Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 122 άτομα (11 μέλη και 111 επισκέπτες)

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.585
Πόντοι
5.946
Διδυμου 27: Φωτεινη, milf πολύ μέτριας εμφάνισης. Σχετικά ψηλή, με σουφρωμένο κώλο, μικρά βυζιά και περίεργη φάτσα. Νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Έχω διαβάσει διθυράμβους, για την εμφάνιση της, όπως "μουνάρα", "γυναικάρα" και άλλα υπερβολικά επίθετα. Σίγουρα, αυτοί που τα έγραψαν είναι πάνω από 65 ετών.
να μη λέμε και μαλακίες ρε φίλε... πρώτον οι διθύραμβοι γράφτηκαν μια 10ετία πριν, και δεύτερον πολύ λίγες μιλφάρες σαν την Φωτεινή έχουν περάσει από τα λεκιασμένα στρώματα των μπουρδέλων...
κάτω από 65... όταν την γαμούσα ήμουν 47-48

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.127
Πόντοι
206
έχω να την πάρω από όταν δούλευε στο φωκαίας 27 πάνω.
όχι απλά έκανε ακάποτα γαμήσια αλλά αν της άρεσες προσπαθούσε κιόλας να την γαμήσεις ακάποτα.

να μη λέμε και μαλακίες ρε φίλε... πρώτον οι διθύραμβοι γράφτηκαν μια 10ετία πριν, και δεύτερον πολύ λίγες μιλφάρες σαν την Φωτεινή έχουν περάσει από τα λεκιασμένα στρώματα των μπουρδέλων...
κάτω από 65... όταν την γαμούσα ήμουν 47-

Ρε μάγκες ….ασχετο εμένα μου έλεγε ότι έχει μικρό παιδι ….γυρω στα 7 και κάτι γατιά …..
Όποτε δεν πρέπει να είναι πάνω από 50 ….

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.127
Πόντοι
206
Καλησπέρα, συναγωνιστή.
Η Κατερίνα είναι μια ιερόδουλος, ΑΜΕΑ, η οποία εκδίδεται σε διάφορα πορνεία της Διδύμου, Λιοσίων και Ιάσωνος. Δεν είναι κακό παιδί, απλά φαίνεται να έχει διάφορα προβλήματα υγείας, πιθανόν, ψυχιατρικού τύπου. Χαρακτηριστικό της γνώρισμα είναι το κοντό κούρεμα. Κάποιες φορές θυμίζει ανανά και κάποιες άλλες είναι λες και κουρεύτηκε στο ΙΚΑ. Υπήρχε περίοδος, στην Ιάσωνος, που δούλευε με αποκριάτικη περούκα, από τα Jumbo και έμοιαζε σαν κομπάρσος, σε επιθεώρηση του Σεφερλή, στο Δελφινάριο. Το πρόγραμμα που προσφέρει είναι νορμάλ, με ελεύθερο στοματικό. Τα τελευταία χρόνια, για να τραβήξει πελατεία, το εμπλούτισε με γλυφοκώλι και ένα φεγγάρι, στην Λιοσίων, δεχόταν και χύσιμο στην μάπα.
Πάντως για να περάσεις στο δωμάτιο θελει άντερα ….

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.470
Πόντοι
731
Καλημέρα συναγωνιστές. Πέρασα χτες να δοκιμάσω την Κίρα από Λ73 είχε αναμονή 1 δωμάτιο και ένας συναγωνιστής περίμενε στο σαλόνι να περάσει μαζί της. Η τσατσα είπε ότι μετά από αυτό το δωμάτιο που μπαίνει τώρα θα κάνει διάλειμμα γιατί είναι καινουργια στη δουλειά και βάρεσε burn out. Έφυγα, πήγα βόλτα και γύρισα μετά από καμία ώρα περίπου, όπου ο συναγωνιστής με γαϊδουρινή υπομονή περίμενε ακόμα εκεί με σκοπό να μπει στα ενδότερα μαζί της αλλά με την Κίρα να μην έχει τελειώσει ακόμα το διάλειμμα της. Μετά δεν ξέρω τι απέγινε. Στο σαλόνι πάντως φαινόταν στα χαμένα η κοπέλα από την πολύ δουλειά. Γενικώς ήταν αυξημένη η κίνηση χτες το απόγευμα και φυλής, Λιοσίων και Μεταξουργείο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
Ρε μάγκες ….ασχετο εμένα μου έλεγε ότι έχει μικρό παιδι ….γυρω στα 7 και κάτι γατιά …..
Δεν είναι, επίσης για κάποιον που έγραψε... δεν είναι σχετικά ψηλή... είναι ψηλή 1.79 χωρίς τακούνι.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Διδύμου 18Β εισογειο ξερει κανεις αν ειναι ακομα εκει η μαρια η αλβανιδα? πρωι δουλευε...μη τρεχω τσαμπα τωρα για να τσεκαρω

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
τώρα live

Μαραθωνος 59 αριστερά Σορινα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα, 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο κλειστό.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Ιζαμπελα, ξανθιά μιλφ, με κανονικό σώμα λεπτά πόδια λίγο κοιλίτσα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59α κλειστό.

Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β Τζέσικα μαυρουλα που έχει δουλέψει σε διάφορα στο Μεταξουργειο, νταρντανοχοντρη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, για αυτούς που ψάχνουν την Αλινα, γύρισε και θα είναι στο πόστο της κανονικά στις 2200.

Κωνσταντινουπολεως 166α Νίκα ξανθοκαστανη μιλφ με γυαλάκια και το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, παχουλη με 2αρι βυζι και Σαμπινα ξανθιά μιλφ νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι βυζι,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,κάνουν και παρτουζα.

Ιωαννίνων 3 κάτω Ελένη/Έλενα ξανθιά μιλφογκιλφ, σώμα με πιασίματα, 3αρι συν βυζι με μεγάλη ρογα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Ανίτα/Άννα , ξανθιά ψηλή μιλφ μέ ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος

Ιωαννίνων 3 όροφος Άννα ξανθιά μιλφ, σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων Ελένη μελαχρινή μιλφογκιλφ νταρντανα με 3αρι συν βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
ΚΑΥΛΗΜΕΡΕΣ!!!

Συνημμένα

• 40.jpg
    40.jpg
    728,5 KB · Εμφανίσεις: 30

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
τώρα live επιγραμματικα

Χωματιανου 11α Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Χωματιανου 11β κλειστό Αντριαννα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73β δύο λατινες, Μιχαελα ξανθιά χοντρή με τεράστιο κωλο 2.5 συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Μαρία δηλαδή η Μαρία-Χοσέ , μελαχρινή κοπελίτσα με λεπτό ωραίο κορμί 1-1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται, μέσα με 10 ευρώ κάνει και ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73α κλειστό.

Εξηκιου 18 & 18α κλειστά.

Εξηκιου 18γ Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Λιοσιων 79αρια κλειστά.

Βεργας 2 κλειστό.

Βεργας 3 αριστερά δεν είχε κοπέλα και είχαν βάλει ένα φωτιστικό στη πόρτα.

Βεργας 3 δεξιά Ελένη και η Ντιαννα ξανθοκαστανη με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α Μπαρμπορα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Βεργας 6β Άννα και επέστρεψε και η Αλινα, μελαχρινή σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, αμφότερες απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.

Βεργας 7 & 7 υπόγειο κλειστά.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μιράντα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Τροφωνιου 13 όροφος κλειστό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
συνέχεια live επιγραμματικα

Φωκαιας 7 υπόγειο πάνω πάνω στη σκάλα για να πιάνει σήμα στο κινητό με γκρι μπουρνούζι η Σάσα, απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδολαγνεια.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 υπόγειο Εμμι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 13 ισόγειο κλειστό.

Φωκαιας 17α Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 17β Κλεοπάτρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 19 & 24 κλειστά.

Φωκαιας 25α Λάουρα λατινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25β κλειστό.

Φωκαιας 27α Σοφία η πετιτ λατινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β κλειστά, κοίταξα από τη χαραμαδα και στο κάτω δεν είχε πάντως το χαρακτηριστικό λουκέτο.
IMG_20240117_121738.jpg

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Φυλής 71α Μαριάννα λατινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 71 Σανέλ λατινα, απλό πρόγραμμα, σήμερα η τσατσά την αναβάθμισε από Βενεζουέλα τις άλλες φορές σήμερα έγινε από Αργεντινή.

Φυλής 69β Βίκυ και Ελένη, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 69α Άννα Ταΐ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, αυταρχικό και ποδολαγνεια και επέστρεψε και η Μαρία η "Τσεχα", με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 67 Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 86β Τζέσικα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 86α & 84β κλειστά.

Φυλής 84α Κάτια, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 65β κλειστό.

Φυλης 65α Χριστίνα "Τσεχα", με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 61 Σόλ και Αντριαννα λατινες,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 59 κατω κλειστό.

Φυλής 59 όροφος Σαντι λατινα, σήμερα ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 αριστερά Μάγια, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 δεξιά Άννα, με πρωκτικο

Φυλής 72 αριστερά κλειστό.

Φυλής 72 δεξιά Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 66δ κλειστό.

Φυλής 66α Ιλόνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 56 κλειστό.

Φυλής 54β & 54α κλειστά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
συνέχεια σφηνάκι live επιγραμματικα

Αγκυρας 12β Αντριαννα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Αγκυρας 12α Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, σήμερα δεν ανακοινώθηκε πρωκτικο.

Αγκυρας 9 Ρωξανα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Μαρία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.

Tso kai lo

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Like
321
Πόντοι
20
Καλησπέρα μύστες...μετά τις 1 τ βράδυ ποιοι οίκοι είν' ανοιχτοί;; τι προτείνεται σε πετιτ κάτι με ελεύθερο στοματικό;;

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.288
Πόντοι
4.926
Καλησπέρα μύστες...μετά τις 1 τ βράδυ ποιοι οίκοι είν' ανοιχτοί;; τι προτείνεται σε πετιτ κάτι με ελεύθερο στοματικό;;
Για σιγουράκι, με ελεύθερο στοματικό, πήγαινε στα Φιλιππίδου 11. Έχει ένα τραβεστί, που κερνάει πίπες τους πελάτες, στο σαλόνι.

jimbo24

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Απρ 2016
Κριτικές
32
Like
1.241
Πόντοι
1.071
Καλησπέρα μάγκες. Γνωρίζει κανείς αν ανοίγει κάποιο ρδελο στη Λιοσίων, χωματιανου και πέριξ πριν τις 10:00; πχ 08:00;

Βεργας 6 γαμησι πριν τον πρώτο ελληνικό της μέρας και Κ128 24ωρο ξεφόρτωμα.

Tso kai lo

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Like
321
Πόντοι
20
Για σιγουράκι, με ελεύθερο στοματικό, πήγαινε στα Φιλιππίδου 11. Έχει ένα τραβεστί, που κερνάει πίπες τους πελάτες, στο σαλόνι.
Όχι μπρο ευχαριστώ αν ήθελα άντρα θα έλεγα τ κολλητό μου

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
720
Πόντοι
361
Στο αγώνα ειναι καλή? Υπάρχουν πρόσφατες κριτικές?

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.585
Πόντοι
5.946
Έχεις μπερδέψει τις τάνες…
Το πρώτο σχόλιο αφορά στην Μπάρμπορα, το δικό μου στην Φωτεινή.

• Χαχα
Αντιδράσεις: 2002
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom