You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 69
- Like
- 22.392
- Πόντοι
- 19.236
Φοβερή ενημέρωση...πριν καμία ώρα φυλής αρκετά σπίτια κλειστά..
Θυμάσαι όνομα ή τατουάζ?τελος φυλης 56 ξανθο πιπινατο λατινακι με τρελο κωλι και ζουζουνιαρικο ντυσιμο περιμενει τους ΑΠΕΙΡΟΥΣ μπουρδελιαρηδες να ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΝ το 20ρικο
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 69
- Like
- 22.392
- Πόντοι
- 19.236
Φυλής 59 όροφος δοκιμάστηκε η Μοντέλα Λατίνα Σάντι!!!
Ελεύθερο αν και ανακοινώνεται Δεν κάνει.
Με έξτρα Μαρουλάκι όμως αλλάζουν Όλα!!!
Έχει δουλέψει και σε γνωστό Bar της Λεωφόρου Συγγρού.
Λεπτομέρειες στην κριτική!
Ελεύθερο αν και ανακοινώνεται Δεν κάνει.
Με έξτρα Μαρουλάκι όμως αλλάζουν Όλα!!!
Έχει δουλέψει και σε γνωστό Bar της Λεωφόρου Συγγρού.
Λεπτομέρειες στην κριτική!
Thatweirdone
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 265
- Πόντοι
- 21
Καλη χρονια ,υγεια κυριος και οτι και να γινει θα ειμαστε ενταξει.Ειμαι περιεργος αν περασε κανεις την νεα χρονια μεταξουργειο
Τελευταίο φόλιασμα του έτους παραμονή πρωτοχρονιάς από τη Μόνικα εκ Μολδαβίας, Φιλιππίδου 11Β όροφος.
Το σαλονάρισμα της ήταν αισθησιακό και πολλά υποσχόμενο και είχε συμπαθητικό πρόσωπο, οπότε είπα να τη δοκιμάσω, απουσία καλύτερων επιλογών.
Με το που μπήκε στο δωμάτιο όμως βιαζόταν να με ξεπετάξει λες και έπρεπε να προλάβει το τρένο και μου 'λεγε έλα στο κρεβάτι κι άσε τα χάδια γιατί δεν έχουμε χρόνο...
Αν και στο σαλονάρισμα δε φαίνεται, μέσα παρατήρησα ότι έχει αρκετά περιττά κιλά και γερασμένο πρόσωπο.
Με το που ανέβηκε στο κρεβάτι πήγε κατευθείαν ν' ανοίξει το προφυλακτικό χωρίς προκαταρκτικά ενώ δε μου 'ταν καλά καλά σηκωμένη.
Η πίπα της και το σεξ είναι επίσης νευρωτικό, τα κάνει όλα γρήγορα για να σε κάνει να τελειώσεις γρήγορα (και τελικά αυτό που καταφέρνει είναι να σε ξενερώσει), ενώ δε θέλει να της αγγίζουν τα μαλλιά ή να τρώει κωλοσκάμπιλα.
Ακούστε τώρα κι αυτό.
Στα 6.5 λεπτά χτυπάει πόρτα η ξανθιά παχουλή τσατσά και η Μόνικα σηκώνεται να φύγει!
Έλα όμως που όταν μπήκε είχα βάλει χρονόμετρο και της το 'δειξα και της λέω ότι ο χρόνος που πρέπει να κάτσει είναι 10'.
Ενοχλημένη μου είπε ότι αυτό ήταν πολύ ελληνικό (!) από μέρους μου και άρχισε να μου τον παίζει κ να μου τον ρουφάει ακόμα πιο βιαστικά και μου είπε ότι αν κάτσει παραπάνω από 10' θα πρέπει να πληρώσω αλλά 20 ευρώ.
Εννοείται μου πέσε και δεν τελείωσα.
Είτε νομίζουν ότι είμαστε όλοι παρθένοι ή φαντάροι και θα μας ξεπετάξουν στο πεντάλεπτο ή απλά μας θεωρούν κορόϊδα.
Αυτά!
Και πότε ξανά!
Το σαλονάρισμα της ήταν αισθησιακό και πολλά υποσχόμενο και είχε συμπαθητικό πρόσωπο, οπότε είπα να τη δοκιμάσω, απουσία καλύτερων επιλογών.
Με το που μπήκε στο δωμάτιο όμως βιαζόταν να με ξεπετάξει λες και έπρεπε να προλάβει το τρένο και μου 'λεγε έλα στο κρεβάτι κι άσε τα χάδια γιατί δεν έχουμε χρόνο...
Αν και στο σαλονάρισμα δε φαίνεται, μέσα παρατήρησα ότι έχει αρκετά περιττά κιλά και γερασμένο πρόσωπο.
Με το που ανέβηκε στο κρεβάτι πήγε κατευθείαν ν' ανοίξει το προφυλακτικό χωρίς προκαταρκτικά ενώ δε μου 'ταν καλά καλά σηκωμένη.
Η πίπα της και το σεξ είναι επίσης νευρωτικό, τα κάνει όλα γρήγορα για να σε κάνει να τελειώσεις γρήγορα (και τελικά αυτό που καταφέρνει είναι να σε ξενερώσει), ενώ δε θέλει να της αγγίζουν τα μαλλιά ή να τρώει κωλοσκάμπιλα.
Ακούστε τώρα κι αυτό.
Στα 6.5 λεπτά χτυπάει πόρτα η ξανθιά παχουλή τσατσά και η Μόνικα σηκώνεται να φύγει!
Έλα όμως που όταν μπήκε είχα βάλει χρονόμετρο και της το 'δειξα και της λέω ότι ο χρόνος που πρέπει να κάτσει είναι 10'.
Ενοχλημένη μου είπε ότι αυτό ήταν πολύ ελληνικό (!) από μέρους μου και άρχισε να μου τον παίζει κ να μου τον ρουφάει ακόμα πιο βιαστικά και μου είπε ότι αν κάτσει παραπάνω από 10' θα πρέπει να πληρώσω αλλά 20 ευρώ.
Είτε νομίζουν ότι είμαστε όλοι παρθένοι ή φαντάροι και θα μας ξεπετάξουν στο πεντάλεπτο ή απλά μας θεωρούν κορόϊδα.
Αυτά!
Και πότε ξανά!
Papoutsaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 895
- Πόντοι
- 81
Κορόῖδα μας θεωρούν! Μήπως είμαστε;
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.426
- Πόντοι
- 3.246
έτσι φίλε βάλε κι εσύ το λιθαράκι σου στον καθημερινό αγώνα της αναλυτικής ενημέρωσηςπριν καμία ώρα φυλής αρκετά σπίτια κλειστά..
Ας γράψω και για την αρχιφολάρα Βερόνικα από Βενεζουέλα στο Φυλής 71Β (όροφο).Μιλώντας για λατίνες, έφαγα αυτές τις μέρες δύο φόλες μεγατόνων.
Η πρώτη ήταν από τη Βερόνικα από Βενεζουέλα στο Φυλής 71Β (όροφο), ενώ
η δεύτερη από την κολομβιανή Νικόλ στο Φωκαίας 13 υπόγειο σε συνεργασία με τη μαυρομάλλα κοντόχοντρη νευρική βάβω τσατσά που δουλεύει και στο Λιοσίων 73 πάνω.
Φρικτές εμπειρίες, πεταμένα λεφτά.
Θα τα γράψω πιο αναλυτικά σε επόμενο ποστ.
Προς το παρόν μακριά κι απ' τις τρεις!
Η συγκεκριμένη απατεώνισσα λοιπόν κάνει ένα σαλονάρισμα με αυτοπεποίθηση, χαιρετάει και ρίχνει πονηρές ματιές και χαμόγελα για να σε ξεγελάσει.
Με το που μπήκε στο δωμάτιο όμως, ψυχρή και σοβαρή, άκουσον άκουσον μου γκρίνιαξε ρωτώντας με ενοχλημένη γιατί είχα ξαναπεράσει να τη δω και έφυγα χωρίς να μπω!
Πήγα να τη χαϊδέψω και καθόταν ακίνητη σαν άγαλμα και στην αρχή δεν ήθελε να βγάλει το σουτιέν.
Επίσης όταν στήθηκε στα 4 ο κώλος της ήταν γεμάτος τρίχες, αηδία!
Όταν ξάπλωσε με κοίταζε με βλοσυρό και ξινισμένο ύφος και με απέχθεια λες και της σκότωσα τη μάνα, ενώ ακούστε αυτό, κάποια στιγμή μπήκαν κάτι συναγωνιστές στον οίκο που σπάγαν πλάκα και φώναζαν το όνομά της και αυτή γέλαγε μ'αυτό.
Αντί δηλαδή να χει το μυαλό της να κάνει τη δουλειά της που είναι να ευχαριστήσει τον πελάτη στο δωμάτιο, αυτή γέλαγε με τους απ' έξω και όταν γύριζε και με ξανακοιτάγε ξανασοβάρευε!
Πριν μπει ήμουν με την πούτσα κάγκελο και μ' όλα αυτά μου πέσε και δεν ξανασηκώθηκε.
Ρε παιδιά είναι απίστευτο ότι τις πληρώνουμε τις παλιοκαριόλες, τους φερόμαστε με σεβασμό και εισπράττουμε από μερικές μίσος κι από πάνω!
Πληρώνουμε για φριχτές εμπειρίες που εκ των υστέρων δε θα θέλαμε να ζήσουμε ακόμα και να μας πληρώνανε!
Και για να προλάβω μερικούς, είμαι και εμφανίσιμος και πεντακάθαρος, δεν είχε κάποιον αντικειμενικό λόγο να μου φερθεί έτσι.
Επίσης μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται φρέσκιες μετανάστριες που το αναμενόμενο θα 'ταν να 'ναι ψαρωμένες και όλο προθυμία να ικανοποιήσουν το πελάτη να 'χουν τέτοιες κωλοσυμπεριφορές?
Αποκλείω ότι είναι θύμα trafficking, γιατί τότε δε θα απολάμβανε το χαβαλέ των άλλων πελατών που την περίμεναν.
Στο τέλος, είχε το θράσος να μου πει ότι χρειάζομαι περισσότερο χρόνο η βρωμιάρα.
Μακριά και απέλαση χθες!
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.507
- Πόντοι
- 446
Δεν σεβάστηκες το δικαιμωμα της να φερει τριχες στον πρωκτο της ομως. Θα επρεπει να ενθουσιαστεις που μια συγχρονη γυναικα επιλεγει να εχει μια τριχωτη κωλοτρυπιδα.Ας γράψω και για την αρχιφολάρα Βερόνικα από Βενεζουέλα στο Φυλής 71Β (όροφο).
Η συγκεκριμένη απατεώνισσα λοιπόν κάνει ένα σαλονάρισμα με αυτοπεποίθηση, χαιρετάει και ρίχνει πονηρές ματιές και χαμόγελα για να σε ξεγελάσει.
Με το που μπήκε στο δωμάτιο όμως, ψυχρή και σοβαρή, άκουσον άκουσον μου γκρίνιαξε ρωτώντας με ενοχλημένη γιατί είχα ξαναπεράσει να τη δω και έφυγα χωρίς να μπω!
Πήγα να τη χαϊδέψω και καθόταν ακίνητη σαν άγαλμα και στην αρχή δεν ήθελε να βγάλει το σουτιέν.
Επίσης όταν στήθηκε στα 4 ο κώλος της ήταν γεμάτος τρίχες, αηδία!
Όταν ξάπλωσε με κοίταζε με βλοσυρό και ξινισμένο ύφος και με απέχθεια λες και της σκότωσα τη μάνα, ενώ ακούστε αυτό, κάποια στιγμή μπήκαν κάτι συναγωνιστές στον οίκο που σπάγαν πλάκα και φώναζαν το όνομά της και αυτή γέλαγε μ'αυτό.
Αντί δηλαδή να χει το μυαλό της να κάνει τη δουλειά της που είναι να ευχαριστήσει τον πελάτη στο δωμάτιο, αυτή γέλαγε με τους απ' έξω και όταν γύριζε και με ξανακοιτάγε ξανασοβάρευε!
Πριν μπει ήμουν με την πούτσα κάγκελο και μ' όλα αυτά μου πέσε και δεν ξανασηκώθηκε.
Ρε παιδιά είναι απίστευτο ότι τις πληρώνουμε τις παλιοκαριόλες, τους φερόμαστε με σεβασμό και εισπράττουμε από μερικές μίσος κι από πάνω!
Πληρώνουμε για φριχτές εμπειρίες που εκ των υστέρων δε θα θέλαμε να ζήσουμε ακόμα και να μας πληρώνανε!
Και για να προλάβω μερικούς, είμαι και εμφανίσιμος και πεντακάθαρος, δεν είχε κάποιον αντικειμενικό λόγο να μου φερθεί έτσι.
Επίσης μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται φρέσκιες μετανάστριες που το αναμενόμενο θα 'ταν να 'ναι ψαρωμένες και όλο προθυμία να ικανοποιήσουν το πελάτη να 'χουν τέτοιες κωλοσυμπεριφορές?
Αποκλείω ότι είναι θύμα trafficking, γιατί τότε δε θα απολάμβανε το χαβαλέ των άλλων πελατών που την περίμεναν.
Στο τέλος, είχε το θράσος να μου πει ότι χρειάζομαι περισσότερο χρόνο η βρωμιάρα.
Μακριά και απέλαση χθες!
Καλησπερα συναγωνιστες. Μπορει να μην εχει να κανει με το θεμα αυτο αλλα ηθελα καπου να μοιραστω την ιστορια μου. Χθες σε βολτα στη Λιοσιων περασα στο 73Β οπου ηταν ανοιχτο. Ανεβηκα πανω και ηταν παντελως αδειο, ουτε τσατσα ουτε κοπελες τιποτα. Τα φωτα να τονισω δουλευαν κανονικα τοσο τα εξω απτο μουρδελο οσο και μεσα. Κατεβαινω τις σκαλες κατω να φυγω και η πορτα οχι απλα ειχε κλεισει, αλλα ηταν κλειδωμενη. Περασα 1 ωρα κλειδωμενος μεσα μεχρι να βρω βοηθεια και να μου ανοιξει η τσατσα απο το 73Α. Με λιγα λογια ανοιξε υπεροχα η χρονια, 1/1/24 κλειδωμενος σε μπουρδελο. Ακεχαστες εμπειριες
Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 49
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 3.172
Μέσα δεν ήταν κάνεις;Καλησπερα συναγωνιστες. Μπορει να μην εχει να κανει με το θεμα αυτο αλλα ηθελα καπου να μοιραστω την ιστορια μου. Χθες σε βολτα στη Λιοσιων περασα στο 73Β οπου ηταν ανοιχτο. Ανεβηκα πανω και ηταν παντελως αδειο, ουτε τσατσα ουτε κοπελες τιποτα. Τα φωτα να τονισω δουλευαν κανονικα τοσο τα εξω απτο μουρδελο οσο και μεσα. Κατεβαινω τις σκαλες κατω να φυγω και η πορτα οχι απλα ειχε κλεισει, αλλα ηταν κλειδωμενη. Περασα 1 ωρα κλειδωμενος μεσα μεχρι να βρω βοηθεια και να μου ανοιξει η τσατσα απο το 73Α. Με λιγα λογια ανοιξε υπεροχα η χρονια, 1/1/24 κλειδωμενος σε μπουρδελο. Ακεχαστες εμπειριες
Ένας τύπος κρατουσε τσάντα από Πλαίσιο , νομιζω ειδα μεσα Iphone 15 pro max. Λεφτα υπάρχουν.
Εγω στην θέση σου θα τράβαγα μια μαλακία να γλιτωνα και το 20ρικο μετα!Καλησπερα συναγωνιστες. Μπορει να μην εχει να κανει με το θεμα αυτο αλλα ηθελα καπου να μοιραστω την ιστορια μου. Χθες σε βολτα στη Λιοσιων περασα στο 73Β οπου ηταν ανοιχτο. Ανεβηκα πανω και ηταν παντελως αδειο, ουτε τσατσα ουτε κοπελες τιποτα. Τα φωτα να τονισω δουλευαν κανονικα τοσο τα εξω απτο μουρδελο οσο και μεσα. Κατεβαινω τις σκαλες κατω να φυγω και η πορτα οχι απλα ειχε κλεισει, αλλα ηταν κλειδωμενη. Περασα 1 ωρα κλειδωμενος μεσα μεχρι να βρω βοηθεια και να μου ανοιξει η τσατσα απο το 73Α. Με λιγα λογια ανοιξε υπεροχα η χρονια, 1/1/24 κλειδωμενος σε μπουρδελο. Ακεχαστες εμπειριες
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 69
- Like
- 22.392
- Πόντοι
- 19.236
Λυπάμαι πολύ για την άσχημη εμπειρία που είχες.Τελευταίο φόλιασμα του έτους παραμονή πρωτοχρονιάς από τη Μόνικα εκ Μολδαβίας, Φιλιππίδου 11Β όροφος.
Ακούστε τώρα κι αυτό.
Αυτά!
Και πότε ξανά!
Η δικιά μου εμπειρία ήταν εντελώς διαφορετική.
Παρότι φοβόμουν για φόλα μου βγήκε Λίρα Εκατό!!!
Έκατσε μέσα χωρίς γκρίνια σίγουρα 13'.
Και με ένα φίλο πριν τρεις μέρες που πήγα έκατσε μαζί του 18' γιατί αργούσε να τελειώσει.. Βέβαια η υπηρεσία χτύπησε τρεις φορές πόρτα αλλά αυτή δεν έφυγε.
Ας πει και κάποιος άλλος εμπειρία αν έχει.
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.418
- Πόντοι
- 4.746
Ευτυχώς που δεν ήσουν σε άλλη χώρα για να σε εγκλωβήσουν και να πας για ανταλλακτικά μετά.Καλησπερα συναγωνιστες. Μπορει να μην εχει να κανει με το θεμα αυτο αλλα ηθελα καπου να μοιραστω την ιστορια μου. Χθες σε βολτα στη Λιοσιων περασα στο 73Β οπου ηταν ανοιχτο. Ανεβηκα πανω και ηταν παντελως αδειο, ουτε τσατσα ουτε κοπελες τιποτα. Τα φωτα να τονισω δουλευαν κανονικα τοσο τα εξω απτο μουρδελο οσο και μεσα. Κατεβαινω τις σκαλες κατω να φυγω και η πορτα οχι απλα ειχε κλεισει, αλλα ηταν κλειδωμενη. Περασα 1 ωρα κλειδωμενος μεσα μεχρι να βρω βοηθεια και να μου ανοιξει η τσατσα απο το 73Α. Με λιγα λογια ανοιξε υπεροχα η χρονια, 1/1/24 κλειδωμενος σε μπουρδελο. Ακεχαστες εμπειριες
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.164
- Πόντοι
- 9.846
Καλημέρα και καλή χρονιά κυριοι. Ξανάποστάρω αυτό το μυνημα γιατί το είδαν ελάχιστοι συναγωνιστές στο νημα "Σχολιασμος Ημερήσιας Ενημέρωσης".
Όταν πηρα την Ιρίνα πριν λίγες μέρες, Φωκαιας 27, εννοείται πρωτος στη βάρδια γιατί έχω την απαιτούμενη εμπειρία, ήμουν έξω απέναντι από τον οίκο 25' νωριτερα. Περνάει λοιπόν ένα γλυκύτατο πλασματακι με φορμιτσα, ξανθουλα, με τα σπυρακια της, τελειως αβαφη και είχε δυο σκυλάκια βόλτα. Λέω από μέσα μου "κοίτα να δεις ρε μαλαξ Διανοούμενε αυτό θα είναι το μουνακι που λένε όλοι αυτές τις μέρες". Απλή φάτσα, μέτρια θα έλεγα καθώς επίσης το κορμάκι της δε φαινόταν γιατί φορουσε μια ολίγον φαρδιά ροζ φόρμα. Πέρασε από μπροστά μου λοιπόν χωρίς να κοιτάξει τον οίκο. Η αραχνοαισθηση μου ηχουσε τόσο δυνατά όσο του Σπαϊντερμαν που του'ρχετε από πισω ο Δοκτορ Οκτάπους!
Τελικά ξανά σκάει μυτη 10:55 και λέω "εδώ είμαστε". Πάω να μπω μέσα και λέει η τσατσά " ελα σε λίγο για να κάνει μπάνιο και να ετοιμαστει το κορίτσι". "Εντάξει" λέω, "ευχαριστώ πολυ και συγνώμη για την ενόχληση" και εκανα μια μικρή τσάρκα 10λέπτου. Ξαναπήγα παλι και περιμενα κάτω στα σκαλακια μέχρι να ακουσω το ξεκλειδωμα. Προς έκπληξήν μου βλέπω έναν μπαρμπα πολυ περπατημενο να έρχεται, να με προσπερναει και να ανεβαίνει τα σκαλακια. Αρχίζει λοιπόν και χτυπάει την πορτα επίμονα... Λέω από μέσα μου "να σου γαμησω κοίτα να δεις ο τυπος ειναι νταβάς και κάτι έχει γίνει..! ".
Του λέω "είναι κλειδωμένα καθώς επίσης όσο και να χτυπάς δεν σε ακουνε γιατί είναι τέρμα η μουσικη! "
Αυτός στον παπαρο του. Χτυπουσε για να τον ανοίξουν αφου μου γέλασε με ολίγην ειρωνείαν. Κάποια στιγμή η τσα ξεκλειδώνει την πορτα και λεω " κοίτα τώρα θα γίνει η μαλακία και θα μου φάει την πρωτιά". Εγώ αμα χάσω πρωτιά ΔΕ ΓΑΜΑΩ! Και για τα σεντόνια και γιατί είμαι και προσεκτικος σε πολλα άλλα θέματα που δεν θα αναλυσω τώρα. Μπαίνει πρωτος και αφου κατάλαβα ότι ήταν ένας απλός αλλά ανυπόμονος πελατης λέει " Ηρθα για την κοπέλα ". Τον κοιτάει η τσατσά κοιτάει και εμένα και λέει "περνάει ο κυριος " δηλαδή εγώ. Αυτός σαστισε αλλά πηρε μπουλο. Ρε τι μαλακες ειναι αυτοι;;!!
Τεσπα, σκάει μυτη μετά η Ιρίνα με φοβερό μακιγιάζ που την έκανε στο προσωπο υπερμουναρα. Λέω ρε μάγκες "τι φατσαρα έφτιαξε ρε πουστη!!". Οσο για το κορμί απίστευτο, με κρέμες και μυρωδιές όμορφες, ήπιες. Μπράβο της. Τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία. Όπως και ο ανυπομονος μαλαξ που νόμιζε ότι θα την φέρει στον Διανοούμενο αλλά πηρε μπουλο! Μιλάτε ευγενικά κυριοι και δεν θα χάσετε. Όσο για τον άλλον ας προσεχε... Νομιζε ότι θα μου την έφερνε γιατί ήμουν μικρότερος...
Όταν πηρα την Ιρίνα πριν λίγες μέρες, Φωκαιας 27, εννοείται πρωτος στη βάρδια γιατί έχω την απαιτούμενη εμπειρία, ήμουν έξω απέναντι από τον οίκο 25' νωριτερα. Περνάει λοιπόν ένα γλυκύτατο πλασματακι με φορμιτσα, ξανθουλα, με τα σπυρακια της, τελειως αβαφη και είχε δυο σκυλάκια βόλτα. Λέω από μέσα μου "κοίτα να δεις ρε μαλαξ Διανοούμενε αυτό θα είναι το μουνακι που λένε όλοι αυτές τις μέρες". Απλή φάτσα, μέτρια θα έλεγα καθώς επίσης το κορμάκι της δε φαινόταν γιατί φορουσε μια ολίγον φαρδιά ροζ φόρμα. Πέρασε από μπροστά μου λοιπόν χωρίς να κοιτάξει τον οίκο. Η αραχνοαισθηση μου ηχουσε τόσο δυνατά όσο του Σπαϊντερμαν που του'ρχετε από πισω ο Δοκτορ Οκτάπους!
Τελικά ξανά σκάει μυτη 10:55 και λέω "εδώ είμαστε". Πάω να μπω μέσα και λέει η τσατσά " ελα σε λίγο για να κάνει μπάνιο και να ετοιμαστει το κορίτσι". "Εντάξει" λέω, "ευχαριστώ πολυ και συγνώμη για την ενόχληση" και εκανα μια μικρή τσάρκα 10λέπτου. Ξαναπήγα παλι και περιμενα κάτω στα σκαλακια μέχρι να ακουσω το ξεκλειδωμα. Προς έκπληξήν μου βλέπω έναν μπαρμπα πολυ περπατημενο να έρχεται, να με προσπερναει και να ανεβαίνει τα σκαλακια. Αρχίζει λοιπόν και χτυπάει την πορτα επίμονα... Λέω από μέσα μου "να σου γαμησω κοίτα να δεις ο τυπος ειναι νταβάς και κάτι έχει γίνει..! ".
Του λέω "είναι κλειδωμένα καθώς επίσης όσο και να χτυπάς δεν σε ακουνε γιατί είναι τέρμα η μουσικη! "
Αυτός στον παπαρο του. Χτυπουσε για να τον ανοίξουν αφου μου γέλασε με ολίγην ειρωνείαν. Κάποια στιγμή η τσα ξεκλειδώνει την πορτα και λεω " κοίτα τώρα θα γίνει η μαλακία και θα μου φάει την πρωτιά". Εγώ αμα χάσω πρωτιά ΔΕ ΓΑΜΑΩ! Και για τα σεντόνια και γιατί είμαι και προσεκτικος σε πολλα άλλα θέματα που δεν θα αναλυσω τώρα. Μπαίνει πρωτος και αφου κατάλαβα ότι ήταν ένας απλός αλλά ανυπόμονος πελατης λέει " Ηρθα για την κοπέλα ". Τον κοιτάει η τσατσά κοιτάει και εμένα και λέει "περνάει ο κυριος " δηλαδή εγώ. Αυτός σαστισε αλλά πηρε μπουλο. Ρε τι μαλακες ειναι αυτοι;;!!
Τεσπα, σκάει μυτη μετά η Ιρίνα με φοβερό μακιγιάζ που την έκανε στο προσωπο υπερμουναρα. Λέω ρε μάγκες "τι φατσαρα έφτιαξε ρε πουστη!!". Οσο για το κορμί απίστευτο, με κρέμες και μυρωδιές όμορφες, ήπιες. Μπράβο της. Τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία. Όπως και ο ανυπομονος μαλαξ που νόμιζε ότι θα την φέρει στον Διανοούμενο αλλά πηρε μπουλο! Μιλάτε ευγενικά κυριοι και δεν θα χάσετε. Όσο για τον άλλον ας προσεχε... Νομιζε ότι θα μου την έφερνε γιατί ήμουν μικρότερος...
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.507
- Πόντοι
- 446
Η υπομονή ειναι μεγάλη αρετή. Ορισμένοι τα θέλουν όλα στο πιάτο ο,τι ωρα τους καβλώσει. Γιατί έτσι.Καλημέρα και καλή χρονιά κυριοι. Ξανάποστάρω αυτό το μυνημα γιατί το είδαν ελάχιστοι συναγωνιστές στο νημα "Σχολιασμος Ημερήσιας Ενημέρωσης".
Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 49
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 3.172
Γιατί σιχαίνεσαι τους συναγωνιστές σου ; επιβάλεται να πας για γλωσσοφιλα μετά...είμαι πεντακάθαρος γεμάτος αντισώματα...Ρε πουστη μου και την είχα βάλει στόχο
Το πρώτο χτύπημα ήταν η κριτική του δμτρχχχ
Τώρα διαβάζω αυτό
Ε αησταδιαλα σιχαμενη
mpourdelokratoras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.084
- Πόντοι
- 201
οχι,αλλα μαλλον μπορει να πεταχτω απογευμα μονο και μονο για το κωλι της(ρισκο βεβαια)Φοβερή ενημέρωση...
Θυμάσαι όνομα ή τατουάζ?
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.341
- Πόντοι
- 216
εχουμε καποια κριτικη για ξενια? Ποσο θα ειναι τωρα?κάποια....πες καμία 15αρια και είσαι μέσα, το μόνο θετικό πως μεγάλωσε κάπως το βυζι
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 144
- Like
- 23.216
- Πόντοι
- 27.786
Τελευταίο φόλιασμα του έτους παραμονή πρωτοχρονιάς από τη Μόνικα εκ Μολδαβίας, Φιλιππίδου 11Β όροφος.
Ακούστε τώρα κι αυτό.
Αυτά!
Και πότε ξανά!
Για τις τσατσαδες τα χουμε πει τι πρεπει να γίνει καμια δεκαριά συναγωνιστές να κανονίσουμε να είμαστε στο σχολασμα με βασιλόπιτες αυγά και γιαουρτια μόλις βγει αυτό το βλήμα αλλά και αλλά να αρχίσουμε να πεταμε στο μπαμ και μετά τρέξιμο κατοσταρι φωνάζοντας μην ξανατολμησεις και κτυπήσει ς πορτα πριν τα 12 λεπτά μωρη γαμημενη κωλογριααααα! Κάποιος τεχνικός μύστης να συνδέσει μεγάφωνα - ντουντούκες σε 4-5 σημεια ωστε να προέρχεται η φωνή απο παντού.
Μολις πάθουν ένα τέτοιο πατατράκ να δεις αν θα ξαναβάλει το κουλό της να κτυπήσει τη πόρτα.
Εγω πάντως εχω παρατηρήσει το εξης -> Η γρια να κάθεται ολη την ωρα στο σαλόνι δεν ειναι καλός οιωνός θα μου πείς και μεσα μπορεί να κρατάει χρονόμετρο. Ειναι μη κάτσεις σε παλιόγρια.
Τελευταία τροποποίηση:
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K