vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι.Άντε αλλά 9 ακόμα και γάμησες.
Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι.Άντε αλλά 9 ακόμα και γάμησες.
Το σώμα καλό μου φάνηκε για την ηλικία της. Θα έπρεπε να με χαλάσει; Πάντως επειδή προτιμώ μικρές, καθότι 50αρης, δεν νομίζω να ξαναπάω τώρα κοντά. Αργότερα ίσως.αφού σε χάλασε μόνο το μαλλί και όχι το σώμα μια χαρά είσαι, πάντως από υπηρεσίες πάρα πολύ καλή και αν δεν είσαι του αυταρχικου θα περάσεις ακόμα καλύτερα γιατί οι περισσότεροι πανε εκεί για αυταρχικό και αυτή θέλει να γαμηθει
Λοιπόν τι να την ρωτήσω; Σε θυμάται κάπως;Να την ρωτήσω. Άμα απαντήσει. Αλλιώς ζητά της το όπως εγώ.
Το ότι δεν έδωσε σε εμένα κώλο δεν συνεπάγεται ότι δεν το δίνει σε κανέναν, απλά όταν ανακοινώνεται κάτι πρέπει και να τηρείτε...όσο για την στρατηγική που περιέγραψες με βρίσκει σύμφωνω ,πιάνει σε πολλές γυναίκες και έξω από τα μπουρδέλα. Σε μπουρδέλο στην Θεσσαλονίκη πριν πολλά χρόνια μια πουτάνα έλεγε ότι κάνει κώλο ,εκεί βέβαια οι τιμές είναι ακριβότερες από την ΑΘΗΝΑ ,το απλό είχε 30 κι ο κώλος 50....Εντάξει λέω πάμε να σε ξεκωλιάσω και μου λέει οκ να το δω πρώτα το πέος σου αν είναι πολύ μεγάλο διότι με τα μεγάλα δεν κάνω πρωκτικό...ΟΚ λέω και μου λέει έλα λίγο στην τουαλέτα του μπουρδέλου και μου κατεβάζει το παντελόνι το βλέπει και μου λέει δεν είναι σε στύση οπότε μου επιτρέπεις να σου πάρω πιπα να σηκωθεί για να σου πω.... και ξεκινάει μια ακάπωτη πίπα χωρίς να το πάρω είδηση η παλιοπουτάνα ,λέω από μέσα μου μη κολλήσουμε τίποτα αλλά είχα καβλώσει πολύ με το όλο σκηνικό οπότε την άφησα.Σε ένα λεπτό έγινε 90% η στύση το βλέπει και μου λέει είναι πολύ μεγάλο ...οριακά θα σε πάρω αν δω ότι δεν μπορώ θα σου επιστρέψω τα 20 ,δέχεσαι με ρωτάει ,οκ της λέω.Τελικά έκατσε και την ξεκώλιασα ....μόνο κώλο την πήρα ,βέβαια η κοπέλα πονούσε αρκετά αλλά ήταν τίμια εξ αρχής.Αυτό όμως πρέπει να καταλάβετε ότι έχει να κάνει με ασυμφωνία. Εμένα πολλές μου έχουν προτείνει κώλο από μόνες τους ενώ δεν το έκαναν στο πρόγραμμα. Ακριβώς τι έκανα... Πάω είχε δύο κορασίδες. Ζητάω και τις δύο. Μία -μία και αν μείνω ικανοποιημένος και καλά θα ζητήσω και παρά πάνω ώρα γιατί ήμουν πολύ καυλωμένος και καλά. Μπαίνει η πρώτη τα δίνει όλα. Φεύγει. Μπαίνει η δεύτερη τα δίνει όλα. Και οι δύο νομίζοντας ότι θα έχουν εξτραδάκια σε ωράριο που σχετικά βαράγανε μύγες. Η πρώτη η μουναρα. Η δεύτερη η μάπα σχετικά. Ζητάω μετά διπλό ξανά τη μάπα. Τρίτο σερί σχετικά είμαι χειρότερος αλλά η μουναρα τρώει άκυρο και πληγώνεται ο εγωισμός της. Κόστος 80 ευρώ. Επόμενη συνεδρία ενώ ήξερα ότι είναι εκεί μόνο η μουναρα και καλά απογοητευμένος που δεν εργάζεται η άλλη μπαίνω μαζί της και μου δίνει κώλο από μόνη της. Χαχαχαχα Δύο Λατίνες. Τα Χριστούγεννα. Η Μισέλ μου έδωσε κώλο. Και συνέχισε να μου δίνει κάθε φορά για respect. Κόστος 100 ευρώ και κώλο unlimited... Παιδιά μυαλό, υπομονή και λίγο επένδυση σε χρήμα. Κοριτσάκια είναι. Μην σας παίζουν.
Πάνε το συντομότερο διότι δεν την βλέπω να στεριώνει θα την ξεσκίσουνε τα πάκια και θα μας αφήσει. Τα 10 ευρώ για να πηδήξεις μια τόσο όμορφη (μοντελοειδή) και νεαρά κοπέλα σίγουρα είναι πολύ λίγα ακόμα και να είναι κομοδίνο μέσα και να βαριέται που ζει ...Εγώ δεν τα μετάνοιωσα πάντως που πήγα αν και όλη την ώρα έβαζε τζελ στο μουνί της και με σταματούσε διότι πονούσε, σπάνια με 10 ευρώ πηδάς τέτοια τεμάχια!Ιάσωνος 19 επάνω που είναι η μικρή Λίνα.
Και εδώ έρχεται η ανωμαλία που με δέρνει.
Ενώ φαίνεται ότι είναι φόλα,
γράφεται από δύο άτομα τι περιμένεις ότι θα γίνει μέσα,
έχει μούτρα μέχρι το πάτωμα , απο αυτό που βλέπω είναι σαν να μου λέει κάτι μέσα μου έλα να με πηδήξεις .
Θα πάω το Πάσχα που θα κάνω μπάνιο και ας μου βγει φόλα, η πρώτη θα είναι ή η τελευταία.
Ουτε τυροπιτα δεν παιρνεις..από τα παιδιά απέναντι θα έπεσε και δε θα μπορούν να πάρουν τυρόπιτα τώρα
Πέρα από την πλάκα έχεις δίκιο σε αυτό που λες.Πάνε το συντομότερο διότι δεν την βλέπω να στεριώνει θα την ξεσκίσουνε τα πάκια και θα μας αφήσει. Τα 10 ευρώ για να πηδήξεις μια τόσο όμορφη (μοντελοειδή) και νεαρά κοπέλα σίγουρα είναι πολύ λίγα ακόμα και να είναι κομοδίνο μέσα και να βαριέται που ζει ...Εγώ δεν τα μετάνοιωσα πάντως που πήγα αν και όλη την ώρα έβαζε τζελ στο μουνί της και με σταματούσε διότι πονούσε, σπάνια με 10 ευρώ πηδάς τέτοια τεμάχια!
Έδωσε ινστα στον λαο, να την ξεπατώσουμε στην πουτσα σε ξενοδοχείο άνεταΛοιπόν τι να την ρωτήσω; Σε θυμάται κάπως;
ναι αλλά αυτή είναι η old time classic ατάκα τους "φιλαράκι έχεις ένα ευρώ να πάρω τυροπιτα;"Ουτε τυροπιτα δεν παιρνεις..
Τους έχετε παρεξηγήσει τους ΄τύπους. Εθισμένοι στην τυρόπιτα είναι τελικά χαχαναι αλλά αυτή είναι η old time classic ατάκα τους "φιλαράκι έχεις ένα ευρώ να πάρω τυροπιτα;"
νομίζω Μεριλιν λέγεταιφυλής 66 κόκκινη πόρτα η Μαρίλι δηλώνει λατίνα και δε μιλάει ούτε αγγλικά ούτε ελληνικά! μέσα ήταν ψιλοφόλα αλλά είναι μουνάρα η άτιμη και όλα φυσικά πάνω της!
Εντωμεταξύ πλέον με ένα ευρώ ούτε μπισκότο δεν παίρνεις.ναι αλλά αυτή είναι η old time classic ατάκα τους "φιλαράκι έχεις ένα ευρώ να πάρω τυροπιτα;"