n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.067
- Πόντοι
- 46.232
πριν λίγο μόνο Αμιρα παρουσίασανΑρα λογικα η Φωτεινη θα κατσει μεχρι αργα βραδυ
πριν λίγο μόνο Αμιρα παρουσίασανΑρα λογικα η Φωτεινη θα κατσει μεχρι αργα βραδυ
Αναλογιζόμουν σήμερα βλέποντας τον εν αναμονή κοινό, πόσες συντάξεις, που με πόνο ψυχής έδωσε ο Κυριάκος στους συνταξιούχους, σπαταλήθηκαν στο μουνάκι της Λίζας.Πριν λίγο...
Φυλής 105 δεξιά
Λίζα και Τζασμίν Λατίνες.
Απλό πρόγραμμα και 69 και για τις δύο.
Ευτυχώς δεν είχε μεγάλη αναμονή.
Πέρασα με την Τζασμίν.
Κάνει αυτά που ανακοίνωσε αλλά μέχρι εκεί.
Πόρτα αυστηρά δέκα λεπτά.
+ επενδυτές και ηλικιωμένοι!!!
Τελικά Πολύς Ντόρος για το τίποτα...
Σίγουρα την έχω ξαναπάρει.
Περιμένουμε τον Τιτάνα @n.smirni76 να μας δώσει τα φώτα του γιατί δεν μπορώ να θυμηθώ εάν ήταν εκεί και με άλλο ίσως όνομα.
Η εβελινα απο φωκαιας 27 δεν κανει ελευθερο στοματικο. Εχτες περασα.συνέχεια πάντα live επιγραμματικα
Φωκαίας 27Β πάνω Εβελινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Ναταλί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαιας 27α Σοφία η πετιτ λατινα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 25β Σάρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 25α Αναστασία η χαμογελαστή λατινα με τα ασιατικά χαρακτηριστικά και τα σιδεράκια στα δόντια, με κανονικό ωραίο κορμί 1.5-2αρι βυζι, πολύ ωραία εσώρουχα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 24 κλειστό.
Φωκαιας 19 Μελίσα λατινα, απλό πρόγραμμα και Μικαελα ξανθιά λατινα παχουλη με τεράστια κωλαρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 17β & 17α κλειστά. .
Φωκαιας 13 ισόγειο Μαρία γυαλάκια, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.
Φωκαιας 13 υπόγειο Νικόλ και Παολα λατινα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 9 κλειστό.
Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 7 υπόγειο Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Άντζελα, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.
Εξηκιου 18γ Εύα τραβελι, με πρωκτικο και αυταρχικό.
Φιλε n smirni γιατι γελας? Απλο εκανε δεν κοροιεδευωΗ εβελινα απο φωκαιας 27 δεν κανει ελευθερο στοματικο. Εχτες περασα.
Μου κανουν για λατινες οποτε το ποσοστο φολας ειναι υψηλο.ας ελπισουμε το 2024 να ειναι επιτελους το ΣΩΤΗΡΙΟ ετος για την φυλης μετατρεποντας την στο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ las vegas του αγωραιου ερωτα φερνωντας τετοια ΕΡΓΑΛΕΙΑ
Μου θυμίζει την κλασσική αξέχαστη ατάκα:..............................................................................................................................................................................................................
Όταν ρώτησα πάλι την υπηρεσία αν κάνει ελεύθερο μου απάντησε "Ναι ελεύθερο αλλά με προφυλακτικό" ...
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Μου θυμίζει την κλασσική αξέχαστη ατάκα:
''Χύσιμο δέχτηκε στο στόμα της στο τελείωμα, ΜΕ καπότα φυσικά"...
Εγω παλι με αυτο θυμηθηκα μια προσφατη κριτικη συγχυστη, που εκανε 69 αλλα η τυπισσα δεν επαιρνε μπουκι.Μου θυμίζει την κλασσική αξέχαστη ατάκα:
''Χύσιμο δέχτηκε στο στόμα της στο τελείωμα, ΜΕ καπότα φυσικά"...