trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.301
- Πόντοι
- 216
Κάποια Μελίνα στο Φιλιπιδου κάτω, έχει κάποιος γνώμη?
τη προηγούμενη φορά ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα...ενώ στο πρώτο πέρασμα της ανακοινωνοταν απλό...όπως βλέπεις 3 διαφορετικά...οπότε το πάντα κράτα το για σέναΑυτό ανακοινώνεται πάντα.
Κάποια Μελίνα στο Φιλιπιδου κάτω, έχει κάποιος γνώμη?
Ευχαριστώ πολλυ για την απάντηση!Όλες οι κριτικές για την Μελίνα - Φωκαίας 27Β (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας
Όλες οι κριτικές για την Μελίνα - Φωκαίας 27Β (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίαςwww.bourdela.com
Όλες οι κριτικές για την Μελίνα - Φωκαίας 24 (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας
Όλες οι κριτικές για την Μελίνα - Φωκαίας 24 (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίαςwww.bourdela.com
Αντικρουομενες κριτικες. Στις 5 κριτ. οι 3 <<με τιποτα>> , και οι δύο <<σιγουρα>>. Μαλλον ειναι με τα φεγγαρια της, ή αναλογα τον άντρα.Ευχαριστώ πολλυ για την απάντηση!
φτιαγμενο βυζι σχετικα καλο ,αλλα δεν με εντυπωσιασε εμενα γενικα αν και προσπαθει...δεν λεω...απλα μπηκα γιατι εβρισκα μονο φωλολατινες στα υπολοιπα σπιτακια !!!H Αναστασια μ ετα Ασιατικά χαρακτηριστικά απο Φωκαιας 25 πανω, εχει φυσικό η φτιαγμενο στηθος?
Ειναι γλυκουλα όμως!ΜΠΛΟΚΟ ΣΕ ΛΑΤΙΝΕΣ ,ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ... ΝΑΙ ΣΕ ΡΩΣΙΔΕΣ ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ,ΡΟΥΜΑΝΕΣ,ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ..Μονο ετσι θα σταματησουν να τις φερνουν...
φτιαγμενο βυζι σχετικα καλο ,αλλα δεν με εντυπωσιασε εμενα γενικα αν και προσπαθει...δεν λεω...απλα μπηκα γιατι εβρισκα μονο φωλολατινες στα υπολοιπα σπιτακια !!!
Καλησπέρα. Χρόνια πολλά. Καλή χρονιά. Εγώ μετά από επανέλεγχο για αφροδίσια και δριμύτερη επιστροφή πριν από λίγες μέρες δοκίμασα αρκετές Λατίνες. Δεν ξέρω έχω μείνει ευχαριστημένος και έχω ήδη βγει με 2 από αυτές και εκτός μπουρδέλων. Εννοείται δεν γουστάρω να δίνω γλωσσόφιλα με κοπέλες που πάνε με πόσους άλλους. Αλλά έχει φάση να πηγαίνεις και εκτός με κορίτσια από μπου. Τώρα αρέσω εγώ;Έτυχε; Ούτε χρήμα φανερώνω. Ούτε κάνας τέρμα γυμνασμένος είμαι. Ούτε τον έχω τεράστιο. Μια χαρά έχω περάσει. Εννοείται πιο ψηλά από όλες έχω οτιδήποτε Σλαβικό κυκλοφορεί. Αλλά δεν συμφωνώ με τον όρο φωλολατίνες.Ειναι γλυκουλα όμως!
Δεν εχω δοκιμασει ποτε να κανω κατι με κοπελα του χωροτ, εκτος μαγαζιου. Πως καποιοι τα καταφερνουν δεν ξερω.Καλησπέρα. Χρόνια πολλά. Καλή χρονιά. Εγώ μετά από επανέλεγχο για αφροδίσια και δριμύτερη επιστροφή πριν από λίγες μέρες δοκίμασα αρκετές Λατίνες. Δεν ξέρω έχω μείνει ευχαριστημένος και έχω ήδη βγει με 2 από αυτές και εκτός μπουρδέλων. Εννοείται δεν γουστάρω να δίνω γλωσσόφιλα με κοπέλες που πάνε με πόσους άλλους. Αλλά έχει φάση να πηγαίνεις και εκτός με κορίτσια από μπου. Τώρα αρέσω εγώ;Έτυχε; Ούτε χρήμα φανερώνω. Ούτε κάνας τέρμα γυμνασμένος είμαι. Ούτε τον έχω τεράστιο. Μια χαρά έχω περάσει. Εννοείται πιο ψηλά από όλες έχω οτιδήποτε Σλαβικό κυκλοφορεί. Αλλά δεν συμφωνώ με τον όρο φωλολατίνες.
Δεν εχω δοκιμασει ποτε να κανω κατι με κοπελα του χωροτ, εκτος μαγαζιου. Πως καποιοι τα καταφερνουν δεν ξερω.
Aυτο λεω και εγω. Απορω μερικοι πως βγαινουν εξοδους και κανουν σχεσεις με κοπελες του χωρουΕ και γιατί να κάνεις ρε τυπε. Μπελάδες ψάχνεις ;;;; !?!
Aυτο λεω και εγω. Απορω μερικοι πως βγαινουν εξοδους και κανουν σχεσεις με κοπελες του χωρου
Άμα ισχύουν οι ηλικίες που γράφουν στο site εγώ τότε πρέπει να πάρω την τσάντα μου κ την επόμενη εβδομάδα να πάω στο σχολείο..... χαχαχαχαΟι ηλικίες στο er0tic p0rtal έχουν 1 χρόνο να ανανεωθούν? Επειδή η Μισέλ ας πούμε που είναι 30 γράφει 29, οπότε η Έμμυ που γράφει 25 είναι 26?
Φίλε μου λέω για κάποιες πιο παλιές κοπέλες που αλλάζει σταδιακά το τι γράφει κ αυτό το γνωρίζουν οι πιο παλιοίΆμα ισχύουν οι ηλικίες που γράφουν στο site εγώ τότε πρέπει να πάρω την τσάντα μου κ την επόμενη εβδομάδα να πάω στο σχολείο..... χαχαχαχα
πάνω κάτω 1700Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονια σε όλους , η 2η βάρδια δίδυμου 27 ποτε ξεκινάει