Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Παιδιά φυλής Κορίνα σήμερα όλα τα λεφτά.ουτε κόσμο ούτε τίποτα με το πάσο μας στο δωμάτιο.το καλύτερο.
Παιδιά φυλής Κορίνα σήμερα όλα τα λεφτά.ουτε κόσμο ούτε τίποτα με το πάσο μας στο δωμάτιο.το καλύτερο.
Το έχω γράψει και το γράφω ξανά: Καμία σχέση, η Βίκυ της Πιπίνου, με αυτή της Φυλής. Θυμάμαι τότε, έμπαινε μέσα στο δωμάτιο και έπεφτε κατευθείαν πάνω σου. Σε πλάκωνε στο μπαλαμούτι και τα γλωσσόφιλα. Την γαμούσες άγρια και δεν έβγαζε άχνα. Θυμάμαι, την πρώτη μου φορά μαζί της: Αφού την πήδηξα δυνατά, σηκώθηκα, έβγαλα την καπότα, της έβαλα το καυλί μου, μέσα στο στόμα της και άρχισα να χύνω δυνατά, κρατώντας το κεφάλι της, με το χέρι μου, υποτάσσοντάς την. Αυτή, τα έπαιρνε αδιαμαρτύρητα, τα έφτυνε σε ένα μαντηλάκι, σε χαιρετούσε ευγενικά και άνοιγε την πόρτα και έφευγε. Μόνο συγνώμη, δεν σου ζητούσε, που δεν καθόταν να την ξεσκίσεις και άλλο. Αφήστε, δε, ότι τότε ήταν πολύ δυνατό μουνί! Τώρα, το μόνο πράγμα που έμεινε, να θυμίζει τα παλιά της μεγαλεία, είναι το αισθησιακό γλύψιμο αρχιδιών, που ακόμα προσφέρει. Κρίμα, γιατί θα μπορούσε να ήταν η Βασίλισσα της περιοχής και να μάζευε όλο το χαρτί.Η Βίκυ η μουναρα με τα γαλανά μάτια η ξανθιά, φυλής μεγάλα νούμερα, έχει κάνει απίστευτη κοιλιά, νόμιζα ήταν έγκυος. Πραγματικά πρέπει να κόψει το φαγητό , έφυγα αχυστος γιατί μου την έσπασα που βαριόταν , για να έρθει στο κρεβάτι έσερνε τις παντόφλες. Γενικά αυτές οι γκόμενες που βαριούνται και το παίζουν κάποιες Γιαιτ είναι ωραίες είναι για πολλές φάπες.
Για συνάδελφοι χαιρετίσματα από Κύπρο. Ανεβαίνω αύριο Αθήνα και έχω δει 2-3 ονόματα στη φυλής που φάνηκαν ενδιαφέροντα(86 κ 105 πχ). Η απορία μ είναι επδ δεν έχω ξαναπάει σε μπου στην Ελλάδα, απλά μπαίνω μέσα και ρωτάω την τσατσά ποια είναι η κοπέλα? Έρχεται και την βλέπω? Πως λειτουργεί η φάση? Για υπηρεσίες να φανταστω με ενημερωνει από πριν?
Το έχω γράψει και το γράφω ξανά: Καμία σχέση, η Βίκυ της Πιπίνου, με αυτή της Φυλής. Θυμάμαι τότε, έμπαινε μέσα στο δωμάτιο και έπεφτε κατευθείαν πάνω σου. Σε πλάκωνε στο μπαλαμούτι και τα γλωσσόφιλα. Την γαμούσες άγρια και δεν έβγαζε άχνα. Θυμάμαι, την πρώτη μου φορά μαζί της: Αφού την πήδηξα δυνατά, σηκώθηκα, έβγαλα την καπότα, της έβαλα το καυλί μου, μέσα στο στόμα της και άρχισα να χύνω δυνατά, κρατώντας το κεφάλι της, με το χέρι μου, υποτάσσοντάς την. Αυτή, τα έπαιρνε αδιαμαρτύρητα, τα έφτυνε σε ένα μαντηλάκι, σε χαιρετούσε ευγενικά και άνοιγε την πόρτα και έφευγε. Μόνο συγνώμη, δεν σου ζητούσε, που δεν καθόταν να την ξεσκίσεις και άλλο. Αφήστε, δε, ότι τότε ήταν πολύ δυνατό μουνί! Τώρα, το μόνο πράγμα που έμεινε, να θυμίζει τα παλιά της μεγαλεία, είναι το αισθησιακό γλύψιμο αρχιδιών, που ακόμα προσφέρει. Κρίμα, γιατί θα μπορούσε να ήταν η Βασίλισσα της περιοχής και να μάζευε όλο το χαρτί.
Καλά, άντε να ξαναπετύχεις Βανέσσα τώρα, ουρά με χαρτάκι μέχρι τον δρόμο θα έχει, 46κ views σύνολο, μήπως να γίνεις και εσύ youtuber @DmtrsxXx ...
@DmtrsxXx 2:22
Δεν εχει μουνί εχει πιεστικό (7.8) | Ιάσονος 20Β (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο
Κριτική για το Ιάσονος 20Β (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο από dmtrsxxx με βαθμολογία 7.8www.bourdela.com
O τυπας στα αριστεραας διαβασει 2 3 4 φορες το κειμενο πριν την βιντεογραφιση
@DmtrsxXx 2:22
Δεν εχει μουνί εχει πιεστικό (7.8) | Ιάσονος 20Β (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο
Κριτική για το Ιάσονος 20Β (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο από dmtrsxxx με βαθμολογία 7.8www.bourdela.com
ΜπέκιΦ 65αΜπέτυΜαρούλα
2 φορές την έχω πάρει ως Μπέτυ τώρα το έκανε Μπέκι; Πάει δεν ακούω τίποτα από τ καύλα!
Αν έλαβες απάντηση μοιράσου την μέσω μύνημα τιςΠαίδες καλημέρα.
Έχει κανείς να προτείνει καμία τίμια πρωινή κωλοτρυπίδα???
Ευχαριστώ πολύ.
Καμία απάντηση προς το παρόν.Αν έλαβες απάντηση μοιράσου την μέσω μύνημα τις
Τι να κάνουν και τα παιδιά το ξένο είναι πιο γλυκόΠρωινή κατάθεση στην Καρμεν στο Πέρδικα 3.
Εδώ και χρόνια στανταράκι μου.
Απλό πρόγραμμα υπομονετική μέσα,απαλο δερμα. Αρκετοί αγρότες με βαλιτσάκια έμπαιναν στους οίκους να ξενογαμησουν μιας και κατέβηκαν στην πρωτεύουσα. Ένας κρατούσε και γκλίτσα.
Πρωινή κατάθεση στην Καρμεν στο Πέρδικα 3.
Εδώ και χρόνια στανταράκι μου.
Απλό πρόγραμμα υπομονετική μέσα,απαλο δερμα. Αρκετοί αγρότες με βαλιτσάκια έμπαιναν στους οίκους να ξενογαμησουν μιας και κατέβηκαν στην πρωτεύουσα. Ένας κρατούσε και γκλίτσα.