Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 230 άτομα (34 μέλη και 196 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Για όσους αναζητούν το σωληνοκόριτσο Μίρα από Περγάμου 1 και Φυλής 86 δουλεύει σήμερα το πρωί ως Mary στο Κροκεών 6 με μαύρο ζαρτιερικό μαζί με την μουνάρα Νεφέλη.
Αυτή που δούλευε και Φυλής 72 μαζί με την Κατερίνα λες;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.269
Πόντοι
46.232
Αυτή που δούλευε και Φυλής 72 μαζί με την Κατερίνα λες;
Πέρασε δύο μέρες και από εκεί, έχει δουλέψει μετά από το στριπτίζ στα Φυλής 109β, Μαραθώνος 59 μεσαίο όροφος κλπ ,καθώς και σε στούντιο

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.788
Πόντοι
7.195
Τυπε πληρώνεις 20ρικο για 10 λεπτά,δεν ειναι 20ρικο μεχρι να χύσεις όποτε χύσεις....αν θες μπορείς να πληρώσεις περισσότερα για να κάτσει πιο πολυ ώρα μαζι σου η κοπέλα
Μια χαρά φέρθηκε η τσατσά υπήρχαν και άλλα δωμάτια που περιμεναν.
:cheesy: πρέπει να ανακοινώνουν kavlomenoi only

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.437
Πόντοι
446
Μύστη, στο ξαναδιορθωνω! Αν ναι, να πάμε όλοι να τη γαμησουμε μόνο από κώλο :zfuck:(τον οποίο έδινε με +30 στο γραφείο) για να στρώσει χαρακτήρα! :rockon:
Επειδή τη γάμησα σήμερα το πρωί, επιβεβαιώνω ότι η κωλοτρυπίδα της ήταν ανοιχτή και δουλεμενη προφανώς, την ειδα με τα μάτια μου να μου χαμογελάει ανοιχτή. Κώλο δε ζήτησα, αλλα επιφυλάσσομαι.....

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
384
Πόντοι
20
Τώρα, τα διδύμου κάτω από την Αχαρνών όλα κλειστά. Φώκαιας πάνω άπο την Αχαρνών σχεδόν όλα κλειστά. Ξέρουμε κατι? Μην κάνετε τον κόπο για τυχόν στανταρακια.

pannnos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
Ρε σι αυτή τελείωσε.... παχύνε κλάταρε και έχει πνιγείς στα ψυχολογικά.. ελπίζω να σέβεται το ένδοξο παρελθόν της και όντως να σταμάτησε!!
Τι να σ πω ρε παιχτη,οσες φορες πηγα κομπλε περασα

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Επειδή τη γάμησα σήμερα το πρωί, επιβεβαιώνω ότι η κωλοτρυπίδα της ήταν ανοιχτή και δουλεμενη προφανώς, την ειδα με τα μάτια μου να μου χαμογελάει ανοιχτή. Κώλο δε ζήτησα, αλλα επιφυλάσσομαι.....
Από ότι κατάλαβα δεν ανακοινώθηκε πρωκτικό... Ελπίζω, όμως, να μην το παίζει κωλοπαρθένα... :zfuck:

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.437
Πόντοι
446
Από ότι κατάλαβα δεν ανακοινώθηκε πρωκτικό... Ελπίζω, όμως, να μην το παίζει κωλοπαρθένα... :zfuck:
Όχι δεν ανακοινώθηκε... εμείς βέβαια αν θέλουμε, μπορούμε να ζητήσουμε ιδιαιτέρως κ ευγενικά από την κοπέλα την κωλοτρυπίδα της, με το κατάλληλο αντίτιμο. Το αντίτιμο του κώλου. Με συναίνεση πάντα.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Junax

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Όχι δεν ανακοινώθηκε... εμείς βέβαια αν θέλουμε, μπορούμε να ζητήσουμε ιδιαιτέρως κ ευγενικά από την κοπέλα την κωλοτρυπίδα της, με το κατάλληλο αντίτιμο. Το αντίτιμο του κώλου. Με συναίνεση πάντα.
Σωστό σε βρίσκω! Αν και κάποιες φορές χρειάζεται και λίγο θράσος. Σε ορισμένες που το έχουν φανερά δουλεμένο ή που
φαίνεται ότι γουστάρουν γλύψιμο/δακτύλιασμα γίνεται με λίγη πίεση να το δώσουν εκτός προγράμματος.
Ενδεχομένως, με μικρό ή χωρίς καθόλου έξτρα αντίτιμο. Έχει τύχει σε φίλο μου που γουστάρει γκράνια να το
βάλει, χωρίς να ρωτήσει, στον κώλο της γνωστής Εύας που παίζει τώρα στο Κολωνου 48, αν δεν απατώμαι.
Του λέει ''δεν κάνω κώλο, μωρό μου'' και ο φίλος της απάντησε ''τώρα μπήκε'' :2funny:. Έκτοτε, του έδινε σταθερά
το κωλί της χωρίς υπεκφυγές και εξτραδάκια! :rockon:

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.437
Πόντοι
446
Σωστό σε βρίσκω! Αν και κάποιες φορές χρειάζεται και λίγο θράσος. Σε ορισμένες που το έχουν φανερά δουλεμένο ή που
φαίνεται ότι γουστάρουν γλύψιμο/δακτύλιασμα γίνεται με λίγη πίεση να το δώσουν εκτός προγράμματος.
Ενδεχομένως, με μικρό ή χωρίς καθόλου έξτρα αντίτιμο. Έχει τύχει σε φίλο μου που γουστάρει γκράνια να το
βάλει, χωρίς να ρωτήσει, στον κώλο της γνωστής Εύας που παίζει τώρα στο Κολωνου 48, αν δεν απατώμαι.
Του λέει ''δεν κάνω κώλο, μωρό μου'' και ο φίλος της απάντησε ''τώρα μπήκε'' :2funny:. Έκτοτε, του έδινε σταθερά
το κωλί της χωρίς υπεκφυγές και εξτραδάκια! :rockon:
Όσο αξίζει ένας κώλος, δεν αξίζει ο κόσμος όλος. Αλλά δεν είναι κ από χρυσάφι το κωλι

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Όσο αξίζει ένας κώλος, δεν αξίζει ο κόσμος όλος. Αλλά δεν είναι κ από χρυσάφι το κωλι
κωλι.jpeg

:rockon::2funny:

Jim papadeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2020
Like
68
Πόντοι
0
Τι να σ πω ρε παιχτη,οσες φορες πηγα κομπλε περασα
10 χρόνια πριν έκανε παπάδες αδικούταν που δεν έπαιζε σε σκληρά πορνο και γαμιοταν για ένα 20ευρω.. πρόστυχη με πεολειχια που σε τελείωνε με το που σε κοίταγε βαθιά στα μάτια... μετά όλα άλλαξαν δυστυχώς....

pannnos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
10 χρόνια πριν έκανε παπάδες αδικούταν που δεν έπαιζε σε σκληρά πορνο και γαμιοταν για ένα 20ευρω.. πρόστυχη με πεολειχια που σε τελείωνε με το που σε κοίταγε βαθιά στα μάτια... μετά όλα άλλαξαν δυστυχώς....
Δε τη προλαβα οταν ηταν στις δοξες της και πιο αδυνατη δυστυχώς.Αλλα πριν κανα 2 μηνο που πηγα δεν ειχα παραπονο,εχω διαβασει για τη πολυλογια της και οτι σου τρωει το χρονο με μαλακιες αλλά για καλη μου τυχη δεν ειχα τετοια εμπειρία

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.301
Πόντοι
201
Eχουμε καμία ενημέρωση για το τι παίζει στην απογευματινή προς Φώκαιας?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Τώρα, τα διδύμου κάτω από την Αχαρνών όλα κλειστά. Φώκαιας πάνω άπο την Αχαρνών σχεδόν όλα κλειστά. Ξέρουμε κατι? Μην κάνετε τον κόπο για τυχόν στανταρακια.
Τι παίζει και τώρα τελευταία κάνει συχνά ντου η αστυνομία;

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.526
Πόντοι
4.926

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.927
Πόντοι
1.336
Τι παίζει και τώρα τελευταία κάνει συχνά ντου η αστυνομία;
Εχτές 11και το βράδι φίκαιφί γωνία κάναν έλεγχο στο δρόμο αλλά δεν κάθησα να δώ αν μπήκαν σε σπιτάκια,πιθανόν ψάχναν γι:dunno: άαλλα πράγματα.
Αλλά αυτό πού λέει ο Καυλίς για σήμερα δε νομίζω να ήταν κάτι γιατί 4.30με 5.00 όπως και λίγο πρίν τα μεσάνυχτα πολλά κλείνουν φώτα γι αλλαγή βάρδιας.

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
Τυπε πληρώνεις 20ρικο για 10 λεπτά,δεν ειναι 20ρικο μεχρι να χύσεις όποτε χύσεις....αν θες μπορείς να πληρώσεις περισσότερα για να κάτσει πιο πολυ ώρα μαζι σου η κοπέλα
Μια χαρά φέρθηκε η τσατσά υπήρχαν και άλλα δωμάτια που περιμεναν.
τυπακο?διαβασε τα παρακατω μηπως και καταλαβεις,επειδη εχω χρυσοπληρωσει αυτο τον πουτσο 19 χρονια τωρα και εχω δωσει τοσα 20ευρα που θα ειχα σηκωσει βιλα στα μεσογεια εχω φυγει 3 φορες αχυστος(μαζι με την χθεσινη)αν λοιπον ολα αυτα τα χρονια καθε φορα συνεβαινε αυτο η θα ειχα προβλημα στυσης η η υπηρεσια θα ηταν για τον πουτσο και θα ισχυε οντως το 10 λεπτο,οποτε μαντεψε τι απο τα 2 ισχυει,βεβαια μπορει να ερχεσαι με το μαντζαφλαρι σου ορθιο απο το σπιτι και να μην χρειαζεσαι καν πιπα(οποτε ναι μιλαμε για 10 λεπτα),η εχεις χρηματα για πεταμα,επειδη ομως οι περισσοτεροι εδω δεν εχουμε αυτη την χρηματικη πολυτελεια κλαιμε τα 20ευρα που δεν πιανουν τοπο,οποτε καλυτερα πας σε στουντιο και τα σκας η δινεις το 20ευρω και καθεσαι μεσα το ΛΙΓΟΤΕΡΟ 15 λεπτα((με την ρωσιδα την γιαννα το 25λεπτο το ειχα στο νερο μιας και περναγαμε τελεια),η κοπελιτσα χθες(21αρα),παρολη την καλη συμπεριφορα της εχει πεσει θυμα της ΚΑΡΙΟΛΑΣ απ εξω που καθεται με το χρονομετρο των ολυμπιακων αγωνων στο χερι και ακολουθει οτι της εχει πει,φυσικα και εχουν τυχει περιπτωσεις να χτυπησουν την πορτα αλλα μετα το 15λεπτο,και υπηρχαν περιπτωσεις που η κοπελα την εγραψε στην καραμουναρα της και συνεχισαμε το γαμησι,και χθες δεν ειχε καθολου αλλους να περιμενουν αν θες να μαθεις και αυτο,οποτε μην μας λες πιπες εδω,εκτος αν εισαι νταβας και σε ενδιαφερει τοσο η "επικερδης" επιχειρηση του φυλης 56,ενταξει τωρα?ενταξει τωρα!!!

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
159
Like
20.400
Πόντοι
32.478
τυπακο?διαβασε τα παρακατω μηπως και καταλαβεις,επειδη εχω χρυσοπληρωσει αυτο τον πουτσο 19 χρονια τωρα και εχω δωσει τοσα 20ευρα που θα ειχα σηκωσει βιλα στα μεσογεια εχω φυγει 3 φορες αχυστος(μαζι με την χθεσινη)αν λοιπον ολα αυτα τα χρονια καθε φορα συνεβαινε αυτο η θα ειχα προβλημα στυσης η η υπηρεσια θα ηταν για τον πουτσο και θα ισχυε οντως το 10 λεπτο,οποτε μαντεψε τι απο τα 2 ισχυει,βεβαια μπορει να ερχεσαι με το μαντζαφλαρι σου ορθιο απο το σπιτι και να μην χρειαζεσαι καν πιπα(οποτε ναι μιλαμε για 10 λεπτα),η εχεις χρηματα για πεταμα,επειδη ομως οι περισσοτεροι εδω δεν εχουμε αυτη την χρηματικη πολυτελεια κλαιμε τα 20ευρα που δεν πιανουν τοπο,οποτε καλυτερα πας σε στουντιο και τα σκας η δινεις το 20ευρω και καθεσαι μεσα το ΛΙΓΟΤΕΡΟ 15 λεπτα((με την ρωσιδα την γιαννα το 25λεπτο το ειχα στο νερο μιας και περναγαμε τελεια),η κοπελιτσα χθες(21αρα),παρολη την καλη συμπεριφορα της εχει πεσει θυμα της ΚΑΡΙΟΛΑΣ απ εξω που καθεται με το χρονομετρο των ολυμπιακων αγωνων στο χερι και ακολουθει οτι της εχει πει,φυσικα και εχουν τυχει περιπτωσεις να χτυπησουν την πορτα αλλα μετα το 15λεπτο,και υπηρχαν περιπτωσεις που η κοπελα την εγραψε στην καραμουναρα της και συνεχισαμε το γαμησι,και χθες δεν ειχε καθολου αλλους να περιμενουν αν θες να μαθεις και αυτο,οποτε μην μας λες πιπες εδω,εκτος αν εισαι νταβας και σε ενδιαφερει τοσο η "επικερδης" επιχειρηση του φυλης 56,ενταξει τωρα?ενταξει τωρα!!!
Παιδιά να μην τα ξαναλέμε. Η κοπέλα αποφασίζει πόσο θα κάτσει στο δωμάτιο. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες για να το παίζουν καλές στους πελάτες και να ξαναπάνε. Δεν φταίω εγώ αλλά η τσατσά που χτυπάει την πόρτα και αυτή με το ακούσει εξαφανίζεται. Ακόμα και αν η τσατσά κάνει του κεφαλιού της η κοπέλα μπορεί να την γράψει στην μουνάρα της και να μείνει όσο θέλει αυτή. Πολλές το κάνουν και αυτές πρέπει να τις σεβόμαστε γιατί εκτιμούν τα λεφτά που δίνουμε είτε είναι 10 είτε 20 ευρώ.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.210
Πόντοι
41.129
Μην τα ξαναλεμε....
α. Η κοπελα οριζει το χρονο που καθεται στο δωματιο οπως και το προγραμμα που θα κανει.
β.Αν θες το χρονο σου για να καβλωσεις και να φτιαχτεις για να γαμησεις παρε μια βιζιτα που θα σου κανει και sex show ή καποιο πιο μεγαλο προγραμμα στο μπουρδελο πχ 30 λεπτα 60 ευρω/ 20 λεπτα 40 ευρω.
γ. αν δεν εχεις λεφτα η δεν εχεις ορεξη να γαμησεις κατσε σπιτι σου και παιχτον..
δ. με 17.000Ε καθαρο εισοδημα το 23 δε με λες και πλουσιοπαιδο...

Οι πουτανες και τα ναρκωτικα θελουν λεφτα, εαν δεν εχεις μην τα αρχισεις καν.. (DmtrsxXx 2024)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom