Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 371 άτομα (29 μέλη και 342 επισκέπτες)

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.714
Πόντοι
731
καλησπερα συναγωνιστες. Σημέρα το πρωι πηγα και εγω στο φωκαιας 27 με αρκετη υπομονη για την ειρηνα! Φοβερη πραγματικα, ακομα καλυτερη και απο μυρα και σαμπινα και ασ ειναι λιγο μεγαλυτερη σε ηλικια! Εχει φοβερη ενεργεια και θετικη αυρα παρα την πολυ δουλεια. Χτες απογευμα ειχα περασει απο Ιωαννινων 3 οροφος με την Ντιανα, πολυ τιμιο μιλφακι με αριστη πιπα και καθολου κλεψιμο στον αγωνα. Μετα περασα και απο ΣΠ 40 με το στανταρακι μισελ. Λατινοκορμαρα μαυρισμενη με υπεροχο βυζι κωλο. Πιπα τελεια, περασμα απο μπαλες και σκυλι στο γαμησι.

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
150
Πόντοι
0
Πέρασμα πριν από λίγο Αλκιβιάδου 16γ μεσοκοπη Καζακστάνη ονόματι Ρόζι χαμόγελα με τη τσατσά η αλήθεια είναι ότι με έτρωγε και μένα ο κ.. Λος μου για φολα δίνω το παράβολο έρχεται η τύπισσα προκαταρκτικά μηδέν πεσμένο το εργαλείο μωρομαντηλα και μαλακίες μονότονη απαίσια πίπα που να μου σηκωθεί Ντεν σηκώνει αναφώνησε φύγε τις λέω μακράν η χειρότερη εμπειρία μου στο χώρο κ δεν είμαι και χθεσινος χίλιες φορές να το καιγα το γαμημενο το εικοσαρικο παίδες μακρυα

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
καλησπερα συναγωνιστες. Σημέρα το πρωι πηγα και εγω στο φωκαιας 27 με αρκετη υπομονη για την ειρηνα! Φοβερη πραγματικα, ακομα καλυτερη και απο μυρα και σαμπινα και ασ ειναι λιγο μεγαλυτερη σε ηλικια! Εχει φοβερη ενεργεια και θετικη αυρα παρα την πολυ δουλεια. Χτες απογευμα ειχα περασει απο Ιωαννινων 3 οροφος με την Ντιανα, πολυ τιμιο μιλφακι με αριστη πιπα και καθολου κλεψιμο στον αγωνα. Μετα περασα και απο ΣΠ 40 με το στανταρακι μισελ. Λατινοκορμαρα μαυρισμενη με υπεροχο βυζι κωλο. Πιπα τελεια, περασμα απο μπαλες και σκυλι στο γαμησι.
Υπερβάλεις φίλε
Η Ιρίνα είναι ακριβώς ίδια κατηγορία με Σαμπίνα, ελάχιστα πιο gfe η Ιρίνα αλλά τιποτα τρελό.

Βγάζει περισσότερη ωριμότητα και πάθος ενώ η Σαμπίνα βγάζει αίσθηση τύπου one night stand με φοιτήτρια

Παρ όλα αυτά και οι δύο μαζί την Μύρα δεν την φτάνουν.
Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους πάντως εγώ δεν έχω ξανά πάρει εκδιδόμενη που να γουστάρει τόσο την δουλειά της.

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
150
Πόντοι
0
Υπερβάλεις φίλε
Η Ιρίνα είναι ακριβώς ίδια κατηγορία με Σαμπίνα, ελάχιστα πιο gfe η Ιρίνα αλλά τιποτα τρελό.

Βγάζει περισσότερη ωριμότητα και πάθος ενώ η Σαμπίνα βγάζει αίσθηση τύπου one night stand με φοιτήτρια

Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους πάντως εγώ δεν έχω ξανά πάρει εκδιδόμενη που να γουστάρει τόσο την δουλειά της.
Σωστός ο παίκτης και κατά τη γνώμη μου πολύ πιο ωραία και εκφραστική η μυρα

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
875
Πόντοι
81
Δυστυχώς, η Ιβανκα σχόλασε πριν λίγο.... :headbang:
Από εμφάνιση τι πουλιά πιάνει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σωστός ο παίκτης και κατά τη γνώμη μου πολύ πιο ωραία και εκφραστική η μυρα
Η Μύρα δεν έχει εξαφανιστεί;

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
150
Πόντοι
0

Lagwniko

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2022
Κριτικές
4
Like
103
Πόντοι
0
Φ105 Γιασμίν κ Λίζα κατά τις 11, συνεχόμενα δωμάτια κ οι δύο κοπέλες. Μικρές, λεπτές κ πανέμορφες κ οι δύο, δυσκολεύτηκα να αποφασίσω να μπω με τη Γιασμίν τελικά, αστέρι κ στο γαμήσι! Έβαλε στο τέλοςκάτω κεφάλι κ μου άνοιξε κ με τα δύο χέρια τα υπέροχα κωλομερια της ώστε να θαυμάσω την τέλεια κωλοτρυπίδα της κ να στραγγίξω βαθιά στο μουνί της. Ο επόμενος συμπαθέστατος συναγωνιστής μετά από μένα την πήρε για 20λεπτο, είμαι σίγουρος ότι το απόλαυσε εις διπλούν. Οπωσδήποτε σύντομα δοκιμή κ με τη Λίζα γιατί πραγματικά είναι κρίμα να έχουμε στη διάθεσή μας τέτοια μουνια κ να μην τα γαμάμε.
ΥΓ: παρτουζα 40Ε
Αγορίνα το 10λεπτο ρολογάτο στο Φ105, ισχύει; Γιατί το διάβασα και από άλλους συναγωνιστές πριν κάποιες μέρες και θέλω να σιγουρευτώ πριν την επίσκεψη.

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.575
Πόντοι
3.172
Χτες πέρασα με μια καινούργια μαύρη φυλής...μέτρια μέσα.. σώμα κάπως καλό.. ίσως γράψω κριτική... επίσης πέρασα με Rubi Λιοσίων 73..δεν μπορείς να χυσεις..καλό κορμί...τις εγλυψα για λίγο το μουνι, ζήτησε 10..πήρε ένα αρχίδι

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.337
Πόντοι
216
Το Χριστινάκι έχει σταματήσει την δουλειά είναι Ελλάδα μένει επαρχία
Επαρχία? Βόσκει προβατάκια και κοτουλες? Aς ειναι καλα το κοριτσι μας όπου και να ειναι. Τους χαιρετισμους μου να εχει, αν την ξερει καποιος ή αν μας διαβάζει.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.337
Πόντοι
216
Υπερβάλεις φίλε

Εχω μια απορια. Αυτη η Ιρινα στο Φωκαιας 27 σκαλακια, με ποσους πελατες παει καθε μέρα?

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Εγώ ξέρω ότι τόν τελευταίο καιρό στην πιάτσα έχουμε κάποια κορίτσια... όπως Σαμπίνα Μύρα Ιρίνα...στα μοντελε , γιατί υπάρχουν και άλλες κατηγορίες με κοπέλες που ο άλλος θα περάσει καλά άλλος παρά πολύ καλά
Και κάποιοι θα γκρινιάζουν ότι δεν αξίζουν..
Από ότι φαίνεται η πολλοί είναι πού περνάνε καλά και για αυτό με την επανάληψη γεμίζουν τα δωμάτια ..

Εδώ θα μου πεις είχαμε Εβελίνα και κάποιοι κόντεψαν να την φάνε.

Λέω εγώ τώρα..
Μήπως κάποιοι έχουν χαμηλά τον πήχη και δεν αντιλαμβάνονται την απόδοση αυτών τόν κοριτσιών;

Ευτυχώς που έχουμε Ιρίνα και Σαμπίνα τώρα, ποιώ παλιά Μύρα.
Αν ήταν η ποίο πολλές έτσι...δεν θα υπήρχαν ουρές... και γκρίνιες,, μάλλον..

Τελευταία τροποποίηση:

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Εχω μια απορια. Αυτη η Ιρινα στο Φωκαιας 27 σκαλακια, με ποσους πελατες παει καθε μέρα?
Η συγκεκριμένη βαράει οχτάωρο τουλάχιστον.. που σημαίνει 40 δωμάτια...30 στην λιγότερη...
Και είναι μέσα στην όρεξη..
Και πάς στην άλλη που κάνει δύο δωμάτια την ώρα και δεν ανεβαίνει από πάνω γιατί είναι κουρασμένη..

Αυτές είναι βέβαια η προσωπικές μου εμπειρίες με Ιρίνα.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.457
Πόντοι
14.936
Σημερινή τσάρκα γειτονιάς...
Στοχευμένα πήγα για Άντζελα Φυλής 59...
Δεν ήταν εκεί..
Η υπηρεσία μου έδειξε ένα κορίτσι που το τρώει όλο το
φαι του την Αλεσια...
Χοντρούλα αλλά για κάποιο πουστη λόγο και ενώ είμαι του
skinny μπήκα σχεδόν σίγουρος ότι θα περάσω καλά...
Δικαιώθηκα...
Ένστικτο και εμπειρία χρονιας πορνοκαριερας..
Γάμησα πολύ καλά...
Θα ακολουθήσει κριτική..
Βγαίνοντας συνέχισα την βόλτα για απλό μάτι...
Φώκαιας 7 Αννίτα...
Σύντομη συνομιλία με υπηρεσία και πέρασμα ΣΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ
δωμάτιο...
Άργησε...
Πάρα πολύ...
Συναγωνιστής την είχε πάρει πρόγραμμα..
Κανένα πρόβλημα...
Μπήκε με κόκκινα εφαρμοστά της φωτιάς...
Με τσιμπουκωσε με πάθος...
Ακαποτα..
Μετά από κάποια ωρα την τάισα...
Τα έφτυσε νιπτηρα ανταλλάξαμε ευχές και έφυγε...
Βγηκα στο δρόμο και πηγαίνοντας προς την έπαυλη μου
συναντήθηκα με γνωστή υπηρεσία...
Μια ώρα παρλάραμε κάτω από τα αδιάκριτα βλέμματα
περαστικών και θαμώνων των πορνειων..
Χαιρετηθηκαμε και σπάσαμε..
Βούτηξα το κάρο και τραβήχτηκα για σάντουιτς..
Αμέσως μετά μπαναρα και τώρα την πέφτω για ύπνο...
Όλα καλα και σήμερα...
Αύριο άλλη μέρα..

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.134
Πόντοι
9.846

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.923
Πόντοι
201
Εγώ ξέρω ότι τόν τελευταίο καιρό στην πιάτσα έχουμε κάποια κορίτσια... όπως Σαμπίνα Μύρα Ιρίνα...στα μοντελε , γιατί υπάρχουν και άλλες κατηγορίες με κοπέλες που ο άλλος θα περάσει καλά άλλος παρά πολύ καλά
Και κάποιοι θα γκρινιάζουν ότι δεν αξίζουν..
Από ότι φαίνεται η πολλοί είναι πού περνάνε καλά και για αυτό με την επανάληψη γεμίζουν τα δωμάτια ..

Εδώ θα μου πεις είχαμε Εβελίνα και κάποιοι κόντεψαν να την φάνε.

Λέω εγώ τώρα..
Μήπως κάποιοι έχουν χαμηλά τον πήχη και δεν αντιλαμβάνονται την απόδοση αυτών τόν κοριτσιών;

Ευτυχώς που έχουμε Ιρίνα και Σαμπίνα τώρα, ποιώ παλιά Μύρα.
Αν ήταν η ποίο πολλές έτσι...δεν θα υπήρχαν ουρές... και γκρίνιες,, μάλλον..
Φίλε αυτά είναι γούστα....
Προσωπικά δεν τρελαίνομαι για καμία απο αυτές που ανέφερες.
Εγώ θέλω περισσότερη ανωμαλία και βίτσια στο σεξ κάτι που αυτές δεν προσφέρουν.
Απλά δίνουν κανένα γλωσσοφιλο και είναι πιο νεαρές σε ηλικία,για αυτό οι ουρές στο σαλόνι.
Την Μπάρμπορα πχ δεν την βάζω με καμία από αυτά τα τσουτσέκια.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.742
Πόντοι
1.936
Απο τα καλυτερα γαμησια που εκανα στο 2023 θα βαλω και το εχθεσινο στην πρωινη βαρδια με τη Μαρια στο Φ109 ισογ.
Λογω απουσιας της Ολγας αφου ξεμουνιαστηκε,ειναι και οι γιορτες,ειναι και οι γαμπροι,το εν λογο καταστημα εμεινε με την Αννα και την Μαρια.Προτιμησα την Μαρια αφου με την Αννα δεν εμεινα και πολυ ικανοποιημενος στην πρωτη και τελευταια συνεδρια που ειχαμε.Η Μαρια λοιπον ειναι κοντουλα με λιγα παχακια,ομορφουλα και πολυ προθυμη να κανει οτι μπορει στα πλαισια του προγραμματος προκειμενου να σε ευχαριστησει.Το προγραμμα της περιλαμβανει ελευθερο στοματικο (χωρις χερι να παλυνδρομει,αλλα σε πιανει απο την αρχιδοσακουλα),σεξακι οπως θες,κωλαρακι δεν δινει,αλλα ειναι χαμογελαστη και το ζει το αθλημα.Στα 4 δεν ειναι το δυνατο της σημειο αφου ειναι καπως κοντοκαβαλη αλλα βγαζει μια ζεστασια αυτη η κοπελα Εμφανισιακα μπορει να υστερει αλλα υπηρεσιες ειναι σουπερ.Εφυγα πολυ ευχαριστημενος και θα την ξαναπροτιμησω ακομα και απο την ξινουτσικη(μερικες φορες) ντιβα του καταστηματος Ολγα.

Ilovecg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2023
Κριτικές
13
Like
708
Πόντοι
311
Η συγκεκριμένη βαράει οχτάωρο τουλάχιστον.. που σημαίνει 40 δωμάτια...30 στην λιγότερη...
Και είναι μέσα στην όρεξη..
Και πάς στην άλλη που κάνει δύο δωμάτια την ώρα και δεν ανεβαίνει από πάνω γιατί είναι κουρασμένη..

Αυτές είναι βέβαια η προσωπικές μου εμπειρίες με Ιρίνα.
Η Εύα φυλής 84α όταν δούλευε διπλοβάρδιες μου είπε έφτανε 70. Δεν έχουν ανάγκη αυτές πια

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.506
Πόντοι
446
Δοκιμή με σοκολα λατινα Λίζα Φ105, επικοινωνιακή, το προσπαθει και στα ελληνικά μάλιστα, κορμί βελούδινο, κωλαράκι πέτρα για πολλα χαστούκια, τρομερη θεά στα 4, εριχνα πιστονιές και καβλωνα με το μουνοκλανίδι που έριχνε. Τον εφαγε τέρμα μέσα. Αφού έχυσα, διέκρινα μια βιασύνη απο μέρους της να βγω, δε με ενόχλησε ομως. Προσωπικά και νομίζω στους περισσότερους, άρεσε περισσότερο η Γιασμίν ως προς τις υπηρεσίες ειναι πιο ζεστή. Σε κάθε περίπτωση δεν προκειται να μείνετε δυσαρεστημένοι θεωρώ. Πολύ καλες επιλογές και οι δύο.

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Φίλε αυτά είναι γούστα....
Προσωπικά δεν τρελαίνομαι για καμία απο αυτές που ανέφερες.
Εγώ θέλω περισσότερη ανωμαλία και βίτσια στο σεξ κάτι που αυτές δεν προσφέρουν.
Απλά δίνουν κανένα γλωσσοφιλο και είναι πιο νεαρές σε ηλικία,για αυτό οι ουρές στο σαλόνι.
Την Μπάρμπορα πχ δεν την βάζω με καμία από αυτά τα τσουτσέκια.
Μα και εκεί από ότι ξέρω, ιδικά παλιότερα έπρεπε να περιμένεις..
Δεν είναι τού γούστου μου και δεν την έχω πάρει ποτέ..
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλή και η συναγωνιστές που περιμένουν χαζοί.

Να γράφεις για κάποια που έφαγες φόλα το θεωρώ το ποίο σημαντικό που γράφετε εδώ μέσα..
Αλλά να σχολιάζεις γιατί κάποιοι περνάνε καλά με κάποια που γεμίζει δωμάτια...!
Ποιός ο λόγος...;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom