alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.392
- Πόντοι
- 446
Θεωρώ πως όχι......αλλα δεν το εχω ζητήσει και ποτε...δίνει κώλο?
Θεωρώ πως όχι......αλλα δεν το εχω ζητήσει και ποτε...δίνει κώλο?
Μου προτείνεις μια από τις μεγαλύτερες φόλες που υπάρχουν ; Την Χριστίνα ;Η Ειρήνη είναι αναντικαταστατη όσο αφορά τις υπηρεσίες που προσφέρει.... τωρα εναλλακτικές θα πρότεινα Χριστίνα τσέχα (αλβανιδα) φυλής 65α-GFE τίμια εργαζομενη μέσα στο ναζί κ αν σε ενδιαφέρει πολύ η εμφάνιση κ μόνο Βίκυ Φυλ69β με καλο γλύψιμο στα α@@@@
Πραγματικά κι εγώ απόρησα με την πρόταση του αφού καμία σχέση δεν έχει με ότι ανέφερε και σε καμία περίπτωση δεν φτάνει την ειρήνη ούτε 20%Μου προτείνεις μια από τις μεγαλύτερες φόλες που υπάρχουν ; Την Χριστίνα ;
Θα συμφωνήσω με τη Χριστίνα, δε φτάνει βέβαια σε καμία περίπτωσή τα στάνταρ της Ειρήνης αλλά είναι καλή, αν και διάφοροι "γνώστες" εδώ μέσα την έχουν βγάλει και αυτήν φόλα...Η Ειρήνη είναι αναντικαταστατη όσο αφορά τις υπηρεσίες που προσφέρει.... τωρα εναλλακτικές θα πρότεινα Χριστίνα τσέχα (αλβανιδα) φυλής 65α-GFE τίμια εργαζομενη μέσα στο ναζί κ αν σε ενδιαφέρει πολύ η εμφάνιση κ μόνο Βίκυ Φυλ69β με καλο γλύψιμο στα α@@@@
Αυτη η τσατσά που είναι εκεί είναι για πολλά σφαλιάρες, την έχω δει κ στο κοτέτσι Ιάσωνος 37 οροφος.
Παίδες, μόλις πέρασε συναγωνιστής στο Πορνομωλλ κάτω δεξιά με μια ξανθιά, αδύνατη εν ονόματι Βιολέτα και φώναζε σε τσα2 και κοπέλα για το ΦΩΛΙΑΣΜΑ! Ούτε τα μισά λεφτά δεν έδινε πίσω η ειρωνική τσα2, χωρίς να έχει τελειώσει ο συναγωνιστής! ΜΑΚΡΙΑ!
Όχι, έχει "εξαφανιστεί"παλιΚαλημερα. Ξερουμε αν δουλευει ακομα και που η Μιρα απο Φυλης 86α πρωινα , παλαιοτερα Περγαμου 1? Την εχω τεραστια αναγκη. Την βλεπω ακομα και στον υπνο μου.Ευχαριστω
Μια που το έφερε η κουβέντα για Ακομινάτου στον όροφο πρωινή βάρδια είναι μια Λίζα μικρή κανα 20 ετών με γιαλακια,φυσιολογικό σωματοτυπο αλλα φαίνεται πολύ αυστηρή σαν γυμνασιαρχης κ με φρενάρει...Και στο Ακομινατου το ίδιο
Έχει φύγει έχει πάει στην πατρίδα της, το έλεγε από τον Οκτώβριο ότι θα τελειώσει η βίζα της κ θα φύγει ήταν η προσωποποιηση του kama sutra εκανε στασουλες πορνοσταρικες.Μήπως ξέρει κανένας συναγωνιστής αν στο Έλλης 3 δεύτερη βάρδια είναι η Ελένη με τα γαλάζια μάτια;
Σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκιΔιδύμου 8Β και 27. Αγκύρας 9 και Ιωαννίνων 3 ισόγειο. Έχω πάει πολλές φορές και πάντα τα κορίτσια τα δίνουν όλα. Εγγυημένα από τον milfomaniac.
Την προηγούμενη Τρίτη την πέτυχα.Καλημέρα.
Ξέρουμε εάν η Ευα απο Αγκυρας σταμάτησε ?
οχι, η "επιχείρηση" αφορούσε συγκεκριμένη καταγγελία για συγκεκριμένους οίκους (της "μαντάμ" Κατερίνας)Χθές απόγευμα Μ.Α21 ανοιχτά και τα 2, κάτω 2 Λατίνες (δεν τα είχανε κλείσει/μαζέψει τα κορίτσια στο ντού?)
Σίγουρα δεν φτάνει τα στάνταρ της Ειρήνης ούτε θα πάρει τη θέση της αν στο μέλλον σταματήσει ή πάρει προαγωγή σε μασαζ στουντιο γραφείο call girl η Ειρήνη.Σε καμοια περίπτωση.Απλως είναι μια καλή κ τίμια εργαζομενη που δεν κλαις το πορνοπαραβολο σου. Τωρα αν κάποιοι την έχουν βγάλει φόλα......μάλλον νομίζουν ότι με ένα 20ρικο θα πάνε με την τοπ ιερόδουλη όλης της γης.....κάνοντας τους όλα τα χατήρια με μικρό εισιτήριο......Θα συμφωνήσω με τη Χριστίνα, δε φτάνει βέβαια σε καμία περίπτωσή τα στάνταρ της Ειρήνης αλλά είναι καλή, αν και διάφοροι "γνώστες" εδώ μέσα την έχουν βγάλει και αυτήν φόλα...
Γούστα είναι αυτά..... για τη Βίκυ συμφωνείς?Μου προτείνεις μια από τις μεγαλύτερες φόλες που υπάρχουν ; Την Χριστίνα ;