Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
σε ποια σκέφτεσαι;;Μάγκες αξίζει να παω σε μπουρδελο για μια ώρα ;;;
σε ποια σκέφτεσαι;;Μάγκες αξίζει να παω σε μπουρδελο για μια ώρα ;;;
Αναλόγως το λυρι που θα σου πει.αν και δεν συμφέρει.Μάγκες αξίζει να παω σε μπουρδελο για μια ώρα ;;;
μποντιμπιλντάδικο κοντοπούτανο φρέσκο-φρέσκο
Σορι για το σπαμ αλλα προκειται για ιδιαιτερη περιπτωση καυλας!
+Δεν βρηκα και νημα να το βαλω
+Ισως καποιοι να ψαχνουν κατι τετοιο χρονια..
Μλκες μου τι κωλοτουμπανο ειναι αυτη?
θα θελα να δω ένα μπράντεφερ με Μυρτώ!!!
τι οπλοπολυβολο ειναι τουτο,δεν εχω παρει ακομα call girl,λογω τ οτι ειναι αρκετα τα λεφτα κ μπορει να ειναι φολα,αλλα αυτη παιζει κ να την επερνα,ΤΑΝΚ ειναι η καβλα
Λοιπόν. Συγγνώμη πάλι για την αναστάτωση που θα δημιουργήσω. Όπως πολλοί δεν γνωρίζουν ποιος είναι ποιος. Έτσι και εμένα πολλοί με έχετε δει. Πολλούς σας ξέρω χρόνια. Έχω αλλάξει προφιλ αρκετές φορές. Είμαι ο λόγος που τα Λιοσίων, κλείνουν και κλειδώνουν. Τελευταία φορά έπαιξα μάπες με δύο νταβάδες εκεί μέσα. Καλά παιδιά σχετικά. Δεν είχαν ούτε σίδερα, ούτε άλλο αιχμηρό. Τίμια ώστε να τρομάξουν. Αν και μια τσάτσά από εκεί τους έβαζε να ληστεύουν πελάτες που συνήθως ήταν φορτωμένοι. Οπότε. Αν ζητάτε ώρα κλπ. Αν έχετε γκαφρά και σκάτε με το αυτοκίνητο. Προσοχή. Γιατί κάποιοι τις παίζουν για 50 ευρώ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την αλυσίδα. Άλλωστε είναι της θείας μου. Αλλά κάποιοι είχαν προσπαθήσει να επωφεληθούν από πελάτες. Έμπαινες, τσεκαραν ότι έχεις γκαφρά. Μετά απέξω σε λήστευαν. Οι ταραξίες είναι ήδη μέσα. Απολαύστε τις τρύπες στις πόρτες από την ΟΠΚΕ.
Το μουνάκι της ζωής έχει ξεχειλωμένα μουνοχειλάκια. Έχει δώσει και κολαράκι αβέρτα για εξτραδάκια μέσα. Αλλά παραμένει αρκετά στενή. Ρε φίλε νιάτα είναι αυτά. Τι σκίνι τι οχι. Σε 2-3-5 χρόνια αν παραμείνει να κάνουμε παράπονα. Όταν πρωτοήρθε κατέβαζε υγρά σαν τρελή. Ακόμα...
Έχω insta και τηλ της. Τα είχε φτιάξει με έναν Αλβανό Νταβατζή και είχε σταματήσει. Αλλιώς γενικά μιλάμε. Ζητά λεφτά και κάνει τα πάντα. Κώλο, τα πίνει. Την πνίγεις με την πούτσα. Ακόμη να την χύσω μέσα μου είχε προτείνει. Αν σε γουστάρει το παίζει γκομενοκατάσταση. Έχει εκδοθεί σε Αλβανία, Ρουμανία. Σε όλα τα Βαλκάνια. Επειδή όταν μου πρότεινε δεν δέχτηκα να πληρώσω καταπάνω. Μια φορά την είχα βγάλει έξω από το προφυλακτικό και μετά την έλουσα. Δεν διαμαρτυρήθηκε. Γιατί νόμιζε ότι θα της αφήσω τα έξτρα που είχε προτείνει. Μετά μου κρατάει μούτρα. Γενικά δείχνει να το απολαμβάνει το όλο σκηνικό. Ψάχνει και για ερωτύλο τους τα ακουμπάει και όλο την ξεσκίζουν και την παρατάνε. Μετά τα πληρώνουμε εμείς. Καλό κοριτσάκι τι να πεις. Την πλάκα της έχει. Από άλλες πολύ καλύτερη και αυνειδητοποιημένη.Επισκεψη πριν απο λιγο στο Φυλής 61 υπόγειο οπου ηταν η Κρύσταλ.
Μου εριξε μια μέτρια φολα. Εντάξει θα γλιτωσω τον ψοφο, αλλα δε θα ξαναπάω, λεπτομέρειες στην κριτική
Μία φορά που πήγα μαζί της ήταν όπως το περιγράφεις, φαινόταν πως το απολαμβάνει και ήταν έτοιμη για πολλά περισσότερα.Έχω insta και τηλ της. Τα είχε φτιάξει με έναν Αλβανό Νταβατζή και είχε σταματήσει. Αλλιώς γενικά μιλάμε. Ζητά λεφτά και κάνει τα πάντα. Κώλο, τα πίνει. Την πνίγεις με την πούτσα. Ακόμη να την χύσω μέσα μου είχε προτείνει. Αν σε γουστάρει το παίζει γκομενοκατάσταση. Έχει εκδοθεί σε Αλβανία, Ρουμανία. Σε όλα τα Βαλκάνια. Επειδή όταν μου πρότεινε δεν δέχτηκα να πληρώσω καταπάνω. Μια φορά την είχα βγάλει έξω από το προφυλακτικό και μετά την έλουσα. Δεν διαμαρτυρήθηκε. Γιατί νόμιζε ότι θα της αφήσω τα έξτρα που είχε προτείνει. Μετά μου κρατάει μούτρα. Γενικά δείχνει να το απολαμβάνει το όλο σκηνικό. Ψάχνει και για ερωτύλο τους τα ακουμπάει και όλο την ξεσκίζουν και την παρατάνε. Μετά τα πληρώνουμε εμείς. Καλό κοριτσάκι τι να πεις. Την πλάκα της έχει. Από άλλες πολύ καλύτερη και αυνειδητοποιημένη.
Το μοιράζεσαι το ινστα?Έχω insta και τηλ της. Τα είχε φτιάξει με έναν Αλβανό Νταβατζή και είχε σταματήσει. Αλλιώς γενικά μιλάμε. Ζητά λεφτά και κάνει τα πάντα. Κώλο, τα πίνει. Την πνίγεις με την πούτσα. Ακόμη να την χύσω μέσα μου είχε προτείνει. Αν σε γουστάρει το παίζει γκομενοκατάσταση. Έχει εκδοθεί σε Αλβανία, Ρουμανία. Σε όλα τα Βαλκάνια. Επειδή όταν μου πρότεινε δεν δέχτηκα να πληρώσω καταπάνω. Μια φορά την είχα βγάλει έξω από το προφυλακτικό και μετά την έλουσα. Δεν διαμαρτυρήθηκε. Γιατί νόμιζε ότι θα της αφήσω τα έξτρα που είχε προτείνει. Μετά μου κρατάει μούτρα. Γενικά δείχνει να το απολαμβάνει το όλο σκηνικό. Ψάχνει και για ερωτύλο τους τα ακουμπάει και όλο την ξεσκίζουν και την παρατάνε. Μετά τα πληρώνουμε εμείς. Καλό κοριτσάκι τι να πεις. Την πλάκα της έχει. Από άλλες πολύ καλύτερη και αυνειδητοποιημένη.
80-100 ευρώ είναι περίπουΑναλόγως το λυρι που θα σου πει.αν και δεν συμφέρει.
Μπαρμπορασε ποια σκέφτεσαι;;
Δε νομίζω γιατί αυτά που θα ζητήσει δε θα είναι λίγα και η συμπεριφορά θα είναι μπουρδελου-ξεπετα.Μάγκες αξίζει να παω σε μπουρδελο για μια ώρα ;;;
Ρε φίλε μου είναι πολλά για μπουρδέλο.αν είναι έτσι να διαθέσεις 80-100€ σε μπουρδέλο και θέλεις να πας κάνε πέντε επαναλήψεις πας μια φορά τον καρφώνεις πας μετά από λίγο και ξανά τα ίδια. ποιο οικονομικά θα σου έρθει.μου έχει τύχει βίζιτα μουναρα 100€ για τέσσερις ώρες και απ'όλες τις τρύπες.και αν διαθέτης κάτι παραπάνω για ένα βράδυ.80-100 ευρώ είναι περίπου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπαρμπορα
Είδες που ο Διανοούμενος την πήρε με πίπα ακα;! Τώρα θα πονούσε ο λαιμουδακος του ...Επίσκεψη πριν από λίγο στο Λιοσίων 73 ισόγειο ψάχνοντας την Κιρα. Η υπηρεσία μου είπε ότι η κορασίδα είναι αρρωστη με αμυγδαλίτιδα και θα λείψει μερικές μέρες.
Συγκεκριμένα η Κιρα έπαθε αμυγδαλίτιδα από τα βαθιά
λαρυγγωτα τσιμπούκια που έπαιρνε όπου ερέθησε τις αμυγδαλές της. Περαστικα Κιρα !
Οι περισσότερες ανεξαρτητεσ ζητάνε 100 καιΔε νομίζω γιατί αυτά που θα ζητήσει δε θα είναι λίγα και η συμπεριφορά θα είναι μπουρδελου-ξεπετα.
Χίλιες φορές σε ανεξάρτητη των 60-80€ συν ξενοδοχείο χοντρικά 100€ και θα περάσεις πολύ καλύτερα.
Νομίζω.
Παίζουν αξιόλογες κοπέλες μέχρι 80€ ακόμα και με φουλ πρόγραμμα.Οι περισσότερες ανεξαρτητεσ ζητάνε 100 και
Στο έφτιαξα λίγοΣυγνωμη βλεπω καλα? 3 ευρω το κουρεμα?????
ναι με το ίδιο ψαλίδι που κουρεύει και τοσκύλο τουπούτσο του
Δεν θα το έλεγα απάτη. Είπες ότι στήθηκε αλλά δεν έμπαινε, όχι ότι δεν καθόταν ή το απέφευγε . Ήθελε λίγο τζελ μάλλον.Αυτό που λες ισχυεί ΑΛΛΑ εδώ μιλάμε για ΑΠΑΤΗ διότι ανακοινώνεται πρωκτικό και ρώτησα και την τσατσά πριν μπω αν όντως δίνει τον κώλο της και μου είπε ΝΑΙ.