Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 329 άτομα (43 μέλη και 286 επισκέπτες)

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.652
Πόντοι
13.636
Φυλής 86 Κάτο..μια με όνομα βέρα ψιλή με ποδαρες... χαμόγελο στο σαλόνι και Πολλά υποσχόμενο βλέμμα..
Μέσα μπούρδες... όλο γκρίνια σε κάθε αλλαγή στάσης.. κλείσιμο ποδιών να μην μπαίνει βαθιά..
Έτσι και αλλιώς για δοκιμή μπήκα..
Για εμε μακριά...
Τόσο έμπειρος πως την πάτησες έτσι??? :think:
Έχουν τόσα πολλά γραφτεί για αυτή την ΑρχιΦόλα που μου κάνει εντύπωση πως δεν γνώριζες κάτι.
Παρόλα Αυτά θα περάσω για μια επανάληψη κάποια στιγμή να την :s&m_1: για τις φόλες που κερνάει τον κόσμο!!!

Labanero

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2023
Like
71
Πόντοι
0
αυτή τη στιγμή Φυλής 67 περιμένουν κοπέλα, φυλής 65 ισόγειο Μπιούτη και φυλής 65 όροφος η άλλη μαυρούλα η καινούργια με απλό
πρόγραμμα, διδύμου 8Α μια αδύνατη άσχημη την πέτυχα στις σκάλες
πήγαινε για τσιγάρά, διδύμου 22 Σοφία, Διδυμου 27 Αμίρα
με τσοντέ εμφάνιση και πίρσινγκ στο πρόσωπο
Αυτές οι μαυρουλες πως είναι??
Από ομορφιά, με ενδιαφέρει περισσότερο...

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Τόσο έμπειρος πως την πάτησες έτσι??? :think:
Έχουν τόσα πολλά γραφτεί για αυτή την ΑρχιΦόλα που μου κάνει εντύπωση πως δεν γνώριζες κάτι.
Παρόλα Αυτά θα περάσω για μια επανάληψη κάποια στιγμή να την :s&m_1: για τις φόλες που κερνάει τον κόσμο!!!
Δεν την είχα ξαναδεί και δεν συγκρατώ ενημέρωσης.
Δεν αστειεύομαι για την άνοια...
Να πας και νά την μαλώσεις.. όπως εσύ ξέρεις

Chemical Warfare

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2017
Κριτικές
4
Like
469
Πόντοι
20
Όχι η Formet, άλλη
εξάλλου δεν έγραψα για απλό αλλά ελεύθερο στοματικό
Μιας και λέτε για αυτήν. H Άντζελα Formet είναι Γερμανία. Το καλοκαίρι που είχε επιστρέψει Ελλάδα (Φυλής 59 ισόγειο) μου είπε πως εκεί είναι καλύτερα και για κάθε 1 πελάτη στην Γερμανία ισοδυναμεί με 8 πελάτες στην Ελλάδα. Ξεκάθαρα ήθελε να βγάζει ευκολότερα λεφτά.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.690
Πόντοι
736
Ρε μάγκες η Άντζελα 59 κάτω που είναι τώρα αξίζει η θα φάω φολα;

kokoxx

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2017
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
0
Ρε μάγκες η Άντζελα 59 κάτω που είναι τώρα αξίζει η θα φάω φολα;
σηκω φυγε............εφυγα αχυστος αλλα δεν ξερω πως να γραψω κριτικη να σωσω κανενα χριστιανο!!μιλαμε κανει μονο για σερβιτορα σε κανενα μαγαζι, αμα δεν της αρεσει το επαγγελμα της,να παει σε κανενα λιβαδι στα καρπαθια να βοσκαει αγελαδες

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.685
Πόντοι
3.246
Αυτές οι μαυρουλες πως είναι??
Από ομορφιά, με ενδιαφέρει περισσότερο...
η Μπιούτη είναι βαρέων βαρών με 5άρια μαστάρια και κωλάρα αεροδρόμιο μακρύ μαλλί ράστα μέχρι τη μέση αρκετά χαμογελαστή και σχετικά όμορφη φάτσα...
η Μπέτυ έχει κανονικό ωραίο σώμα με 2,5άρια βυζιά
άφρο λουκ και μεγάλα έντονα μάτια...
αν θες όμορφες μαυρούλες δοκίμασε από call girls την Bella-Lisa ή Ebony Darcy που είναι ανεξάρτητες

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Την Ανίτα από Φώκαιας 7 μεταμεσονύχτια βάρδια την έχετε πετύχει τελευταία?

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Μιας και λέτε για αυτήν. H Άντζελα Formet είναι Γερμανία. Το καλοκαίρι που είχε επιστρέψει Ελλάδα (Φυλής 59 ισόγειο) μου είπε πως εκεί είναι καλύτερα και για κάθε 1 πελάτη στην Γερμανία ισοδυναμεί με 8 πελάτες στην Ελλάδα. Ξεκάθαρα ήθελε να βγάζει ευκολότερα λεφτά.
Ισχύει όντως, το έλεγε η Άντζελα ότι στη Γερμανία ειναι καλύτερα ότι έχει περισσότερα λεφτά, αλλά όμως φαντάζομαι για να πάρει αυτό το παραδάκι θα πρέπει να κανει κ καμια υπειρεσια extra όπως ελεύθερο στοματικό τελειοτικο κ όχι μόνο normal sex που εκανε εδώ.

GVEJOHN

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
0
Έχει κανένας καμία πρόταση για Φυλής και πέριξ για τώρα;

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.652
Πόντοι
13.636

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.941
Πόντοι
1.336
2η βαρδια επίσης

Φυλής 59 κάτω η Αντζελα που έγραψε ο Σμύρνης,για ελληνίδα την παρουσιάζει η υπηρεσία,μελαχρινή νεαρή λεπτή πρόσωπο οκ,βάιμπ λίγο ασαφές,βλέπουμε.

Φυλ59 πάνω η συμπαθής κοντούλα υπηρεσία πού μπερδεύει τα ονόματα παρουσίασε μία μελαχρινή λατίνα προς μοντελέ με γλυκό πρόσωπο και πώς τη λένε; -Στίντι.- είσαι σίγουρη Στίντι;-ναι Στίντι από Κολομβία,καλά οκ.

Οπότε πιθανόν Σίντυ.

Φυλ66α η Καίτη με πιό χαλκόχρωμη απόχρωση μαλλιά και η κόμμωση, πρόσωπο κι η όλη φάση γιαπωνέζικο μάνγκα.

Φωκ25α η Λάουρα

Φωκ25β Σάρα

Φωκ27α η Σάρα η πετίτ λατίνα όχι η τσουπωτή Σάρα.

Φωκ19 Μελίσσα και Λίλυ λατινες
Φωκ7υπ Άντζελα και Αλεξάνδρα
Φωκ9 ετοιμαζόταν ν ανοίξει για 3η βάρδια.

Αυτά τα ολίγα από τέλος β βάρδιας που πέρασα,καλές γιορτές μάγκες.

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.305
Πόντοι
201
Χθεσινή βόλτα στοχευμένα στο Φώκαιας 27β. Σαλοναρισμα Ιρίνα( θα προτυμιθει την επόμενη φορά) και μιλφ Νάταλι. Πολύ καύλα και ορεξατη στο σαλόνι έδωσα τα 20 με συνοπτικές διαδικασίες. Με το που μπήκα στο δωμάτιο ήρθε στο 5λεπτο. Με βρήκε στο νιπτήρα. Κατευθείαν φουλ γκωσσοφιλα που γουστάρω στα όρθια. Η γλώσσα έφτασε λαρύγγι μου δάγκωνε και τα χείλια καύλα σκέτη. Με ξαπλώνει και ξεκινάει πίπα ανευφ χωρίς να ρωτησει. Δε τρελάθηκα. Έβαζε λίγο δόντι ανά στιγμές και ήταν πολύ γρήγορη. Θα προτιμούσα πιο απαλά. Όσο πιπωνε πήγα να τελειώσω. Της σηκώνω το κεφάλι τη σφίγγω από το λαιμό και φουλ γλωσσοφιλα. Σαν κάτι να αστραψε στα μάτια της. Πετάει ένα( you like this? ) Και από τότε με πέθανε στο να μου σφίγγει το λαιμό. Γύρισμα ιεραποστολικό λίγο γλυφομούνι και μπήκα. Μετά ανέβηκε από πάνω. Σε κάποιο σημείο όπως χοροπηδούσε, με σφίγγει από το λαιμό με το ένα χέρι και μου έριχνε σφαλιαριτσες ( ποτέ δεν ήξερα ότι να με καυλωνε τόσο κάτι τέτοιο) δε τελείωνα με τίποτα οπότε τελειώσαμε με λίγο μαλακιά, δε κάνει cim. Τουλάχιστον 15 λεπτά μέσα. Η τσα2 δε χτύπησε η κοπέλα δε βιαζόταν. Επίσης η τσα2 ομιλιτικη και χαρούμενη όχι σαν κάτι αχωνευτες

GVEJOHN

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
0
Φώκαιας 27 επάνω δουλεύει η Μελίνα η Αλβανίδα απογευματινή και βραδυνή βάρδια. Συνήθως δουλεύει μόνο απόγευμα. Πολύ ωραίο μιλφάκι κατά την γνώμη μου. Πέρασα υπέροχα και θα ξαναπάω σύντομα.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Την Ανίτα από Φώκαιας 7 μεταμεσονύχτια βάρδια την έχετε πετύχει τελευταία?
Εγώ πριν 10 μερες. Πέντε παρα τα ξημερώματα. Έχει ασσυμετρο προγραμμα παντως. Όποτε θυμάται παει. Επειδή εγώ εκείνη την ωρα παιρναω μια φορά την εβδομάδα, για τσάρκα μόνο, λίγες φορές την πετυχαινω.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Εγώ πριν 10 μερες. Πέντε παρα τα ξημερώματα. Έχει ασσυμετρο προγραμμα παντως. Όποτε θυμάται παει. Επειδή εγώ εκείνη την ωρα παιρναω μια φορά την εβδομάδα, για τσάρκα μόνο, λίγες φορές την πετυχαινω.
Και εγώ 2-3 φορές που πέρασα κλειστό ήταν,και μιλάω για καλές μέρες όχι άκυρες (Δευτέρα ας πούμε που πολλά κορίτσια ρεπαρουν)

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Είδα ξανά εχθές την λατίνα Βερόνικα στο 71β
Έχει χάσει μερικά κιλά και έχει γίνει απίστευτο μωράκι..
Ίσως ότι πιο όμορφο έχω δει σε μπουρδέλο.
Πολύ κρίμα που πρόκειται για Φολιτσα.

Μαζί είχε και άλλη λατίνα πιθανόν καινούργια, Αλίσια σέλινα δεν θυμάμαι.

Επίσης ωραίο μωράκι, φρεσκαδουρα κοντοπουτανο σγουρό καστανό μαλλί, αψεγάδιαστο σώμα με τσουποτο λατινικό κώλο και ζουμερα βυζιά.

Ούτε η μία ούτε η άλλη δεν πρέπει να περνάνε τα 24 κι ας τις παρουσιάζει σαν 19χρονες η κακοκουτσουνη τσατσά

Δεν μου έκανε εντύπωση που το σαλόνι και δωμάτια είναι άδεια αφού φαντάζομαι θα είναι επίσης φόλα.
Αλλά την Βερόνικα σίγουρα θα την ξαναδοκιμάσω μπας και έχει αλλάξει κάτι

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Πρωινή βόλτα προ ολίγου. Η Βερόνικα στο Διδυμου αδυνατισμενη και πιο σεξυ κουγκαραρα από ποτέ.
Βέρα ξανθιά μιλφαρα με ποδαρες στη Φυλής. Όντως καλή εμφάνιση αλλά αφου ειναι φολα μέσα στα παπαρια μου.
Κατερίνα χοντρελω από της 08:00 στο ποστο της στη γωνια Φυλής Φωκαιας. Με κοιτουσε τόσο λάγνα κι εγώ κοιτουσα την κοιλουμπα της κι έλεγα ότι σίγουρα αν με φάει χωράω άνετα εκεί μέσα.... Στα Φιλιππίδου οι γνωστές κοπέλες.
Βαρεμάρα, τα ίδια και τα ίδια.... Καλά έκανα κι έχω παει στον χώρο των μασάζ, call.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom