Το να πηγαίνεις σε οίκους προσωπικά για εμένα είναι σαν να πηγαίνω σε luna park. Δεν θεωρώ ότι κάποιος κερατώνει την κοπέλα - γυναίκα του , προσωπικά κερατο θα το θεωρούσα αν μιλούσα με μια ενώ έχω σχέση και έβγαινα παράλληλα κλπ.Αδερφέ μερικοί έχω μέσα δεν έχουν κάνει σχεδόν ποτέ σχέση εδώ βλέπεις πηγαίνουν Πρωτοχρονιά σε όλα τα μπουρδελα όπως και παραμονή όπως και γενικά κάθε μέρα είναι δυνατόν αυτοί να μπορούν να γαμησουν χώρις να πληρώσουν? Η μόνη λύση γ αυτούς είναι να βρουν μια άσχημη και σχετικά μεγάλη σεξεργατρια η οποία θέλει να γλιτώσει τους πάκι που πηγαίνει για 5ευρω το 15λεπτπο και να βγαίνει μαζί τους μπας και της βάλουν στεφανι και τους φάει τα φράγκα... Αν και για 2-3 εδώ μέσα πιστεύω ότι είναι τόσο άσχημοι που δεν θα τους τύχει ούτε αυτό και ας γαμανε καθημερινά στα bou εδώ και 15 χρόνια
Επίσης μου έχουν τύχει 3 σκηνικά και τα 2 από τα 3 με στουντιοκοριτσα που ζήτησαν αυτές επικοινωνία. Αν πας σε οίκους και κρατάς επαφή και βγαίνεις με τις κοπέλες για εμένα υπάρχει θέμα αυτοεκτίμησης του εκάστοτε ανθρώπου. Δεν σε σέβεσαι ακόμα και ελεύθερος να είσαι και να μην έχεις σχέση. Άσε που τις περισσότερες φορές ο χαμένος της υπόθεσης ειναι ο τύπος , γιατί αν μια γυναίκα έχει μάθει να βγάζει 4-6κ τον μήνα με αυτόν τον τρόπο , θα έχει και τα ανάλογα γούστα πχ ουσίες κλπ χωριά τα παλούκια που θα τρώει στην «δουλειά» της.