You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συνήθως αυτοί είναι καταθλιπτικοι π δν έχουν κ πολλούς φίλους κυρίως γτ δεν τους γουστάρουν κ πολλοί χάχαΜα ποτέ δεν μάλωσα , μια ήρεμη συζήτηση είχα ευγενικά ρώτησα γιατί κάτι ήξερα κάτι είχε πει κλπ. Απορώ που βγάζει την προσωπική συνομιλία εδώ μέσα. Όσο αφορά τα ακαποτα δεν χρειάζεται να τα αναφέρουμε δημόσιε , μην πάρουμε κανέναν στον λαιμο μας.
Το αφηνω εδω γιατί δεν υπάρχει νόημα να ασχοληθώ με τον τυπακο
Λιοσιων73β εμμυ
Σπυρουπατση μια Κωνσταντίνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 254.672
- Πόντοι
- 46.232
στα σπίτια που δεν αφορούσαν την υπόθεση κανονικά δουλεύουνΈμεινε καμία Λατινοαμερικανα από Μεταξουργείο ή έφυγαν μέτα τον έλεγχο της interpol;
διάβασε κσι τις ενημερώσεις μη γράφονται χωρίς αντίκρισμα...
Πρύτανη της ενημέρωσης μπορείς να μου πεις αν η Πατρίτσια η κουβανα από το φ59 όροφο είναι ακόμα εκεί17β απόγευμα
Είμαι από επαρχία και δεν μπορώ να κάνω μόνος μου<<διάγνωση....>>
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.927
- Πόντοι
- 3.760
Σοφια απο διδυμου 22 απογευμα,Φωτεινη απο Διδυμου 27 οπως και Τανια απο τον ιδιο οικο.Γενικη αληθεια ειναι οτι οι προσφερομενες υπηρεσιες εχουν παρει την κατιουσα.Επισης Νταρια και Βαρβαρα στα Ακυρας.Η Νταρια τρωγεται ακομα αλλα η Βαρβαρα ειναι λιγακι ωριμη!Καλησπερα ! Επειδή έχω βαρεθεί να γαμαω την Ειρήνη από Φωκαίας 17β υπάρχει κάτι άλλο να μου προτείνετε με αντίστοιχες υπηρεσίες ;
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 185
- Like
- 23.298
- Πόντοι
- 32.478
Σωστά τα λες και το ξέρω. Εδώ όμως δεν υπήρχε πρόβλημα με τον χρόνο αλλά ότι αλλά είπε η τσατσά και άλλα κάνει η κοπέλα. Δεν ζήτησα κάτι παραπάνω. Πότε δεν το κάνω. Δεν έχω υπερβολικές απαιτήσειςΤσάμπα τα λες
Η τσατσά έχει τον τελευταίο λόγο.
Η κοπέλα ορίζει τον χρόνο που θα χτυπηθεί η πόρτα, με ποιον δεν θα πάει και πόσο θα κάτσει.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 31.227
- Πόντοι
- 9.846
Junax και @Noname_GR σας παρακαλω ρίξτε τους τόνους και μην ξανά ασχοληθειτε μεταξύ σας. Δεν υπάρχει λόγος.
Ρε @Noname_GR μην πιανεις μανάδες ρε συ.
Σταματήστε το, καντε το χάρη στον Διανοούμενο. Ότι έγινε έγινε. Μην είστε παπαρες. Ηρεμία!
Ρε @Noname_GR μην πιανεις μανάδες ρε συ.
Σταματήστε το, καντε το χάρη στον Διανοούμενο. Ότι έγινε έγινε. Μην είστε παπαρες. Ηρεμία!
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 185
- Like
- 23.298
- Πόντοι
- 32.478
Εκεί την είχα πάρει λίγο πριν τον κορωνοϊό. Δεν είχε τέτοια συμπεριφορά. Έχει ξινισει πολύ η συγκεκριμένηΚαι στο Ακομινατου το ίδιο
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 185
- Like
- 23.298
- Πόντοι
- 32.478
Μάγκες ηρεμήστε, δεν είναι ωραία πράγματα αυτά. Μην το συνεχίζετε. Δεν είναι σάιτ χουλιγκάνων εδώ. Μην γαματε το νήμα, μόνο πουτάνες να γαματε.Καθυστερημενε ενώ λέγαμε κάτι προσωπικό το έβγαλες εδώ μέσα. Γιαιτ απλά είσαι ηλίθιος. Δεν ήθελα να το συνεχίσω στο νήμα , σου έστειλα ξεκάθαρα μήνυμα ότι γαμαω την μάνα σου γιατι εισαι βλάκας. Εσυ συνεχίζεις εδώ μέσα στο νήμα να ενοχλείς, ενώ δεν έχει καμία σχέση το νημα, ενοχλεισ Γιατί απλά είσαι αδερφαρα. Θα σε βρω να το ξέρεις. Ζητάς συγγνώμη τώρα! Αλλιως θα σε βρω ! Κρατά το μήνυμα αν θέλεις για την αστυνομία. Έχεις μέχρι το βράδυ να ζητησεις συγγνώμη! Μην τα βάζεις μαζί μου! Άλλο το χαβαλέ που κάνουμε εδώ μέσα άλλο η μαλακιες σου. Γαμω την μάνα σου ! Μέχρι το βράδυ να ζητησεις συγγνώμη Αλλιως θα σε βρω!
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.290
- Πόντοι
- 4.510
Η Αλιόνα έχει σταματήσει;
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 185
- Like
- 23.298
- Πόντοι
- 32.478
Διδύμου 8Β και 27. Αγκύρας 9 και Ιωαννίνων 3 ισόγειο. Έχω πάει πολλές φορές και πάντα τα κορίτσια τα δίνουν όλα. Εγγυημένα από τον milfomaniac.Καλησπέρα κύριοι..έχετε να μου πρότεινε κάποιον οίκο για παρτουζα; Που να είναι συνεργάσιμες η κοπέλες
Που τέτοια τύχη...Καλησπερα ! Επειδή έχω βαρεθεί να γαμαω την Ειρήνη από Φωκαίας 17β υπάρχει κάτι άλλο να μου προτείνετε με αντίστοιχες υπηρεσίες ;
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 25.263
- Πόντοι
- 19.236
Το είδα και εγώ πριν λίγες μέρες.Εκεί την είχα πάρει λίγο πριν τον κορωνοϊό. Δεν είχε τέτοια συμπεριφορά. Έχει ξινισει πολύ η συγκεκριμένη
Έχεις απόλυτο δίκιο.
Καιρός για σύνταξη!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι.Καλησπερα ! Επειδή έχω βαρεθεί να γαμαω την Ειρήνη από Φωκαίας 17β υπάρχει κάτι άλλο να μου προτείνετε με αντίστοιχες υπηρεσίες ;
memmas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 516
- Πόντοι
- 310
Ανέβασε και την κριτική σου φίλε μου για να υπάρχει προς ενημέρωση αυτών που ψάχνονται τι προσφέρει η κάθε κοπέλαΕκεί την είχα πάρει λίγο πριν τον κορωνοϊό. Δεν είχε τέτοια συμπεριφορά. Έχει ξινισει πολύ η συγκεκριμένη
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.038
- Πόντοι
- 1.336
Να πάτε για παρτουζα να τα βρείτε
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 31.227
- Πόντοι
- 9.846
Δε νομίζω, την ανέφερε ο Σμυρνης σε προσφατη ενημέρωση αν δεν κάνω λάθος. Πριν κανα δυό μέρες.Η Αλιόνα έχει σταματήσει;
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.290
- Πόντοι
- 4.510
Ευχαριστώ για την ενημέρωσηΔε νομίζω, την ανέφερε ο Σμυρνης σε προσφατη ενημέρωση αν δεν κάνω λάθος. Πριν κανα δυό μέρες.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 540
- Like
- 81.911
- Πόντοι
- 47.129
Καθυστερημενε ενώ λέγαμε κάτι προσωπικό το έβγαλες εδώ μέσα. Γιαιτ απλά είσαι ηλίθιος. Δεν ήθελα να το συνεχίσω στο νήμα , σου έστειλα ξεκάθαρα μήνυμα ότι γαμαω την μάνα σου γιατι εισαι βλάκας. Εσυ συνεχίζεις εδώ μέσα στο νήμα να ενοχλείς, ενώ δεν έχει καμία σχέση το νημα, ενοχλεισ Γιατί απλά είσαι αδερφαρα. Θα σε βρω να το ξέρεις. Ζητάς συγγνώμη τώρα! Αλλιως θα σε βρω ! Κρατά το μήνυμα αν θέλεις για την αστυνομία. Έχεις μέχρι το βράδυ να ζητησεις συγγνώμη! Μην τα βάζεις μαζί μου! Άλλο το χαβαλέ που κάνουμε εδώ μέσα άλλο η μαλακιες σου. Γαμω την μάνα σου ! Μέχρι το βράδυ να ζητησεις συγγνώμη Αλλιως θα σε βρω!

Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 25.263
- Πόντοι
- 19.236
Δεν γίνεται καλύτερα ένα ραντεβού θανάτου?.... βαριές κουβέντες, περιμένουμε απάντηση απο junax να υπερασπιστεί την τιμη του.
![]()
Σε λίγο θα κατέβω Μεταξουργείο να το δω και εγώ και να κάνω ενημέρωση αλάνια!!!
Μείνετε συντονισμένοι!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 14K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 48K