Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 334 άτομα (24 μέλη και 310 επισκέπτες)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Ειλικρινά ΔΕΝ υπάρχει ελπίδα.. αληθινό περιστατικό γύρω στις 23:30.. τύπος έψαχνε απεγνωσμένα την Τσεσμελή που κάνει διπλοβάρδιες Φυλής... με ρώτησε εάν γνωρίζω.. τον ρώτησα πού άκουσε κάτι τέτοιο.. & μου απάντησε το διάβασε σ' ένα σάι για πουτάνες (απ'ότι αποδείχτηκε εννοούσε το bou) προσπάθησα να του εξηγήσω πως ό,τι διαβάζει εκεί μέσα ΔΕ πα να πει πως ισχύει κιόλας... αυτός εκεί είχε λοκάρει...
Εν τω μεταξύ παίζει να ψάχνει ακόμα ο τύπος... :undecided-old:
* Σε ερώτηση ποιό μελος είναι.. έλαβα την απάντηση: επισκέπτης...
** Επισκέπτες γαμιέστε... :birdman:

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
722
Πόντοι
81
Φυλής 67 (και τα πέριξ ) στην 3η βάρδεια γνωρίζει κάποιος ποιές κοπέλλες εργάζονται συνήθως;

Αξίζει κάποια από εμφάνιση και υπηρεσίες;

Vasilis bmw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
311
Πόντοι
21
Χαχα ναι άλλοι περνάνε ωστόσο...τεσπά πέρασα και λέω,υπάρχει κι αυτό.
Καλά έκανες και το ανέφερες.αλλα σε κάποιον οίκο εκεί έχουν γίνει πολλά σκηνικά με μένα και δεν θέλω ούτε να περάσω.δεν θέλω να πω σε ποιόν για να μην κάνω Χαλάστρα σε άλλους συναγωνιστές.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
Ειλικρινά ΔΕΝ υπάρχει ελπίδα.. αληθινό περιστατικό γύρω στις 23:30.. τύπος έψαχνε απεγνωσμένα την Τσεσμελή που κάνει διπλοβάρδιες Φυλής... με ρώτησε εάν γνωρίζω.. τον ρώτησα πού άκουσε κάτι τέτοιο.. & μου απάντησε το διάβασε σ' ένα σάι για πουτάνες (απ'ότι αποδείχτηκε εννοούσε το bou) προσπάθησα να του εξηγήσω πως ό,τι διαβάζει εκεί μέσα ΔΕ πα να πει πως ισχύει κιόλας... αυτός εκεί είχε λοκάρει...
:grin::grin::grin: δεν ξαναγράφω τίποτα πρωταπριλιά τέλος :cheesy::cheesy::buck2:

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815

Συνημμένα

• FB_IMG_1710003876964.jpg
    FB_IMG_1710003876964.jpg
    62,6 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: msakis

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
Βγαίνοντας το πρωί από το Ι1β αριστερά όπου πέρασα με τη γιαγιά Άννα βρήκα στα σκαλιά στην έξοδο 1€ όποιος το έχει χάσει εγώ το έχω
από τα παιδιά απέναντι θα έπεσε και δε θα μπορούν να πάρουν τυρόπιτα τώρα

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.961
Πόντοι
1.336
Τι να σου πω παντως η συγκεκριμενη με πολλα tattoo και pircing στο μουνι αποκλειεται να ειναι θυμα trafficking
γνωμη μου
Σε ποιό σπίτι,ισόγειο ή όροφος ήταν,θυμάσαι;έστω στο περίπου.

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
19
Like
1.028
Πόντοι
1.010
Μήπως η Τανα δεν αξίζει ούτε για 1€????για σκέψου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα.
Αυτό που λες ισχύει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

από τα παιδιά απέναντι θα έπεσε και δε θα μπορούν να πάρουν τυρόπιτα τώρα
Μπα ήταν στα σκαλοπάτια δε νομίζω πως πάνε τόσο μέσα τα παιδιά

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.966
Πόντοι
4.926
Φαντάσου, να μην έγραφα, πως ήταν πρωταπριλιάτικα ψέματα. Τελικά, τα λιγούρια που κράζω, είναι πολύ χειρότερα και κάνουν μεγαλύτερη ζημιά.

ΥΓ: Το κακόμοιρο σκυλάκι, της Σαμπίνας, φοβάμαι.

ΥΓ2: Επισκέπτες ΓΑΜΙΕΣΤΕ!

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Επίσκεψη Πωλινα, Καλύμνου 48, η καλύτερη πιπα που μου έχουν κάνει σε μπουρδελο. Βυζαρες, κολαρα, αλλά αυτό το αγοριστικο μαλλί με χαλασε
Βλέπετε σαν γυναίκα; Κωλο πήρες;

facok

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2023
Like
67
Πόντοι
0
ΑΠΑΤΗ φίλε ,στήθηκε και έσφιγγε την κωλοτριπίδα για να μη μπώ μέσα,στο τέλος πήγα να της βάλω κωλοδάχτυλο και ούτε αυτό κατάφερα με τέτοιο σφίξιμο.....Σε προκαλώ λοιπόν καλοπροέρετα πάνε και δοκίμασέ την και αν την πάρεις από τον κώλο τότε ΜΠΡΑΒΟ σου......Η κοπέλα είναι η μελαμψή κοντούλα με τατού στο μπούτι και πίσω στη μέση πάνω από τον κώλο την λένε Τίνα ή Ζίνα δεν ξέρω ακριβώς διότι ένας συναγωνιστής είπε ότι την λένε Ζίνα αυτή που πήρα,πάνε λοιπόν και έλα να μας πεις την εμπειρία σου ΑΛΛΑ με ειλικρίνεια.
Αυτό όμως πρέπει να καταλάβετε ότι έχει να κάνει με ασυμφωνία. Εμένα πολλές μου έχουν προτείνει κώλο από μόνες τους ενώ δεν το έκαναν στο πρόγραμμα. Ακριβώς τι έκανα... Πάω είχε δύο κορασίδες. Ζητάω και τις δύο. Μία -μία και αν μείνω ικανοποιημένος και καλά θα ζητήσω και παρά πάνω ώρα γιατί ήμουν πολύ καυλωμένος και καλά. Μπαίνει η πρώτη τα δίνει όλα. Φεύγει. Μπαίνει η δεύτερη τα δίνει όλα. Και οι δύο νομίζοντας ότι θα έχουν εξτραδάκια σε ωράριο που σχετικά βαράγανε μύγες. Η πρώτη η μουναρα. Η δεύτερη η μάπα σχετικά. Ζητάω μετά διπλό ξανά τη μάπα. Τρίτο σερί σχετικά είμαι χειρότερος αλλά η μουναρα τρώει άκυρο και πληγώνεται ο εγωισμός της. Κόστος 80 ευρώ. Επόμενη συνεδρία ενώ ήξερα ότι είναι εκεί μόνο η μουναρα και καλά απογοητευμένος που δεν εργάζεται η άλλη μπαίνω μαζί της και μου δίνει κώλο από μόνη της. Χαχαχαχα Δύο Λατίνες. Τα Χριστούγεννα. Η Μισέλ μου έδωσε κώλο. Και συνέχισε να μου δίνει κάθε φορά για respect. Κόστος 100 ευρώ και κώλο unlimited... Παιδιά μυαλό, υπομονή και λίγο επένδυση σε χρήμα. Κοριτσάκια είναι. Μην σας παίζουν.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
Επίσκεψη Πωλινα, Καλύμνου 48, η καλύτερη πιπα που μου έχουν κάνει σε μπουρδελο. Βυζαρες, κολαρα, αλλά αυτό το αγοριστικο μαλλί με χαλασε
αφού σε χάλασε μόνο το μαλλί και όχι το σώμα μια χαρά είσαι, πάντως από υπηρεσίες πάρα πολύ καλή και αν δεν είσαι του αυταρχικου θα περάσεις ακόμα καλύτερα γιατί οι περισσότεροι πανε εκεί για αυταρχικό και αυτή θέλει να γαμηθει

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom