Θοδωρής 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2017
- Like
- 653
- Πόντοι
- 81
Καρολινα απο φιλιπιδουκαλή χρονιά σε όλους τους συναγωνιστές! σε ποια κοπέλα θα κάνετε την πρώτη κατάθεση για το 2024;;;
Καρολινα απο φιλιπιδουκαλή χρονιά σε όλους τους συναγωνιστές! σε ποια κοπέλα θα κάνετε την πρώτη κατάθεση για το 2024;;;
Ρε μάγκα καλησπέρα η αλεξανδρα Φώκαιας 17Α και Φώκαιας 13 είναι στη φυλής?ή λείπει στη χώρα της?Περγάμου 1 κλειστο
Φυλής 200 ανοιχτό αλλά δεν μπήκα, μάλλον Μπέτι.
109 Α Βικτόρια, κατω τρώνε σε ερώτηση μου ποια είναι μου είπε μακαρόνια και κουραμπιέδες, συνέχεια
105 δεξιά Λίζα, επιθυμητή
Αριστερά κλειστο
Μαγνησίας 11 Φωτεινή
Μουνια λεφτά και υγεία θα πρόσθετα ρε μαγκαΔε ξέρω που να το γραψω σαν απορία, οπότε θα το γράψω εδω. Πέρασμα πριν καμία ώρα με Ναταλί μιλφαρα Φώκαιας 27. Απίστευτα δυνατή, φοβερό ξαλαφρωμα. Ένιωσα λες και άδειασε το κεφάλι μου από σκέψεις τα υπόλοιπα τα έχω ξανά γράψει για τον αγώνα. Τώρα πάω στην ερώτηση. Ως πιτσιρικάς (20) έχω την ατυχία( μαλακια) ότι επαφή έχω με το σεξ να είναι όλες επί πληρωμή. Και ερωτώ όλους τους μύστες του bou που έχουν φάει το σεξ (και τα μουνια) με το κουτάλι. Αν το πληρωμένο σεξ( μια απλή συναλλαγή χρήματος με υπηρεσίες) μπορεί να γίνει τόσο καλό, το σεξ με μια που γουστάρεις και γουστάρει, είναι ακόμα πιο καλό? Πόσο καλό? Ή η επαγγελματιας πάντα ξέρει περισσότερα?(εξαιρούνται οι λατινοφολες που μας τρων τα 20αρικα χφτου) αυτά από μένα. Μακάρι το 24 να φέρει πολλά μουνια στη πούτσα σας και λεφτά στις τσέπες σας
Καλη χρόνια να έχουμε ρε μάγκεςΚαλή χρονιά με υγεία σε όλους τους καυλιαρηδες παρτούζιαρηδες ψωλαραδες μπουρδέλιαρηδες που γάμουν κ δέρνουν! Σας αγαπάω όλους!
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
Δεν γνωρίζω.Ρε μάγκα καλησπέρα η αλεξανδρα Φώκαιας 17Α και Φώκαιας 13 είναι στη φυλής?ή λείπει στη χώρα της?
Σήμερα πρέπει να ξεκινήσει καλά η χρονιά
Φύγαμε για φυλής 99Live...
Φυλής 59 όροφος Σάντι Λατίνα και μια Άλλη...
Όμορφες κοπέλες.
Φυλής 84 όροφο μόλις άνοιξε.
Φωκαιας 7 ισόγειο ανοιχτό.
Φωκαιας 9 ανοιχτό.
Μάλλον Κατερίνα.
Φυλής 109 δεξιά.
Άννα η Άχρηστη!!!
Ούτε για αστείο.
Διδυμου 8 ανοιχτό το ισόγειο.
Άγκυρας 12 Αντριανα πρωινή πρωινή...
Φυλής 99 ανοιχτό για τους μερακλίδες!!!
Σωραιος ρε τύπε!!!Φύγαμε για φυλής 99