You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
Aυτοί είναι τόσο τελειωμένοι πυρφόροι που μέχρι και το ένα νεφρό τους μπορεί να τους πείσει η τάναπου να δωρίσουν.Ένας τύπος κρατουσε τσάντα από Πλαίσιο , νομιζω ειδα μεσα Iphone 15 pro max. Λεφτα υπάρχουν.
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 486
Βουρ στον πατσά πιτσιρίκο....δεν έχει σημασία αν το μουνι είναι πληρωτεο η όχι....το βασικό είναι να θέλει να γαμηθειΔε ξέρω που να το γραψω σαν απορία, οπότε θα το γράψω εδω. Πέρασμα πριν καμία ώρα με Ναταλί μιλφαρα Φώκαιας 27. Απίστευτα δυνατή, φοβερό ξαλαφρωμα. Ένιωσα λες και άδειασε το κεφάλι μου από σκέψεις τα υπόλοιπα τα έχω ξανά γράψει για τον αγώνα. Τώρα πάω στην ερώτηση. Ως πιτσιρικάς (20) έχω την ατυχία( μαλακια) ότι επαφή έχω με το σεξ να είναι όλες επί πληρωμή. Και ερωτώ όλους τους μύστες του bou που έχουν φάει το σεξ (και τα μουνια) με το κουτάλι. Αν το πληρωμένο σεξ( μια απλή συναλλαγή χρήματος με υπηρεσίες) μπορεί να γίνει τόσο καλό, το σεξ με μια που γουστάρεις και γουστάρει, είναι ακόμα πιο καλό? Πόσο καλό? Ή η επαγγελματιας πάντα ξέρει περισσότερα?(εξαιρούνται οι λατινοφολες που μας τρων τα 20αρικα χφτου) αυτά από μένα. Μακάρι το 24 να φέρει πολλά μουνια στη πούτσα σας και λεφτά στις τσέπες σας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σοβαρά ε? Για πες...Κάποτε που νόμιζα ότι ό'τι πετάει τρώγεται τα είχα με τέσσερις του χώρου όχι ταυτόχρονα, μια τσέχα δύο ρωσίδες και μια νέα καζάκα που κανόνιζε έσκορτ κατ'οίκον. Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ήταν ψυχοφθόρο από πολλές απόψεις .
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 486
Κατ εμέ (νομίζω έχει ξανασυζητηθεί το θέμα) είστε λάθος....δλδ αυτές δεν έχουν δικαίωμα ρε παίδες να πάρουν η να δώσουν μια αγκαλιά...μόνο πουτσα+εικοσαριο??... γνώμη μου βέβαιαΤυπε με αυτή τη σχέση τουλάχιστον θα ξέρεις όταν σου λέει γαμηθηκα σήμερα στη δουλειά!!! Οτι λέει αλήθεια!
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά στην ομάδα,δοκιμή πριν από λίγο με τη Νάταλι Φώκαιας 27,αυτή πρέπει να την έχω ξανά πάρει σε άλλο μαγαζί αλλά δεν θυμάμαι.
Πρόκειται για μιλφαρα ξανθιά Ρωσίδα,με τις ατέλειες της αλλά με μπρίο που δύσκολα συναντάς πλέον.Σρο σώμα μοιάζει πολύ με τη Βαλέρια που δούλευε παλιά σε αυτόν τον οίκο.
Η κοπέλα είναι φωτιά,πιπαρα διαστημική από τσόντα,καυλιάρα στο κρεβάτι λες και είναι γκόμενα σου και όμορφη.
Μπήκε καλά το 2024,η συνέδρια θα επαναληφθει λίαν συντόμως.
Πρόκειται για μιλφαρα ξανθιά Ρωσίδα,με τις ατέλειες της αλλά με μπρίο που δύσκολα συναντάς πλέον.Σρο σώμα μοιάζει πολύ με τη Βαλέρια που δούλευε παλιά σε αυτόν τον οίκο.
Η κοπέλα είναι φωτιά,πιπαρα διαστημική από τσόντα,καυλιάρα στο κρεβάτι λες και είναι γκόμενα σου και όμορφη.
Μπήκε καλά το 2024,η συνέδρια θα επαναληφθει λίαν συντόμως.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.800
- Πόντοι
- 41.129
Γιατί ρε τυπε μας σιχαίνεσαι? Μια οικογένεια ειμαστε εδω μεσα Εκει που χύνει ο ένας πάει και γλείφει ο άλλος ετσι παει.. αντισώματα.Ρε πουστη μου και την είχα βάλει στόχο
Το πρώτο χτύπημα ήταν η κριτική του δμτρχχχ
Τώρα διαβάζω αυτό
Ε αησταδιαλα σιχαμενη
Τελευταία τροποποίηση:
mpourdelokratoras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.084
- Πόντοι
- 201
μια γρηγορη περατζαδα στην φυλης οπου τα περισσοτερα ηταν κλειστα μετα τις 21:00,θα αναφερθω ομως σε 3 που μπηκα,στο φωκαιας 17α η ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ για χρονια ξενια που μεσουρανησε καποτε στο β(οροφος),δυστυχως πηρε καποια παραπανισια κιλα και ξενερωμενος εφυγα,φυλης με φωκαιας γωνια η αννα(με τον κωλαρο για αμαρτιες)οπου αν τις μυρισει το παραμικρο επανω σου ετοιμασου να γαμησεις κομοδινο,τελος φυλης 56 ξανθο πιπινατο λατινακι με τρελο κωλι και ζουζουνιαρικο ντυσιμο περιμενει τους ΑΠΕΙΡΟΥΣ μπουρδελιαρηδες να ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΝ το 20ρικο τους,αυτα!!!
τι δηλαδή, ισχυεί το πρώτο που'πα ;Γνωστό είναι ρε συ.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.095
- Πόντοι
- 46.232
κάποια....πες καμία 15αρια και είσαι μέσα, το μόνο θετικό πως μεγάλωσε κάπως το βυζι,στο φωκαιας 17α η ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ για χρονια ξενια που μεσουρανησε καποτε στο β(οροφος),δυστυχως πηρε καποια παραπανισια κιλα και ξενερωμενος εφυγα
Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.776
- Πόντοι
- 486
Ότι έχει πάει σε γραφείοτι δηλαδή, ισχυεί το πρώτο που'πα ;
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.970
- Πόντοι
- 13.636
Φοβερή ενημέρωση...πριν καμία ώρα φυλής αρκετά σπίτια κλειστά..
Θυμάσαι όνομα ή τατουάζ?τελος φυλης 56 ξανθο πιπινατο λατινακι με τρελο κωλι και ζουζουνιαρικο ντυσιμο περιμενει τους ΑΠΕΙΡΟΥΣ μπουρδελιαρηδες να ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΝ το 20ρικο
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.970
- Πόντοι
- 13.636
Φυλής 59 όροφος δοκιμάστηκε η Μοντέλα Λατίνα Σάντι!!!
Ελεύθερο αν και ανακοινώνεται Δεν κάνει.
Με έξτρα Μαρουλάκι όμως αλλάζουν Όλα!!!
Έχει δουλέψει και σε γνωστό Bar της Λεωφόρου Συγγρού.
Λεπτομέρειες στην κριτική!
Ελεύθερο αν και ανακοινώνεται Δεν κάνει.
Με έξτρα Μαρουλάκι όμως αλλάζουν Όλα!!!
Έχει δουλέψει και σε γνωστό Bar της Λεωφόρου Συγγρού.
Λεπτομέρειες στην κριτική!
Thatweirdone
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 265
- Πόντοι
- 21
Καλη χρονια ,υγεια κυριος και οτι και να γινει θα ειμαστε ενταξει.Ειμαι περιεργος αν περασε κανεις την νεα χρονια μεταξουργειο
Τελευταίο φόλιασμα του έτους παραμονή πρωτοχρονιάς από τη Μόνικα εκ Μολδαβίας, Φιλιππίδου 11Β όροφος.
Το σαλονάρισμα της ήταν αισθησιακό και πολλά υποσχόμενο και είχε συμπαθητικό πρόσωπο, οπότε είπα να τη δοκιμάσω, απουσία καλύτερων επιλογών.
Με το που μπήκε στο δωμάτιο όμως βιαζόταν να με ξεπετάξει λες και έπρεπε να προλάβει το τρένο και μου 'λεγε έλα στο κρεβάτι κι άσε τα χάδια γιατί δεν έχουμε χρόνο...
Αν και στο σαλονάρισμα δε φαίνεται, μέσα παρατήρησα ότι έχει αρκετά περιττά κιλά και γερασμένο πρόσωπο.
Με το που ανέβηκε στο κρεβάτι πήγε κατευθείαν ν' ανοίξει το προφυλακτικό χωρίς προκαταρκτικά ενώ δε μου 'ταν καλά καλά σηκωμένη.
Η πίπα της και το σεξ είναι επίσης νευρωτικό, τα κάνει όλα γρήγορα για να σε κάνει να τελειώσεις γρήγορα (και τελικά αυτό που καταφέρνει είναι να σε ξενερώσει), ενώ δε θέλει να της αγγίζουν τα μαλλιά ή να τρώει κωλοσκάμπιλα.
Ακούστε τώρα κι αυτό.
Στα 6.5 λεπτά χτυπάει πόρτα η ξανθιά παχουλή τσατσά και η Μόνικα σηκώνεται να φύγει!
Έλα όμως που όταν μπήκε είχα βάλει χρονόμετρο και της το 'δειξα και της λέω ότι ο χρόνος που πρέπει να κάτσει είναι 10'.
Ενοχλημένη μου είπε ότι αυτό ήταν πολύ ελληνικό (!) από μέρους μου και άρχισε να μου τον παίζει κ να μου τον ρουφάει ακόμα πιο βιαστικά και μου είπε ότι αν κάτσει παραπάνω από 10' θα πρέπει να πληρώσω αλλά 20 ευρώ.
Εννοείται μου πέσε και δεν τελείωσα.
Είτε νομίζουν ότι είμαστε όλοι παρθένοι ή φαντάροι και θα μας ξεπετάξουν στο πεντάλεπτο ή απλά μας θεωρούν κορόϊδα.
Αυτά!
Και πότε ξανά!
Το σαλονάρισμα της ήταν αισθησιακό και πολλά υποσχόμενο και είχε συμπαθητικό πρόσωπο, οπότε είπα να τη δοκιμάσω, απουσία καλύτερων επιλογών.
Με το που μπήκε στο δωμάτιο όμως βιαζόταν να με ξεπετάξει λες και έπρεπε να προλάβει το τρένο και μου 'λεγε έλα στο κρεβάτι κι άσε τα χάδια γιατί δεν έχουμε χρόνο...
Αν και στο σαλονάρισμα δε φαίνεται, μέσα παρατήρησα ότι έχει αρκετά περιττά κιλά και γερασμένο πρόσωπο.
Με το που ανέβηκε στο κρεβάτι πήγε κατευθείαν ν' ανοίξει το προφυλακτικό χωρίς προκαταρκτικά ενώ δε μου 'ταν καλά καλά σηκωμένη.
Η πίπα της και το σεξ είναι επίσης νευρωτικό, τα κάνει όλα γρήγορα για να σε κάνει να τελειώσεις γρήγορα (και τελικά αυτό που καταφέρνει είναι να σε ξενερώσει), ενώ δε θέλει να της αγγίζουν τα μαλλιά ή να τρώει κωλοσκάμπιλα.
Ακούστε τώρα κι αυτό.
Στα 6.5 λεπτά χτυπάει πόρτα η ξανθιά παχουλή τσατσά και η Μόνικα σηκώνεται να φύγει!
Έλα όμως που όταν μπήκε είχα βάλει χρονόμετρο και της το 'δειξα και της λέω ότι ο χρόνος που πρέπει να κάτσει είναι 10'.
Ενοχλημένη μου είπε ότι αυτό ήταν πολύ ελληνικό (!) από μέρους μου και άρχισε να μου τον παίζει κ να μου τον ρουφάει ακόμα πιο βιαστικά και μου είπε ότι αν κάτσει παραπάνω από 10' θα πρέπει να πληρώσω αλλά 20 ευρώ.
Εννοείται μου πέσε και δεν τελείωσα.
Είτε νομίζουν ότι είμαστε όλοι παρθένοι ή φαντάροι και θα μας ξεπετάξουν στο πεντάλεπτο ή απλά μας θεωρούν κορόϊδα.
Αυτά!
Και πότε ξανά!
Papoutsaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 760
- Πόντοι
- 81
Κορόῖδα μας θεωρούν! Μήπως είμαστε;
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.770
- Πόντοι
- 3.246
έτσι φίλε βάλε κι εσύ το λιθαράκι σου στον καθημερινό αγώνα της αναλυτικής ενημέρωσηςπριν καμία ώρα φυλής αρκετά σπίτια κλειστά..
Ας γράψω και για την αρχιφολάρα Βερόνικα από Βενεζουέλα στο Φυλής 71Β (όροφο).Μιλώντας για λατίνες, έφαγα αυτές τις μέρες δύο φόλες μεγατόνων.
Η πρώτη ήταν από τη Βερόνικα από Βενεζουέλα στο Φυλής 71Β (όροφο), ενώ
η δεύτερη από την κολομβιανή Νικόλ στο Φωκαίας 13 υπόγειο σε συνεργασία με τη μαυρομάλλα κοντόχοντρη νευρική βάβω τσατσά που δουλεύει και στο Λιοσίων 73 πάνω.
Φρικτές εμπειρίες, πεταμένα λεφτά.
Θα τα γράψω πιο αναλυτικά σε επόμενο ποστ.
Προς το παρόν μακριά κι απ' τις τρεις!
Η συγκεκριμένη απατεώνισσα λοιπόν κάνει ένα σαλονάρισμα με αυτοπεποίθηση, χαιρετάει και ρίχνει πονηρές ματιές και χαμόγελα για να σε ξεγελάσει.
Με το που μπήκε στο δωμάτιο όμως, ψυχρή και σοβαρή, άκουσον άκουσον μου γκρίνιαξε ρωτώντας με ενοχλημένη γιατί είχα ξαναπεράσει να τη δω και έφυγα χωρίς να μπω!
Πήγα να τη χαϊδέψω και καθόταν ακίνητη σαν άγαλμα και στην αρχή δεν ήθελε να βγάλει το σουτιέν.
Επίσης όταν στήθηκε στα 4 ο κώλος της ήταν γεμάτος τρίχες, αηδία!
Όταν ξάπλωσε με κοίταζε με βλοσυρό και ξινισμένο ύφος και με απέχθεια λες και της σκότωσα τη μάνα, ενώ ακούστε αυτό, κάποια στιγμή μπήκαν κάτι συναγωνιστές στον οίκο που σπάγαν πλάκα και φώναζαν το όνομά της και αυτή γέλαγε μ'αυτό.
Αντί δηλαδή να χει το μυαλό της να κάνει τη δουλειά της που είναι να ευχαριστήσει τον πελάτη στο δωμάτιο, αυτή γέλαγε με τους απ' έξω και όταν γύριζε και με ξανακοιτάγε ξανασοβάρευε!
Πριν μπει ήμουν με την πούτσα κάγκελο και μ' όλα αυτά μου πέσε και δεν ξανασηκώθηκε.
Ρε παιδιά είναι απίστευτο ότι τις πληρώνουμε τις παλιοκαριόλες, τους φερόμαστε με σεβασμό και εισπράττουμε από μερικές μίσος κι από πάνω!
Πληρώνουμε για φριχτές εμπειρίες που εκ των υστέρων δε θα θέλαμε να ζήσουμε ακόμα και να μας πληρώνανε!
Και για να προλάβω μερικούς, είμαι και εμφανίσιμος και πεντακάθαρος, δεν είχε κάποιον αντικειμενικό λόγο να μου φερθεί έτσι.
Επίσης μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται φρέσκιες μετανάστριες που το αναμενόμενο θα 'ταν να 'ναι ψαρωμένες και όλο προθυμία να ικανοποιήσουν το πελάτη να 'χουν τέτοιες κωλοσυμπεριφορές?
Αποκλείω ότι είναι θύμα trafficking, γιατί τότε δε θα απολάμβανε το χαβαλέ των άλλων πελατών που την περίμεναν.
Στο τέλος, είχε το θράσος να μου πει ότι χρειάζομαι περισσότερο χρόνο η βρωμιάρα.
Μακριά και απέλαση χθες!
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.432
- Πόντοι
- 446
Δεν σεβάστηκες το δικαιμωμα της να φερει τριχες στον πρωκτο της ομως. Θα επρεπει να ενθουσιαστεις που μια συγχρονη γυναικα επιλεγει να εχει μια τριχωτη κωλοτρυπιδα.Ας γράψω και για την αρχιφολάρα Βερόνικα από Βενεζουέλα στο Φυλής 71Β (όροφο).
Η συγκεκριμένη απατεώνισσα λοιπόν κάνει ένα σαλονάρισμα με αυτοπεποίθηση, χαιρετάει και ρίχνει πονηρές ματιές και χαμόγελα για να σε ξεγελάσει.
Με το που μπήκε στο δωμάτιο όμως, ψυχρή και σοβαρή, άκουσον άκουσον μου γκρίνιαξε ρωτώντας με ενοχλημένη γιατί είχα ξαναπεράσει να τη δω και έφυγα χωρίς να μπω!
Πήγα να τη χαϊδέψω και καθόταν ακίνητη σαν άγαλμα και στην αρχή δεν ήθελε να βγάλει το σουτιέν.
Επίσης όταν στήθηκε στα 4 ο κώλος της ήταν γεμάτος τρίχες, αηδία!
Όταν ξάπλωσε με κοίταζε με βλοσυρό και ξινισμένο ύφος και με απέχθεια λες και της σκότωσα τη μάνα, ενώ ακούστε αυτό, κάποια στιγμή μπήκαν κάτι συναγωνιστές στον οίκο που σπάγαν πλάκα και φώναζαν το όνομά της και αυτή γέλαγε μ'αυτό.
Αντί δηλαδή να χει το μυαλό της να κάνει τη δουλειά της που είναι να ευχαριστήσει τον πελάτη στο δωμάτιο, αυτή γέλαγε με τους απ' έξω και όταν γύριζε και με ξανακοιτάγε ξανασοβάρευε!
Πριν μπει ήμουν με την πούτσα κάγκελο και μ' όλα αυτά μου πέσε και δεν ξανασηκώθηκε.
Ρε παιδιά είναι απίστευτο ότι τις πληρώνουμε τις παλιοκαριόλες, τους φερόμαστε με σεβασμό και εισπράττουμε από μερικές μίσος κι από πάνω!
Πληρώνουμε για φριχτές εμπειρίες που εκ των υστέρων δε θα θέλαμε να ζήσουμε ακόμα και να μας πληρώνανε!
Και για να προλάβω μερικούς, είμαι και εμφανίσιμος και πεντακάθαρος, δεν είχε κάποιον αντικειμενικό λόγο να μου φερθεί έτσι.
Επίσης μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται φρέσκιες μετανάστριες που το αναμενόμενο θα 'ταν να 'ναι ψαρωμένες και όλο προθυμία να ικανοποιήσουν το πελάτη να 'χουν τέτοιες κωλοσυμπεριφορές?
Αποκλείω ότι είναι θύμα trafficking, γιατί τότε δε θα απολάμβανε το χαβαλέ των άλλων πελατών που την περίμεναν.
Στο τέλος, είχε το θράσος να μου πει ότι χρειάζομαι περισσότερο χρόνο η βρωμιάρα.
Μακριά και απέλαση χθες!
Καλησπερα συναγωνιστες. Μπορει να μην εχει να κανει με το θεμα αυτο αλλα ηθελα καπου να μοιραστω την ιστορια μου. Χθες σε βολτα στη Λιοσιων περασα στο 73Β οπου ηταν ανοιχτο. Ανεβηκα πανω και ηταν παντελως αδειο, ουτε τσατσα ουτε κοπελες τιποτα. Τα φωτα να τονισω δουλευαν κανονικα τοσο τα εξω απτο μουρδελο οσο και μεσα. Κατεβαινω τις σκαλες κατω να φυγω και η πορτα οχι απλα ειχε κλεισει, αλλα ηταν κλειδωμενη. Περασα 1 ωρα κλειδωμενος μεσα μεχρι να βρω βοηθεια και να μου ανοιξει η τσατσα απο το 73Α. Με λιγα λογια ανοιξε υπεροχα η χρονια, 1/1/24 κλειδωμενος σε μπουρδελο. Ακεχαστες εμπειριες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις