Θοδωρής 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2017
- Like
- 681
- Πόντοι
- 81
Φιλε n smirni γιατι γελας? Απλο εκανε δεν κοροιεδευωΗ εβελινα απο φωκαιας 27 δεν κανει ελευθερο στοματικο. Εχτες περασα.
Φιλε n smirni γιατι γελας? Απλο εκανε δεν κοροιεδευωΗ εβελινα απο φωκαιας 27 δεν κανει ελευθερο στοματικο. Εχτες περασα.
Μου κανουν για λατινες οποτε το ποσοστο φολας ειναι υψηλο.ας ελπισουμε το 2024 να ειναι επιτελους το ΣΩΤΗΡΙΟ ετος για την φυλης μετατρεποντας την στο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ las vegas του αγωραιου ερωτα φερνωντας τετοια ΕΡΓΑΛΕΙΑ
Μου θυμίζει την κλασσική αξέχαστη ατάκα:..............................................................................................................................................................................................................
Όταν ρώτησα πάλι την υπηρεσία αν κάνει ελεύθερο μου απάντησε "Ναι ελεύθερο αλλά με προφυλακτικό" ...
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Μου θυμίζει την κλασσική αξέχαστη ατάκα:
''Χύσιμο δέχτηκε στο στόμα της στο τελείωμα, ΜΕ καπότα φυσικά"...
Εγω παλι με αυτο θυμηθηκα μια προσφατη κριτικη συγχυστη, που εκανε 69 αλλα η τυπισσα δεν επαιρνε μπουκι.Μου θυμίζει την κλασσική αξέχαστη ατάκα:
''Χύσιμο δέχτηκε στο στόμα της στο τελείωμα, ΜΕ καπότα φυσικά"...
Διάβασε ενημερώσεις μου πιο παλιές,επίσης υπάρχουν και κριτικές γι αυτήν στα Φυλής 69β και 105Αυτή η Ελένη φυλης 69 που δουλεύει μαζι με την Βίκυ λέει τίποτα ποτέ δεν την εχω πετύχει κάποιος να κάνει μια περιγραφή
ποια αυτη που εχει ενα τατουαζ στο χερι σκελετο?Μιλώντας για λατίνες, έφαγα αυτές τις μέρες δύο φόλες μεγατόνων.
Η πρώτη ήταν από τη Βερόνικα από Βενεζουέλα στο Φυλής 71Β (όροφο), ενώ
η δεύτερη από την κολομβιανή Νικόλ στο Φωκαίας 13 υπόγειο σε συνεργασία με τη μαυρομάλλα κοντόχοντρη νευρική βάβω τσατσά που δουλεύει και στο Λιοσίων 73 πάνω.
Φρικτές εμπειρίες, πεταμένα λεφτά.
Θα τα γράψω πιο αναλυτικά σε επόμενο ποστ.
Προς το παρόν μακριά κι απ' τις τρεις!
Αδελφε μου...βλεπω την photo και εγω προσωπικα θα φοβομουνα μη μου κανιβαλησει το καβλιτσεκι.Λιοσίων 73 εμφανίστηκε μια καινούργια Νικόλ...ξέρουμε κάτι;
Λες να είχε παλιά τσαπου;περίεργα Δοντια κιόλας ...Αδελφε μου...βλεπω την photo και εγω προσωπικα θα φοβομουνα μη μου κανιβαλησει το καβλιτσεκι.
κυριως για τα δοντια το πα ναι. για πρωην τσαπου δεν μου κανει παντως.Λες να είχε παλιά τσαπου;περίεργα Δοντια κιόλας ...
συνέχεια live επιγραμματικα
Διδυμου 27 Αμιρα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, για λίγο ακόμη.
Διδύμου 22 κλειστά.
Διδύμου 20 ανοιχτή η πρώτη πόρτα κλειστό το φως κλειδωμένη η δεύτερη πόρτα.
Διδύμου 18 ισόγειο κλειστό.
Διδύμου 18 υπόγειο Κατερίνα, απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 16, 8αρια & 7αρια κλειστά.
ΝαιTo 16a το κλείνει η Αλίκη οταν ειναι μέσα με πελάτη νομίζω τύπε.
Δουλεύει χωρίς τσατσά γι αυτό, το ίδιο κάνει και η Σόνια/Εύα στο Φυλής 84βΤύπε αυτο πρέπει να ειναι μακράν το καλύτερο σκηνικό στη Φυλής απο το να μπαινοβγαίνει ντουνιάς στα σαλόνια καθε 1 λεπτό.