Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 284 άτομα (34 μέλη και 250 επισκέπτες)

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.236
Πόντοι
206
η ειρηνη εχει φολεψει παλια της ειχα κανει το κωλο χοανη τωρα ουτε με αφηνει να της το βαλω.εχουν μαγκεψει και οι πουτανες
Ισχυει αυτο που λες 200%....απλα πας με την πιθανοτητα πλεον να μην ειναι στραβωμενη και να της κανεις ενα ηπιο εως και ψοφιο θα ελεγα κωλογαμησι...σπανια πλεον θα τη σκισεις σα τραγος γιατι δε θελει...εχεις δικιο.

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Ισχυει αυτο που λες 200%....απλα πας με την πιθανοτητα πλεον να μην ειναι στραβωμενη και να της κανεις ενα ηπιο εως και ψοφιο θα ελεγα κωλογαμησι...σπανια πλεον θα τη σκισεις σα τραγος γιατι δε θελει...εχεις δικιο.
ksipnhsan kai aytew oi karioles poy tis eixame gia ta rxidia mas.

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.236
Πόντοι
206
ksipnhsan kai aytew oi karioles poy tis eixame gia ta rxidia mas.
Γαμησε τα...καλως η κακως ειναι η μονη που εχει ενα καλο πακετο για ξεκωλιασμα στην πιατσα...εκτος αν γνωριζεις κατι παρεμφερες

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Γαμησε τα...καλως η κακως ειναι η μονη που εχει ενα καλο πακετο για ξεκωλιασμα στην πιατσα...εκτος αν γνωριζεις κατι παρεμφερες
τιποτα.... που ειναι η τινα στο 74 η μιλενα η αντρεα η χριστινα η καμελια αρε εποχες....

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.767
Πόντοι
41.129
Πηγα Βέργας 7 για Σαμπίνα αλλα δεν...

Πήγα Φυλής 72αρια για Αντζυ αλλα δεν...

Πηγα Ιασωνος 30 όροφος για Σόνια αλλα δεν..

Ευτυχώς ηταν η Ζωίτσα που γαμηθηκε σα καριόλα...

Στη μικρή τηλεόραση του οίκου επαιζε μια ρετρό τσοντα.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
η ειρηνη εχει φολεψει παλια της ειχα κανει το κωλο χοανη τωρα ουτε με αφηνει να της το βαλω.εχουν μαγκεψει και οι πουτανες
Και εγώ που την πήρε δυο φορές πριν λίγο καιρό δεν με άφηνε αρκετή ώρα κωλο, δρν ήθελε δυνατά κλπ. Γκρίνιαζε μου μιλούσε απότομα « δεν θα μπυ σκίσετε τον κωλο για 20€» κλπ. Εντωμεταξύ το υπόσχομαι δεν είχα καν μπει. Δεν ξέρω τη έχει πάθει. Πονήρεψε.. αφού ειναη όλα ψόφια εκει , λέει να είναι και αυτή.

Μππρει να γουστάρω κωλο και να πηγαίνω μόνο γιαυτο μπουρδελα, μπορεί να είναι όμορφη, αλλά με τέτοιες εκρήξεις χαρακτήρα από εμένα μαύρο

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Και εγώ που την πήρε δυο φορές πριν λίγο καιρό δεν με άφηνε αρκετή ώρα κωλο, δρν ήθελε δυνατά κλπ. Γκρίνιαζε μου μιλούσε απότομα « δεν θα μπυ σκίσετε τον κωλο για 20€» κλπ. Εντωμεταξύ το υπόσχομαι δεν είχα καν μπει. Δεν ξέρω τη έχει πάθει. Πονήρεψε.. αφού ειναη όλα ψόφια εκει , λέει να είναι και αυτή.

Μππρει να γουστάρω κωλο και να πηγαίνω μόνο γιαυτο μπουρδελα, μπορεί να είναι όμορφη, αλλά με τέτοιες εκρήξεις χαρακτήρα από εμένα μαύρο
παλαι τισ ειχαμε σκισει το κωλο για 20 θυμαμαι εμπαινα και ηταν σα να γαμουσα αερα.

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
στο φωκαιας 19 προχθες κατα τις 4 απογευμα ειχε μια νταρτανορωσιδα μελαχρινη με το πιο τρελο μασταρι(φυσικο)που εχω δει,βεβαια απο κωλο οχι τιποτα το ιδιαιτερο αλλα αξιζει τιποτα μεσα?νομιζω ευα την λενε

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.540
Πόντοι
32.478
στο φωκαιας 19 προχθες κατα τις 4 απογευμα ειχε μια νταρτανορωσιδα μελαχρινη με το πιο τρελο μασταρι(φυσικο)που εχω δει,βεβαια απο κωλο οχι τιποτα το ιδιαιτερο αλλα αξιζει τιποτα μεσα?νομιζω ευα την λενε
Την είχα πάρει στο Λιοσίων 73Β χωρίς να λέει τίποτα ιδιαίτερο από υπηρεσίες. Αξίζει όμως να την πάρεις μια φόρα , μόνο και μόνο για την εμφάνιση. Είναι πιπινοκάβλαρος. Διάβασε και τις κριτικές που έχει.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.806
Πόντοι
13.636
Η κατάσταση απόψε ήταν...

Δυστυχώς από την βόλτα στο σιχαμερό Μεταξουργείο δεν έχω να πω τίποτα.. Αλλά πραγματικά Τίποτα.
Οι καλές είχαν ρεπό και πολλά κλειστά από νωρίς.
Δηλαδή η φάση καλύτερα σπίτι και σουβλάκια!!!

Ανεβαίνω Κωνσταντινουπόλεως χάλια δεν λέω τίποτα...

Πάω Βέργας.
Το Βέργας 6 κλειστά πάνω κάτω.
Το Βέργας 7 επάνω είχε την Έρρικα που πρόσφατα ήταν Άγκυρας 12 και 9.
Ελεύθερο τελειωτικο στόμα.

Πάω Φυλής.
Πολλά κλειστά.
Αυτές που ήθελα δεν τις βρήκα.
Τελική κατάληξη ..

Φιλλιπιδου 11 στην Μόνικα.
Ελεύθερο τελειωτικο σώμα 69.
Καλή περίπτωση Ιδρώνει τη φανέλα.
Είχε καιρό να ακούσω εκδιδόμενη να με ρωτάει "αν κάτι δεν σου αρέσει πες το μου να το διορθώσω".
Για αυτό θα της δώσω 9/10 όπως και στην υπηρεσία Ελευθερία που είναι και γαμω τα άτομα!!!

Τελευταία τροποποίηση:

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.484
Πόντοι
2.836
Καλησπερα ! Επειδή έχω βαρεθεί να γαμαω την Ειρήνη από Φωκαίας 17β υπάρχει κάτι άλλο να μου προτείνετε με αντίστοιχες υπηρεσίες ;
Η Ειρήνη είναι αναντικαταστατη όσο αφορά τις υπηρεσίες που προσφέρει.... τωρα εναλλακτικές θα πρότεινα Χριστίνα τσέχα (αλβανιδα) φυλής 65α-GFE τίμια εργαζομενη μέσα στο ναζί κ αν σε ενδιαφέρει πολύ η εμφάνιση κ μόνο Βίκυ Φυλ69β με καλο γλύψιμο στα α@@@@

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.424
Πόντοι
446
Αυτή η Σαρα στο Φ105 με έχει τρελάνει με το κωλαράκι της. Σπαει τη μεση και στο δινει στο πιατο να το ξεπατώσεις στα 4. Μου εκανε στο τελος και ενα χορευτικο twerking στον μπουτσο μου και εχυσα χωρις να κουνηθω καν. Για πολυ γαμησι το πιπινι.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Αυτή η Σαρα στο Φ105 με έχει τρελάνει με το κωλαράκι της. Σπαει τη μεση και στο δινει στο πιατο να το ξεπατώσεις στα 4. Μου εκανε στο τελος και ενα χορευτικο twerking στον μπουτσο μου και εχυσα χωρις να κουνηθω καν. Για πολυ γαμησι το πιπινι.
δίνει κώλο?

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836
Ξέρουμε πότε δουλεύει??
Στο 27 τα κορίτσια εκτός Βικτώριας που είναι σχεδόν πάντα πρωινή δεν έχουν βάρδιες, προχθές απόγευμα ήταν, εχθές μόνο Ιβανα η οποία φεύγει μέσα Ιανουαρίου για 3-4 μήνες και ξανά επιστροφή.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom