Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 169
- Like
- 21.387
- Πόντοι
- 32.478
Οχι ρε,έχυσα έξω. Είπαμε αλλά όχι κι έτσιΚανονισε να γκαστρωθει και να τρεχεις μετα..........
Οχι ρε,έχυσα έξω. Είπαμε αλλά όχι κι έτσιΚανονισε να γκαστρωθει και να τρεχεις μετα..........
Ψωφάς για μασαλι ρε πουστ.... βαριές κουβέντες, περιμένουμε απάντηση απο junax να υπερασπιστεί την τιμη του.
.... καριΟΟΟΛα!
Παίδες, μόλις πέρασε συναγωνιστής στο Πορνομωλλ κάτω δεξιά με μια ξανθιά, αδύνατη εν ονόματι Βιολέτα και φώναζε σε τσα2 και κοπέλα για το ΦΩΛΙΑΣΜΑ! Ούτε τα μισά λεφτά δεν έδινε πίσω η ειρωνική τσα2, χωρίς να έχει τελειώσει ο συναγωνιστής! ΜΑΚΡΙΑ!
Αναμενουμε τημ επανεμφάνιση,αν δεν σταματησε οριστικα…Καλημέρα παίδες...στο φυλής 74 πετύχαινα μια Κωνσταντίνα Ελληνίδα.. ξέρει κανείς που βρίσκεται;
Όχι δεν είναι έχει σταματήσει από Ελλης 3 κ Διδυμου 27Μήπως ξέρει κανένας συναγωνιστής αν στο Έλλης 3 δεύτερη βάρδια είναι η Ελένη με τα γαλάζια μάτια;
Κρίμα ήταν πολύ καλή περίπτωση για εμένα τουλάχιστον. Μήπως παίζει μπάλα πουθενά αλλού;Όχι δεν είναι έχει σταματήσει από Ελλης 3 κ Διδυμου 27
ελεος τι τον βγαζεις δημοσια ποσο ανανδρος εισαι??
η ειρηνη εχει φολεψει παλια της ειχα κανει το κωλο χοανη τωρα ουτε με αφηνει να της το βαλω.εχουν μαγκεψει και οι πουτανεςH Ειρηνη αν μπορεις δες αν ειναι στο Φυλής 72...
Ισχυει αυτο που λες 200%....απλα πας με την πιθανοτητα πλεον να μην ειναι στραβωμενη και να της κανεις ενα ηπιο εως και ψοφιο θα ελεγα κωλογαμησι...σπανια πλεον θα τη σκισεις σα τραγος γιατι δε θελει...εχεις δικιο.η ειρηνη εχει φολεψει παλια της ειχα κανει το κωλο χοανη τωρα ουτε με αφηνει να της το βαλω.εχουν μαγκεψει και οι πουτανες
ksipnhsan kai aytew oi karioles poy tis eixame gia ta rxidia mas.Ισχυει αυτο που λες 200%....απλα πας με την πιθανοτητα πλεον να μην ειναι στραβωμενη και να της κανεις ενα ηπιο εως και ψοφιο θα ελεγα κωλογαμησι...σπανια πλεον θα τη σκισεις σα τραγος γιατι δε θελει...εχεις δικιο.
Γαμησε τα...καλως η κακως ειναι η μονη που εχει ενα καλο πακετο για ξεκωλιασμα στην πιατσα...εκτος αν γνωριζεις κατι παρεμφερεςksipnhsan kai aytew oi karioles poy tis eixame gia ta rxidia mas.
τιποτα.... που ειναι η τινα στο 74 η μιλενα η αντρεα η χριστινα η καμελια αρε εποχες....Γαμησε τα...καλως η κακως ειναι η μονη που εχει ενα καλο πακετο για ξεκωλιασμα στην πιατσα...εκτος αν γνωριζεις κατι παρεμφερες
Και εγώ που την πήρε δυο φορές πριν λίγο καιρό δεν με άφηνε αρκετή ώρα κωλο, δρν ήθελε δυνατά κλπ. Γκρίνιαζε μου μιλούσε απότομα « δεν θα μπυ σκίσετε τον κωλο για 20€» κλπ. Εντωμεταξύ το υπόσχομαι δεν είχα καν μπει. Δεν ξέρω τη έχει πάθει. Πονήρεψε.. αφού ειναη όλα ψόφια εκει , λέει να είναι και αυτή.η ειρηνη εχει φολεψει παλια της ειχα κανει το κωλο χοανη τωρα ουτε με αφηνει να της το βαλω.εχουν μαγκεψει και οι πουτανες
παλαι τισ ειχαμε σκισει το κωλο για 20 θυμαμαι εμπαινα και ηταν σα να γαμουσα αερα.Και εγώ που την πήρε δυο φορές πριν λίγο καιρό δεν με άφηνε αρκετή ώρα κωλο, δρν ήθελε δυνατά κλπ. Γκρίνιαζε μου μιλούσε απότομα « δεν θα μπυ σκίσετε τον κωλο για 20€» κλπ. Εντωμεταξύ το υπόσχομαι δεν είχα καν μπει. Δεν ξέρω τη έχει πάθει. Πονήρεψε.. αφού ειναη όλα ψόφια εκει , λέει να είναι και αυτή.
Μππρει να γουστάρω κωλο και να πηγαίνω μόνο γιαυτο μπουρδελα, μπορεί να είναι όμορφη, αλλά με τέτοιες εκρήξεις χαρακτήρα από εμένα μαύρο
Για Ρανια κοιταΧαχαχαχαχαχα , λοιπόν ας σοβαρευτούμε, πάω τσάρκα φυλής βράδυ αν θέλει καποιος να δω αν είναι κάποια συγκεκριμένη μου λέει
Γαμήστε δίχως αύριο, γαμήστε σα να στε σταρ