την Ιάσονος παρακάτω στο πολυ-σπιτο όπου δοκίμασα μια μαυρουλα από Ghana (που εμεινε από το πρωί) ονόματι Μαρία κατά τα λεγόμενα της. Καλό το μωρό και πολύ ευγενική χωρίς να βιάζεται...σώμα αδύνατο, πρόσωπο γλυκό, βυζάκια μικρά πεσμένα και κωλαράκι με ζάρες...δεν την λες αστέρι αλλά είναι πολύ καλύτερη στα του αγώνα από κάποιες άλλες πιο όμορφες ...απογεμα στις 5 παει... η φολα θα μυριζει οσο ανεβαινεις τα σκαλια,
μου θυμισε την αλλη την πιτσιρικα την ελενη που ειχε φερει ο ιδιος οικος πριν μερικα χρονια που μοιραζε φολες αλλα ηταν καυλα το πουτανι...
τουλαχιστον απο την ελενη ειχα πιει τα κατουρακια της, θα δοκιμασω και με τη Λινα αλλα δεν το βλεπω.
![]()
Όλες οι κριτικές για την Ελένη - Ιάσονος 19Α (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο
Όλες οι κριτικές για την Ελένη - Ιάσονος 19Α (Μπουρδέλα) Μεταξουργείοwww.bourdela.com
πρέπει να έχει φύγει, από τότε που έκλεισαν για κα'να δυο μέρες τα Λ73 δεν έχει ξαναεμφανιστεί.Καλησπέρα, ξέρετε που δουλεύει η Μιχαέλα από λιωσιον λατίνα με τον τεράστιο κωλο; την είχα πετύχει Φώκαιας 13 μια φορά 3η βαρδια
Μπόμπα είναι το σκεύασμα αγαπητέ...θα το ξεκάνεις το μωρόΠοια βάρδια δουλεύει το νέο αστέρι του Μεταξουργείου Λίνα;