Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα και χρόνια πολλά!!! Η Τζέσικα είναι στο πόστο της?
Κατέβα ρε συ να της πείς τα κάλαντα κι άν δεν είναι κεί τα λες και παρά δίπλα,μέρες πού ναι!!!Καλημέρα και χρόνια πολλά!!! Η Τζέσικα είναι στο πόστο της?
Καλά Χριστούγεννα!και καλά Χριστούγεννα!!!
Σε να ιδανικο συμπαν, τους ανοιγες, μπαιναν μεσα αλλα εντελως τυχαια στο σαλονι αραζαν οι 5 ασβερκοι ρωσσοποντιοι φιλοι σου...να πάρε λίγο πνεύμα Χριστουγέννων
να πάρε λίγο αυθεντικό πνεύμα ΧριστουγέννωνΡε που χάθηκε το πνεύμα των Χριστουγέννων;;;
Τέτοιες μέρες τα κορίτσια έπρεπε να ντύνονται Αϊ Βασιλιτσες να πέφτει εορταστικό γαμήσι. Η Τζέσικα τουλάχιστον φορούσε κόκκινα εσώρουχα.
Πάντα περιμένω με χαρά τέτοιες αθώες ψυχούλες να μου πουν τα κάλαντανα πάρε λίγο αυθεντικό πνεύμα Χριστουγέννων
Αυτή την Κατερίνα Φωκαίας 9 την θυμάμαι πριν καμια 10 ετια δούλευε σε μασατζιδικο στη φερρων 19; Καπου εκει. Μου είχε δώσει εύκολα τηλέφωνα κι την 1η ή 2η φορά και το έπαιρνα μικρό τότε ήταν δεν ήταν 20 και το κράταγα κάνα 3ωρο με ένα 200αρι κ μου έδινε το σφιχτό της κωλαρακι. Έκανα την παράθεση γιατί δεν θα ξεχάσω ένα μεσιμερι είχαμε πάει πριαμο σε ένα δωμάτιο με πολλούς καθρέφτες κ όταν τελείωσα το σφυροκόπημα στο κωλαρακι της, γυρνάει ανοίγει τα πόδια της κ σκύβει ανάποδα στον καθρέφτη για να δει την σουφρα της ανοιχτή, και μου κάνει, θα κλείσει μέχρι το βράδυ; Αν με δει ο γκόμενος θα το καταλάβει, μπα λέω τπτ δεν θα φαίνεται .έκτοτε δεν ξανά βρεθήκαμε κ όταν μετά από καιρό πήγα να μπω στη φυλής εσυ μου λέει δεν παίρνεις πρωκτικόΣυνέχεια βόλτας:
φωκαίας 13 πάνω Μαρία γυαλάκια, φωκαίας 13 κάτω Σακίρα άσχημη τσουπωτη γουρουνίτσα με τατού στην κοιλιά, φυλής 66Δ Νίκη κι αυτή τσουπωτή αλλά ομορφούλα, φυλής 66Α Κέιτη κοκκινομάλα
πιτσιρίκα με τατού διάφορα και πίρσινγκ, φωκαίας 9 Κατερίνα,φωκαίας 25 Σάρα, φυλής 84 Χριστίνα τσέχα, φυλής 86 κάτω Μελίσσα λατίνα, Φυλής 67 ήρθε η Ελένη με τις τορπίλες, φυλής 61 Σολ, φωκαίας 17 κάτω Μικαέλα, φωκαίας 17 πάνω Ξένια καινούργια μελαχρινή ελάχιστα τσουπωτή με βυζάρες και Ειρήνη η γνωστή
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Ευχαριστώ πολύ φίλεη Μπιούτη είναι βαρέων βαρών με 5άρια μαστάρια και κωλάρα αεροδρόμιο μακρύ μαλλί ράστα μέχρι τη μέση αρκετά χαμογελαστή και σχετικά όμορφη φάτσα...
η Μπέτυ έχει κανονικό ωραίο σώμα με 2,5άρια βυζιά
άφρο λουκ και μεγάλα έντονα μάτια...
αν θες όμορφες μαυρούλες δοκίμασε από call girls την Bella-Lisa ή Ebony Darcy που είναι ανεξάρτητες
Χρόνια καλά με υγεία .. καλά Χριστούγεννα !! Αυτά τα καυλακια να είχαμε στα σπιτάκια και ας βλέπαμε τα ραδίκια ανάποδα μετά !Ρε που χάθηκε το πνεύμα των Χριστουγέννων;;;
Τέτοιες μέρες τα κορίτσια έπρεπε να ντύνονται Αϊ Βασιλιτσες να πέφτει εορταστικό γαμήσι. Η Τζέσικα τουλάχιστον φορούσε κόκκινα εσώρουχα.
Η Μπέτυ ήταν πριν κάνα 2μηνο στον όροφο πάνω από την Μαρία;η Μπιούτη είναι βαρέων βαρών με 5άρια μαστάρια και κωλάρα αεροδρόμιο μακρύ μαλλί ράστα μέχρι τη μέση αρκετά χαμογελαστή και σχετικά όμορφη φάτσα...
η Μπέτυ έχει κανονικό ωραίο σώμα με 2,5άρια βυζιά
άφρο λουκ και μεγάλα έντονα μάτια...
αν θες όμορφες μαυρούλες δοκίμασε από call girls την Bella-Lisa ή Ebony Darcy που είναι ανεξάρτητες
Σωραίος!!!Προ 1ας ωρας.
Φιλλιπιδου 11B Καρολινα και μια αλλη
Φωκαιας 13 υπογα Σακιρα
Φωκαιας 19 Λουνα
Φωκαιας 25, (αυτο με την Σαρα και την Τζανινα), κλειστο
Φωκαιας 27 σκαλακια Ιρινα η καινουργια Ρωσιδα
Φωκαιας 27 πανω, κλειστο
Ιασονος 37, Τζουλια(καποια στιγμη θα τιμηθει, εφυγα αχυστος και πεσμενος χτες απο τσαρκα και δεν επιχειρησα ξανα σημερα, εγκεφαλοψυχολογικα full)
Ιασονος 43 ή 45(δεν θυμαμαι) Μιρελα