Τιμήθηκε άγκυρας η νταρια ( γαλανά μάτια μιλφ ) αν δεν κάνω λαθος.
Θετικά και αρνητικά. Υπέροχος άνθρωπος, δεκτική , έκατσα τον έφαγε άγρια, μιλούσε όμορφα, ερωτική. Τώρα, στην πιπα μιας και γενικά εκεί εστιάζω, δεν ήταν καλή θα έλεγα. Έβαζε μόνο το κεφαλάκι.
Γενικά αξίζει μια δοκιμή γιατί είναι καλή γυναίκα, φόλα δεν τρως, και γαμας δυνατά.
Φωκαίας 13 πάνω, μια Τσατσα βλήμα γαμω το μουνι που την πέταγε, με το ζόρι μιλούσε ελληνικά η τυππισα, χτυπούσε συνέχεια πόρτα από τα πρώτα δυο λεπτά που μπήκα, όταν την είπα να χαλαρώσει ακόμα δεν μπήκα μου είπε δώσε έξτρα χρήματα. Να πω ότι είμαι νεος, δεν έχω θέμα να μην μου σηκωθεί, χύνω όποτε θέλω ( δεν ξέρω πως αλλά δεν κάνω πλάκα ) .
Τέλος πάντων ξενέρωσα βγηκα έξω , της λέω είσαι απαράδεκτη και τι μου απαντάει: only Greek !
Και καλά είχε θέμα μαζί μου επειδή είμαι ξένος ( Πακιστανός νόμιζε)
Και της λέω ναι only Greek αν βγάλω την ταυτότητα μου θα μπορέσεις να διαβάσεις τα Greek που λέει; Από που είσαι την ρώτησα ελληνίδα δεν είσαι . Και έπαθε μπλοκ θύμωσε και φώναζε.
Λέω βλήμα είσαι ούτε να κατανοείς αν μιλάει ελληνικά ο άλλος ξεριες, Έλληνας είμαι.
Και μετά το γυρνάει το παραμύθι , συνέχεια βόλτας κανεις δεν μπαίνεις σε ξέρω εσένα κλπ. Και λέω να ξέρεις ότι μπαίνω σε δυο τρεια μαγαζιά όταν έρχομαι , δεν έχω θέμα να γαμησω και 4 και 6 κοπέλες στην ηλικία που είμαι, όποτε λες χαζομάρες βουλώστο. Το βούλωσε και έφυγα χωρίς να χύσω. Αυτή έλεγε δηλαδή στο τέλος ότι μπαίνω να πάρω μάτι απλά. Κάτι που δεν ισχύει!!!
Πραγμτικα δεν ξέρω αν κάνω κάτι λαθος εγώ αλλά οι τσατσαδες είναι για τρελές φάπες.
Πήγα
Φωκαίας 27Β ναταλια , να δώσω πιπα ( είχα πάει προάλλες ξανά) μου λέει η Τσατσα τελειωτικό στόμα δεν κάνει.
Μετά πήγα Βίκυ μηπως και δώσω πιπα ( την γνωστή με μπλε μάτια ξανθιά) πριν μπω είπα τελειωτικό στόμα έξτρα 20 ευρώ και μου είπε δεν κάνει τελειωτικό είναι επικίνδυνο κλπ……
Μετά πήγα Φωκαίας 17β εκεί που ήταν η Ειρήνη παλιά , είχε την μαρίνα από κάτω που ήταν δεξιά. Ακαποτη πιπα που έκανε μέσα ενώ δεν το έλεγε κλπ. Η Τσατσα με μάλωσε όταν ζήτησα ακαποτο τελειωτικό στόμα και ας ήταν με έξτρα χρήματα , είπε εδώ δεν κάνουμε τέτοια αμαρτία από τον θεό κλπ. Εντωμεταξύ η Ειρήνη εκεί έκανε τέτοια άντε βγάλε άκρη