Καλησπέρα μάγκες! Επισκέφθηκα την κοπέλα στο Ιάσωνος 32 δεξιά, στην οποία έχει αναφερθεί ο Δημήτρηςχχχ, με το χαρακτηριστικό ότι δεν κάνει πίπα! Κατά τις 10 το βράδυ πήγα. Η κοπέλα είναι νεαρή, μαξ 25, γύρω στο 1,60, με μακριά ξανθά μαλλιά με μπούκλες, η ίδια βέβαια δεν είναι ξανθιά, όπως φαίνεται και από τη μαύρη μουνάρα της αλλά και από τις μαύρες ζαρωμένες της (αυτό δεν παίζει ρόλο, παρεμπιπτόντως) ρώγες. Είχα μεγάλη ανάγκη να γλύψω πατουσάκια, είχα αποφασίσει να δώσω πουρμπού 5 ή 10 ευρώ για να απολαύσω την εν λόγω υπηρεσία, είτε σε αυτή την κοπέλα, είτε σε 2-3 άλλες γειτονικές στις οποίες έχουν αναφερθεί συνάδελφοι.
Η κοπέλα μου συστήθηκε ως Έρρικα και δεν έχει όρεξη για πολλά-πολλά, από κουβέντες εννοώ. Όμως, με άφησε να γλύψω με την ησυχία μου τις βυζάρες της, δυόμιση με τρία μέγεθος, αλλά και να γλύψω τα πατουσάκια της χωρίς να της προτείνω μπαξίσι. Μία στάση με εμένα από πάνω, όπου πάλι έγλυφα τις βυζάρες της και κοιτούσα το όμορφο προσωπάκι της, αναρωτώμενος μέσα μου ποια ανάγκη την έφερε σε αυτό το καταγώγι να γαμιέται για 10 ευρώ.
Όταν τελείωσα, τα μάζεψε στο μπαμ και πήγε να φύγει γυμνή από το δωμάτιο, τη φώναξα και της έδωσα 5 ευρώ, αυτή ήταν και η μοναδική φορά που χαμογέλασε
ΥΓ Διάφοροι περίεργοι μην αρχίσουν τα περί πουρμπουαράκια κλπ
ΥΓ 2 Τώρα που σας τα λέω έχω ακόμη στο στόμα την αλμύρα από τα ποδαράκια της.. αχχχχ