ΣΠΕΥΣΑΤΕ...
Φυλής 56 γύρω στις 3,είχε μια 25άρα περίπου αδύνατη με μικρά βυζά. Η υπηρεσία είπε Αλίνα, αυτή συστήθηκε ως Βερόνικα και στο σαλόνι ενας μεθυσμένος συναγωνιστής με ένα φραπέ στο χέρι τη φώναζε Σαμπίνα. Πέρασα στο δωμάτιο διστακτικός γιατί πίστευα θα με φολιάσει.
Αλλά...
Μπήκε στο δωμάτιο με νιαουρίσματα και από πίσω της ακολουθούσε ένα σκυλάκι. Έκλεισε τη πόρτα και το σκυλάκι ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι και άρχισε να μυρίζει το πουλί μου. Του έκανα ξουτ ξουτ και αυτό δεν έφευγε, μου γρίλιζε απειλητικά. Η κοπέλα με κοιτούσε συνεχίζοντας να νιαουρίζει και με ρώτησε αν θέλω να με γλύψει αυτή ή το σκυλάκι της. Τη ρώτησα τι εννοεί; Και μου είπε ότι ο σκύλος κάνει ακάποτο και αυτή με καπότα. Της απάντησα διπλωματικά ότι θέλω να με γλύψουν και οι δυο μαζί, όπως και έγινε τελικά. Ο σκύλος με έγλυφε στα μπαλάκια και αυτή το έβαζε όλο στο στόμα της, απίστευτη αίσθηση, ακάποτο φυσικά. Σε κάποια στιγμή ο σκύλος φεύγει και πάει από πίσω της και αρχίζει να τη γλύφει, από ότι κατάλαβα έγλυφε τη κωλοτρυπίδα της, δε μπορούσα να δω, αλλά είχα φτιαχτεί άγρια. Ήμουν έτοιμος να τελειώσω και την αρπάζω πριν με τελειωσει στο στοματικό και τη βάζω πάνω μου. Για κακή μου τύχη το κωλόσκυλο θύμωσε και παει και δαγκώνει στο πουλί. Είχε μικρά κοφτερά δοντάκια σαν πριόνι. Ούρλιαξα από το πόνο. Η κοπέλα το έδιωξε από το κρεβάτι και έκανε επιθεώρηση στο πουλί μου μη τυχόν έχω πληγή. Αφού το εξέτασε διεξοδικά μου ζήτησε συγγνώμη και ανέβηκε πάνω του. Τρελάθηκα. Προσπάθησα να τη διώξω από πάνω μου για να βάλουμε προφυλακτικό αλλά έκανε σαν μανιασμένη. Μου λέει θά σου βάλω προφυλακτικό αλλά θα κάνουμε από πίσω. Νόμιζα ότι εννοούσε ότι θα καθόταν στα 4 αλλά αυτή εννοούσε για πρωκτικό. Πήγα από πίσω της, απίστευτος κώλος και ενώ πάω να μπώ στο ροζ μουνάκι της, βάζει το χέρι της και το οδηγεί στο πρωκτό της. Τρελάθηκα, ήταν ήδη σαλιωμένος από το σκύλο και μπήκε σχετικά εύκολα. Τελείωσα με το διακριτικό χτύπημα στη πόρτα.Η τσατσά χτύπησε τη πόρτα στα 9 λεπτά γιατί περίμενε κάποιος Σάκης απόξω. Έτσι άκουγα.
ΥΓ Συναγωνιστές δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, μοντελέ κορμί, νεαρά, ρομαντική, δίνει κώλο, παίρνει φοβερή πίπα. Στα αρνητικά της το κωλόσκυλο και λίγα σπυράκια στη μούρη αλλά δε φαίνονται λόγο χαμηλού φωτισμού. Α και δε δίνει γλωσσόφιλα, δε ξέρω γιατί.
( Φυλής 84 είχε μια Σόνια με φωνή κινούμενου σχεδίου " Τι κάνεις φιλαράκι; νιάου " ο τσάτσος πρέπει να ήταν μεθυσμένος και έλεγε αυτοσχέδια ποιήματα ερωτικού περιεχομένου, προσπαθώντας να παρασύρει αθώους πελάτες να φολιαστούν ως υποψιασμένος αναγνώστης του παρόντος ιστότοπου δε πέρασα ) .
Στα άλλα είχε κοπέλες από Βενεζουέλα, Κολομβία, Αργεντινή, Κοστα Ρίκα, Μαδέρα, Μεξικό, Καράκας, Ακαπούλκο, Βραζιλία και μια από Περού. Δε πέρασα με καμία, δε συγκράτησα ονόματα και διευθύνσεις.