Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 352 άτομα (27 μέλη και 325 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
Ντιαννα ξανθοκαστανη με 2.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Η παραπάνω περιγραφή είναι από τον δάσκαλο @n.smirni76 :wink:
καλησπέρα και καλό μήνα, σε λάθος κοπέλα τον στέλνεις :D:
ο συναγωνιστής ρώτησε για τη λεπτή πιτσιρικά που ανέφερε ο μύστης DmtrsxXx ,τη Λίνα στο 19β (όροφος) 2η βάρδια, αυτή η Ντιάννα είναι μιλφ χοντρή παλιά καραβάνα κάι δουλεύει στο 19α (ισόγειο)

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815

καλησπέρα και καλό μήνα, σε λάθος κοπέλα τον στέλνεις :D:
ο συναγωνιστής ρώτησε για τη λεπτή πιτσιρικά που ανέφερε ο μύστης DmtrsxXx ,αυτή η Ντιάννα είναι μιλφ χοντρή παλιά καραβάνα
Το ξέρω.
Εεεε έκανα και εγώ ένα σκόπιμο λαθάκι (και μια μικρή παραποίηση της περιγραφής σου) λόγο της ημέρας.:2funny:
Ελπίζω να μην με πήρε σοβαρά.

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
επιστροφη απο 2 κατα8εσεις ακομα,1η Ειρηνη φωκαιας πανω,στανταρακι κ επειτα στην Ελενη βουλγαρα απο διδιμου,δεν ειχα στυση,επειδη πηγα στα καπακια,κ μ πε με 10 ευρο μπορουμε ακαποτα για να μπορεσει να γινει δουλεια,εεε ο μαλακας δεχτηκα ,τελειωσα μεσα της,μ βαλε τις φωνες κ εφυγα τρεχοντας,γυρνοντας ειχα μια φαγουρα ,ειδα οτι ειχα βγαλει 2 μανιταρια στο μπουτσο μ,τα εκοψα κ τα βαλα στη σαλατα:confused:
Καλά αυτό.. παίζει να είναι και αληθεια :2funny::2funny:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
επιστροφη απο 2 κατα8εσεις ακομα,1η Ειρηνη φωκαιας πανω,στανταρακι κ επειτα στην Ελενη βουλγαρα απο διδιμου,δεν ειχα στυση,επειδη πηγα στα καπακια,κ μ πε με 10 ευρο μπορουμε ακαποτα για να μπορεσει να γινει δουλεια,εεε ο μαλακας δεχτηκα ,τελειωσα μεσα της,μ βαλε τις φωνες κ εφυγα τρεχοντας,γυρνοντας ειχα μια φαγουρα ,ειδα οτι ειχα βγαλει 2 μανιταρια στο μπουτσο μ,τα εκοψα κ τα βαλα στη σαλατα:confused:
Καλή πρωταπριλιά...???

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.961
Πόντοι
1.336
Καλή πρωταπριλιά...???
Και το ρωτάς;;;;

Άντε να πώ κι εγώ την εμπειρία μου,είσοδος ελενάρας στο δωμάτιο μ λέ που χαθηκες καβλιάρη,10€ κλπ, μπάαα της λέω αφούσαι κάβλα μωρό λεπτομέρεια η καπότα, τη χουφτώνω άφρισε από κάβλα μούγγριζε έλα γαμιά μου πέρασμα *από μένα* προφυλακτ/κο
,,στήνεται για νόρμαλ σέξ 20 εβρό, τον πιάνει τον χώνει στην τρύπα της ενώ κοιταζ/στε μ πάθος κ μ πόθος
μα ν μή γλιστρά με τίποτα όμως λέμε,, ρέ κώλο γαμάμε τίναφτά ρε.!@#/

Τεσπά μην τα πολυλογώ έχυσα ποτάμια μπράβο στην κορασίδα,νομίζω έχυσε κι αυτή γιατί με δάγκωσε στο τέλος και τσίριζε αυτά από μένα καλό μήνα καλλλά γαμήσια.

100% αλήθεια άκου 1απριλιά και μαλακείες.

Τελευταία τροποποίηση:

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.305
Πόντοι
201
Νάταλι φωκ27β η επιστροφή. Άρρωστο τσιμπούκι ακα.
Τίγκα στο γλωσσοφιλο( I don't kiss everyone this much, αν θέλω σε πιστεύω) μόνο ιεραποστολικό με πολύ τριβή, ενώ όταν την γύρισα στα 4 οριακά δε μπορούσα να μπω, τι φάση? Αλλά τσιμπουκαρα τίγκα στο σάλιο και όλο μεσα.
Πρώτη φορά η τσα2 χτύπησε πόρτα. Δε μου έχει χτύπησε ποτέ η συγκεκριμένη και ούτε την έχω δει να χτυπάει σε άλλους παρά την αναμονη

konstantin2015

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2015
Like
192
Πόντοι
1
Αν και δεν συνηθιζω να γραφω θα φραψω 2 λογια στην απογευματινη βαρδια σημερα ειναι μια λατινα ονομα δεν ξερω δεν ειπε η τσατσα ηταν καστανη με μπουταρες και κολαρα και με μπολικα tatoo στο σωμα της και ενα μεγαλο στην μεση της επισης εχει και piercing στο μουνι της και κανει τελειως απλο προγραμμα τα οποια καλα ηταν αυτα
με το που ξεκινησε πιπα με πονεσε παρα πολυ σε σημειο να την σταματησω αμεσως απορω πως δεν εφαγε καμια με τοσο πονο πρωτη φορα με πονεσανε τοσο πολυ
μετα την ανεβασα απο πανω και μετα απολιγο την σταματησα και την εδιωξα ουτε να γαμησω δεν μπορουσα με την καριολα με την πιπα που εκανε
Καλα να παθω αφου ηθελα λατινα την πατησα ειχε το σωματοτυπο που μαρεσει ποτε ξανα λατινα

VirginSteele

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2023
Like
510
Πόντοι
20

Συνημμένα

• willem-dafoe-platoon-1986-realise-par-oliver-stone-orion-pictures-corporation-f4phrm.jpg
    willem-dafoe-platoon-1986-realise-par-oliver-stone-orion-pictures-corporation-f4phrm.jpg
    133,1 KB · Εμφανίσεις: 21

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Αν και δεν συνηθιζω να γραφω θα φραψω 2 λογια στην απογευματινη βαρδια σημερα ειναι μια λατινα ονομα δεν ξερω δεν ειπε η τσατσα ηταν καστανη με μπουταρες και κολαρα και με μπολικα tatoo στο σωμα της και ενα μεγαλο στην μεση της επισης εχει και piercing στο μουνι της και κανει τελειως απλο προγραμμα τα οποια καλα ηταν αυτα
με το που ξεκινησε πιπα με πονεσε παρα πολυ σε σημειο να την σταματησω αμεσως απορω πως δεν εφαγε καμια με τοσο πονο πρωτη φορα με πονεσανε τοσο πολυ
μετα την ανεβασα απο πανω και μετα απολιγο την σταματησα και την εδιωξα ουτε να γαμησω δεν μπορουσα με την καριολα με την πιπα που εκανε
Καλα να παθω αφου ηθελα λατινα την πατησα ειχε το σωματοτυπο που μαρεσει ποτε ξανα λατινα
Άραγε το προσπαθούν πολύ να είναι τόσο άχρηστες;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Έχετε να μου προτείνετε καμία τέτοια ώρα για ένα καλό ελεύθερο στοματικό;

konstantin2015

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2015
Like
192
Πόντοι
1
Άραγε το προσπαθούν πολύ να είναι τόσο άχρηστες;
Τι να σου πω παντως η συγκεκριμενη με πολλα tattoo και pircing στο μουνι αποκλειεται να ειναι θυμα trafficking
γνωμη μου

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Τι να σου πω παντως η συγκεκριμενη με πολλα tattoo και pircing στο μουνι αποκλειεται να ειναι θυμα trafficking
γνωμη μου
Δεν παίζει να τα είχε κάνει πριν μπλέξει με τα κυκλώματα trafficking; Οκ, να την υποχρέωσαν για να τραβάει πελάτες λίγο τραβηγμένο.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.961
Πόντοι
1.336
Μικρή ενημέρωση από τους μεταξένιους δρόμους 2η βάρδια,ησυχία...
Ι39(3) Μπέλα μελαχρινή,στρέηντζ σουλούπι...
Ι39(6) Μαρίνα ρουμάνα μελαχρινή τσουπωτή και Άννα ελληνίδα ευγενέστατη γλυκιά κοπέλα με στρογγυλό πρόσωπο ωραία μάτια ,μαλλιά πιασμένα κότσο καστανά και μια πραγματικά αφύσικα τυμπανισμένη κοιλιά.

Ι37ισόγειο Λάρα ρουσίντα, ξανθοπορτοκαλί μαλλί λεπτή στέκα.

32ισόγειο δεξιά Μαράchi χωρίς κωλαράchi ανακοίνωσε η ξανθομπουκλέ συμπαθής τσατσά...αφού δε μ ακούει,συμπλήρωσε.

31ισόγειο μιά παραξενιάρα παράξενης κοπής στροβιλιζόταν στους ήχους της μουσικής,μαύρο μαλλί τσουπομονοκόμματη κάπως,είχε μια τρέλλα πού με έψηνε...καινούργια κοπελα είπε η τσατσά,όνομα δε συγκράτησα.

Ι19β(όροφος) πρέπει να ήταν η Λίνα πού συζητιέται,μελαχρινή με τατουάζ φιδάκι στο μπράτσο,βγήκε στό σαλόνι κοιτώντας τα νύχια ή τα χέρια της σε στύλ τσουκνιδώθηκα πάλι ,είχε μιαν αύρα δυσφορίας,όμορφη πάντως για τα δεδομένα της περιοχής,απλό πργρμ ανακοινώθηκε. Αξιοσημείωτο που δυό μουσλίμια δυσανασχετούσαν με την τσατσά γιατί η κοπέλα λέει δε δίνει φιλιά+++

Ι20α η Δανάη σε ρόλο υπηρεσίας παρουσίασε την νεαρή μελαχρινή τσουπωτή Σάρα. Η Δανάη λοιπόν με μαύρο ολόσωμο κοντό φόρεμα είναι πολύ δυνατή κάλτ παρουσία.

Φαντασίωση,αλλά για μένα ως εκεί,γούστα.

Ι20β ένα μαραφέτι μιούζικ μπόξ βάραγε ανελέητα μπήτ ,ξαφνου πετάχτηκε η Ιωάννα στό σαλόνι ένα κοντούλι 1μ+1μ με πορτοκαλί μαλλί κι έκανε περιστροφές λικνιζόμενη, ψηνόμουν εμβρόντητος για την καλτίλα και μόνο, τι φάση,αυτή είναι η κάτι της Βανέσας;;;

Ι20γ 2 κοπέλες, Λίνα ή Ελίνα,τσουπωτή μελαχρινή και Βαλέρια μελαχρινή συμπαθής φάτσα ίσως από τις καλύτερες παρουσίες που είδα. Τώρα,εδώ,λίγο οι ήχοι του ασανσέρ του τρόμου λίγο τα λαμπιόνια στους τοίχους,λίγο ένα παράταιρο σ ευχαριστώ που αντήχησε στις σκάλες όταν η κοπέλα βγήκε απ το δωμάτιο,εδώ λέω θα πώ ρησπέκτ και δέος.

Ντάξ παραπονιόμαστε και στη Φυλής,έ; τεσπά, αυτά είδα,αυτά σας λέω με την ευχή να είστε καλά,να είστε κύριοι.

Τελευταία τροποποίηση:

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση από την χτεσινή βόλτα, στο Φιδιπίδου 11β 2η βάρδια όπου δούλευε η Ηλέκτρα την οποία δεν την έχω πάρει ποτέ μου ως τώρα. Ο Τσάτσος ανακοίνωσε ότι τα κάνει όλα......και μιας που είμαι λάτρης του πρωκτικού τον ρώτησα αν δίνει και το κωλαράκι της και μου είπε ΝΑΙ ΑΛΛΑ με έχτρα 10 ευρώ δηλαδή 20+10=30 ευρώ ,ήμουν έτοιμος να περάσω αλλά ύστερα από την πρωκτική φόλα που έφαγα πρόσφατα από την Ζινα στο φυλής 71β έκανα πίσω να το ζυγίσω.Αξίζει η Ηλέκτρα 30 για κώλο ή θα κλέβει ? Αντέχει το σκληρό κωλογαμήσι? Ρωτάω σε όσους έτυχε να την σκίσουν το κωλοτρυπίδι της...Επίσης μήπως δεν θα πρέπει να δίνουμε 30 για κώλο στην φυλής διότι έτσι ανοίγουμε τον δρόμο για να αυξηθούν οι τιμές .........? Στο Μεταξουργείου πηδάς με 10 κώλο σε όσες ελάχιστες το δίνουν => τα 30 φαντάζουν πολλά εκτιμώ αναλογικά, βέβαια από την άλλη η Ηλέκτρα είναι ένα όμορφο νεαρό κορίτσι οπότε ίσως και να τα αξίζει τι να πω τα φώτα σας.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.524
Πόντοι
731
Κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση από την χτεσινή βόλτα, στο Φιδιπίδου 11β 2η βάρδια όπου δούλευε η Ηλέκτρα την οποία δεν την έχω πάρει ποτέ μου ως τώρα. Ο Τσάτσος ανακοίνωσε ότι τα κάνει όλα......και μιας που είμαι λάτρης του πρωκτικού τον ρώτησα αν δίνει και το κωλαράκι της και μου είπε ΝΑΙ ΑΛΛΑ με έχτρα 10 ευρώ δηλαδή 20+10=30 ευρώ ,ήμουν έτοιμος να περάσω αλλά ύστερα από την πρωκτική φόλα που έφαγα πρόσφατα από την Ζινα στο φυλής 71β έκανα πίσω να το ζυγίσω.Αξίζει η Ηλέκτρα 30 για κώλο ή θα κλέβει ? Αντέχει το σκληρό κωλογαμήσι? Ρωτάω σε όσους έτυχε να την σκίσουν το κωλοτρυπίδι της...Επίσης μήπως δεν θα πρέπει να δίνουμε 30 για κώλο στην φυλής διότι έτσι ανοίγουμε τον δρόμο για να αυξηθούν οι τιμές .........? Στο Μεταξουργείου πηδάς με 10 κώλο σε όσες ελάχιστες το δίνουν => τα 30 φαντάζουν πολλά εκτιμώ αναλογικά, βέβαια από την άλλη η Ηλέκτρα είναι ένα όμορφο νεαρό κορίτσι οπότε ίσως και να τα αξίζει τι να πω τα φώτα σας.
Τυπε, πηγαινε στην Μπαρμπορα Βεργας 6 να βρεις την υγεια σου...

Vasilis bmw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
311
Πόντοι
21
Μικρή ενημέρωση από τους μεταξένιους δρόμους 2η βάρδια,ησυχία...
Ι39(3) Μπέλα μελαχρινή,στρέηντζ σουλούπι...
Ι39(6) Μαρίνα ρουμάνα μελαχρινή τσουπωτή και Άννα ελληνίδα ευγενέστατη γλυκιά κοπέλα με στρογγυλό πρόσωπο ωραία μάτια ,μαλλιά πιασμένα κότσο καστανά και μια πραγματικά αφύσικα τυμπανισμένη κοιλιά.

Ι37ισόγειο Λάρα ρουσίντα, ξανθοπορτοκαλί μαλλί λεπτή στέκα.

32ισόγειο δεξιά Μαράchi χωρίς κωλαράchi ανακοίνωσε η ξανθομπουκλέ συμπαθής τσατσά...αφού δε μ ακούει,συμπλήρωσε.

31ισόγειο μιά παραξενιάρα παράξενης κοπής στροβιλιζόταν στους ήχους της μουσικής,μαύρο μαλλί τσουπομονοκόμματη κάπως,είχε μια τρέλλα πού με έψηνε...καινούργια κοπελα είπε η τσατσά,όνομα δε συγκράτησα.

Ι19β(όροφος) πρέπει να ήταν η Λίνα πού συζητιέται,μελαχρινή με τατουάζ φιδάκι στο μπράτσο,βγήκε στό σαλόνι κοιτώντας τα νύχια ή τα χέρια της σε στύλ τσουκνιδώθηκα πάλι ,είχε μιαν αύρα δυσφορίας,όμορφη πάντως για τα δεδομένα της περιοχής,απλό πργρμ ανακοινώθηκε. Αξιοσημείωτο που δυό μουσλίμια δυσανασχετούσαν με την τσατσά γιατί η κοπέλα λέει δε δίνει φιλιά+++

Ι20α η Δανάη σε ρόλο υπηρεσίας παρουσίασε την νεαρή μελαχρινή τσουπωτή Σάρα. Η Δανάη λοιπόν με μαύρο ολόσωμο κοντό φόρεμα είναι πολύ δυνατή κάλτ παρουσία.

Φαντασίωση,αλλά για μένα ως εκεί,γούστα.

Ι20β ένα μαραφέτι μιούζικ μπόξ βάραγε ανελέητα μπήτ ,ξαφνου πετάχτηκε η Ιωάννα στό σαλόνι ένα κοντούλι 1μ+1μ με πορτοκαλί μαλλί κι έκανε περιστροφές λικνιζόμενη, ψηνόμουν εμβρόντητος για την καλτίλα και μόνο, τι φάση,αυτή είναι η κάτι της Βανέσας;;;

Ι20γ 2 κοπέλες, Λίνα ή Ελίνα,τσουπωτή μελαχρινή και Βαλέρια μελαχρινή συμπαθής φάτσα ίσως από τις καλύτερες παρουσίες που είδα.

Ντάξ παραπονιόμαστε και στη Φυλής,έ; τεσπά, αυτά είδα,αυτά σας λέω με την ευχή να είστε καλά,να είστε κύριοι.
Ωραία ενημέρωση αλλά εκεί ούτε από έξω δεν περνάω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom