Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.762
- Πόντοι
- 4.646
Όσο αξίζει ένας κώλος, δεν αξίζει ο κόσμος όλος. Αλλά δεν είναι κ από χρυσάφι το κωλι
Όσο αξίζει ένας κώλος, δεν αξίζει ο κόσμος όλος. Αλλά δεν είναι κ από χρυσάφι το κωλι
10 χρόνια πριν έκανε παπάδες αδικούταν που δεν έπαιζε σε σκληρά πορνο και γαμιοταν για ένα 20ευρω.. πρόστυχη με πεολειχια που σε τελείωνε με το που σε κοίταγε βαθιά στα μάτια... μετά όλα άλλαξαν δυστυχώς....Τι να σ πω ρε παιχτη,οσες φορες πηγα κομπλε περασα
Δε τη προλαβα οταν ηταν στις δοξες της και πιο αδυνατη δυστυχώς.Αλλα πριν κανα 2 μηνο που πηγα δεν ειχα παραπονο,εχω διαβασει για τη πολυλογια της και οτι σου τρωει το χρονο με μαλακιες αλλά για καλη μου τυχη δεν ειχα τετοια εμπειρία10 χρόνια πριν έκανε παπάδες αδικούταν που δεν έπαιζε σε σκληρά πορνο και γαμιοταν για ένα 20ευρω.. πρόστυχη με πεολειχια που σε τελείωνε με το που σε κοίταγε βαθιά στα μάτια... μετά όλα άλλαξαν δυστυχώς....
Τι παίζει και τώρα τελευταία κάνει συχνά ντου η αστυνομία;Τώρα, τα διδύμου κάτω από την Αχαρνών όλα κλειστά. Φώκαιας πάνω άπο την Αχαρνών σχεδόν όλα κλειστά. Ξέρουμε κατι? Μην κάνετε τον κόπο για τυχόν στανταρακια.
Κάποιοι δεν είναι συνεπείς, στο μηνιαίο τσεκ που στέλνουν στην ΓΑΔΑ.Τι παίζει και τώρα τελευταία κάνει συχνά ντου η αστυνομία;
Τώρα, τα διδύμου κάτω από την Αχαρνών όλα κλειστά. Φώκαιας πάνω άπο την Αχαρνών σχεδόν όλα κλειστά. Ξέρουμε κατι? Μην κάνετε τον κόπο για τυχόν στανταρακια.
Εχτές 11και το βράδι φίκαιφί γωνία κάναν έλεγχο στο δρόμο αλλά δεν κάθησα να δώ αν μπήκαν σε σπιτάκια,πιθανόν ψάχναν γι άαλλα πράγματα.Τι παίζει και τώρα τελευταία κάνει συχνά ντου η αστυνομία;
τυπακο?διαβασε τα παρακατω μηπως και καταλαβεις,επειδη εχω χρυσοπληρωσει αυτο τον πουτσο 19 χρονια τωρα και εχω δωσει τοσα 20ευρα που θα ειχα σηκωσει βιλα στα μεσογεια εχω φυγει 3 φορες αχυστος(μαζι με την χθεσινη)αν λοιπον ολα αυτα τα χρονια καθε φορα συνεβαινε αυτο η θα ειχα προβλημα στυσης η η υπηρεσια θα ηταν για τον πουτσο και θα ισχυε οντως το 10 λεπτο,οποτε μαντεψε τι απο τα 2 ισχυει,βεβαια μπορει να ερχεσαι με το μαντζαφλαρι σου ορθιο απο το σπιτι και να μην χρειαζεσαι καν πιπα(οποτε ναι μιλαμε για 10 λεπτα),η εχεις χρηματα για πεταμα,επειδη ομως οι περισσοτεροι εδω δεν εχουμε αυτη την χρηματικη πολυτελεια κλαιμε τα 20ευρα που δεν πιανουν τοπο,οποτε καλυτερα πας σε στουντιο και τα σκας η δινεις το 20ευρω και καθεσαι μεσα το ΛΙΓΟΤΕΡΟ 15 λεπτα((με την ρωσιδα την γιαννα το 25λεπτο το ειχα στο νερο μιας και περναγαμε τελεια),η κοπελιτσα χθες(21αρα),παρολη την καλη συμπεριφορα της εχει πεσει θυμα της ΚΑΡΙΟΛΑΣ απ εξω που καθεται με το χρονομετρο των ολυμπιακων αγωνων στο χερι και ακολουθει οτι της εχει πει,φυσικα και εχουν τυχει περιπτωσεις να χτυπησουν την πορτα αλλα μετα το 15λεπτο,και υπηρχαν περιπτωσεις που η κοπελα την εγραψε στην καραμουναρα της και συνεχισαμε το γαμησι,και χθες δεν ειχε καθολου αλλους να περιμενουν αν θες να μαθεις και αυτο,οποτε μην μας λες πιπες εδω,εκτος αν εισαι νταβας και σε ενδιαφερει τοσο η "επικερδης" επιχειρηση του φυλης 56,ενταξει τωρα?ενταξει τωρα!!!Τυπε πληρώνεις 20ρικο για 10 λεπτά,δεν ειναι 20ρικο μεχρι να χύσεις όποτε χύσεις....αν θες μπορείς να πληρώσεις περισσότερα για να κάτσει πιο πολυ ώρα μαζι σου η κοπέλα
Μια χαρά φέρθηκε η τσατσά υπήρχαν και άλλα δωμάτια που περιμεναν.
Παιδιά να μην τα ξαναλέμε. Η κοπέλα αποφασίζει πόσο θα κάτσει στο δωμάτιο. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες για να το παίζουν καλές στους πελάτες και να ξαναπάνε. Δεν φταίω εγώ αλλά η τσατσά που χτυπάει την πόρτα και αυτή με το ακούσει εξαφανίζεται. Ακόμα και αν η τσατσά κάνει του κεφαλιού της η κοπέλα μπορεί να την γράψει στην μουνάρα της και να μείνει όσο θέλει αυτή. Πολλές το κάνουν και αυτές πρέπει να τις σεβόμαστε γιατί εκτιμούν τα λεφτά που δίνουμε είτε είναι 10 είτε 20 ευρώ.τυπακο?διαβασε τα παρακατω μηπως και καταλαβεις,επειδη εχω χρυσοπληρωσει αυτο τον πουτσο 19 χρονια τωρα και εχω δωσει τοσα 20ευρα που θα ειχα σηκωσει βιλα στα μεσογεια εχω φυγει 3 φορες αχυστος(μαζι με την χθεσινη)αν λοιπον ολα αυτα τα χρονια καθε φορα συνεβαινε αυτο η θα ειχα προβλημα στυσης η η υπηρεσια θα ηταν για τον πουτσο και θα ισχυε οντως το 10 λεπτο,οποτε μαντεψε τι απο τα 2 ισχυει,βεβαια μπορει να ερχεσαι με το μαντζαφλαρι σου ορθιο απο το σπιτι και να μην χρειαζεσαι καν πιπα(οποτε ναι μιλαμε για 10 λεπτα),η εχεις χρηματα για πεταμα,επειδη ομως οι περισσοτεροι εδω δεν εχουμε αυτη την χρηματικη πολυτελεια κλαιμε τα 20ευρα που δεν πιανουν τοπο,οποτε καλυτερα πας σε στουντιο και τα σκας η δινεις το 20ευρω και καθεσαι μεσα το ΛΙΓΟΤΕΡΟ 15 λεπτα((με την ρωσιδα την γιαννα το 25λεπτο το ειχα στο νερο μιας και περναγαμε τελεια),η κοπελιτσα χθες(21αρα),παρολη την καλη συμπεριφορα της εχει πεσει θυμα της ΚΑΡΙΟΛΑΣ απ εξω που καθεται με το χρονομετρο των ολυμπιακων αγωνων στο χερι και ακολουθει οτι της εχει πει,φυσικα και εχουν τυχει περιπτωσεις να χτυπησουν την πορτα αλλα μετα το 15λεπτο,και υπηρχαν περιπτωσεις που η κοπελα την εγραψε στην καραμουναρα της και συνεχισαμε το γαμησι,και χθες δεν ειχε καθολου αλλους να περιμενουν αν θες να μαθεις και αυτο,οποτε μην μας λες πιπες εδω,εκτος αν εισαι νταβας και σε ενδιαφερει τοσο η "επικερδης" επιχειρηση του φυλης 56,ενταξει τωρα?ενταξει τωρα!!!
Μην τα ξαναλεμε....τυπακο?διαβασε τα παρακατω μηπως και καταλαβεις,επειδη εχω χρυσοπληρωσει αυτο τον πουτσο 19 χρονια τωρα και εχω δωσει τοσα 20ευρα που θα ειχα σηκωσει βιλα στα μεσογεια εχω φυγει 3 φορες αχυστος(μαζι με την χθεσινη)αν λοιπον ολα αυτα τα χρονια καθε φορα συνεβαινε αυτο η θα ειχα προβλημα στυσης η η υπηρεσια θα ηταν για τον πουτσο και θα ισχυε οντως το 10 λεπτο,οποτε μαντεψε τι απο τα 2 ισχυει,βεβαια μπορει να ερχεσαι με το μαντζαφλαρι σου ορθιο απο το σπιτι και να μην χρειαζεσαι καν πιπα(οποτε ναι μιλαμε για 10 λεπτα),η εχεις χρηματα για πεταμα,επειδη ομως οι περισσοτεροι εδω δεν εχουμε αυτη την χρηματικη πολυτελεια κλαιμε τα 20ευρα που δεν πιανουν τοπο,οποτε καλυτερα πας σε στουντιο και τα σκας η δινεις το 20ευρω και καθεσαι μεσα το ΛΙΓΟΤΕΡΟ 15 λεπτα((με την ρωσιδα την γιαννα το 25λεπτο το ειχα στο νερο μιας και περναγαμε τελεια),η κοπελιτσα χθες(21αρα),παρολη την καλη συμπεριφορα της εχει πεσει θυμα της ΚΑΡΙΟΛΑΣ απ εξω που καθεται με το χρονομετρο των ολυμπιακων αγωνων στο χερι και ακολουθει οτι της εχει πει,φυσικα και εχουν τυχει περιπτωσεις να χτυπησουν την πορτα αλλα μετα το 15λεπτο,και υπηρχαν περιπτωσεις που η κοπελα την εγραψε στην καραμουναρα της και συνεχισαμε το γαμησι,και χθες δεν ειχε καθολου αλλους να περιμενουν αν θες να μαθεις και αυτο,οποτε μην μας λες πιπες εδω,εκτος αν εισαι νταβας και σε ενδιαφερει τοσο η "επικερδης" επιχειρηση του φυλης 56,ενταξει τωρα?ενταξει τωρα!!!
α τωρα το οριζει η κοπελα,οπως και αν ειναι δεν αλλαξε κατι,ΠΕΤΑΜΕΝΟ 20ευρω,οχι δεν καταλάβες θελω αυτο που ΓΝΩΡΙΖΩ 19 χρονια,15 λεπτο το ΛΙΓΟΤΕΡΟ και τα υπολοιπα θα ερθουν,λεφτα εχω,ΠΕΤΑΜΕΝΑ οχι...Μην τα ξαναλεμε....
α. Η κοπελα οριζει το χρονο που καθεται στο δωματιο οπως και το προγραμμα που θα κανει.
β.Αν θες το χρονο σου για να καβλωσεις και να φτιαχτεις για να γαμησεις παρε μια βιζιτα που θα σου κανει και sex show ή καποιο πιο μεγαλο προγραμμα στο μπουρδελο πχ 30 λεπτα 60 ευρω/ 20 λεπτα 40 ευρω.
γ. αν δεν εχεις λεφτα η δεν εχεις ορεξη να γαμησεις κατσε σπιτι σου και παιχτον..
δ. με 17.000Ε καθαρο εισοδημα το 23 δε με λες και πλουσιοπαιδο...
Οι πουτανες και τα ναρκωτικα θελουν λεφτα, εαν δεν εχεις μην τα αρχισεις καν.. (DmtrsxXx 2024)
Αυτή η απάντηση είναι έταιρου συναγωνιστή , απλά στη απάντηση πήρε και το δικό του μηνΕπαναλαμβάνω, το πρώτο σχόλιο συναγωνιστή που παραθέτεις αφορά στη Μπάρμπαρα.
Εάν η πρόθεση σου είναι να μοιραστείς μαζί μας πως ξέρεις ότι η Φωτεινή έκανε ακάποτα γαμήσια είναι άλλο θέμα…
ιδού το σχόλιο που παρέθεσες:
Και μονο που θα γαμησεις εκει που γαμησε καποιος με covid-19 θα κολλησεις...
Τι διαολο στα 2,5Δις κρουσματα παγκοσμιος γλυφαμε ο ενας την κωλοτρυπίδα του αλλου ?
Τα ακαποτα με το τραβελι ( είμαι ολίγον φαν γενικά) ...είναι κασκαντρριλικι μπροΔεν ρωτάει καθολου τον αρπάζει κατ ευθείαν στο στόμα και σ αφεινει να χύσεις στο πάτωμα
Ορθώς... ειδάλλως άσε το σπορ...δεν είναι για εσέναΤυπε όσες φορές και να γίνει αναφορά στον Θεό Ποσειδώνα ο άπλυτος θα μείνει άπλυτος. Μη μασάς απλά να γαμας
Το οποίο ανέρχεται στα 1.500 στο Μετάξι και στα 2.000 στα κεντρικά.Κάποιοι δεν είναι συνεπείς, στο μηνιαίο τσεκ που στέλνουν στην ΓΑΔΑ.
Και το βρώμικο, μύστη?...............................................................................................................................................
δ. με 17.000Ε καθαρο εισοδημα το 23 δε με λες και πλουσιοπαιδο...
................................................................................................................................................
Η ξανθιά γκιλφΗ Κατερίνα που γύρισε Έλλης 3 είναι η Ρωσίδα με τα μαύρα μαλλιά milf με κανονικό σωμα που δούλευε πριν καιρό ή η gilf παχουλή καινούρια σχετικά?