Μιλώντας για λατίνες, έφαγα αυτές τις μέρες δύο φόλες μεγατόνων.
Η πρώτη ήταν από τη Βερόνικα από Βενεζουέλα στο Φυλής 71Β (όροφο), ενώ
η δεύτερη από την κολομβιανή Νικόλ στο Φωκαίας 13 υπόγειο σε συνεργασία με τη μαυρομάλλα κοντόχοντρη νευρική βάβω τσατσά που δουλεύει και στο Λιοσίων 73 πάνω.
Φρικτές εμπειρίες, πεταμένα λεφτά.
Θα τα γράψω πιο αναλυτικά σε επόμενο ποστ.
Προς το παρόν μακριά κι απ' τις τρεις!
Ας γράψω και για την αρχιφολάρα Βερόνικα από Βενεζουέλα στο Φυλής 71Β (όροφο).
Η συγκεκριμένη απατεώνισσα λοιπόν κάνει ένα σαλονάρισμα με αυτοπεποίθηση, χαιρετάει και ρίχνει πονηρές ματιές και χαμόγελα για να σε ξεγελάσει.
Με το που μπήκε στο δωμάτιο όμως, ψυχρή και σοβαρή, άκουσον άκουσον μου γκρίνιαξε ρωτώντας με ενοχλημένη γιατί είχα ξαναπεράσει να τη δω και έφυγα χωρίς να μπω!
Πήγα να τη χαϊδέψω και καθόταν ακίνητη σαν άγαλμα και στην αρχή δεν ήθελε να βγάλει το σουτιέν.
Επίσης όταν στήθηκε στα 4 ο κώλος της ήταν γεμάτος τρίχες, αηδία!
Όταν ξάπλωσε με κοίταζε με βλοσυρό και ξινισμένο ύφος και με απέχθεια λες και της σκότωσα τη μάνα, ενώ ακούστε αυτό, κάποια στιγμή μπήκαν κάτι συναγωνιστές στον οίκο που σπάγαν πλάκα και φώναζαν το όνομά της και αυτή γέλαγε μ'αυτό.
Αντί δηλαδή να χει το μυαλό της να κάνει τη δουλειά της που είναι να ευχαριστήσει τον πελάτη στο δωμάτιο, αυτή γέλαγε με τους απ' έξω και όταν γύριζε και με ξανακοιτάγε ξανασοβάρευε!
Πριν μπει ήμουν με την πούτσα κάγκελο και μ' όλα αυτά μου πέσε και δεν ξανασηκώθηκε.
Ρε παιδιά είναι απίστευτο ότι τις πληρώνουμε τις παλιοκαριόλες, τους φερόμαστε με σεβασμό και εισπράττουμε από μερικές μίσος κι από πάνω!
Πληρώνουμε για φριχτές εμπειρίες που εκ των υστέρων δε θα θέλαμε να ζήσουμε ακόμα και να μας πληρώνανε!
Και για να προλάβω μερικούς, είμαι και εμφανίσιμος και πεντακάθαρος, δεν είχε κάποιον αντικειμενικό λόγο να μου φερθεί έτσι.
Επίσης μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται φρέσκιες μετανάστριες που το αναμενόμενο θα 'ταν να 'ναι ψαρωμένες και όλο προθυμία να ικανοποιήσουν το πελάτη να 'χουν τέτοιες κωλοσυμπεριφορές?
Αποκλείω ότι είναι θύμα trafficking, γιατί τότε δε θα απολάμβανε το χαβαλέ των άλλων πελατών που την περίμεναν.
Στο τέλος, είχε το θράσος να μου πει ότι χρειάζομαι περισσότερο χρόνο η βρωμιάρα.
Μακριά και απέλαση χθες!