n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 240.132
- Πόντοι
- 46.232
Ναι υπάρχουνεχουμε καποια κριτικη για ξενια?
Ναι υπάρχουνεχουμε καποια κριτικη για ξενια?
Καμία σχέση δεν έχει η τσατσά με το πόσο χρόνο κάθεται η κοπέλα μαζί σουΓια τις τσατσαδες τα χουμε πει τι πρεπει να γίνει καμια δεκαριά συναγωνιστές να κανονίσουμε να είμαστε στο σχολασμα με βασιλόπιτες αυγά και γιαουρτια μόλις βγει αυτό το βλήμα αλλά και αλλά να αρχίσουμε να πεταμε στο μπαμ και μετά τρέξιμο κατοσταρι φωνάζοντας μην ξανατολμησεις και κτυπήσει ς πορτα πριν τα 12 λεπτά μωρη γαμημενη κωλογριααααα! Κάποιος τεχνικός μύστης να συνδέσει μεγάφωνα - ντουντούκες σε 4-5 σημεια ωστε να προέρχεται η φωνή απο παντού.
Μολις πάθουν ένα τέτοιο πατατράκ να δεις αν θα ξαναβάλει το κουλό της να κτυπήσει τη πόρτα.
Εγω πάντως εχω παρατηρήσει το εξης -> Η γρια να κάθεται ολη την ωρα στο σαλόνι δεν ειναι καλός οιωνός θα μου πείς και μεσα μπορεί να κρατάει χρονόμετρο. Ειναι μη κάτσεις σε παλιόγρια.
Εχω αντιθετη αποψη για μονικα, με εμενα εκατσε 20 λεπτα, δεν βιαζοταν καθολου, μου γλυψε στηθος λαιμο, μου λεγε κατι στα αγγλικα δεν καταλαβαινα και με φιλαγε στηθος ( ξυριζομαι) με αφηνε να της βαζω δαχτυλο, ελευθερο στοματικο εκανε και γενικα. ηταν ανοιχτη σε οτιδηποτε εκτος απο γλωσοφιλα. Η τσατσα δεν χτυπησε πορτα καθολου. Η κοπελα πεντακαθαρη. Για μενα δωστης αλλη μια ευκαιρια.Τελευταίο φόλιασμα του έτους παραμονή πρωτοχρονιάς από τη Μόνικα εκ Μολδαβίας, Φιλιππίδου 11Β όροφος.
Το σαλονάρισμα της ήταν αισθησιακό και πολλά υποσχόμενο και είχε συμπαθητικό πρόσωπο, οπότε είπα να τη δοκιμάσω, απουσία καλύτερων επιλογών.
Με το που μπήκε στο δωμάτιο όμως βιαζόταν να με ξεπετάξει λες και έπρεπε να προλάβει το τρένο και μου 'λεγε έλα στο κρεβάτι κι άσε τα χάδια γιατί δεν έχουμε χρόνο...
Αν και στο σαλονάρισμα δε φαίνεται, μέσα παρατήρησα ότι έχει αρκετά περιττά κιλά και γερασμένο πρόσωπο.
Με το που ανέβηκε στο κρεβάτι πήγε κατευθείαν ν' ανοίξει το προφυλακτικό χωρίς προκαταρκτικά ενώ δε μου 'ταν καλά καλά σηκωμένη.
Η πίπα της και το σεξ είναι επίσης νευρωτικό, τα κάνει όλα γρήγορα για να σε κάνει να τελειώσεις γρήγορα (και τελικά αυτό που καταφέρνει είναι να σε ξενερώσει), ενώ δε θέλει να της αγγίζουν τα μαλλιά ή να τρώει κωλοσκάμπιλα.
Ακούστε τώρα κι αυτό.
Στα 6.5 λεπτά χτυπάει πόρτα η ξανθιά παχουλή τσατσά και η Μόνικα σηκώνεται να φύγει!
Έλα όμως που όταν μπήκε είχα βάλει χρονόμετρο και της το 'δειξα και της λέω ότι ο χρόνος που πρέπει να κάτσει είναι 10'.
Ενοχλημένη μου είπε ότι αυτό ήταν πολύ ελληνικό (!) από μέρους μου και άρχισε να μου τον παίζει κ να μου τον ρουφάει ακόμα πιο βιαστικά και μου είπε ότι αν κάτσει παραπάνω από 10' θα πρέπει να πληρώσω αλλά 20 ευρώ.
Εννοείται μου πέσε και δεν τελείωσα.
Είτε νομίζουν ότι είμαστε όλοι παρθένοι ή φαντάροι και θα μας ξεπετάξουν στο πεντάλεπτο ή απλά μας θεωρούν κορόϊδα.
Αυτά!
Και πότε ξανά!
Καμία σχέση δεν έχει η τσατσά με το πόσο χρόνο κάθεται η κοπέλα μαζί σου
Στα αρχιδια της κιόλας αυτή παίρνει τα ίδια λεφτά όσοι και να γαμησουν.
Η οδηγία δίνεται αποκλειστικά από την κοπέλα για το πότε να χτυπήσει την πόρτα
Μπορεί αυτή να σου λέει με φωνάζει με πιέζει κτλπα αλλά έτσι απαλλάσσει τον εαυτό της με σκοπό να δείξεις ενσυναίσθηση και να χύσεις επιτέλους
Εγραψα πιο πριν φιλε μουΛυπάμαι πολύ για την άσχημη εμπειρία που είχες.
Η δικιά μου εμπειρία ήταν εντελώς διαφορετική.
Παρότι φοβόμουν για φόλα μου βγήκε Λίρα Εκατό!!!
Έκατσε μέσα χωρίς γκρίνια σίγουρα 13'.
Και με ένα φίλο πριν τρεις μέρες που πήγα έκατσε μαζί του 18' γιατί αργούσε να τελειώσει.. Βέβαια η υπηρεσία χτύπησε τρεις φορές πόρτα αλλά αυτή δεν έφυγε.
Ας πει και κάποιος άλλος εμπειρία αν έχει.
Καλά τα λες αλλά κι εκει στο Αγκυρας φέρνουν όλο μεγαλοκοπέλες ολίγον τι χοντρές..... και άσχημες επίσης... Πανε οι εποχές που έφερνε ο οίκος αυτός πιπινακια. Αμα λοιπόν φωλιάζουν και οι θείτσες τότε κλαφτε τα!Αδερφέ μου δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Ποιά απο τις δύο φταίει. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Με αυτά που βλέπω ηδη απο το σαλόνι αλλα και με αυτά που διαβάζω απο τον @Pa Luki Luk εμένα μην με υπολογίζετε άλλο
στις ενημερώσεις, χρόνο για πετάμενα 20αρικα δεν έχω και να τσακώνομαι με την κάθε αμόρφωτη γριά που νομίζει οτι είναι
και ο γκουρού της ζωής επειδη όλα τα χρόνια εκανε την τσατσά.
Απο μένα μια κατάθεση στην Αγκύρας 12β προχθές που πήγε καλά η υπηρεσια αλλα και οι κοπέλες εκει φαίνονται σοβαρές.
Την ιδια γνώμη έχω και για το Παρασιού 36 με τις δύο που παιζουν εκει κάτω και πάνω.
Και αλλη μια στην Αλίκη απο Διδύμου 16 που δουλευει μονη της χωρίς τσατσάδες και αρχιδιές.
Έχει πάει σε αλλο επίπεδο θρασύτητας το πράγμα να τσακώνεσαι πλέον με τη τσατσά και με τη πουτσα έξω για το ποιο ρολοϊ υπολόγιζε 6 ή 10 λεπτά.
Τραβάτε γαμηθείτε τσατσάδες χρονόμετρα μαζί με τις φόλες γκόμενες και αντε γειά. Πλέον τα σπιτάκια που έγραψα πιο πάνω και επιστροφή-στροφή στα μασάζ για το 2024.
Καλή σας χρονιά.
Καλά τα λες αλλά κι εκει στο Αγκυρας φέρνουν όλο μεγαλοκοπέλες ολίγον τι χοντρές..... και άσχημες επίσης... Πανε οι εποχές που έφερνε ο οίκος αυτός πιπινακια. Αμα λοιπόν φωλιάζουν και οι θείτσες τότε κλαφτε τα!
Aυτοί είναι τόσο τελειωμένοι πυρφόροι που μέχρι και το ένα νεφρό τους μπορεί να τους πείσει η τάναπου να δωρίσουν.
Ναταλία ,ψιλοεντυπωσιακή γκομενέ στυλ εκ πρώτης όψεως, σοκολά ω λαί χρώμα δέρματος ,καλή φάτσα,Φοβερή ενημέρωση...
Θυμάσαι όνομα ή τατουάζ?
Εγώ μασάζ μονο πλεον. Αντε και κανα new entry που θα έχει φαγωθεί όλο το Bou ότι είναι καλή όπως με την Ιρίνα Φωκαιας 27, έτσι για το παλμαρε.Δυστυχώς ναί. Κάτι κερδίζεις , κάπου αλλού θα χάσεις ρε φίλε.
Διδυμου 16 ειναι η Αλίκη το οποίο ειναι το ιδεατό σκηνικό μπουρδέλου για μένα. Αλλα και η Αλίκη τα έχει τα χρονάκια της δεν ειναι μπεμπέκα ωστόσο.... μολις περάσεις δωμάτιο κλειδώνει τη πόρτα οποτε νιώθεις πολυ πιο άνετα και δεν βιάζεται κερδίζεις δηλαδή πολύ σε σκηνικό/συμπεριφορά κοπέλας αλλα χάνεις λίγο στην εμφάνιση.
Οι μικρές έχουν αλαζονεία ρε φίλε νομίζουν πως οτι μαλακία και αν κάνουν ο πούτσος θα είναι σίδερο λογω της εμ΄φανισης. Ε δεν πάει ετσι πάντοτε.
Τέλοςπαντων καλύτερα 2-3 καλές καταθέσεις σε κανα μασάζ απο εδω και στο εξής και ενα μπουρδέλακι παρά 4 καταθέσεις μπουρδελάκια και οι 3 μάπα.