Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 207 άτομα (21 μέλη και 186 επισκέπτες)

edge61090

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
21
Πόντοι
0
Άλλη καργιολα κ αυτή αλλά τι περιμένεις και η Βανέσα της δίνει κίνητρο θέλει να φτιάξει βίλα στην Ρουμανία κ να πάρει κανένα καλό τζιπ με τον γκόμενο που έχει
Προσωπικά δεν είχα ποτέ θέμα με τον χρόνο με τη συγκεκριμένη κοπέλα.

pannnos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
Ρε παιδια που εχει χαθει εδω και καιρο η αλιονα απ δ18;Παιζει να σταματησε;

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.437
Πόντοι
446
Νομίζω πρέπει να αυτές τις μέρες να ρίξουμε στην Κορίνα όση πούτσα δε ρίξαμε τόσο καιρό που έλειπε. Της αξίζει.

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.301
Πόντοι
201
Ξέρουμε αν φωκ 25 είναι η Σάρα ή αν είναι και η τζανινα

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
μακρυα απο την ναταλυ στο φυλης 56,ενω θα εχει φουλ συμμετοχη και θα ειναι ευκολοχυστη η ΒΙΛΑΜΠΑΧΟ τσατσα(επισης λατινα)θα σου την φορεσει και θα χτυπησει πορτα στο 10λεπτο,ετσι εγινε σημερα και εφυγα ΑΧΥΣΤΟΣ μιας και η πιτσιρικα μολις εδωσε σημα η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ απ εξω μου ειπε no more time,20 ευρω πεταμενο,και αλλο ενα 20 ευρω για την ΚΟΛΑΘΡΑ της ειρηνης στο γωνιακο σπιτακι που ευτυχως δεν το εκλαψα,προσοχη λοιπον μην
σας παγιδευσει η εμφανιση της μικρης,παραμονευει η ΒΙΛΑΜΠΑΧΟ απ εξω,πουτανιτσα ρανια μου την εκανες σημερα και ελειπες....

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.927
Πόντοι
1.336
Τζουλιάνα η μπαμπάτσικη και Κατρίν η λεπτή,εάν βέβαια παρουσιαστούν και σήμερα,εχτές άνοιξαν μετά τις 7 πάνω κάτω.
Τελικά ανάποδα τα ονοματάκια, Τζουλιάνα μπλακ τσόκολατ ,με σγουρό μαλλί φούντα και Κατρίν νορμάλ προς γεματούλα με πιό ινδιάνικα χαρακτηριστικά.
3η βάρδια πιθανόν η Αλίσια.

Στο φ59 πάνω τρείς κοπέλες,
Σάντυ,Ντιάνα,Μίλα.

Φωκ13υπ Εύα

Φωκ19 η καινούργια καστανομελαχρινή Κουλιάνα είπε η υπηρεσία,μάλλον Χουλιάνα εννοεί. Καλό κορμί και πρόσωπο οκ.
Μαζί της η Μιχαέλα με τον αξιοσημείωτο άφρικαν κώλο και τη σχετικά λεπτή μέση?!

Φωκ25α Αναστασία κομμωτήριο καινούργιο λουκ.

Φωκ27α Μαρτίνα,ωραία παρουσία χαμογελαστή με μικρά στήθη.

Επίσης άνοιξε και το υπόγειο του 72.
Αυτά στα λίγα που μπήκα προς το τέλος της 2ης βάρδιας.

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.269
Πόντοι
46.232
μακρυα απο την ναταλυ στο φυλης 56,ενω θα εχει φουλ συμμετοχη και θα ειναι ευκολοχυστη η ΒΙΛΑΜΠΑΧΟ τσατσα(επισης λατινα)θα σου την φορεσει και θα χτυπησει πορτα στο 10λεπτο,ετσι εγινε σημερα και εφυγα ΑΧΥΣΤΟΣ μιας και η πιτσιρικα μολις εδωσε σημα η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ απ εξω μου ειπε no more time,20 ευρω πεταμενο,και αλλο ενα 20 ευρω για την ΚΟΛΑΘΡΑ της ειρηνης στο γωνιακο σπιτακι που ευτυχως δεν το εκλαψα,προσοχη λοιπον μην
σας παγιδευσει η εμφανιση της μικρης,παραμονευει η ΒΙΛΑΜΠΑΧΟ απ εξω,πουτανιτσα ρανια μου την εκανες σημερα και ελειπες....
Καλημέρα φίλε μου, τη λατινα η τσατσά? γύφτο Βουλγάρα είναι, έχει δουλέψει σε διάφορα στο Μεταξουργειο, πάντως Ναταλί τη πήρα το Σάββατο δύο φορές σχεδόν back to back (πέρασε μαζι μου, πήγε στον επόμενο και επέστρεψε) εκτός του ότι είναι πολύ καλή μέσα δεν είχα καμιά ενόχληση, τη πρώτη φορά έκατσα 12 και τη δεύτερη 15, όταν βρω χρόνο θα γράψω και μια κριτική όπως χρωστάω και άλλες δύο

Jim papadeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2020
Like
68
Πόντοι
0
Ρε παιδια που εχει χαθει εδω και καιρο η αλιονα απ δ18;Παιζει να σταματησε;
Ρε σι αυτή τελείωσε.... παχύνε κλάταρε και έχει πνιγείς στα ψυχολογικά.. ελπίζω να σέβεται το ένδοξο παρελθόν της και όντως να σταμάτησε!!

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.927
Πόντοι
1.336
Φωκ19 η καινούργια καστανομελαχρινή Κουλιάνα είπε η υπηρεσία,μάλλον Χουλιάνα εννοεί. Καλό κορμί και πρόσωπο οκ.
Μάλλον Κουλιέτα είπε κι όχι Κουλιάνα αλλά δεν αλλάζει και κάτι ,το ίδιο όνομα είναι
Χούλια,Χουλιέτα,Κουλιέτα δηλαδή Τζουλιέτα δηλ μικρή Τζούλια ,πάντως όχι Κούλα ούτε φρομ Κούλις ουιθ λάβ.

Οπότε μάλλον Κουλιέττα όντως .

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
Καλημέρα φίλε μου, τη λατινα η τσατσά? γύφτο Βουλγάρα είναι, έχει δουλέψει σε διάφορα στο Μεταξουργειο, πάντως Ναταλί τη πήρα το Σάββατο δύο φορές σχεδόν back to back (πέρασε μαζι μου, πήγε στον επόμενο και επέστρεψε) εκτός του ότι είναι πολύ καλή μέσα δεν είχα καμιά ενόχληση, τη πρώτη φορά έκατσα 12 και τη δεύτερη 15, όταν βρω χρόνο θα γράψω και μια κριτική όπως χρωστάω και άλλες δύο
στην ουσια η ΣΚΥΛΑ η τσατσα εκαψε την ολη φαση,οπως και αν εχει παρολο που η πιτσιρικα εχυσε στα 4 παραλληλα με τριψιμο
κλειτοριδας τα ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ η ΣΚΥΛΑ απ εξω,μπορει να ξαναμπω αν ειναι αλλη(τσατσα),παντως ηταν ισχυρο το χθεσινο σοκ...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.269
Πόντοι
46.232
στην ουσια η ΣΚΥΛΑ η τσατσα εκαψε την ολη φαση,οπως και αν εχει παρολο που η πιτσιρικα εχυσε στα 4 παραλληλα με τριψιμο
κλειτοριδας τα ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ η ΣΚΥΛΑ απ εξω,μπορει να ξαναμπω αν ειναι αλλη(τσατσα),παντως ηταν ισχυρο το χθεσινο σοκ...
Εγώ όλες τις φορές που την έχω δει με την ίδια δουλεύει

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Για όσους αναζητούν το σωληνοκόριτσο Μίρα από Περγάμου 1 και Φυλής 86 δουλεύει σήμερα το πρωί ως Mary στο Κροκεών 6 με μαύρο ζαρτιερικό μαζί με την μουνάρα Νεφέλη.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.200
Πόντοι
41.129
μακρυα απο την ναταλυ στο φυλης 56,ενω θα εχει φουλ συμμετοχη και θα ειναι ευκολοχυστη η ΒΙΛΑΜΠΑΧΟ τσατσα(επισης λατινα)θα σου την φορεσει και θα χτυπησει πορτα στο 10λεπτο,ετσι εγινε σημερα και εφυγα ΑΧΥΣΤΟΣ μιας και η πιτσιρικα μολις εδωσε σημα η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ απ εξω μου ειπε no more time,20 ευρω πεταμενο
Τυπε πληρώνεις 20ρικο για 10 λεπτά,δεν ειναι 20ρικο μεχρι να χύσεις όποτε χύσεις....αν θες μπορείς να πληρώσεις περισσότερα για να κάτσει πιο πολυ ώρα μαζι σου η κοπέλα
Μια χαρά φέρθηκε η τσατσά υπήρχαν και άλλα δωμάτια που περιμεναν.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Πριν 2 εβδομάδες πέρασα με την κοπέλα και πέρασα πολύ καλά.
Η τσατσά η οποία σίγουρα δεν είναι λατίνα ήταν αρκετά χαλαρή και ευγενική και δεν ενόχλησε καθόλου.
Μήπως έπεσες σε ιδιαίτερη στιγμη

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Αρχηγόπουλο, σου διορθώνω το post, για την συγκεκριμένη:
Ξαναγύρισε η Κορίνα, Φυλής 65; Αν ναι, ωραία, να ΜΗΝ πάμε να την γαμήσουμε. Είναι ωραία κοπέλα, αλλά φόλα!
Μύστη, στο ξαναδιορθωνω! Αν ναι, να πάμε όλοι να τη γαμησουμε μόνο από κώλο :zfuck:(τον οποίο έδινε με +30 στο γραφείο) για να στρώσει χαρακτήρα! :rockon:

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.396
Πόντοι
2.036

Τυπε πληρώνεις 20ρικο για 10 λεπτά,δεν ειναι 20ρικο μεχρι να χύσεις όποτε χύσεις....αν θες μπορείς να πληρώσεις περισσότερα για να κάτσει πιο πολυ ώρα μαζι σου η κοπέλα
Μια χαρά φέρθηκε η τσατσά υπήρχαν και άλλα δωμάτια που περιμεναν.

Την είδα το Σάββατο και η κοπέλα είναι τούμπανο, αλλά είχα στόχο άλλες, η τσατσά η χοντρή με την τεράστια μπάκα (λες και έπαιζε στο total recall) ήταν λίγο περίεργη και δεν πέρασα, απ'ότι βλέπω όλοι εκεί ήσασταν μουνάκιδες ...

Πριν 2 εβδομάδες πέρασα με την κοπέλα και πέρασα πολύ καλά.
Η τσατσά η οποία σίγουρα δεν είναι λατίνα ήταν αρκετά χαλαρή και ευγενική και δεν ενόχλησε καθόλου.
Μήπως έπεσες σε ιδιαίτερη στιγμη
Είναι 2 εβδομάδες εκεί και δεν την είχα πετύχει ? :S

Σάββατο λοιπόν, αρχή 2ης βάρδιας, Κ30 γωνιακό, κοπέλα απο Ρουμανία δεν θυμάμαι όνομα ~30αρά, πολύ καλό σώμα λίγο χάλια φάτσα, όλα καλά μέχρι που την έβαλα στα 4 και μου ήρθε η χειρότερη ψαρίλα που έχω μυρίσει ποτέ, απίστευτα έντονη, σαν κάδος απορρημάτων, έκανα οτι τελείωσα και την έδιωξα χωρίς να πώ κάτι, μακριά προς το παρόν, τσάτσος ο τυπάς απο κ27 υπόγα.
Έφυγα άχυστος και ξενερωμένος και κατέληξα πορνοmall κάτω από την σκάλα με Άννα βυζαρού (είναι και Μ.Βόδα), Ρωσία, χωριατόφατσα με ωραία μάτια όμως, νταρντάνα προς bbw φοβερά βυζόμπαλα, φιλότιμη αλλά βιαστική με πίεση από τσατσά στο 8λεπτο αλλά έκατσε μέχρι 11-12' .

Το ίδιο βράδυ τσάρκα Φυλής, ήθελα Ντιάνα μπανάνα από Φ11 και Αναστασία από Φωκ.25 πάνω, μιά χαρά και οι 2, θα γράψω κριτικές όταν μπορέσω.

Τελευταία τροποποίηση:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.628
Πόντοι
13.636
Για όσους αναζητούν το σωληνοκόριτσο Μίρα από Περγάμου 1 και Φυλής 86 δουλεύει σήμερα το πρωί ως Mary στο Κροκεών 6 με μαύρο ζαρτιερικό μαζί με την μουνάρα Νεφέλη.
Σωστά , επιστροφή στα Πάτρια εδάφη!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom