Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 141 άτομα (5 μέλη και 136 επισκέπτες)

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.762
Πόντοι
4.646
Όσο αξίζει ένας κώλος, δεν αξίζει ο κόσμος όλος. Αλλά δεν είναι κ από χρυσάφι το κωλι
κωλι.jpeg

:rockon::2funny:

Jim papadeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2020
Like
68
Πόντοι
0
Τι να σ πω ρε παιχτη,οσες φορες πηγα κομπλε περασα
10 χρόνια πριν έκανε παπάδες αδικούταν που δεν έπαιζε σε σκληρά πορνο και γαμιοταν για ένα 20ευρω.. πρόστυχη με πεολειχια που σε τελείωνε με το που σε κοίταγε βαθιά στα μάτια... μετά όλα άλλαξαν δυστυχώς....

pannnos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
10 χρόνια πριν έκανε παπάδες αδικούταν που δεν έπαιζε σε σκληρά πορνο και γαμιοταν για ένα 20ευρω.. πρόστυχη με πεολειχια που σε τελείωνε με το που σε κοίταγε βαθιά στα μάτια... μετά όλα άλλαξαν δυστυχώς....
Δε τη προλαβα οταν ηταν στις δοξες της και πιο αδυνατη δυστυχώς.Αλλα πριν κανα 2 μηνο που πηγα δεν ειχα παραπονο,εχω διαβασει για τη πολυλογια της και οτι σου τρωει το χρονο με μαλακιες αλλά για καλη μου τυχη δεν ειχα τετοια εμπειρία

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.369
Πόντοι
201
Eχουμε καμία ενημέρωση για το τι παίζει στην απογευματινή προς Φώκαιας?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
Τώρα, τα διδύμου κάτω από την Αχαρνών όλα κλειστά. Φώκαιας πάνω άπο την Αχαρνών σχεδόν όλα κλειστά. Ξέρουμε κατι? Μην κάνετε τον κόπο για τυχόν στανταρακια.
Τι παίζει και τώρα τελευταία κάνει συχνά ντου η αστυνομία;

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
14.521
Πόντοι
4.926

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
12
Like
7.342
Πόντοι
1.336
Τώρα, τα διδύμου κάτω από την Αχαρνών όλα κλειστά. Φώκαιας πάνω άπο την Αχαρνών σχεδόν όλα κλειστά. Ξέρουμε κατι? Μην κάνετε τον κόπο για τυχόν στανταρακια.
Τι παίζει και τώρα τελευταία κάνει συχνά ντου η αστυνομία;
Εχτές 11και το βράδι φίκαιφί γωνία κάναν έλεγχο στο δρόμο αλλά δεν κάθησα να δώ αν μπήκαν σε σπιτάκια,πιθανόν ψάχναν γι:dunno: άαλλα πράγματα.
Αλλά αυτό πού λέει ο Καυλίς για σήμερα δε νομίζω να ήταν κάτι γιατί 4.30με 5.00 όπως και λίγο πρίν τα μεσάνυχτα πολλά κλείνουν φώτα γι αλλαγή βάρδιας.

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
Τυπε πληρώνεις 20ρικο για 10 λεπτά,δεν ειναι 20ρικο μεχρι να χύσεις όποτε χύσεις....αν θες μπορείς να πληρώσεις περισσότερα για να κάτσει πιο πολυ ώρα μαζι σου η κοπέλα
Μια χαρά φέρθηκε η τσατσά υπήρχαν και άλλα δωμάτια που περιμεναν.
τυπακο?διαβασε τα παρακατω μηπως και καταλαβεις,επειδη εχω χρυσοπληρωσει αυτο τον πουτσο 19 χρονια τωρα και εχω δωσει τοσα 20ευρα που θα ειχα σηκωσει βιλα στα μεσογεια εχω φυγει 3 φορες αχυστος(μαζι με την χθεσινη)αν λοιπον ολα αυτα τα χρονια καθε φορα συνεβαινε αυτο η θα ειχα προβλημα στυσης η η υπηρεσια θα ηταν για τον πουτσο και θα ισχυε οντως το 10 λεπτο,οποτε μαντεψε τι απο τα 2 ισχυει,βεβαια μπορει να ερχεσαι με το μαντζαφλαρι σου ορθιο απο το σπιτι και να μην χρειαζεσαι καν πιπα(οποτε ναι μιλαμε για 10 λεπτα),η εχεις χρηματα για πεταμα,επειδη ομως οι περισσοτεροι εδω δεν εχουμε αυτη την χρηματικη πολυτελεια κλαιμε τα 20ευρα που δεν πιανουν τοπο,οποτε καλυτερα πας σε στουντιο και τα σκας η δινεις το 20ευρω και καθεσαι μεσα το ΛΙΓΟΤΕΡΟ 15 λεπτα((με την ρωσιδα την γιαννα το 25λεπτο το ειχα στο νερο μιας και περναγαμε τελεια),η κοπελιτσα χθες(21αρα),παρολη την καλη συμπεριφορα της εχει πεσει θυμα της ΚΑΡΙΟΛΑΣ απ εξω που καθεται με το χρονομετρο των ολυμπιακων αγωνων στο χερι και ακολουθει οτι της εχει πει,φυσικα και εχουν τυχει περιπτωσεις να χτυπησουν την πορτα αλλα μετα το 15λεπτο,και υπηρχαν περιπτωσεις που η κοπελα την εγραψε στην καραμουναρα της και συνεχισαμε το γαμησι,και χθες δεν ειχε καθολου αλλους να περιμενουν αν θες να μαθεις και αυτο,οποτε μην μας λες πιπες εδω,εκτος αν εισαι νταβας και σε ενδιαφερει τοσο η "επικερδης" επιχειρηση του φυλης 56,ενταξει τωρα?ενταξει τωρα!!!

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
169
Like
21.395
Πόντοι
32.478
τυπακο?διαβασε τα παρακατω μηπως και καταλαβεις,επειδη εχω χρυσοπληρωσει αυτο τον πουτσο 19 χρονια τωρα και εχω δωσει τοσα 20ευρα που θα ειχα σηκωσει βιλα στα μεσογεια εχω φυγει 3 φορες αχυστος(μαζι με την χθεσινη)αν λοιπον ολα αυτα τα χρονια καθε φορα συνεβαινε αυτο η θα ειχα προβλημα στυσης η η υπηρεσια θα ηταν για τον πουτσο και θα ισχυε οντως το 10 λεπτο,οποτε μαντεψε τι απο τα 2 ισχυει,βεβαια μπορει να ερχεσαι με το μαντζαφλαρι σου ορθιο απο το σπιτι και να μην χρειαζεσαι καν πιπα(οποτε ναι μιλαμε για 10 λεπτα),η εχεις χρηματα για πεταμα,επειδη ομως οι περισσοτεροι εδω δεν εχουμε αυτη την χρηματικη πολυτελεια κλαιμε τα 20ευρα που δεν πιανουν τοπο,οποτε καλυτερα πας σε στουντιο και τα σκας η δινεις το 20ευρω και καθεσαι μεσα το ΛΙΓΟΤΕΡΟ 15 λεπτα((με την ρωσιδα την γιαννα το 25λεπτο το ειχα στο νερο μιας και περναγαμε τελεια),η κοπελιτσα χθες(21αρα),παρολη την καλη συμπεριφορα της εχει πεσει θυμα της ΚΑΡΙΟΛΑΣ απ εξω που καθεται με το χρονομετρο των ολυμπιακων αγωνων στο χερι και ακολουθει οτι της εχει πει,φυσικα και εχουν τυχει περιπτωσεις να χτυπησουν την πορτα αλλα μετα το 15λεπτο,και υπηρχαν περιπτωσεις που η κοπελα την εγραψε στην καραμουναρα της και συνεχισαμε το γαμησι,και χθες δεν ειχε καθολου αλλους να περιμενουν αν θες να μαθεις και αυτο,οποτε μην μας λες πιπες εδω,εκτος αν εισαι νταβας και σε ενδιαφερει τοσο η "επικερδης" επιχειρηση του φυλης 56,ενταξει τωρα?ενταξει τωρα!!!
Παιδιά να μην τα ξαναλέμε. Η κοπέλα αποφασίζει πόσο θα κάτσει στο δωμάτιο. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες για να το παίζουν καλές στους πελάτες και να ξαναπάνε. Δεν φταίω εγώ αλλά η τσατσά που χτυπάει την πόρτα και αυτή με το ακούσει εξαφανίζεται. Ακόμα και αν η τσατσά κάνει του κεφαλιού της η κοπέλα μπορεί να την γράψει στην μουνάρα της και να μείνει όσο θέλει αυτή. Πολλές το κάνουν και αυτές πρέπει να τις σεβόμαστε γιατί εκτιμούν τα λεφτά που δίνουμε είτε είναι 10 είτε 20 ευρώ.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.468
Πόντοι
41.129
Μην τα ξαναλεμε....
α. Η κοπελα οριζει το χρονο που καθεται στο δωματιο οπως και το προγραμμα που θα κανει.
β.Αν θες το χρονο σου για να καβλωσεις και να φτιαχτεις για να γαμησεις παρε μια βιζιτα που θα σου κανει και sex show ή καποιο πιο μεγαλο προγραμμα στο μπουρδελο πχ 30 λεπτα 60 ευρω/ 20 λεπτα 40 ευρω.
γ. αν δεν εχεις λεφτα η δεν εχεις ορεξη να γαμησεις κατσε σπιτι σου και παιχτον..
δ. με 17.000Ε καθαρο εισοδημα το 23 δε με λες και πλουσιοπαιδο...

Οι πουτανες και τα ναρκωτικα θελουν λεφτα, εαν δεν εχεις μην τα αρχισεις καν.. (DmtrsxXx 2024)

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
Μην τα ξαναλεμε....
α. Η κοπελα οριζει το χρονο που καθεται στο δωματιο οπως και το προγραμμα που θα κανει.
β.Αν θες το χρονο σου για να καβλωσεις και να φτιαχτεις για να γαμησεις παρε μια βιζιτα που θα σου κανει και sex show ή καποιο πιο μεγαλο προγραμμα στο μπουρδελο πχ 30 λεπτα 60 ευρω/ 20 λεπτα 40 ευρω.
γ. αν δεν εχεις λεφτα η δεν εχεις ορεξη να γαμησεις κατσε σπιτι σου και παιχτον..

Οι πουτανες και τα ναρκωτικα θελουν λεφτα, εαν δεν εχεις μην τα αρχισεις καν.. (DmtrsxXx 2024)
α τωρα το οριζει η κοπελα,οπως και αν ειναι δεν αλλαξε κατι,ΠΕΤΑΜΕΝΟ 20ευρω,οχι δεν καταλάβες θελω αυτο που ΓΝΩΡΙΖΩ 19 χρονια,15 λεπτο το ΛΙΓΟΤΕΡΟ και τα υπολοιπα θα ερθουν,λεφτα εχω,ΠΕΤΑΜΕΝΑ οχι...

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.139
Πόντοι
206
Επαναλαμβάνω, το πρώτο σχόλιο συναγωνιστή που παραθέτεις αφορά στη Μπάρμπαρα.
Εάν η πρόθεση σου είναι να μοιραστείς μαζί μας πως ξέρεις ότι η Φωτεινή έκανε ακάποτα γαμήσια είναι άλλο θέμα…
ιδού το σχόλιο που παρέθεσες:
Αυτή η απάντηση είναι έταιρου συναγωνιστή , απλά στη απάντηση πήρε και το δικό του μην
Sorry για το confusion εγώ για τη φωτούλα ελεγα …

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.345
Πόντοι
486
Και μονο που θα γαμησεις εκει που γαμησε καποιος με covid-19 θα κολλησεις...
Τι διαολο στα 2,5Δις κρουσματα παγκοσμιος γλυφαμε ο ενας την κωλοτρυπίδα του αλλου ?

Δεν ρωτάει καθολου τον αρπάζει κατ ευθείαν στο στόμα και σ αφεινει να χύσεις στο πάτωμα
Τα ακαποτα με το τραβελι ( είμαι ολίγον φαν γενικά) ...είναι κασκαντρριλικι μπρο

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.345
Πόντοι
486

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.496
Πόντοι
606
παρασιου 36 1 ορωφος.Καντε μια βολτα πολυ οκ για τ φαση που περναμε
ζεστος χωρος στουντιακο μπουρδελο ζεστο μπανακι
κυρια ανω τ 55 που σ κανει ολα τ γουστα ακομα και μασαζ στ τελος
συναντισεις 30λεπτων και παραπανω μον στ 20αρικο
αν σ αρεσουν οι μεγαλες αξιζει .
δευτερος ορωφος η Νικη την ξερουν ολου πλεων

Τελευταία τροποποίηση:

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
384
Πόντοι
20
Η Κατερίνα που γύρισε Έλλης 3 είναι η Ρωσίδα με τα μαύρα μαλλιά milf με κανονικό σωμα που δούλευε πριν καιρό ή η gilf παχουλή καινούρια σχετικά?

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.139
Πόντοι
9.846
Καλημέρα κυριοι. Πρωινο σφηνάκι όπως λέει και ο ληξιαρχος @n.smirni76 του Bou.
Καρολίνα και Μπέλλα στα Φιλιππίδου. Ρίτα στο Φωκαιας 17 επάνω. Όλα τα αλλά κλειστά.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.762
Πόντοι
4.646

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.762
Πόντοι
4.646
...............................................................................................................................................
................................................................................................................................................
Και το βρώμικο, μύστη? :sunglasses:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.124
Πόντοι
46.232
Η Κατερίνα που γύρισε Έλλης 3 είναι η Ρωσίδα με τα μαύρα μαλλιά milf με κανονικό σωμα που δούλευε πριν καιρό ή η gilf παχουλή καινούρια σχετικά?
Η ξανθιά γκιλφ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom