Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 21.035
- Πόντοι
- 13.636
Ρε εσείς τώρα σοβαρά ρωτάτε ή μας κάνετε πλάκα βραδιάτικα???Έχει κανένας καμία πρόταση για Φυλής και πέριξ για τώρα;
Ρε εσείς τώρα σοβαρά ρωτάτε ή μας κάνετε πλάκα βραδιάτικα???Έχει κανένας καμία πρόταση για Φυλής και πέριξ για τώρα;
Ρώτησα αν παίζει τίποτα καλό. Που την είδες εσύ την πλάκα;Ρε εσείς τώρα σοβαρά ρωτάτε ή μας κάνετε πλάκα βραδιάτικα???
Εγώ πριν 10 μερες. Πέντε παρα τα ξημερώματα. Έχει ασσυμετρο προγραμμα παντως. Όποτε θυμάται παει. Επειδή εγώ εκείνη την ωρα παιρναω μια φορά την εβδομάδα, για τσάρκα μόνο, λίγες φορές την πετυχαινω.Την Ανίτα από Φώκαιας 7 μεταμεσονύχτια βάρδια την έχετε πετύχει τελευταία?
Και εγώ 2-3 φορές που πέρασα κλειστό ήταν,και μιλάω για καλές μέρες όχι άκυρες (Δευτέρα ας πούμε που πολλά κορίτσια ρεπαρουν)Εγώ πριν 10 μερες. Πέντε παρα τα ξημερώματα. Έχει ασσυμετρο προγραμμα παντως. Όποτε θυμάται παει. Επειδή εγώ εκείνη την ωρα παιρναω μια φορά την εβδομάδα, για τσάρκα μόνο, λίγες φορές την πετυχαινω.
Αννα ταιΞέρετε καμία μικρόσωμη στενομούνα με σφιχτό κορμί για σκίσιμο?
Μήπως Εβελίνα?Φώκαιας 27 επάνω δουλεύει η Μελίνα η Αλβανίδα απογευματινή και βραδυνή βάρδια. Συνήθως δουλεύει μόνο απόγευμα. Πολύ ωραίο μιλφάκι κατά την γνώμη μου. Πέρασα υπέροχα και θα ξαναπάω σύντομα.
Μήπως εννοείς Εβελίνα;Φώκαιας 27 επάνω δουλεύει η Μελίνα η Αλβανίδα απογευματινή και βραδυνή βάρδια. Συνήθως δουλεύει μόνο απόγευμα. Πολύ ωραίο μιλφάκι κατά την γνώμη μου. Πέρασα υπέροχα και θα ξαναπάω σύντομα.
Σε ευχαριστούμε που γράφεις και ενημέρωση που και που.2η βαρδια επίσης
Φυλής 59 κάτω η Αντζελα που έγραψε ο Σμύρνης,για ελληνίδα την παρουσιάζει η υπηρεσία,μελαχρινή νεαρή λεπτή πρόσωπο οκ,βάιμπ λίγο ασαφές,βλέπουμε.
Φυλ59 πάνω η συμπαθής κοντούλα υπηρεσία πού μπερδεύει τα ονόματα παρουσίασε μία μελαχρινή λατίνα προς μοντελέ με γλυκό πρόσωπο και πώς τη λένε; -Στίντι.- είσαι σίγουρη Στίντι;-ναι Στίντι από Κολομβία,καλά οκ.
Οπότε πιθανόν Σίντυ.
Φυλ66α η Καίτη με πιό χαλκόχρωμη απόχρωση μαλλιά και η κόμμωση, πρόσωπο κι η όλη φάση γιαπωνέζικο μάνγκα.
Φωκ25α η Λάουρα
Φωκ25β Σάρα
Φωκ27α η Σάρα η πετίτ λατίνα όχι η τσουπωτή Σάρα.
Φωκ19 Μελίσσα και Λίλυ λατινες
Φωκ7υπ Άντζελα και Αλεξάνδρα
Φωκ9 ετοιμαζόταν ν ανοίξει για 3η βάρδια.
Αυτά τα ολίγα από τέλος β βάρδιας που πέρασα,καλές γιορτές μάγκες.
Κατέβα ρε συ να της πείς τα κάλαντα κι άν δεν είναι κεί τα λες και παρά δίπλα,μέρες πού ναι!!!Καλημέρα και χρόνια πολλά!!! Η Τζέσικα είναι στο πόστο της?
Καλά Χριστούγεννα!και καλά Χριστούγεννα!!!