Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 244 άτομα (13 μέλη και 231 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.161
Πόντοι
46.232
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.787
Πόντοι
3.246
Η Μέγκαν ειναι, την εχω παρει δύο φορές (όπως και το αλλο το καυλακι τη Σαρα που κανουν βαρδια μαζι), δεν ειναι τοσο κακή. Εμνένα τελευταία φορά ξαπλωσα και από πανω μου μου κοπάναγε τις βυζάρες της στη μούρη με έκφυλο ύφος και μετά της πιπίλαγα τις ρώγες.
Η άλλη η Σαρα που δουλευει μαζι έχει ΤΡΟΜΕΡΗ πισωκίνηση αν τη βάλεις στα 4, θα χύσεις μονο απ το τρελο κούνημα που κανει με το κωλαράκι της.
ναι αλλα είναι ασχημομούρα

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21
Κάποια πρωινή για τώρα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στόμα και γλωσσόφιλα ;;

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.496
Πόντοι
2.836
Φιλ 11α βραδινή/ μεταμεσονυκτια βάρδια

Πήγα με ένα φίλο για να τσεκάρει μια κοπέλα πού είχε δει αλλά κ να σπάσει πλάκα με την trans υπηρεσία.......τώρα γιατί δεν υπάρχει γιατί έτσι γούσταρε..... μπαίνουμε μέσα κ υπάρχουν 4 άτομα σαλόνι. Βγαίνει η ξανθιά λεπτή υπηρεσία που έβλεπα πρωτη φορά κ μας χαιρέτησε κ κάθετε καναπέ διπλά στο φιλο μου κ αυτός τη λέει τι κάνεις κορίτσι κ αυτή του πιάνει το εργαλείο πάνω από το παντελόνι κ αυτός τη χουφτωσε για τα καλά κ τις λέει έχεις καλά κορίτσια. Τα καλύτερα λέει αυτή.... κ σηκώνεται κ φωνάζει τα κορίτσια. Βγαινουν η Ντιάνα κ οι Λια κ η Ντιανα αρχισε να μου κωλοτριβεται οπως καθόμουν ορθιος σε μια γωνιά κ η Λια χόρευε στο στυλό (ωραια παρουσία η Λια αλλα φαίνεται φολα ειναι??). Οι συναγωνιστές πιτσιρικαδες βλέποντας το σκηνικό λένε στην υπηρεσία εμάς δεν μας έκανες τέτοια υποδοχή κ αυτή απαντάει περάστε μέσα δωμάτιο κ θα τα βρούμε καυλιαριδες. Τελικά φύγαμε αφού άλλη έψαχνε ο φίλος κ δεν τη βρήκε να εργάζεται. Όταν φεύγαμε ακουσα μπαίνει μέσα ένας τύπος κ όταν είδε τις κοπέλες λέει στην υπηρεσία εγώ θέλω εσένα.....αυτη του λέει περνά μέσα κ τα βρίσκουμε.....
Πολύ πλάκα το σκηνικό......

Αυτή τη Λια πάντως την έχω πετύχει κ απόγευμα αλλά κάτι με κρατάει να μην την δοκιμάσω στα prive. ....

PsoLeeSin1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.007
Πόντοι
361
Φιλ 11α βραδινή/ μεταμεσονυκτια βάρδια

Πήγα με ένα φίλο για να τσεκάρει μια κοπέλα πού είχε δει αλλά κ να σπάσει πλάκα με την trans υπηρεσία.......τώρα γιατί δεν υπάρχει γιατί έτσι γούσταρε..... μπαίνουμε μέσα κ υπάρχουν 4 άτομα σαλόνι. Βγαίνει η ξανθιά λεπτή υπηρεσία που έβλεπα πρωτη φορά κ μας χαιρέτησε κ κάθετε καναπέ διπλά στο φιλο μου κ αυτός τη λέει τι κάνεις κορίτσι κ αυτή του πιάνει το εργαλείο πάνω από το παντελόνι κ αυτός τη χουφτωσε για τα καλά κ τις λέει έχεις καλά κορίτσια. Τα καλύτερα λέει αυτή.... κ σηκώνεται κ φωνάζει τα κορίτσια. Βγαινουν η Ντιάνα κ οι Λια κ η Ντιανα αρχισε να μου κωλοτριβεται οπως καθόμουν ορθιος σε μια γωνιά κ η Λια χόρευε στο στυλό (ωραια παρουσία η Λια αλλα φαίνεται φολα ειναι??). Οι συναγωνιστές πιτσιρικαδες βλέποντας το σκηνικό λένε στην υπηρεσία εμάς δεν μας έκανες τέτοια υποδοχή κ αυτή απαντάει περάστε μέσα δωμάτιο κ θα τα βρούμε καυλιαριδες. Τελικά φύγαμε αφού άλλη έψαχνε ο φίλος κ δεν τη βρήκε να εργάζεται. Όταν φεύγαμε ακουσα μπαίνει μέσα ένας τύπος κ όταν είδε τις κοπέλες λέει στην υπηρεσία εγώ θέλω εσένα.....αυτη του λέει περνά μέσα κ τα βρίσκουμε.....
Πολύ πλάκα το σκηνικό......

Αυτή τη Λια πάντως την έχω πετύχει κ απόγευμα αλλά κάτι με κρατάει να μην την δοκιμάσω στα prive. ....
Αυτη η Λια μια βυζαρου με tattoo στο μπουτι ειναι?

PsoLeeSin1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.007
Πόντοι
361
Προσοχη με μοντελε Αναστασια φιλιππιζεζα απο Φωκ25 πανω. Η τυπισσα ειχε 3 δωματια και στις αλλαγες ουτε καν περναγε απο μπανιο.
Επισης πριν κανα 2βδομαδο πανω στο 69, μου 'ρθαν υποπτες μυρουδιες. :thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.996
Πόντοι
13.636

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686

palios 07

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
0
Προσοχη με μοντελε Αναστασια φιλιππιζεζα απο Φωκ25 πανω. Η τυπισσα ειχε 3 δωματια και στις αλλαγες ουτε καν περναγε απο μπανιο.
Επισης πριν κανα 2βδομαδο πανω στο 69, μου 'ρθαν υποπτες μυρουδιες. :thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
Έχουν γραφτεί για αυτήν... μακριά φίλε μου.. προσοχή...

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.436
Πόντοι
446
ναι αλλα είναι ασχημομούρα
Εγώ τη θεωρώ όμορφη, μου αρέσουν τα ινδιάνικα χαρακτηριστικά της κ παρότι είναι γεματουλα έχει σφιχτό κορμί κ βυζάρες σε σχήμα μπανάνα . Με χαλάνε τα σημάδια που έχει πάνω στο σώμα της......κ φυσικά δεν μπορώ να αντισταθώ στο κωλαράκι της Σάρας με τίποτα.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.436
Πόντοι
446
Έχουν γραφτεί για αυτήν... μακριά φίλε μου.. προσοχή...
Βρώμικο γαμήσι θα κάνεις με βρψωμοπουτανα φίλε. Να έχεις αυτό της δημόσιας μήτρας δηλαδή. Πώς τρως βρώμικο χοτ ντογκ κ σαρεσει? έτσι κ εκεί.

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom