Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 237 άτομα (5 μέλη και 232 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.078
Πόντοι
3.246
Μερικά πού μπήκα,2η

Φ56 έως 6μμ η Σοφία,μετά Νάταλι
Φ66α Κάτια
Φ66δ ανοιχτό μάλλον Νίκη
Φ74δεξί ανοιχτό μάλλον Αννα

Φ59 πάνω η Σάντυ μέχρι κάποια ώρα,
εδώ να πώ ότι η καινούργια Ντιάνα πού δουλεύει και με τη Μιλάνα δεν είναι λατίνα,σαλόνι δηλώνει ρουμάνα.

Φ59κάτω δύο καινούργιες λατίνες, η μία κοντή με πιασίματα μελαψή η άλλη λεπτή προς μοντελέ επίσης μελαψή πιτσιρίκα,δε συγκράτησα ονόματα.

Φωκ7υπ Άντζελα με καρεδάκι και Αλεξάνδρα

Φωκ13υπ Έμμυ και η Κίρα υπέρλεπτη νεαρή ξανθοκάστανη κοπέλα

Φωκ13 Σύλβια από φιλ11 κλπ.

Φωκ 17α κσι β ανοιχτά,θα πόνταρα Μιχαέλα ,Ξένια

Φωκ19,25α κλειστά νωρίτερα δεν ξέρω αν άνοιξαν μετά

Φωκ25β ανοιχτό

Φωκ27α ήταν η Μελίσα από τα 86άρια ως 6παρά μετά περίμεναν κοπέλα
και συμπληρώνω στο 84 κλασικά Ράνια, στο 86 κάτω Σοφία αδύνατη λατίνα, στο 65 κάτω Ντιάνα στο 65 πάνω Κορίνα

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Κατεβηκα Λιοσιων73 το απογευμα,η Ρουμπι ενω στη γνωστη σελιδα με το προγραμμα λεει οτι κανει ελευθερο στοματικο στο σαλονι λεει με σκουφο κ θελει +10€ για free κατα δηλωση τσα2, τι φαση;;Μας περνανε για αμερικανακια;;

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.487
Πόντοι
446

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
66
Like
21.412
Πόντοι
13.636
Περασμα από Λιοσίων, στο 73Α λατίνες Μισελ -Ρούμπι στο 73Β λατίνα Σακιρα (αν ακουσα καλα) και μια ψηλή νταρντανα Ρωσίδα που δεν ακουσα ονομα με ΤΕΡΑΣΤΙΑ μασταρια. Θα δοκιμαστεί μονο και μονο γι αυτες τις βυζαρες.
Εύα το όνομα της!!!
Την είδα σήμερα με πολιτικά και... :bigdick::headbang2:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.187
Πόντοι
41.129

Pitsirikosss

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Κριτικές
22
Like
1.889
Πόντοι
1.191
στο 73Β λατίνα Σακιρα (αν ακουσα καλα) και μια ψηλή νταρντανα Ρωσίδα που δεν ακουσα ονομα με ΤΕΡΑΣΤΙΑ μασταρια. Θα δοκιμαστεί μονο και μονο γι αυτες τις βυζαρες.
Εύα 22 Μαιων ( κρύβει). Μου κέντρισε το ενδιαφέρον η περιγραφή σου και κατέβηκα να αρμεξω. Σου δίνει την εικόνα ότι βαριέται που ζει αλλά κάνει καλή περιποίηση. Νομίζω πως για τους λάτρεις του είδους είναι μια χαρά. Τουλάχιστον εμένα μου έκανε καληνύχτα αμιγκος!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.823
Πόντοι
201
λοιπον ας γραψω κ γω με ποιες περασα τις τελευαιες μερες,Ντιανα απο φυλης σε απλο προγραμμα αλλα περναω κα8αρα λογω εμφανισης κ κα8αριοτητας,καλη μεσα ,πολυ ωραια κοπελα,Κατια απο φυλης,απλο κ αυτη ,περασα επειδη δεν ειχα βρει κατι αλλο αλλιως δε,καλο σωμα ,μετριο προσωπο,Ξενια απο φωκαιας απου την ειδα 1η φορα κ καβλωσα γιατι κοπελες με τετοιο σωματοτυπο με τρελενουν κ με τελιωνουν στα μπαμ,ΑΛΛΑ...,με το π την εστησα στα τεσσερα μ ρ8ε μια μυρωδια γαματα...οσο μουναρα κ αν ειναι η αλλη ,αν μυρισω κατι δεν μπορω να τελιωσω με τπτ,μ πεφτει απευ8ειας,εφυχα αχυστος,επισης πηγα ειδα απο κοντα να δω πως ειναι η Ρουμπι απο λιωσιων κ Σαρα απο φυλης 105,απλα μπαζα,μετα ειχα 2 επιλογες Μαρτινα απο φωκαιας κ Ναταλι απο φυλης,καλες εμφανισιακα αλλα μεσα ψιλοφολες,περασα με Ναταλι,δεν 8α ξαναπερασω με καμια απ τις 2,επομενος στοχος να δω πως ειναι η Κιρα,κ αν μ αρεσει 8α δοκιμασω,αυτα

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
14.499
Πόντοι
4.926
Ξαναγυρισε η κορινα φυλης 65?Αν ναι ωραια να παμε να τη γαμησουμε ειναι ωραια κοπελα
Αρχηγόπουλο, σου διορθώνω το post, για την συγκεκριμένη:
Ξαναγύρισε η Κορίνα, Φυλής 65; Αν ναι, ωραία, να ΜΗΝ πάμε να την γαμήσουμε. Είναι ωραία κοπέλα, αλλά φόλα!

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.078
Πόντοι
3.246
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αρχηγόπουλο, σου διορθώνω το post, για την συγκεκριμένη:
Ξαναγύρισε η Κορίνα, Φυλής 65; Αν ναι, ωραία, να ΜΗΝ πάμε να την γαμήσουμε. Είναι ωραία κοπέλα, αλλά φόλα!
ενταξει ειναι αλλα δε ειναι και το χαλι της μαριας της τσεχας φυλης 69 μλκ αυτη μου ζηταγε 10 ευρω εξτρα για να τη χουφτωσω τραγικο τουλαχιστον η κορινα ειναι φολα αλλα μεχρι ενα σημειο.

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.823
Πόντοι
201
Τι εχανα τοσους μηνες ο χαζος που επεμενα στην μεταμεσονυχτια βαρδια.....Τελικα η πρωινη βαρδια στο Μεταξουργειο εχει αρκετα αστερακια/μοντελακια που αδικουνται στα 10 ευρω....Ρωσιδα Καρμεν Περδικας 3 - Ντασα Ουκρανεζα Ιασωνος 44 - Ελενη Ρουμανα ΜΑ 22οροφος - Ελενη Πωλονεζα μιλφ Ιασωνος 30β υπογειο -- Τζουλια Ρουμανα Ιασωνος 37ισογειο.... ωρες ωρες αναρωτιεμαι ποσο τυχεροι ειμαστε που ζουμε Αθηνα και απολαμβανουμε για μολις 10ευρω τετοιες γυναικαρες..... θα ακολουθησουν κριτικες για ολες αυτα τα VFM πιπινια αρχης γενομενης απο την Καρμεν σημερα....
φιλε επειδη εχω βαρε8ει οχι μονο εγω αλλα κ πολλοι αλλοι αυτο με το χρονομετρο με την κα8ε τσατσογρια,στο εμετουργιο ειναι τουλαχιστον λιγο καλυτερα ,αν ειναι να παω να τσεκαρω μιας κ εχω μηνες να παω κ αν μ αρεσει καποια περναω,ευχαριστω

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.823
Πόντοι
201
Επίσης να πω ότι πριν κάτι μέρες ήμουν στο φυλής 65 κάτω κ περιμένα να δω τις κοπέλες, βγαίνει ένας μπάρμπας απ' το δωμάτιο αφού είχε τελειώσει κ μαζί τ βγαίνει κ μια μποχα ,έλεος δηλαδή,κάντε κανα μπάνιο ρε βρωμιάρηδες,στα ίδια σεντόνια ξαπλώνουμε,κ μετά είναι ορισμένοι π λένε για φολες,πως να γαμηθει μαζί σ ρε τυροβρομικουλα π ζεχνεις απ' τα 5 μέτρα ( οκ δεν είναι μόνο το μπάνιο όπου είναι φολες αλλά κάντε μπάνιο)

Pitsirikosss

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Κριτικές
22
Like
1.889
Πόντοι
1.191
Επίσης να πω ότι πριν κάτι μέρες ήμουν στο φυλής 65 κάτω κ περιμένα να δω τις κοπέλες, βγαίνει ένας μπάρμπας απ' το δωμάτιο αφού είχε τελειώσει κ μαζί τ βγαίνει κ μια μποχα ,έλεος δηλαδή,κάντε κανα μπάνιο ρε βρωμιάρηδες,στα ίδια σεντόνια ξαπλώνουμε,κ μετά είναι ορισμένοι π λένε για φολες,πως να γαμηθει μαζί σ ρε τυροβρομικουλα π ζεχνεις απ' τα 5 μέτρα ( οκ δεν είναι μόνο το μπάνιο όπου είναι φολες αλλά κάντε μπάνιο)
Τυπε όσες φορές και να γίνει αναφορά στον Θεό Ποσειδώνα ο άπλυτος θα μείνει άπλυτος. Μη μασάς απλά να γαμας:alivedick::headbang2:

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.078
Πόντοι
3.246
και μετά οι τσατσάδες αναγκάζονται να ψεκάζουν με αυτά τα κωλο-σπρέι που μυρίζουν ακόμα χειρότερα και το κοκτέιλ μυρωδιάς είναι ανυπόφορο!

ΒιονικοΑΚ

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
353
Πόντοι
20
και συμπληρώνω στο 84 κλασικά Ράνια, στο 86 κάτω Σοφία αδύνατη λατίνα, στο 65 κάτω Ντιάνα στο 65 πάνω Κορίνα
Ω να σου γαμησ.. επιτέλους η Κορίνα αν και για βιζιτού ήξερα οτι δεν έκανε αλλά για Φυλής μια χαρά είναι, πολλοί λένε για φόλα όμως εγώ περνούσα ωραία μαζί της.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ω να σου γαμησ.. επιτέλους η Κορίνα αν και για βιζιτού ήξερα οτι δεν έκανε αλλά για Φυλής μια χαρά είναι, πολλοί λένε για φόλα όμως εγώ περνούσα ωραία μαζί της.
Η Κορίνα είναι ωραία κοπέλα εγώ 2 φορές που έχω περάσει μαζί της οκ είναι λίγο φολα αλλά μέχρι ένα σημειο δε είναι και το χαλί της Μαρίας Τσεχίας φυλής 69 όπου έδωσα το 20 άρικο και μέσα στο δωμάτιο μου έλεγε άμα θέλω προκαταρκτικά χουφτωμα και αγκαλιές επιπλέον 10 ευρώ τραγικό για μένα,τη Μαρία τη τσέχα τη πήρα 2 φορές αλλά ούτε πρόκειται να ξαναπάω μαζί της είναι υπερβολική φόλα.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.487
Πόντοι
446
Μια χαρα ειναι το Κορινακι, ειναι λιγο οτι ναναι ωρες ωρες αλλα εχει πλακα, στηνεται πολυ ωραια στα 4 και θελει να της των καρφωνεις μεσα μεσα, δεν ειναι για πολλα χαδακια κτλ. Γαμησι. Αυτο θελει. Τελαυταια φορα που την ειχα δει ηταν πρωι πρωι και γευτικα το γλυκυτατο μουνακι της. Νομιζω μονο στη Σαμπινα το εχω κανει ξανα κ σε καμια αλλη.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom