PsoLeeSin1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.067
- Πόντοι
- 361
Ναι, συγχυστη.Για την Ειρήνη Φ17β λες ;
Ναι, συγχυστη.Για την Ειρήνη Φ17β λες ;
Και @Anal popcorn, η Έμμυ πολυ πιο σωστο και καυλωτικο σώμα αν κι εχει +10 κιλά. Τα έχει σωστά βαλμενα. Η Καρολίνα έχει αρκετά ατσούμπαλο κωλο με κενά κωλομάγουλα. Ενώ η Έμμυ έχει γεμάτα κωλομάγουλα. Ορισμός chubby.Κ εγω τα ιδια γούστα έχω.....δεν μπορώ τις πατοζες....
Αν μοιάζει με Έμμυ περνάει τη βάση σίγουρα κ θα την τιμήσω. Ευχαριστώ πολύ για τις info.
Την Έμμυ έχω βαρεθεί να την πηδαω.....ειναι ένα από πολυ λιγα στανταρακια μου όταν πάω φυλης ......αλλα θέλω κάτι νέο για δοκιμή.....ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου.Και @Anal popcorn, η Έμμυ πολυ πιο σωστο και καυλωτικο σώμα αν κι εχει +10 κιλά. Τα έχει σωστά βαλμενα. Η Καρολίνα έχει αρκετά ατσούμπαλο κωλο με κενά κωλομάγουλα. Ενώ η Έμμυ έχει γεμάτα κωλομάγουλα. Ορισμός chubby.
Παρολαυτα η Καρολίνα είναι πολυ καλυτερη σε επερεσίες. Καθαρή πολυ επίσης. Με τα συχνά Listerine και ντουζακια κατά τη διάρκεια της βάρδιας.
Με λίγα λόγια η Έμμυ είναι 50/50 να κάψεις το 20€αρικο. Είναι με τις ώρες της. Ασε που το Φωκαιας 13 έχει πολυ σκοτεινά δωμάτια.
Ενώ τα Φιλιππιδου έχουν φουλ φως, και το πανω έχει ντουζακια με ζεστό νερό.
Ψηφίζω Καρολίνα αβλεπί, αλλά η Έμμυ είναι πολυ πιο όμορφη και σε φάτσα και σε κορμακι.
Εγω παντως που εχω περασει 2 φορες με εμμυ ολο μυριζει τυροκαυτερηΚαι @Anal popcorn, η Έμμυ πολυ πιο σωστο και καυλωτικο σώμα αν κι εχει +10 κιλά. Τα έχει σωστά βαλμενα. Η Καρολίνα έχει αρκετά ατσούμπαλο κωλο με κενά κωλομάγουλα. Ενώ η Έμμυ έχει γεμάτα κωλομάγουλα. Ορισμός chubby.
Παρολαυτα η Καρολίνα είναι πολυ καλυτερη σε επερεσίες. Καθαρή πολυ επίσης. Με τα συχνά Listerine και ντουζακια κατά τη διάρκεια της βάρδιας.
Με λίγα λόγια η Έμμυ είναι 50/50 να κάψεις το 20€αρικο. Είναι με τις ώρες της. Ασε που το Φωκαιας 13 έχει πολυ σκοτεινά δωμάτια.
Ψηφίζω Καρολίνα αβλεπί, αλλά η Έμμυ είναι πολυ πιο όμορφη και σε φάτσα και σε κορμακι.
Τσέκαρε στα Φυλής 65, συνήθως δουλεύει στο ισόγειο πρωίΚαλησπέρα η τζεσικα από το φ59 έχει μεταφερθεί αλλου;
Καλητερα τυροκαυτερη παρά μελιντζανοσαλατα με σκόρδοΕγω παντως που εχω περασει 2 φορες με εμμυ ολο μυριζει τυροκαυτερη
Λαχταριστη κωλοτρυπίδα.........δεν χαλαει ποτε. την συντηρεί σωστα.Ρε σεις υπαρχει ακομα η Μπαρμπορα,ηταν η πρωτη πουτανα που ξεκολιασα.
Θα της εχει γινει ο Πατος πηγαδι βεβαια
Ναι με τον γκόμενο και σου στέλνει χαιρετίσματα!!!Καλησπέρα, η Σολ από Λιοσίων γνωρίζουμε που βρίσκεται;
Μα δεν τις σύγκρινα ρε τυπε απλά είπα πως είναι περίπου το ίδιο σώμαΚαι @Anal popcorn, η Έμμυ πολυ πιο σωστο και καυλωτικο σώμα αν κι εχει +10 κιλά. Τα έχει σωστά βαλμενα. Η Καρολίνα έχει αρκετά ατσούμπαλο κωλο με κενά κωλομάγουλα. Ενώ η Έμμυ έχει γεμάτα κωλομάγουλα. Ορισμός chubby.
Το Χριστινάκι έχει σταματήσει την δουλειά είναι Ελλάδα μένει επαρχίαΗ ελληνοουκρανεζα άφησε εποχή καλό κορίτσι, καλός χαρακτήρας με φιλότιμο.
Είχε φυγει κάπου στην περίοδο της καραντίνας,
είναι στην Αγγλία τώρα κ από ότι έλεγε η τσατσα που ήταν τελαυταια μαζί της ότι έχει σταματήσει από την δουλειά.
Ομως κάποιος εδώ είχε γράψει που την γνώριζε της τηλέφωνισε με κάμερα κ ήταν με τα σουτιέν αρα ίσως κ εκεί ασκεί το λειτουργιμα της.
Δυστυχώς, η Ιβανκα σχόλασε πριν λίγο....Δυδιμου 27 Αμιρα, Φωτεινή και η μουναρα Ιβανα και στο 69 Βίκυ και Ελενα
Γνωστό είναι ρε συ.έχει πάει σε γραφείο απο όσο μου έχουν πει, η τσάτσα δεν γνωρίζει γιατί και που πήγε, αν ξέρει κανεις τίποτα καινούργιο ας πεί